Δοκιμή του Dune Prime 3.0

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.130
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Και όταν σου εμφανίσει αυτό το κουτάκι, και πατήσεις το πάνω ή το κάτω βελάκι του τηλεκοντρόλ, δεν κάνει τίποτα? Δεν γίνεται ρε φίλε.... Κάτσε να το τσεκάρω αν μπορείς να το αλλάξεις ακόμα και όταν έχεις πατήσει το pause σε σημείο με υπότιτλους.

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Για blu ray αναπαραγωγή μιλάμε έτσι ; Οχι άν πατάω πάνω κάτω δεν κάνει τίποτα !

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.130

Ναι για bluray, είτε δισκάκι, είτε iso. Το δοκίμασα με το pause και δουλεύει. Το δεξί-αριστερό αλλάζει τη γλώσσα, το πάνω-κάτω τη θέση. Τί να πώ? :203:

Για πάρε αύριο τηλέφωνο την PSA. Κάποια λύση θα βρεθεί. Στο δικό μου Prime δεν δουλείει το DVB-T, ενώ στο Base δουλεύει....

Reaction score
1

Καλά βρε συ εντάξει δεν με χαλάει, απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί το δικό μου δεν το έκανε και σου είχα απαντήσει κιόλας, ενώ στους υπόλοιπους δούλευε !!!! Εδώ περάσαμε τα πάνδεινα με τα LG, με το εργαλείο θα κολλήσουμε !!!!

Και επειδή είμαι και κ@λώπαιδο...η λειτουργία θα μου χρειαστεί μετά τα 50 που δεν θα βλέπω :116::142::204::143:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.130

Και επειδή είμαι και κ@λώπαιδο...η λειτουργία θα μου χρειαστεί μετά τα 50 που δεν θα βλέπω :116::142::204:
:204: Υποννοείς κάτι Νικόλα?.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.130
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Αστειάκια? Που να μην σου ξανασηκωθεί......

.......ο υποτιτλισμός βρε, πού πήγε το μυαλό σου?.....:116:

Reaction score
1

:116::142::204:

Θα το ξανακοιτάξω πάλι αύριο με πιο καθαρό μυαλό...θα κάνω και μιά αλλαγή στις μπαταρίες μπας και...

Reaction score
1

Τελικά άδικα ανησύχησα ! Ηταν θέμα μπαταριών, δεν δούλευαν και άλλα πλήκτρα όπως το Return και το Info...δεν τα είχα δεί γιατί δεν χρησιμοποιούσα όλα τα πλήκτρα και ποτέ, μόνο play και stop άντε και το power.Ολα καλά λοιπόν...ουφ !!! πολύ τεχνολογία ρε παιδί μου, θα κρασάρω :142:

Reaction score
403
φιλε madpax για αυτα τα δισκακια που ανεφερες οτι δεν παιζουν ειναι μεσω του prime 3;
μηπως γνωριζεις αν ισχυει αυτο και για το B1; γενικα ξερει κανεις αν παρουσιαζει κανενα προβλημα το B1;

γνωριζει κανεις ποτε βγαινουν τα καινουργια dune με νεο chip;

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Δύο ερωτήσεις που αφορούν το prime:
1. Υπάρχει τρόπος μετακίνησης των υπότιτλων σε αναπαραγωγή bluray ή σε αρχείο bluray iso?
2. Για τους δικτυακούς της WD που έχω, έχω δημιουργήσει ένα φάκελο στην κεντρική οθόνη του Dune ώστε να έχω απ' ευθείας πρόσβαση, μέσω nfs. Οι δικτυακοί έχουν static ip, και η διαδρομή τους στο Dune είναι \nfs\Public.
Σε ένα καινούριο Qnap nas, μπορώ να μοιράσω τα αρχεία μέσα από την πλοήγηση δικτύου, αλλά ενώ έχω ενεργοποιήσει το nfs, όταν δημιουργήσω φάκελο με την ίδια διαδρομή (\nfs\Public) δεν τη βρίσκει. Κάποια ιδέα? (Λεωνίδα, ακούς?....)
Για δες λιγο αυτο
σε εμενα παντως λειτουργησε αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο που θελεις να κανεις

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

φιλε madpax για αυτα τα δισκακια που ανεφερες οτι δεν παιζουν ειναι μεσω του prime 3;
μηπως γνωριζεις αν ισχυει αυτο και για το B1; γενικα ξερει κανεις αν παρουσιαζει κανενα προβλημα το B1;

Ναι για το Prime 3.0 λέω ότι δεν μου παίζουν τα συγκεκεριμένα δισκάκια δεν ξέρω αν το κάνουν και στο Β1.

Reaction score
1

Συναγωνιστές Dune-o-πληκτοι λίγο τη βοήθειά σας για να μη διαβάζω 130 σελίδες...Το prime έχει τη δυνατότητα να παίξει blu ray folder με εξωτερικούς υπότιτλους ; Αν ναι που θα τοποθετήσω το αρχείο με τους υπότιτλους, αν υπάρχει κάποιος οδηγός να το κάνω θα ήμουν υπόχρεως !

Οχι τίποτε άλλο αλλά βαριέμαι να το κάνω ματρόσκα :142:

Reaction score
800

Σε .iso δεν μπορεις.
Σε bd δομη, θα βρεις μεσα στο stream το μεγαλυτερο αρχειο (στο 95% των περιπτωσεων ετσι ειναι) m2ts και θα βαλεις μεσα τον υποτιτλο με το ονομα του αρχειου αυτου πχ 00003.srt .
Προφανως θα τρεξεις μεμονωμενα το συγκεκριμενο m2ts για να σου βγαλει τον υποτιτλο.Επισης προφανως ,θα παιξει μονο0 η ταινια και οχι τα blu ray μενου.

Reaction score
1

Σε .iso δεν μπορεις.
Σε bd δομη, θα βρεις μεσα στο stream το μεγαλυτερο αρχειο (στο 95% των περιπτωσεων ετσι ειναι) m2ts και θα βαλεις μεσα τον υποτιτλο με το ονομα του αρχειου αυτου πχ 00003.srt .
Προφανως θα τρεξεις μεμονωμενα το συγκεκριμενο m2ts για να σου βγαλει τον υποτιτλο.Επισης προφανως ,θα παιξει μονο0 η ταινια και οχι τα blu ray μενου.
Ευχαριστώ Χρήστο ! Αυτά τα ήξερα να τα κάνω κι εγώ, νόμιζα ότι μπορούσε να τους δεί και με όλη τη δομή του αρχείου αλλά μάλλον δεν...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Πως τραβάω screenshots;
Ενεργοποιήσα την επιλογή με το eject αλλά μου γράφει failed όποτε πάω να τραβήξω..

Reaction score
1.458

Πως τραβάω screenshots;
Ενεργοποιήσα την επιλογή με το eject αλλά μου γράφει failed όποτε πάω να τραβήξω..
Παλιότερα που το είχα δοκιμάσει δούλευε.Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να το δω,βλέπει η γυναίκα μου κάτι στη νόβα.
Από αύριο όμως που θα έχουμε και το Lite 53D στην κρεβατοκάμαρα θα είναι πιο εύκολο!
Αν κάποιος άλλος φίλος μπορεί να το δει τώρα ας μας αναφέρει,αλλιώς υπομονή λίγο Γιώργο!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Μήπως πρέπει να δημιουργήσω κανέναν φάκελο με τέτοια ονομασία στον εκάστωτε σκληρό δίσκο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88