Πρωτης κατηγοριας θελει η στη χειροτερη, πρωτοδευτερης. Οχι και τεταρτης...Μπορεί να θέλει καλό κατηγορίας δέλτα και να μην το ξέρει.
Παραπαει.
Πρωτης κατηγοριας θελει η στη χειροτερη, πρωτοδευτερης. Οχι και τεταρτης...Μπορεί να θέλει καλό κατηγορίας δέλτα και να μην το ξέρει.
Τα εχουμε ρωτησει αυτα σε προηγουμενο χρονο σε καποια απο τα 76 νηματα που εχει ανοιξει τα οποια αφορουν το ιδιο συστημα. Ολες οι πιθανες προτασεις για τις συγκεκριμενες απαιτησεις εχουν ηδη γινει και βρισκονται διασπαρτες σε πανομοιοτυπα νηματα.Προτείνω να ασχοληθείτε με αυτό που πραγματικά τον απασχολεί, και να δώσετε τα φώτα σας.
Να ρωτήσετε, να ασχοληθείτε, τόσο με τη χρήση που το θέλει, όσο και με το οικονομικό.
Το "καλό" το δικό σου μπορεί να είναι στα 600€ και το δικό μου στα 6 χιλιάρικα, του αλλουνού στα 60 χιλιάρικα και πάει λέγοντας.
Το "καλό" το "σύστημα" είναι (για να επιστρέψουμε στα βασικά) το ιμερσιβ.
Το φτηνότερο (απλώς αξιοπρεπές και όχι το "καλό") το ιμερσιβ, πόσο είπαμε βγαίνει;
Ο προενισχυτης έχει έξοδο για σαμπ; ντιρακ;
Ρωτάτε τίποτα; ή να εκεί έχει μαγαζί; ας πάρει ένα περιοδικό, έχει διαφημίσεις 25 μαγαζιά. Σιγά που δε θα βρει μαγαζιά.
σας ευχαριστω πολυΠαραθέτω κάποια link από αντιπρόσωπους/καταστήματα στην Αθήνα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις.
https://goldenacoustics.gr/
![]()
Home - Melody's Vision
NEWS News dCS Rossini Apex D/A processor December 1, 2023 News Bartók Masters: The Curator November 27, 2023 Read More News Event Με Τις Nagra Και Wilson Audio Στην Αθήνα April 4, 2023 Read More Featured Εκδήλωση Wilson Audio + Nagra February 20, 2023 Read More News WELCOME WILSON AUDIO December...melodyclub.gr
![]()
Κεντρική σελίδα Exclusive Audio - Exclusive Audio
Exclusive Audio: Η απόλυτη εμπειρία ήχου. Ανακαλύψτε κορυφαία ηχοσυστήματα υψηλής πιστότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες και μοναδικές λύσεις για λάτρεις του ήχουwww.exclusiveaudio.gr
Videorythmos -- Hi-Fi, Subwoofers, Projectors, Home-Cinema
Hi-Fi, Subwoofers, Projectors, Home-Cinemawww.videorythmos.gr
sound-gallery.gr
soundgallery.gr
]ναι αυτη ειναι μια απο τις επιλογες πουΠώς θα το κάνεις αυτό; θα τον πιάσεις στα χέρια σου και θα τον χτυπάς;
Μετα παραπονιεστε ...εσεις
οτι καποιοι αγενεις σας χαλανε τα θεματα.
μια χαρα ολα-
Εντάξει !
Το δικό μου αστείο ...πήγε στα περιστέρια .
Το δικό σου αστείο μπήκε γκόλ .
-
Κοίτα Κώστα ,
λίγο που τον έψαξα τον φίλο μας , είναι στο site απο το 2008 .
Το παλεύει !
Όμως υπάρχει ενα προβληματάκι ......
Είναι Γερμανομαθείς , Γερμανοτραφής , κάτι τέτοιο και μπορει η ερώτηση του να είναι λάθος .
Δες τι θέματα εχει ανοίξει,
Τι προτείνεις .....να τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια ;
Ξεκίνα .....
-
-
Έτσι, μη δίνεις σημασία, έχουμε δύο καλαμο-καβαλημένους στο φόρουμ, τα περισσότερα φόρα έχουν μερικούς τέτοιους.... Εμείς μπορεί να 'μαστε και τυχεροί με μόνο δύο...]ναι αυτη ειναι μια απο τις επιλογες που
μια χαρα ολα
Μπορειτε να με κρεμασετε παντως και να με βαλετε διπλα στο Σοιμπλε. Τα κοστη τα καλυπτω εγω. Θα ηθελα να με αφησετε πρωτα να δοκιμασω να ριξω τον κλασση Α ενισχυτη επανω μου απο τα δυο μετρα οπως μου προταθηκε εδω και το θεωρω καλο τεστ.
ειμαστε μια απο τις καλυτερες παρεες, για να διαλυσω το ολο θρεντ που εφτιαξα εγω ακομα περισσοτερο, ο ιδιος θα μοιραστω το μεγαλυτερο μου προβλημα που εχω εδω και αρκετο καιροΈτσι, μη δίνεις σημασία, έχουμε δύο καλαμο-καβαλημένους στο φόρουμ, τα περισσότερα φόρα έχουν μερικούς τέτοιους.... Εμείς μπορεί να 'μαστε και τυχεροί με μόνο δύο...![]()
Πού είναι το "πρόβλημα";ο ιδιος θα μοιραστω το μεγαλυτερο μου προβλημα που εχω εδω και αρκετο καιρο
Με την εικόνα (τηλεοράσεις/προβολείς) τι νομίζεις πως ισχύει;Νιωθω οτι πολυ απο την τεχνικη ορολογια δεν ακουμπαει την υποκειμενοποιηση του καθενος μας στο πως αντιλαμβανομαστε κατι (τον ηχο αυτη τη φορα)
Ναι. Οι Michi είναι κουκλιά οπότε by default παίζουν καλύτερα.......χρήσιμο συμπέρασμα;
ενώ ταυτόχρονα συζητάμε για τάξη Α (μην το πετάξεις στα πόδια αυτό είναι βαρύ)
Κοίτα τώρα κάτι συγκυρίες... Το καλοκαίρι το δεκάχρονο βαφτιστήρι μου που ήταν φιλοξενούμενο με την οικογένειά του πέταξε κάτω σκουντώντας με φόρα πάνω σε χορευτικό κομμάτι ένα από τα ενεργά στο πολυκαναλικό από τη βάση του. Σε πληροφορώ ότι εκτός από μια μικρή αμυχή που διορθώθηκε με πλαστικοποιημένη βαφή το ηχείο δεν έπαθε τίποτα ενώ μετρήθηκε εκτός των άλλων για να διαπιστωθεί η κανονική του λειτουργία. Ακόμα και οι διακόπτες στην πλάτη δεν έπαθαν ζημιά καθότι προστατεύτηκαν από τις διόλου ευκαταφρόνητες ψύκτρες που προεξέχουν αφού τα ενσωματωμένα του ενισχυτικά είναι ... τάξης ΑΒ... Κλείνει η παρένθεση.Εξυπνάδες ,
......αν ρωτούσε για ενεργά ηχεία που έχουν τον δικό τους ενισχυτή μέσα τους τι θα του λέγατε του dervast ;
...μην του πέσει το ενεργό ηχείο στο πόδι ;
....ή να πάρει το ενεργό ηχείο στο χέρι και να το χτυπά μπάς και του απαντήσει κανένας ενισχυτής του 10ευρου ;
κάποια στιγμή πρέπει να μεγαλώσουμε και να μην παραμένουμε 10χρονα .
-
Στα σοβαρά τώρα, ασχέτως εάν η ερώτησή σου ήταν ένα αστείο, η δική μου άποψη είναι πως δεν πρέπει να ασχολούμαστε καθόλου με το θέμα του είδους των ενισχυτικων σταδίων εντός ενός ενεργού ηχείου, διότι αυτό είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί αποκλειστικά και μόνον τους μηχανικούς που σχεδιάζουν και υλοποιούν κάθε τέτοια ολοκληρωμένη πρόταση.Παιδιά, αποφασίστε. Να πάρουμε ΑΒ ή D ενεργά;