- Reaction score
- 0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0
Tο cinema mode τι είναι άραγε? Επίσης με το NTFS δεν έκαναν τίποτα.
Tο cinema mode τι είναι άραγε? Επίσης με το NTFS δεν έκαναν τίποτα.
Ανυπομονώ να το δοκιμάσω το βράδυ και να επιβεβαιώσω. Θα είναι κρίμα όμως να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μια και το DVB-T stick θα μου έλυνε τα χέρια στο home cinema με τη λήψη των ψηφιακών.Επίσης ματρόσκες 720p που έπαιζαν πριν,δεν μου παίζουν τώρα.
Στο mpcclub υπάρχουν πολλά παράπονα για προβλήματα με το νέο firmware.Πολλοί αναφέρουν ότι δεν τους παίζει και avi.Θα έλεγα όσοι δεν έχετε το dvb-t stick να μην αναβαθμίσετε ακόμη.Καλύτερα να περιμένετε κάποιο διορθωτικό firmware από τη HDI.
Εγώ προς το παρόν ξαναγυρνάω στο προγούμενο.
Το πρόβλημα σε μένα τουλάχιστον,εμφανίζεται σε φακέλλους που περιέχουν artwork δηλ. εξώφυλλο ταινίας και σύνοψη.Οταν πατάω enter στο cover μου εμφανίζει την σύνοψη,ηθοποιούς κλπ.Από τη σύνοψη πατώντας enter ή play και μόνο σε mkv & ts δεν κάνει τίποτα...παραμένει η σύνοψη στη οθόνη της tv.Κάνω return και στο cover της ταινίας πατώντας play μου βγάζει το μήνυμα:Σφάλμα λήψης πληροφοριών αρχείου.Επιλέγω Παράλειψη και μου βγάζει επιλέξτε ενέργεια:Δείτε τις φωτογραφίες,Αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων,Ακύρωση.
Επιλέγω Αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων και το mkv ή ts αρχίζει να παίζει κανονικά!!!Ευτυχώς δηλαδή για κάποιους, σαν εμένα που δεν έχω οργανώσει τις ταινίες!
Να δούμε τι παίζει και με τα .avi το βράδυ.Στο mpcclub κάποιοι αναφέρουν πρόβλημα και με τα .avi όμως!
Ναι, τα εχω ηδη εδω...Τελικα Ανδρεα εχεις φερει στικακια?Αν οχι μπορεις να κανεις μια εικασια για το ποτε?
Απο ταχυτητα πως παει?(δεν εχω αξιωθει ακομα να το κατεβασω:120Παιδιά το δοκίμασα σε avi και mkv και δουλεύει! Όντως η εικόνα φαίνεται να είναι πολύ καλύτερη!
Ναι, με το stop η επαναφορά γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Καμία σχέση με πριν που έκανε HDMI switch.Απο ταχυτητα πως παει?(δεν εχω αξιωθει ακομα να το κατεβασω:120
Ο lesarros μου ελεγε χθες πως οταν πατας το stop η επαναφορα εικονας ειναι πολυ
πιο γρηγορη απο πριν...
Αναφερεσαι στο cinema mode? ή σε οποιαδηποτε διαδικασια παρακολουθησης ταινιας?Quote από MPC Club:
Here is what you do:
- Start movie playback (either with PLAY or OK does not matter)
- You will get your black screen..
- After few seconds press the 0 button on remote to goto 0% or press what ever number you want for the desired %
- you will now get a picture and VERY AWESOME picture at that..
I noticed that audio sync also seems perfect now in this mode..
Please note:
With this mode, it is a PURE mode.. You will not see any on-screen info at all!! All funtions do work however, you just don't get the display of them.. Like Zoom, skip forward or back, percentage, etc all work..