Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Reaction score
1.187
Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

ΝΕΟ FIRMWARE UPDATE - CDVB-HD

Κατεβάστε το από εδώ :123:

Βελτιώσεις και αλλαγές:

1. Διατήρηση του λόγου πλευρών εικόνας (aspect ratio) κατά τη διάρκεια εγγραφής και timeshift.
  2. Αυτόματη αλλαγή του λόγου πλευρών εικόνας κατά την εγγραφή, εφόσον αλλάξει το aspect ratio του εγγραφόμενου υλικού.
  3. Αφαίρεση της ένδειξης "REC" κατά την εγγραφή, με τη χρήση του πλήκτρου "EXIT"

:605:
Επειδή εγώ από τότε που τον αγόρασα έχουν βγει 3 αναβαθμίσεις αλλά δεν έχω βάλει καμμία ακόμα, αρκεί να βάλω αυτή την τελευταία κατευθείαν η οποία περιλαμβάνει και όλες τις υπόλοιπες υποθέτω... Σωστά;

Reaction score
0

Θα τον ειχα αγορασει , αλλα οσο το φορματ που σωζει ειναι .pvr δυσκολο το βλεπω..

Υπαρχει περιπτωση να ενσωματωθει δυνατοτητα να σωζει σε mpeg σε επομενο firmware update..?

Reaction score
1.187

Δεν είναι pvr το φορματ που σώζει.

.ts είναι το αρχείο που σώζει.

Reaction score
0

Εισαι σιγουρος φιλε? γραφεις εκπομπες..? σε ρωταω γιατι αυτος ειναι ο λογος που δεν πηρα το συγκεκριμενο μηχανακι ακομη.

Γιατι λεγοντας .ts εννοουμε mpeg2 .. :126:

(θα παρω τηλ να ρωτησω σε καθε περιπτωση..)

Reaction score
173

Εισαι σιγουρος φιλε? γραφεις εκπομπες..? σε ρωταω γιατι αυτος ειναι ο λογος που δεν πηρα το συγκεκριμενο μηχανακι ακομη.

Το pvr που βλεπεις ειναι ο φακελος που περιεχει μεσα του το αρχειο ts

Reaction score
1.187

Ναι 1000% σίγουρος, γράφει αρχεία .ts που σημαίνει mpeg4 H264 με ανάλυση (για ERT-HD) 1440x1080

Reaction score
0

Vertigo δεν το εχω παρει, παλιοτερα ειχα ρωτησει σε καποιο καταστημα, η ειχα παρει τηλ (δεν θυμαμαι καλα) και μου ειχαν πει για το .pvr.. γιαυτο δεν το ειχα παρει τοτε.

Ναι 1000% σίγουρος, γράφει αρχεία .ts που σημαίνει mpeg4 H264 με ανάλυση (για ERT-HD) 1440x1080

Ελα ρε, γραφει οτι σημα ερχεται και σε HD οπου υπαρχει..? αν ειναι ετσι αξιζει να το ψαξω παραπανω.

Reaction score
0

Ξερει κανεις ποσο χωρο δεσμευει για τη λειτουργια pause/play ..? εχω ενα usb stick 8GB θα φτανει αραγε για κανα 2-3 εγγραφες των 2 ωρων..?

Reaction score
1.187

Ορίστε για του λόγου το αληθές τι λέει ο VLC:

Όνομα αρχείου data0001.ts (πάνω αριστερά) Η264 ανάλυση 1440x1080 και πήρε και το 6ο πανευρωπαϊκό αστέρι ο ΠΑΝΑΘΑΣ!!!!!!!!

Reaction score
0

Σωστος ο komhst :615: Αφου εκανες τον κοπο αν εχεις γραψει τιποτα σε SD κανε ενα κοπυ /παστε στo tab general να εβλεπα bitrate και aspect ratio.

Reaction score
173

Ξερει κανεις ποσο χωρο δεσμευει για τη λειτουργια pause/play ..? εχω ενα usb stick 8GB θα φτανει αραγε για κανα 2-3 εγγραφες των 2 ωρων..?

Τα 8gb ειναι περιπου 4 ωρες εγγραφη για sd σημα.

Reaction score
0

4 ωρες μια χαρα ειναι. Εχεις δει ποσο χωρο δεσμευει για το Timeshift..?

Reaction score
173

4 ωρες μια χαρα ειναι. Εχεις δει ποσο χωρο δεσμευει για το Timeshift..?

Οχι αλλα γιατι θα πρεπει να ειναι διαφορετικος;

Reaction score
0

Καποια pvr δεσμευουν αρκετο χωρο απο πριν (που δεν αλλαζει), για την περιπτωση που θες να πατησεις pause για να μη χασεις πχ καποια φαση. Λεγοντας αρκετο εννοω καποια γιγα αναλογως το μηχανημα.

Το θεμα ειναι να μη μπω στη διαδικασια και για αλλο στικακι εξαρχης, η σκληρο λογω αποθηκευτικου χωρου.. γιαυτο ρωταω.

Reaction score
173

Δε νομιζω οτι συμβαινει αυτο γιατι εγω με μια καρτουλα 8αρα μια χαρα ζω,

Κατι αλλο τωρα. Οταν πας να δεις αυτο που εχεις γραψει απο το δεκτη σου το βλεπεις στην οθονη σου σαν pvr αλλα ουσιαστικα αν το στικακι το βαλεις στο pc σου θα δεις οτι αυτο ειναι ενας φακελος που μεσα του ειναι το ts. Αυτο το ειδα μολις τωρα και το αναφερω για να λυσω τις αποριες σου.

Reaction score
0

Αρα δεν θα δεσμευει χωρο για το timeshift. Αυτο ηθελα να μαθω. ;) :615:

Ναι καταλαβα τι λες απο το προηγουμενο ποστ σου που λες για το φακελο pvr.

Σε καθε περιπτωση το γεγονος και μονο οτι σωζει σε HD + σ αυτη την τιμη, ειναι απο μονο του ενας λογος αγορας. Χωρια το οτι παιζει mkv mpeg klp.

Reaction score
1.187

Σωστος ο komhst :615: Αφου εκανες τον κοπο αν εχεις γραψει τιποτα σε SD κανε ενα κοπυ /παστε στo tab general να εβλεπα bitrate και aspect ratio.
Κανένα πρόβλημα, έβαλα και έγραψα τώρα στα γρήγορα το Life που δείχνει το Star.
Εδώ έγραψε ανάλυση 720x576

Το bitrate ο VLC στο δείχνει στα στατιστικά:

Reaction score
0

3700 kbps σε h264.. μιλαμε για κορυφη αναλυση. Και η εικονα απ οσο μπορω να δω ειναι τζαμι.

Thanks m8 :615:

Reaction score
1.187

Ναι η εικόνα είναι τζάμι!!! Είτε πρόκειται για EPT-HD είτε πρόκειται για τα υπόλοιπα SD κανάλια.
Και φυσικά στα .mkv 'ζωγραφίζει' !!! :447:
Αυτή την εποχή έχω κολλήσει και βλέπω το Fringe ασταμάτητα το οποίο αν και είναι 'μόλις' 720p έχει καταπληκτική εικόνα και ήχο!

Reaction score
0

Τελικα με βλεπω να τα "χωνω".. τα αξιζει τα λεφτα του το μηχανακι. :103:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss