Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αυτό ακριβώς!
Ξεχνάς κάτι φίλε ! Είμαι παραδοσιακός τύπος και δεν παίζω αρχεία ασύρματα...μόνο για το internet το ήθελα.Σε πολύ βαριά αρχεία πάνω από 25GB πιθανόν να έχεις σπασίματα με το ασύρματο.
Για το internet είναι μια χαρά!
Καλά εκεί στο media markt κάθε μέρα πηγαίνεις ή μου φαίνεται?:116:
Στο MAX παντως γινεται!Για το πρώτο όχι Γιάννη δεν γίνεται...για το δεύτερο δεν ξέρω θα μας πει ο Λεώ.
Ισως επειδή είναι καλύτερο μοντέλο να έχει παραπάνω λειτουργίες, στο Prime πάντως δεν το έχω καταφέρει...Στο MAX παντως γινεται!
Από Ιούνιο και μετά, και βλέπουμε.... Έχουμε βλέπεις και το "βουτ project" :114:Ωχ, πάει γι' άλλα ο Γιάννης! :410:
Thanks!! :116:σε bluray γινεται μια χαρα και στο prime 3, subtitles>setup και τους μετακινεις προς τα κατω με το βελακι. σε iso δεν εχω δοκιμασει αλλα μαλλον θα γινεται.
Παντως ειναι καλυτερα να παιζεις με εξωτερικους srt με το μεγαλυτερο αρχειο m2ts γιατι στα bluray με μενου οι υποτιτλοι ειναι αρκετα μεγαλοι (δεν μικραινουν) και εχουν τεραστιο κενο (leading) αναμεσα στις 2 σειρες τιτλων.
Για ενα περιεργο λογω (μου εχει συμβει μονο μια φορα) σε μια ταινια bluray που δεν θυμαμαι, οταν την εβλεπα με τα menu της ειχε πολυ πιο δυνατο ηχο σε σχεση με το αν εβλεπα το m2ts σκετο οπως κανο παντα...πολυ περιεργο