Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Αυτό ακριβώς!

Το πήρα Λεωνίδα σήμερα από MediaMarkt στα 24.90...άψογο και συνδέθηκε αμέσως ! τώρα θέλω ποντίκι και πληκτρολόγιο :142::143:

Reaction score
1.458

Σε πολύ βαριά αρχεία πάνω από 25GB πιθανόν να έχεις σπασίματα με το ασύρματο.

Reaction score
1

Σε πολύ βαριά αρχεία πάνω από 25GB πιθανόν να έχεις σπασίματα με το ασύρματο.
Ξεχνάς κάτι φίλε ! Είμαι παραδοσιακός τύπος και δεν παίζω αρχεία ασύρματα...μόνο για το internet το ήθελα.

Reaction score
1.458

Για το internet είναι μια χαρά!

Καλά εκεί στο media markt κάθε μέρα πηγαίνεις ή μου φαίνεται?:116:

Reaction score
1

Για το internet είναι μια χαρά!

Καλά εκεί στο media markt κάθε μέρα πηγαίνεις ή μου φαίνεται?:116:

Είναι δίπλα μου οι άτιμοι :116: και για βόλτα να το δείς τρώς ένα τρίωρο χαλαρά :142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.700
Δύο ερωτήσεις που αφορούν το prime:
1. Υπάρχει τρόπος μετακίνησης των υπότιτλων σε αναπαραγωγή bluray ή σε αρχείο bluray iso?
2. Για τους δικτυακούς της WD που έχω, έχω δημιουργήσει ένα φάκελο στην κεντρική οθόνη του Dune ώστε να έχω απ' ευθείας πρόσβαση, μέσω nfs. Οι δικτυακοί έχουν static ip, και η διαδρομή τους στο Dune είναι \nfs\Public.
Σε ένα καινούριο Qnap nas, μπορώ να μοιράσω τα αρχεία μέσα από την πλοήγηση δικτύου, αλλά ενώ έχω ενεργοποιήσει το nfs, όταν δημιουργήσω φάκελο με την ίδια διαδρομή (\nfs\Public) δεν τη βρίσκει. Κάποια ιδέα? (Λεωνίδα, ακούς?....)

Reaction score
1

Για το πρώτο όχι Γιάννη δεν γίνεται...για το δεύτερο δεν ξέρω θα μας πει ο Λεώ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Για το πρώτο όχι Γιάννη δεν γίνεται...για το δεύτερο δεν ξέρω θα μας πει ο Λεώ.
Στο MAX παντως γινεται!

Reaction score
1

Στο MAX παντως γινεται!
Ισως επειδή είναι καλύτερο μοντέλο να έχει παραπάνω λειτουργίες, στο Prime πάντως δεν το έχω καταφέρει...

Μπας και να πάρω το MAX να γίνω MaxPax ; :142::143:

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

σε bluray γινεται μια χαρα και στο prime 3, subtitles>setup και τους μετακινεις προς τα κατω με το βελακι. σε iso δεν εχω δοκιμασει αλλα μαλλον θα γινεται.

Παντως ειναι καλυτερα να παιζεις με εξωτερικους srt με το μεγαλυτερο αρχειο m2ts γιατι στα bluray με μενου οι υποτιτλοι ειναι αρκετα μεγαλοι (δεν μικραινουν) και εχουν τεραστιο κενο (leading) αναμεσα στις 2 σειρες τιτλων.

Για ενα περιεργο λογω (μου εχει συμβει μονο μια φορα) σε μια ταινια bluray που δεν θυμαμαι, οταν την εβλεπα με τα menu της ειχε πολυ πιο δυνατο ηχο σε σχεση με το αν εβλεπα το m2ts σκετο οπως κανω παντα...πολυ περιεργο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.700
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

σε bluray γινεται μια χαρα και στο prime 3, subtitles>setup και τους μετακινεις προς τα κατω με το βελακι. σε iso δεν εχω δοκιμασει αλλα μαλλον θα γινεται.

Παντως ειναι καλυτερα να παιζεις με εξωτερικους srt με το μεγαλυτερο αρχειο m2ts γιατι στα bluray με μενου οι υποτιτλοι ειναι αρκετα μεγαλοι (δεν μικραινουν) και εχουν τεραστιο κενο (leading) αναμεσα στις 2 σειρες τιτλων.

Για ενα περιεργο λογω (μου εχει συμβει μονο μια φορα) σε μια ταινια bluray που δεν θυμαμαι, οταν την εβλεπα με τα menu της ειχε πολυ πιο δυνατο ηχο σε σχεση με το αν εβλεπα το m2ts σκετο οπως κανο παντα...πολυ περιεργο
Thanks!! :116:

Reaction score
1

Εμενα γιατί δεν μου το κάνει ρε γμτ !!!!!!!!!!!!!! έπαθε κοκομπλόκο μετά τα ζόμπι ναζί του Dead Snow το εβραίϊκο μηχανάκι :204:

Reaction score
403

βαλτο κοντα σε κανα τζακι/φουρνο να στρωσει.:107:

subtitles>setup δεν βγαζει καποιο μενου απλα πατας το κατω βελακι και στην οθονη βγαινει πχ offset -10.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.700
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Όντως, πατώντας το subtitles στο τηλεκοντρόλ, και στη συνέχεια το πάνω ή κάτω βελάκι, μετακινούνται οι υπότιτλοι, τόσο στα δισκάκια, όσο και στα αρχεία bluray!!

Μόλις γλυτωσα την αγορά καινούριου player!!

ma3stro, με έσωσες!! :607:

Reaction score
1

Ναι ωραία !!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ;;;;; θα φάω τις κοτσίδες μου !!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.700
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Όταν πατάς το κουμπί subtitles, τί σου εμφανίζει στην οθόνη?

Reaction score
1

Ενα κουτάκι πάνω δεξιά που λέει μόνο τη γλώσσα των υπότιτλων...όταν πατάω τα βελάκια το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει τη γλώσσα τίποτε άλλο !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger