Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Tο cinema mode τι είναι άραγε? Επίσης με το NTFS δεν έκαναν τίποτα.

Reaction score
1.458

Το cinema mode με βγάζει σε μαύρη οθόνη εμένα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Επίσης ματρόσκες 720p που έπαιζαν πριν,δεν μου παίζουν τώρα.
Στο mpcclub υπάρχουν πολλά παράπονα για προβλήματα με το νέο firmware.Πολλοί αναφέρουν ότι δεν τους παίζει και avi.Θα έλεγα όσοι δεν έχετε το dvb-t stick να μην αναβαθμίσετε ακόμη.Καλύτερα να περιμένετε κάποιο διορθωτικό firmware από τη HDI.
Εγώ προς το παρόν ξαναγυρνάω στο προγούμενο.
Ανυπομονώ να το δοκιμάσω το βράδυ και να επιβεβαιώσω. Θα είναι κρίμα όμως να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μια και το DVB-T stick θα μου έλυνε τα χέρια στο home cinema με τη λήψη των ψηφιακών.
Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί άμεσα, γιατί οι ματρόσκες με ενδιαφέρουν περισσότερο από τα κλικλικο-κάναλα....

Reaction score
0

Λοιπόν, μετά από δοκιμές σε avi και mkv δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη εμφανίζεται μόνο με το cinema mode enabled.

Reaction score
1.458

Το πρόβλημα σε μένα τουλάχιστον,εμφανίζεται σε φακέλλους που περιέχουν artwork δηλ. εξώφυλλο ταινίας και σύνοψη.Οταν πατάω enter στο cover μου εμφανίζει την σύνοψη,ηθοποιούς κλπ.Από τη σύνοψη πατώντας enter ή play και μόνο σε mkv & ts δεν κάνει τίποτα...παραμένει η σύνοψη στη οθόνη της tv.Κάνω return και στο cover της ταινίας πατώντας play μου βγάζει το μήνυμα:Σφάλμα λήψης πληροφοριών αρχείου.Επιλέγω Παράλειψη και μου βγάζει επιλέξτε ενέργεια:Δείτε τις φωτογραφίες,Αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων,Ακύρωση.
Επιλέγω Αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων και το mkv ή ts αρχίζει να παίζει κανονικά!!!
Σε φακέλλους που δεν έχει γίνει artwork δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Παίζει κατευθείαν το αρχειο της ταινίας,χωρίς να κάνω το παραπάνω τρικ!
Σε αρχεία .avi ή .mp4 με artwork δεν υπάρχει το πρόβλημα καθόλου και από τη σύνοψη πατώντας play ξεκινάει η αναπαραγωγή της ταινίας κατευθείαν.
Στο mpcclub κάποιοι αναφέρουν πρόβλημα και με τα .avi όμως!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449

Το πρόβλημα σε μένα τουλάχιστον,εμφανίζεται σε φακέλλους που περιέχουν artwork δηλ. εξώφυλλο ταινίας και σύνοψη.Οταν πατάω enter στο cover μου εμφανίζει την σύνοψη,ηθοποιούς κλπ.Από τη σύνοψη πατώντας enter ή play και μόνο σε mkv & ts δεν κάνει τίποτα...παραμένει η σύνοψη στη οθόνη της tv.Κάνω return και στο cover της ταινίας πατώντας play μου βγάζει το μήνυμα:Σφάλμα λήψης πληροφοριών αρχείου.Επιλέγω Παράλειψη και μου βγάζει επιλέξτε ενέργεια:Δείτε τις φωτογραφίες,Αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων,Ακύρωση.
Επιλέγω Αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων και το mkv ή ts αρχίζει να παίζει κανονικά!!!
Ευτυχώς δηλαδή για κάποιους, σαν εμένα που δεν έχω οργανώσει τις ταινίες!

Στο mpcclub κάποιοι αναφέρουν πρόβλημα και με τα .avi όμως!
Να δούμε τι παίζει και με τα .avi το βράδυ.

Reaction score
0

Κι εγώ τα είχα όλα οργανωμένα με το yadis και πρόσφατα τα διέγραψα όλα τα artwork.

Reaction score
0

Για εμάς που ακούμε πολύ μουσική με το Dune, μόνο και μόνο που έλυσαν το θέμα με το HDMI reinitializing είν αι αρκετό για να εγκαταστήσεις το νέο firmware....
Εύχομαι σύντομα να βελτιώσουν και το file browsing, ιδίως ενώ κάνει αναπαραγωγή αρχείων ήχου... (το οποίο ακόμη δεν υποστηρίζεται, αν και το είχαν υποσχεθεί.... :-( )

Reaction score
0
Εμένα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Από την άλλη δεν κατάφερα να κάνω τον browser να δουλέψει με το RC. Οι οδηγίες που έχει στο http://dune-hd.com/firmware/web_browser/ και αφορούν τους browsers των παλαιότερων dune players απλά δεν εφαρμόζονται στον καινούριο.

Υπάρχουν πουθενά οδηγίες σχετικά με το χειρισμό του browser μέσω RC ?

Reaction score
1

Έβαλα και εγώ το νέο Firmware.
Με ενεργοποιημένο το Cinema mode πήρα μαύρη οθόνη.
Κατά τα λοιπά όλα βαίνουν καλώς.
ΥΓ
Δεν έχω ασχοληθεί με artwork προς το παρόν.

Reaction score
800

αν οταν βγαλει την μαυρη οθονη, πατησετε play, θα παιξει!

Reaction score
0

Quote από MPC Club:

Here is what you do:

- Start movie playback (either with PLAY or OK does not matter)
- You will get your black screen..
- After few seconds press the 0 button on remote to goto 0% or press what ever number you want for the desired %
- you will now get a picture and VERY AWESOME picture at that..

I noticed that audio sync also seems perfect now in this mode..

Please note:

With this mode, it is a PURE mode.. You will not see any on-screen info at all!! All funtions do work however, you just don't get the display of them.. Like Zoom, skip forward or back, percentage, etc all work..

Reaction score
0

Παιδιά το δοκίμασα σε avi και mkv και δουλεύει! Όντως η εικόνα φαίνεται να είναι πολύ καλύτερη!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Παιδιά το δοκίμασα σε avi και mkv και δουλεύει! Όντως η εικόνα φαίνεται να είναι πολύ καλύτερη!
Απο ταχυτητα πως παει?(δεν εχω αξιωθει ακομα να το κατεβασω:120:)
Ο lesarros μου ελεγε χθες πως οταν πατας το stop η επαναφορα εικονας ειναι πολυ
πιο γρηγορη απο πριν...

Reaction score
800

Ετσι λενε, το κλειδωμα της hdmi πλεον δεν κανει τοσες αλλαγες οπως πριν...

Reaction score
0

Απο ταχυτητα πως παει?(δεν εχω αξιωθει ακομα να το κατεβασω:120:)
Ο lesarros μου ελεγε χθες πως οταν πατας το stop η επαναφορα εικονας ειναι πολυ
πιο γρηγορη απο πριν...
Ναι, με το stop η επαναφορά γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Καμία σχέση με πριν που έκανε HDMI switch.

Reaction score
0

Quote από MPC Club:

Here is what you do:

- Start movie playback (either with PLAY or OK does not matter)
- You will get your black screen..
- After few seconds press the 0 button on remote to goto 0% or press what ever number you want for the desired %
- you will now get a picture and VERY AWESOME picture at that..

I noticed that audio sync also seems perfect now in this mode..

Please note:

With this mode, it is a PURE mode.. You will not see any on-screen info at all!! All funtions do work however, you just don't get the display of them.. Like Zoom, skip forward or back, percentage, etc all work..
Αναφερεσαι στο cinema mode? ή σε οποιαδηποτε διαδικασια παρακολουθησης ταινιας?

Reaction score
1.458

Εκανα επανεγκατάσταση στο firmware σήμερα,με το firmware update από το μενού του Dune.Εχθές το είχα κατεβάσει στον υπολογιστή μου από το site της HDI και το μετέφερα μέσω δικτύου στον εσωτερικό σκληρό του Prime.
Πλέον το πρόβλημα που ανέφερα χθες με artworks και mkv & ts αρχεία εμφανίζεται μόνο με τα ts.Οι ματρόσκες παίζουν κατευθείαν.Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση του firmware εχθές!
Με το τρικ που ανέφερε ο Nodens και το cinema mode enabled έχω μια πολύ καλή εικόνα στην τηλεόραση μου σε HD αρχεία .mkv & .mp4
Επιπλέον με το νέο firmware στις ρυθμίσεις Video/Advanced settings το HDMI color depth κλειδώνει πλέον στα 10 bit.Η tv μου έχει 10 bit panel αλλά με το προηγούμενο firmware του Prime δεν μπορούσε να κλειδώσει στα 10 bit,τρεμόπαιζε η οθόνη συνεχώς.Το φτιάξανε κι αυτό τώρα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo