JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.088
Δε μου λές ? καλά όλα αυτά! Αν δεν τσιμπήσει ? τι κάνεις ?
ε μετά είναι εύκολο ρε.....Λος πούλος παραμάσχαλος.Δε μου λές ? καλά όλα αυτά! Αν δεν τσιμπήσει ? τι κάνεις ?
Για να ξέρουμε τι λέμε, θέλουμε sub που ξεκινάνε από τα εικοσάρια όχι μόνο για την ενέργεια της πρώτης οκτάβας αλλά κι επειδή αναμένεται να βγάζουν τη δεύτερη υπό μικρότερη καταπόνηση σε σύγκριση με όσα θα ξεκινούσαν από σαραντάρια... Αν δε εμπλέκονται και bass reflex ή παθητικοί ακτινοβολητές ,τότε θα θέλαμε να ξεκινά η ωφέλιμη απόκριση και κάτω από τα 20 Hz.άμα πάει στα 40... άσε τους μπαϊδεμπούκιδες να φωνάζουνμη δίνεις σημασία!
![]()
![]()
ναι οντως την εκαψαΘυσία η 1η οκτάβα;
Τι κάνει ο άνθρωπος για να γ..
η ενασχόληση με το audio, είναι η τέχνη του ...εφικτού (ή συμβιβασμού)Για να ξέρουμε τι λέμε, θέλουμε sub που ξεκινάνε από τα εικοσάρια όχι μόνο για την ενέργεια της πρώτης οκτάβας αλλά κι επειδή αναμένεται να βγάζουν τη δεύτερη με μικρότερη καταπόνηση σε σύγκριση με όσα θα ξεκινούσαν από σαραντάρια... Αν δε εμπλέκονται και bass reflex ή παθητικοί ακτινοβολητές ,τότε θα θέλαμε να ξεκινά η ωφέλιμη απόκριση και κάτω από τα 20 Hz.
Τα tzero παραπέμπουν στα γνωστά αναψυκτικά που παρέχουν υποτίθεται στον καταναλωτή όλη τη γεύση χωρίς τις θερμίδες... Αυτό ακριβώς λείπει και στα tzero , η ενέργεια. Νομίζει ο κάτοχος ότι απέκτησε sub χωρίς ουσιαστικά να έχει... Δεν πρόκειται περί συμβιβασμού αλλά είναι παράδοση άνευ όρων.η ενασχόληση με το audio, είναι η τέχνη του ...εφικτού (ή συμβιβασμού)![]()
Ότι παρέχεται δυνατότητα για υψιπερατό κροσάρισμα των main - που πρέπει να είναι συνδεδεμένα σε αυτό δηλαδή το sub να παρεμβάλλεται στη διαδρομή του σήματος line από την έξοδο DAC/προ - με κεντρική συχνότητα 60 ή 80 Hz ή και καθόλου (flat). Η τελευταία περίπτωση σημαίνει πως τα main θα δέχονται σήμα full range.
μόνο ημίγυμνη βραζιλιάνα λείπει να μου ανάβει τον τελικο και να μου φέρνει το κοντρόλι εμεινε
Άσε με Κώστα εσύ θες χαρέμι να σου ανάψει όλα τα ενεργά και 132 σαμπ...you're asking for it?
![]()
3.4M views · 89K reactions | Y’all got me hearing music in everything now. | There I Ruined It
Y’all got me hearing music in everything now..www.facebook.com
Την έμαθες να ακούει και Gorgoroth;ε μετά είναι εύκολο ρε.....Λος πούλος παραμάσχαλος.
Αλλά δεν παίζει το guide λέει ΓΚΑΡΑΝΤΙ results.
Εδώ έπεισα την κυρά Αγάθο να βγάλω τα ηχεία στο 1,40 από τον τοίχο, έβαλα 8 πάνελ στο σαλόνι και 2 sub....μόνο ημίγυμνη βραζιλιάνα λείπει να μου ανάβει τον τελικο και να μου φέρνει το κοντρόλι εμεινε.
Έτοιμη την πήρα ρε....για να φτιάχνουμε καλούπια είμαστε στα γεράματα;Την έμαθες να ακούει και Gorgoroth;![]()
Μανογοουρας;
Οταν θα μεγαλωσουν θα γινουν τα γουσουφακια του 9s.Αυτά τα τζέρο πως τα λένε είναι πολύ μεγαλύτερα από τα Dynaudio 9s?
η καταθλιψη ειναι οποιος προλαβει στα ζευγη, να υποθεσω.Ξαναπεφτεις σε κατάθλιψη γιατί παίζει σκατά