ΑΠΟΡΙΕΣ.......

Reaction score
25.534
mixalis kanakakis said:
θελω vα ακουσω ενα συστημα πανω απο 105 db που να μην μπερδευει τα οργανα σε δυσκολα περασματα....
δεν το εχω ακουσει ακομα δυστυχως...........
εγω θα τα "εριχνα" στο xωρο ακροασης και στη διαμορφωση του.......
να κανονισω? ποτε σε βολευει?

Reaction score
3.574
Luxman , όλα αυτά που λες είναι σωστά και δεν διαφωνώ ως προς το θεωριτικό μέρος. Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις που κάποιος αποφασίζει να κρατήσει τα ηχεία του επειδή τα γουστάρει πολύ για Χ λόγους και προσπαθεί να βρει στην αγορά το ιδανικό ενισχυτικό τους ταίρι για να παίξουν αυτά τα ηχεία καλύτερα . Αν και ακούγεται στα λόγια να είναι απλό, στην πράξη είιναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατον Συνήθως οι περισσότεροι βασίζουν τις αγορές τους σε reviews του ειδικού τύπου που τέσταρε τα ηχεία τους με συγκεκριμένους ενισχυτές. Κάποιοι έχουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες τύπου ¨"Well Known Matches" και κάποιοι άλλοι βασίζονται σε συμβουλές φίλων ή καταστημάτων.

Δεν είναι απλή υπόθεση το ταίριασμα. Το να αλλάζεις συχνά τα μηχανήματά σου δεν είναι η λύση . Συμφέρει τα καταστήματα αλλά δεν συμφέρει την τσέπη μας. Εγώ επιμένω στο θέμα των καταστημάτων και γενικώτερα των σωστών dealers που δίνουν στον πελάτη τους αξιόπιστες και ολοκληρωμενες λύσεις.
Στην περίπτωση του Μιχάλη, τα Kharma λένε ότι παίζουν καταπληκτικά με ενισχυτικά της LAMM. Δεν τα έχω ακούσει όμως να πάιζουν με LAMM για να έχω άποψη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τα κουνάει τα Kharma o Gryphon Diablo.

Reaction score
3.574
Κώστας Κόγιας said:
Αχ, αυτό το ταίριασμα, αχ...
Αχ Κώστα μου, αχ ... ,μεγάλη η απώλεια της στερεοφωνίας. Η μόνη ελπίδα μας είναι οι παρατεταμένες διακοπές 8)

Reaction score
3.574
ΠΑΡΈΝΘΕΣΗ
Luxman, σήμερα παρέλαβα τα demo καλώδια ηχείων XLO Unlimited και σε ευχαριστώ.
Πρώτη εντύπωση ?

Τα καλύτερα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα στο σύστημά μου και με μεγάλη διαφορά.
Εντύπωση που έκανε η ομοιογένεια αυτού του καλωδίου, οι ρεαλιστικές χροιές και το βάθος της σκηνής. Ενα μεγάλο μπράβο στους σχεδιαστές της XLO.

Reaction score
3.574
Κατηγορία τιμής 3.000 € το ζεύγος (2,5 μ). Μακάρι να μπορούσε να τα δοκιμάσει και ο Μιχάλης. Παρατήρησα ότι σε υψηλές στάθμες δεν αλλάζει συμπεριφορά το ηχείο. Τι να πω παραπάνω ? Μου έχει φύγει ο τάκος !!!

Reaction score
0
Κώστας Κόγιας said:
Αχ, αυτό το ταίριασμα, αχ...
Πως φαίνεται Κύριε moderator ότι είστε επαρκής στην θεωρία αλλά ανεπαρκέστατος στην πράξη !

Reaction score
0
g.kar said:
Κατηγορία τιμής 3.000 € το ζεύγος (2,5 μ). Μακάρι να μπορούσε να τα δοκιμάσει και ο Μιχάλης. Παρατήρησα ότι σε υψηλές στάθμες δεν αλλάζει συμπεριφορά το ηχείο. Τι να πω παραπάνω ? Μου έχει φύγει ο τάκος !!!
Άντε να χειμωνιάσει να κάνουμε καμιά ακρόαση
Βαρέθηκα το καλοκαίρι, θέλω κρύα και να νυχτώνει νωρίς

Reaction score
0
g.kar said:
Ωραία ! Λύθηκε και το πρόβλημα του Μιχάλη. Δεν φταίνε τα φίλτρα διαχωρισμού , δεν φταίνε τα τροφοδοτικά , δεν φταίνε τα μεγάφωνα .
Για όλα υπευθυνα είναι τα καλώδια και το φαινόμενο Doppler.

Reaction score
3.574
Δεν προσπαθούμε να λύσουμε προβλήματα. Μόνο παρατηρήσεις κάνουμε. Το σύστημα του Μιχάλη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το έχουμε ακούσει και ξεπερνάει σε ποιότητα πολλά ακριβότερα συστήματα.
Τα καλώδια τα δοκιμάζουμε δωρεάν. Δεν πατάμε λεφτά σε κακές αγορές .
To Doppler αναφέρθηκε για καθαρά θεωριτικούς λόγους. Θα μπορούσε σε συνδιασμό με άλλες παραμέτρους του συστήματος να δημιουργήσει κάποια ανεπιθύμητα φαινόμενα.
Ποτέ δεν έχουμε μεμονωμένα φαινόμενο. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλους διαφορετικούς συνδιασμούς.

Χαίρομαι ιδιαίτερα Sonus , που μας κάνεις την τιμή με τη συμμετοχή σου για ανταλλαγή απόψεων.

Reaction score
2
Σε δουλεια να βρισκομαστε....... :lol:

Επειδη ξερω οτι ο g.kar δεν λεει μεγαλα λογια πραγματικα θα ηθελα να το ακουσω το συγκεκριμενο καλωδιο........
Δεν ξερω κατα ποσο βεβαια μπορει να ειναι καλυτερο απο το Valhalla αλλα πανω κατω ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης οποτε δεν εχουμε και τιποτα να χασουμε..........Υποθετω θα υπαρχει και το αντιστοιχο interconnect ετσι???αντε να δουμε........

εχουμε και καιρο να "ακροαστουμε" κατι........

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
gkar το καλωδιο των ηχειων που ακουσες κοστιζει για τα μελη του AVSITE 2500 ευρω . Για τα μη μελη 2700 ευρω .

Προκειται για το UNLIMITED series UE5-8 μαζι με τις "γεφυρες" η βραχυκυκλωτηρες της SIGNATURE2 series S2-J/S . Στην Αμερικη εχουν retail price και τα δυο $5070 .

Reaction score
3.574
Luxman, δεν θέλω να συνδιάσω το θέμα που άνοιξε ο Μ.Κανακάκης με το θέμα του καλωδίου της XLO.
Δημιούργησα άθελά μου μια μικρή εκτροπή που δεν έχει σχέση με το θέμα "ΑΠΟΡΙΕΣ" του Μιχάλη. Μιχάλη sorry για την εκτροπή του θέματος , απλά χθες που μπήκα αργά το βράδυ και επειδή σε αυτο το θέμα συμμετέχει και ο Luxman, βρήκα την ευκαιρια να τον ευχαριστήσω γιατί έτσι αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή. Ηταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός μου που είπα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας.

Reaction score
0
3 ερωτήσεις:
1.Είναι το BALANCED?
2.Kάνει και διπλοκαλωδίωση?
3.Υπάρχει περίπτωση να το ακούσω στο σύστημά μου?

Reaction score
3.574
Ανοίγω ένα νέο θέμα με τίτλο " Kαλώδιο ηχείων XLO UNLIMITED series UE5-8" .
θα μεταφέρω τις πρώτες εντυπώσεις μου εκεί. Αν θέλετε να υποβάλετε κάποιες ερωτήσεις, παρατηρήσεις ή εντυπώσεις ακροάσεων σας προτείνω να τις υποβάλετε στο νέο θέμα.

Reaction score
14
mixalis kanakakis said:
Δεν ξερω κατα ποσο βεβαια μπορει να ειναι καλυτερο απο το Valhalla αλλα πανω κατω ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης οποτε δεν εχουμε και τιποτα να χασουμε

Αν κατάλαβα καλά....στο 1/5. :!:

Reaction score
3
g.kar,άνοιξε καινούργιο θέμα,ή συνέχισε το είδη υπάρχον της XLO, σχετικά με τις εντυπώσεις σου. :)

Ακους εκει του άρεσαν.Λες και εγώ κορόϊδο ήμουνα που καθιστέρησα να του τα δώσω... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
"
Εννοειται οτι ειναι καλο να μαθαινουμε αποψεις ανθρωπων οι οποιοι εκτος της θεωριας αφιερωνουν και λιγο χρονο στην πραξη.........Ετσι και αλλιως δεν ειδα καποιον αλλον να θελει να προσθεσει τιποτα περι φασης και χρονισμου των ηχειων........

Αν μπορουμε να κανουμε ενα τεστακι με το συγκεκριμενο καλωδιο οποτε εχεις ελευθερο χρονο........αν συμφωνει και ο LUXMAN βεβαια........να παρεις και τα μαντηλακια γιατι ολο και ψηνομαι να χρησιμοποιησω ΑΠΟ ΕΝΑ σε καθε επαφη........να το τριβω μεχρι να λιωσει.... :lol: "

στο θεμα μας????

p.s. preve εχω την εντυπωση οτι 2.5 μετρα Valhalla εχουν εχουν γυρω στα 4.500 ευρω........
μετα το πρωτο μετρο δεν υπαρχει αντιστοιχια τιμης/μετρου........

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa