Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
32
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

HD movies collection & NTFS δεν έχει τελικά αυτό το firmwire?

Reaction score
1.458

Οχι,δε φαίνεται να τα πρόσθεσαν ακόμη.

Reaction score
32

Εχεις δίκιο το γράφουν στο site:

The next beta firmware version is expected soon and will most probably include, in particular, the following new features and improvements:

* NTFS write support (for 3.0 models).
* Migration to the latest 864x Sigma BD SDK resolving Blu-ray discs compatibility problems.
* Ability to vertically shift subtitles also during playback of Blu-ray discs/images.
* Colorspace settings.

Μπορείς να μου θυμίσεις για το firmwire update ξεζιπάρουμε η όχι το αρχείο?

Reaction score
1.458

Αν κατεβάσεις το .zip αρχείο στον υπολογιστή σου,το ξεζιπάρεις απαραίτητα και μετά το περνάς στο στικάκι.
Αν έχεις το dune συνδεδεμένο στο router σου,μέσα από το μενού του dune μπορείς να κάνεις το update κατευθείαν.Πιο γρήγορα γίνεται έτσι!

Reaction score
32

Αλλη μια ερώτηση:
To Yadis για να δουλέψει σωστά πρέπει σε κάθε φάκελο να έχει artwork (εξώφυλλα κλπ)?

Reaction score
1.458

Για το Yadis καλύτερα να απαντήσει κάποιο άλλο μέλος.Εγώ έχω mac computers και χρησιμοποιώ το DuneX
Πρέπει νομίζω να έχεις την ταινία σε φάκελλο με σωστό τίτλο και τα υπόλοιπα τα βρίσκει το πρόγραμμα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.476
Πάντως φαίνεται πως οι αναφορές στο mpcclub για προβλήματα αναπαραγωγής στα αρχεία .avi είναι σε ένα πολύ μικρό μέρος πραγματικές.
Δοκιμάζοντας ΟΛΑ τα αρχεία .avi που έχω, και είναι εκατοντάδες, μόνο σε 4 είχα προβλήματα αναπαραγωγής. Σε αυτά το Dune έβγαζε το μήνυμα "Error: File codec not valid".

Σε ότι αφορά τον web browser, εμφανίζεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα η κεντρική σελίδα της dune-hd.com. Δυστυχώς, η πλοήγηση με το rc είναι αδύνατη, και τα μόνα πλήκτρα που λειτουργούν είναι το stop, με το οποίο βγαίνεις από τον browser, και το on-off. Δοκίμασα και ένα ασύρματο ποντίκι που όντως δουλεύει σε κάποια ελεύθερη θύρα usb. Όμως αφ' ενός δεν βρήκα τρόπο να εμφανίζεται στην οθόνη ολόκληρη η σελίδα, αφ' ετέρου όταν φτάσεις στο πεδίο για να πληκτρολογήσεις κάποια διεύθυνση, τότε το rc δίνει μόνο αριθμητικές εντολές και όχι αλφαβητικές.
Σκέφτομαι κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσω το ασύρματο πληκτρολόγιο, όπου λόγω της εμπειρίας με το ποντίκι, φαίνεται πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τέλος περιμένω να πάρω στα χέρια μου το DVB-T stick, για να δω τι ψάρια πιάνει με τα ψηφιακά κανάλια.

Reaction score
6

Απογοητευση...
Κατα αρχην δεν λειτουργει ο broswer...
Τι να το κανω που τον εβαλαν χωρις να μπορω να τον χρησιμοποιησω;
Επισης επαψαν να φορτωνουν αρκετα Bluray rip ( Avatar , Ironman κ.α.)
Αυτο ομως που μου την εσπασε περισσοτερο ηταν η δηθεν διορθωση του overscan
Το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει...
Μα καλα δεν τα τσεκαρουν πριν τα ανεβασουν;;

Ολα αυτα με το dune_firmware_bdprime3_100630_2131_beta.dff

Reaction score
1.458

Σχετικά με το overscan,δοκίμασε να κάνεις πάλι εγκατάσταση του firmware και δες το πάλι.
Σε μένα είναι ok πάντως.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Θα βγω λιγο εκτος topic(καθως εδω ειναι θεμα για το Prime 3.0)
για να σας αναφερω τις εμπειριες μου με το Center
Λοιπον, δεν επαιρνε την προχθεσινη αναβαθμιση με τιποτα.
Βεβαια ημουν 2 αναβαθμισεις πισω καθως δεν ειχα περασει την τελευταια σταθερη:120:
Ετσι περασα πρωτα την προτελευταια και δοκιμασα παλι.
Ολα οκ!
Δοκιμασα πολλα αρχεια απο αυτα που ειχα στους σκληρους.
(iso, ts και mkv)
Ολα οκ!
Δισκακια επισης οκ!
Μαλιστα εχω την εντυπωση πως, εκτος της ταχυτητας που αυξηθηκε
σημαντικα, εχει βελτιωθει και η ποιοτητα...
Δυστυχως στο center δεν προσφερει δυνατοτητα προσθηκης
του digital tv stick:203:λογω παλαιοτερου chip
Αντιθετα, λειτουργικος web browser υπαρχει ηδη οποτε και εκει
δεν υπαρχει θεμα.
Χθες βραδυ ειδα δυο ταινιες διχως το παραμικρο προβλημα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.476
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

...

Επισης επαψαν να φορτωνουν αρκετα Bluray rip ( Avatar , Ironman κ.α.)

Ολα αυτα με το dune_firmware_bdprime3_100630_2131_beta.dff
Σε μένα πάλι όλα τα bluray rip, είτε σε μορφή ματρόσκας (με το makeMKV), είτε σε μορφή .iso είτε σε φάκελο παίζουν κανονικά.
Φαίνεται μάλιστα ότι φορτώνουν γρηγορότερα από πριν.
Βέβαια για bd-live, από το .iso τουλάχιστον, ούτε λόγος. Όχι πως με πείραξε κιόλας....
Το μόνο που δεν κοίταξα ακόμα είναι αν παίζει το bluray disc του Avatar, που με το προηγούμενο firmware δεν έπαιζε - σε μένα, γιατί σε άλλους έπαιζε κανονικά.

Reaction score
6

με ποιο τροπο βλεπουμε αν εχει διορθωθει το προβλημα με το overscan;
Με τα παρακατω πατερν

Εχει παρατηρήσει κανεις πρόβλημα overscan στο dune;
Εδώ και μερικούς μηνες εχει αναφερθεί και στο AVS αλλα και στο MPC , πρόβλημα χαμένων πιξελ δεξια και στο κατω μερος της οθονης…
Μετα από δοκιμή που εκανα στο δικο μου player ειδα πως oντως παρουσιάζει το ιδιο προβλημα ( δηλαδή χαμενα πιξελ δεξια και στο κατω μερος της οθονης)

Αν θέλετε μπορείτε να τεστάρετε και το dune σας με κάποια πατερνακια σαν το παρακάτω αλλα εχετε υπόψη πως το προβλημα εμφανίζετε μονο από bluray τιτλο ( είτε είναι δισκος ειτε είναι iso file) και όχι από snapshot pattern.

Στο avs μάλιστα σε συγκριτικό με το popcorn αναφέρθηκε η διαφορα ευκρίνειας υπερ το popcorn προφανώς για τον λόγω που περιγράφω…

Ας ελπίσουμε πως θα το διορθώσουν σύντομα…

Reaction score
0
Παιδια καλημερα,ας βοηθησει καποιος,που θα μπορεσω να βρω ενα συμβατο με dune base wifi stick?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.476
Από το site της Dune, ανάμεσα στα συμβατά wifi usb sticks είναι τα:
D-Link DWA-140 και το Asus WL-160N. Για αυτά τα 2 υπάρχει επιβεβαίωση ότι δουλεύουν.
Τρέξε τα στο Google για αγορά και θα βρεις αρκετές επιλογές για το πού θα τα αγοράσεις:126:

Οι αναφορές συμβατότητας υπάρχουν εδώ:
http://dune-hd.com/firmware/hw_compat/wifi.html

Reaction score
800

Αν θυμαμαι καλα θελουν προσοχη και τα revisions στα dlink

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.476
Παλιότερα ναι. Τώρα αναφέρει ότι και τα καινούρια είναι συμβατά και δοκιμασμένα. Αυτό φαίνεται στο link που έδωσα πιο πάνω.

Reaction score
1.458

Σήμερα μάλλον βγαίνει διορθωτικό firmware για τα Dune.Θα αφαιρεθεί το Cinema Mode.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss