ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Παρακαλω τα μελη που δεν μας εχουν δωσει ακομα τις αποψεις τους να το κανουν καθως αυτο ειναι ενα θεμα υψηλης θεασης και υπαρχουν πολλοι που ανυπομονουν να δουν την τελικη ετυμηγορια μας. 

Αντρέα, συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω, καθώς κατά την άποψή μου ο 300άρης δεν "ήρθε" ποτέ. Αν αυτή η διάχυτη και πανταχού παρούσα μωβίλα θεωρείται ικανοποιητική ρύθμιση, θα πάω πάσο. Για μένα όμως, η μωβίλα του 300 και η "ομίχλη" (γκριζάδα) του 70άρη είναι τα δύο μοναδικά απαγορευτικά στοιχεία για αγορά, που είδαμε στο συγκριτικό.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Aπλα να συμπληρωσω στα οσα ωραια μας ειπε ο Χαρης πως ο Hitachi "ηρθε" πιο ευκολα και ικανοποιητικα απο ολους τους βιντεοπροβολεις που ελαβαν μερος στο συγκριτικο.
Μαλιστα ειχε και την μικροτερη ανομοιομορφια απο τους υπολοιπους LCD.
Δεν κατάλαβα. Οι ευκολίες με τις πολλαπλές υποδοχές δηλαδή, βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας; :shock: :shock: :shock:ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:@blinky
εαν οντως ειναι ετσι ειναι παραλειψη μας και σαφως ευνοουνται οι DLP απο την ελλειψη αυτη
Οι "ευκολίες" (lens shift, zoom, είσοδοι, menu, remote control κλπ), είναι σοβαρότατο δείγμα ποιότητας κατασκευής της μηχανής και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κατασκευαστής τον καταναλωτή. Διαφορετικά οι hi end προβολείς θα είχαν μόνο ένα κουμπί. Αν δεν μπήκε η εν λόγω παράμετρος, νομίζω κι εγώ ότι αποτελεί παράληψη για την εξαγωγή του συνολικού αποτελέσματος. Φυσικά αυτό δεν αλλάζει τίποτα στην αξιολόγηση της εικόνας.VIDEOMIX said:Δεν κατάλαβα. Οι ευκολίες με τις πολλαπλές υποδοχές δηλαδή, βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας; :shock: :shock: :shock:
Εκτός και αν εννοείται το μενού. Αλλα και πάλι, όταν ενας Λάμπρου πχ ρυθμίσει τον dlp σου, χρειάζεσαι τις επιπλέον ευκολίες ενός lcd;
Νομίζω πως κανένας δεν ασχολείται με τα μενού πλύν των αρχικών ημερών που θα έχει αγοράσει το μηχάνημά του.
Μα φυσικά με το σύνολο των κριτηρίων, έχοντας προαποφασίσει για την σπουδαιότητα του καθενός.VIDEOMIX said:Όμως Νίκο με τι κριτήρια θα πρέπει να βγαίνει ο νικητής;

Pixalation παρακαλώ!GTXTC said:Λοιπόν ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Το γεγονός οτι δεν υπήρχαν ευκολίες στις κατηγορίες βαθμολόγησης είναι δική μου μ@λ@κία και ζητάω συγγνώμη. Απλά πήρα τα δελτία που είχα φτιάξει την προηγούμενη φορά για το συγκριτικό και τα τροποποίησα, κάπου στο δρόμο μάλλον αντικατέστησα το ευκολίες με το pixelation ή κάτι τέτοιο, δε ξέρω πως μου ξέφυγε. Και πάλι συγγνώμη.![]()
Τα αποτελέσματα δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να τα υπολογίσω αφού χτές δεν ήμουν σπίτι λόγω υποχρεώσεων. Θα τα δημοσιεύσω πάντως αργότερα σήμερα. Άλλωστε και τις προηγούμενες φορές Δευτέρα τα δημοσίευσα για να γραφτούν ανεπηρέαστα οι γνώμες όσων συμμετείχαν.
;-)Σιγά βρε δεν έγινε δα και τίποτα τραγικό...NIX said:Πάντως,ρε παιδιά,πρέπει να είμαστε καταραμένοι!
Κάθε φορά που ετοιμάζουμε ένα τέστ κάτι στραβό θα πάει!