Βινύλιο vs cd (όχι για debate)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Kostas,
η ακρόαση λατέρνας προτείνω να γίνει συνοδεία Καλομοίρας.

Ο τέλειος συνδιασμός.

Τη μανιβέλα θα την γυρνάει ο Τσαρουχάς για να μάθει να μην κατηγορεί τον αναλογικό ήχο.

Δεν υπάρχει περίπτωση...!!
Εγώ το μόνο που ξέρω να γυρνάω είναι η σούβλα με τα κοκορέτσια. :lol: :lol:

Reaction score
3.468
Νίκο, θα σε έχω στα υπ' όψιν για το Πάσχα, γιατί με την αυτόματη σούβλα καταναλώνω πολύ ρεύμα.

Με ένα πικάπ μπορείς να φτιάξεις και DIY φούρνο μικροκυμάτων ενώ με το CD player μόνο τοστιέρα.

Reaction score
3.468
Ενα επίσης κακό πράγμα με το CD player είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κεφαλή ή βελόνα.

Ενώ εγώ, ή ο Αναμουρλίδης, όποτε θέλουμε αλλάζουμε κεφαλή στο πικάπ και απολαμβάνουμε άλλον ήχο.

Μόνο μαλλιά δεν μπορούμε να βάλουμε ή να αλλάξουμε :lol: :lol: :lol:

Reaction score
1.379
Ακομα και να μην μου αρεσε το βινυλιο, με τα τελευταια επιχειρηματα σου, εχω πιστει πια για την ανωτεροτητα του. Μη λες αλλα γιατι θ'αρχισουν να λιγοστευουν οι δισκοι στα μαγαζια...

Reaction score
3.468
Δεν λέω άλλα. Αρκετά είπα.
Θα επανορθώσω αμέσως.

Το CD είναι πολύ πιο ανώτερο ηχητικά από το βινύλιο.
Με το βινύλιο σε λένε γέρο και δεν σε πλησιάζει ποτέ γυναίκα.
Ασε που σε λένε και αδελφή επειδή σου αρέσει που είναι μαύρο και μεγάλο.

Και δεν φτάνουν μόνο αυτά. Σε λένε και μ....α που τον χαΙδεύεις με βουρτσάκι πριν τον παίξεις.

Reaction score
3.468
Και τι βουρτσάκι ... βουρτσάκι από ανθρακονύματα για να μην πιάσει λεέι και στατικό και κάνει τσικ τσακ την ώρα που τον παίζεις με την ησυχία σου. Ασε που ορισμένοι βάζουν και υγρά ή τον πλένουν σε ειδικό πλυντήριο πριν τον παίξουν.

Και για να αλλάξουν πλευρά πρέπει να ξανασηκωθούν από εκεί που κάθονται και να τον γυρίσουν ανάποδα.

Αυτά δεν είναι για μας.

Reaction score
2
"Με το βινύλιο σε λένε γέρο και δεν σε πλησιάζει ποτέ γυναίκα. "

Ο γέρος κόκορας έχει το ζουμί!

Με το βινύλιο μπορείς να προτείνεις σε κάποια
"Πάμε να ακούσουμε μουσική σπίτι μου? Με το σιντί θα σου πει βάλτο στο σιντόφωνο του αυτοκινήτου, ποιος ο λόγος για το σπίτι σου?"

Το επόμενο

Με το βινύλιο θα σε περάσει για ρομαντικό!
Συν τρυφερό από την προσοχή που του δίνεις (βουρτσάκι).
ΚΑΙ πληθωρικό σε όλα σου, αφού όταν όλα συρρικνώνονται, εσύ προτιμάς ΤΟ μέγεθος (προσοχή στα κιλά της κυρίας, μόνο).

Reaction score
0
Απίστευτος ο G. Kar!!!

Α πα πα πα....αν είναι να με λένε αδερφή να το πετάξω το project...και όποτε θέλω να ακούω αναλογικά, θα παίζω κασσέτες!!!

Reaction score
3.468
Μακριά από τα βινύλια. Καλύτερα να σου βγεί το μάτι στο CD player παρά να σου βγεί τ όνομα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μή Κύριε Συντονιστά...

Είναι καλό παιδί κατά βάθος!!!
Εντάξει, τον αφήνω μέχρι να αλλάξει κρυστάλλους στο 24/96 του οποίου έχει βγάλει τα μάτια και να μας φιάξει ένα εξωτερικό ρολόι ακριβείας (να χάνει κάτω από 1" την ώρα). Δεν είναι τίποτα θα πάρει 2-3 CPU (motorollες που έχουν και λίγα πόδια), θα γράψει και λίγο κώδικα και όλα jet. Μετά θα το ξανασκεφτώ... :wink: :lol:

Reaction score
498
Σας ευχαριστώ όλους που σεβαστήκατε τον τίτλο του thread.

"ΟΧΙ ΓΙΑ DEBATE"

Όχι πως δεν το περίμενα... :p :p :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.619
χαχαχαχαχαχαχαχα,

απίστευτοι είστε!

Μεσιέ g.kar ρίξε ένα DEQ στο σύστημά σου που χαίρεται με πικάπ, και θα δεις πως με ένα εκουαλάιζερ μπορείς να κάνεις το πικάπ να ακούγεται σα το σιντί και το αντίθετο.

Reaction score
3.468
Το πικάπ μου διαβάζει κανονικά και CDs, αρκεί να βάλω τον ειδικό αντάπτορα.
Ο βραχίονας τελικά διαβάζει και τα οπτικά μέσα ?
Δεν το περίμενα !!!
Λετε να έκανε μετατροπή κανένας γκουρού ?
Από δεύτερο χέρι είναι.

Reaction score
3.468
Κάνει κι άλλα αλλά μόνο σε μένα.
Τους ξένους τους φοβάται.

Που να το δεις να βγάζει τους ιμάντες με την ανάλογη μουσική ...

Reaction score
5
Ακουστέ τώρα και το έξης παράξενο που μόλις διαπίστωσα.

Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα DVD Audio με διάφορα κομμάτια του Elvis 30 # 7 Hits. Παρόλο που η δειγματοληψία του είναι 96KHz και όχι 192KHz όπως θα έπρεπε κανονικά να είναι για δυκάναλο πρόγραμμα παρουσιάστηκε το εξής αξιοπερίεργο φαινόμενο. Από τις αρχαίες αυτές ηχογραφήσεις που είναι μεταφορές όπως αναφέρει στο εξώφυλλο μεταφορές από τις αυθεντικές ταινίες, τα αυτιά μου διάκριναν κάποια είδη παραμορφώσεων που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα τον ηχογραφήσεων της τότε εποχής. Αλλά το παράξενο σε σύγκριση με αλλά DVD Audio είναι το μόνο που μου θύμιζε πολύ έντονα τον ήχο του βινυλιου!! :lol: :lol: :lol: Και δεν αστειεύομαι :!:

Λέτε να υπάρχει κάποιο είδος εθισμού σε κάποια είδη παραμορφώσεων? :lol: :shock: 8)

Reaction score
3.468
Εξαρτάται από το είδος της παραμόρφωσης.
Η παραμόρφωση δεύτερης αρμονικής, για παράδειγμα αυτή που παράγει μία τρίοδος λυχνία, δεν ενοχλεί το ανθρώπινο αυτί. Απεναντίας, έχει παρατηρηθεί ότι αυτού του είδους η παραμόρφωση αρέσει σε πολλούς ακροατές.

Η παραμόρφωση τρίτης αρμονικής είναι αυτή που ξυρίζει.

Οπότε Αντώνη Κ. , δεν αποκλείεται το είδος εθισμού που αναφέρεις όντως να υφίσταται.

Χθες αγόρασα 3 βινύλια καινούργια από τη λέσχη του δίσκου. Δύο κλασσικής και ένα Jazz.
Τιμή=30 Ε έκαστον (17 λεπτά το γραμμάριο)

Η ποιότητα κατασκευής και ηχογραφησης είναι εξαιρετική.

Σήμερα θα γίνει πιο προσεκτική ακρόαση.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads