ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOME CINEMA

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Εαν ο προβολεας ειναι (α)διπλα σου απο τη θεση που καθεσαι ή (β) πισω σου σε τραπεζακι θα ειναι ενοχλητικος ο θορυβος που θα ακους απο την λειτουργια του;
Αααα και το ευχαριστοοοο: το απογευμα παμε αγορα με την κυρα προς αναζητηση φωτος!!! Καλο βολι - ευχαριστω (μωρε κατι κρυβει αυτη η προθυμια, να δω ποσο θα την...πληρωσω!)

Reaction score
50
Λάκη ο θόρυβος εξαρτάται απ' τον προβολέα. Συνήθως αν δεν είσαι κολλητά δεν τον ακούς. Αν είσαι πολύ κοντά ίσως ακουστεί σε ήσυχες σκηνές. Καλές αγορές!

Reaction score
0
Λάκη εγώ έχω τον προβολέα δίπλα στο αυτί μου (50 cm) και δεν τον ακούω ποτέ,
ούτε όταν η ένταση είναι χαμηλά.

Reaction score
0
Φιλε Λακη καλα ψωνια .
Την πλαφονιερα μην ξεχασεις! :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Gregory ποιον προβολεα εχεις
Andrew παμε σε λιγο για ψωνια (ερευνα αγορας φωτιστικου!). Πλαφονιερα λες; λιγο δυσκολο!!!

Reaction score
0
Sanyo Z3
Αν και νομιζω οτι τα νεοτερα μοντελα ειναι ακομα πιο αθορυβα
Καλες αγορες

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Παιδες εχω ευχαριστα και δυσαρεστα ! Η αλλαγη εγκριθηκε αλλα θελω 800€ για φωτιστικα θα μου παει το γουστο!!! Βρε μπας και με εφερε στανερα της η δικια μου και το ...εχαψα οτι μου κανει χαρη;

Reaction score
0
lakiss51 said:
Βρε μπας και με εφερε στανερα της η δικια μου και το ...εχαψα οτι μου κανει χαρη;
The truth is out there...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
KAIZEN τι... σποντα ειναι αυτη; Να αρχισω να...ψαχνομαι;

Reaction score
0
...και μια Discoball .
....Και αμα θες και λαμπες ΝΕΟΝ.....
....ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑC!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Ναι ναι καλα κοροιδεψτε εσεις αλλα εγω σημερα στον Ανδρεα ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ! Λαμπακια ΔΕΝ θα κρεμασω παντως
Λοιπον σημερα Παρασκευη πηγα στο Ανδρεα οπου εντος ολιγου η συγκριτικη θεαση INFOCUS-OPTOM- PAN 900 ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ως ΝΙΚΗΤΗ τον.............ταταταταταταταααααα
Κυριες και κυριοι νικητης στα ματια του Βαγγεlakiss51 ειναι ο...ναι ναι καλα το φανταστηκατε, ο O P T O M A ΗD72!!!!!!!!!
Ηταν τοσο εμφανης η διαφορα με τους αλλους που δεν νομιζω να διαφωνησει οποιος δει και τους δυο (τρεις μαλλον) σε αμεση αντιπαραβολη.Ιδιαιτερα δε με τον ΡΑΝ900 θαθελα να ηξερα αν κανενας απο τους υποστηρικτες των LCD ειδε να παιζουν τουλαχιστον οι δυο DLP που ειδα εγω.ΟΥΔΕΜΙΑ συγκριση. Οσο για το περιβοητο rainbow στις δυο περιπου ωρες που εβλεπα, δεν διαπιστωσα ουδεμια τοιαυτη οφθαλμικη ανωμαλια!
Αρα... η επιλογη εγινε!!!
Οπως και για τα ηχητικα ως εξης: Ενισχυτης ο DENON 2807, dvd-r PANASONIC 55 (νεο μοντελο - τεστ στο Hitech Mαϊου), κεντρικο ηχειο της Audio Spectrum (για να τα συνδυασω με τα s37 που εχω) πισω μαλλον τα OMNISAT του Spillegou αν τα βρουμε στα...τεστ) sub προς το παρον οχι (θα δω πως θα πανε τα S37 στο νε ρολο τους, και βλεπουμε, αλλα και για μερικη οικονομια!) πανι μια προταση ηλεκτρικη του Α.Κ. καλωδια κλπ.Ποσο παει η...λυπητερη ; περι τα 5000€!! ωχ αμαν αμαν αμαν.
Η παραγγελια θα οριστικοποιηθει σε κανα δυο εβδομαδες γιατι απο Δευτερα μπαινουν μαστορια στο σπιτι (ωχ αμαν αμαν!!!)
Α ναι το ξεχασα. Βαλτε και τα 800 για τα φωτιστικα!!! Ωχ αμαν αμαν αμαν αμαν !!!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Πότε έφτασες βρε θηρίο; :shock:
Καλορύζικα, πολύ καλές οι επιλογές, μου άρεσε και το DVDr της PANASONIC. Πλήρες μηχάνημα σε άριστη τιμή. 8)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Τι ποτε εφθασα με δουλευεις μπρε; 5 ωρες εκανε η καρβουνιαρα! Ασε που ειχα διπλα μου 50αρα (καλα καλα , η κλαση μου ηταν ,αλλα...) χαθηκαν οι...19αρες::::::: Μερικοι μερικοι μονον τρωνε ζεστο φαϊ; εμεις δηλαδη τιπουτις ντιπ;
Χαρηκα για τη γνωριμια και καλα...βολια!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Σπυρο απο Δευτερα θα τα πουμε και ασφαλως θα εισαι στα...εγκαινια!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Παρακληση σε οσυς φιλους ξερουν: τι να προτιμησω για ενισχυτη τον YAMAHA 659 ή τον DENON 2807. Η διαφορα τιμης ειναι 100% αρα θα παρω το αντιστοιχο οφελος σε ποιοτηα; Σημειωτεον οτι με ενδιαφερει κυριως η μουσικη. Ευχαριστω

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid