Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Για ανάλυσε λίγο το σύνδεση dune-router-pc.εχει δοκιμασει κανεις να παιξει μεσω δικτυου SMB (bluray rip σε δομη folder) τις ταινιες red cliff Ι και ΙΙ;
Εχω πολυ συχνα σπασιματα στην εικονα και δεν ξερω τι φταιει..δεν το εχω ξανασυναντησει σε καποιο αλλο bluray παρα μονο οταν κανω καποια εργασια στο pc που ειναι λογικο να κολλαει νομιζω...
το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει στις σκηνες που εχει γρηγορη δραση ή σε γενικα πλανα μαχης αλλα σε κοντινα πλανα που το bitrate δεν ειναι μεγαλο..
υπαρχει αλλος τροπος να συνδεσω το pc μου με το prime 3;
αυτο το NFS (αν θυμαμαι καλα) τι ειναι;
μηπως φταιει το pc μου που ειναι i3 με 2gb μνημη ή το οτι για να εχω δικτυο στο dune απο το pc εχω συνδεσει 2 modem/router με ethernet καλωδιο;
Σε ευχαριστω ακομα μια φορα!Για UPnP πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου.Υπάρχουν πολλά όπως PS3 Mediaserver,Twonky Mediaserver,Servilo, TVMOBiLi (εγώ προτείνω αυτό,είναι free ιδιαίτερα εύχρηστο και υποστηρίζει υπότιτλους) αλλά και πολλά άλλα.
Για NFS νομίζω γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις του δικτύου των windows.Εγώ έχω mac και ενεργοποιώ το nfs μέσω κάποιου προγράμματος.Κάποιος φίλος με windows θα σου εξηγήσει καλύτερα για το nfs.Εκτός αν έχεις mac οπότε να στα πω αναλυτικά.
Σε 'ολα τα παραπάνω θα πρέπει να ορίσεις ποιους φακέλλους θα κάνεις share από τον υπολογιστή σου.
Σε streaming από τον υπολογιστή θεωρητικά πιο γρήγορες ταχύτητες θα έχεις κατά σειρά:
UPnP,NFS,SMB.
Για το τελευταίο μπορείς να το κάνεις μέσω smb
Οχι δυστυχώς, ως έχει το δισκάκι δεν μπορείς.Αν του κάνεις επεξεργασία μόνο.Μπορώ να δω dvd (video ts) με εξωτερικούς υποτίτλους?
Και στα δύο...αλλά εντάξει όλα τώρα ! Το φτιάξαμε, απλά ήταν θέμα καλωδίου HDMI, αλλά μέχρι να το βρώ μου είχε πάει η πίεση 200 και το κεφάλι μου πήγε να σπάσει από τον πόνο...Δεν είχες ήχο από τον ενισχυτή ή την τηλεόραση,ή και στα 2?