Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Θα ήταν ενδιαφέρον να κάνει κάποιος σύγκριση την ποιότητα εικόνας των καναλιών της Digea από το DVB-T του Dune με αυτήν της τηλεόρασης ή αποκωδικοποιητή με MPEG-4.

Reaction score
802

Η ελεύθερη αγορά έχει τα υπέρ, έχει και τα κατά!Αυτό συμβαίνει φίλε μου!Με την έλευση των ψηφιακών καναλιών,όχι μόνο εδώ αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη αυξήθηκε ο ανταγωνισμός.Αν και τα προβλήματα με το stick θα αποκατασταθούν αργά ή γρήγορα με firmware update,κατά τη γνώμη μου η HDI δεν θα έπρεπε να εμπλακεί σε αυτό το θέμα!Θα έπρεπε να επικεντρώσει στην κατά το δυνατόν απρόσκοπτη & άμεση αναπαραγωγή των εμπορικών blu ray και στην καλύτερη συμβατότητα με κάθε είδους αρχεία, ως το απόλυτο media player! Τα υπόλοιπα είναι περιττά!

Η παπάς, παπάς ή ζευγάς, ζευγάς που λένε και στο χωριό μου!!!

Εχεις δικιο γενικα στην λογικη που αναφερεις αλλα ειδικα στο dune prime πλεον δεν θεωρω οτι εχουν μεινει και πολλα θεματα προς επιλυση.Εδω και μηνες κανει πραγματα που αλλοι ακομα υποσχονται (c200 & hd audio /bd rip πχ).
Μεσα σε ολα αυτα λοιπον απλα προστεθηκε ενας web browser και υποστηριξη dvb-t τα οποια θα παιζουν ακομα πιο καλα σε επομενο fw.
Δεν νομιζω οτι αυτα εγιναν προς θυσια αλλων...
Απλα το κορυφαιο αυξησε ακομα πιο πολυ την διαφορα του απο τα αλλα media players.

Reaction score
0
Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει τον browser; διαβάζω συνέχεια τις οδηγίες της HDI αλλά δεν καταφέρνω να πλοηγηθώ και να βάλω νέα URL ενώ είμαι μέσα στον browser.

θέλω να κάνω έστω μια υποτυπώδη χρήση με το remote control και όχι με πληκτρολόγιο ή/και ποντίκι.

Reaction score
802

θελει πληκτρολογιο αν δεν θες να το σπασεις.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.511

Reaction score
802

συνεργαζεται με το prime 3.0?Κυριως για το ποντικι.
Πχ dinovo παιζει μονο το πληκτρολογιο του.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.511
Από αναφορές στο mpcclub φαίνεται ότι δουλεύει. Όταν το πάρω θα σας ενημερώσω. Πάντως και να μην συνεργάζεται, έχει πλάκα να σερφάρεις με κάτι τόσο μικρό στο pc από απόσταση, οπότε δεν θα πάει χαμένο.

Reaction score
1.458

Με τα στικάκια που μου δάνεισε ο φίλος rose.athens δοκίμασα κι εγώ την ψηφιακή λήψη στο prime μου.
Σύνδεση στην πλαϊνή usb θύρα του Prime με την δική του κεραιούλα.Εκανε περίπου 10' για να σκανάρει και μου βρήκε όλα τα ψηφιακά.Οπως ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω ξεκινώντας τα ψηφιακά πατάς Play και στη συνέχεια αλλάζεις κανάλια με τα πλήκτρα P+,P-
Στα info εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά δίνει τον τίτλο του προγράμματος που προβάλλει τώρα και του επόμενου.Στα κανάλια της Degia στα αγγλικά ενώ σε αυτά της ΕΡΤ στα ελληνικά.Περίληψη δε δίνει καθόλου,ούτε στα αγγλικά ούτε στα ελληνικά.

Η εικόνα άψογη και χωρίς καθόλου πιξελιάσματα.Σε σχέση με τον ψηφιακό δέκτη της τηλεόρασης μου μακράν καλύτερη εικόνα δεν το συζητώ!
Σε σχέση με τον Vantage 8000ts χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος (θα το τσεκάρω καλύτερα το βράδυ σε πλήρες σκοτάδι) νομίζω ο prime έχει λίγο πιο ζεστά,πιο κινηματογραφικά χρώματα θα έλεγα.Θα το ξαναδώ πάλι αυτό όμως το βράδυ για να σιγουρευτώ!
SKAI,alpha,mega,alter και star με την καλύτερη εικόνα,ακολουθούν οι υπόλοιποι.

Ευχάριστη έκπληξη θα έλεγα η ποιότητα της εικόνας με το στικάκι στα ψηφιακά,ομολογώ δεν το περίμενα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.511
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Με τα στικάκια που μου δάνεισε ο φίλος rose.athens δοκίμασα κι εγώ την ψηφιακή λήψη στο prime μου.
Σύνδεση στην πλαϊνή usb θύρα του Prime με την δική του κεραιούλα.Εκανε περίπου 10' για να σκανάρει και μου βρήκε όλα τα ψηφιακά.Οπως ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω ξεκινώντας τα ψηφιακά πατάς Play και στη συνέχεια αλλάζεις κανάλια με τα πλήκτρα P+,P-
Στα info εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά δίνει τον τίτλο του προγράμματος που προβάλλει τώρα και του επόμενου.Στα κανάλια της Degia στα αγγλικά ενώ σε αυτά της ΕΡΤ στα ελληνικά.Περίληψη δε δίνει καθόλου,ούτε στα αγγλικά ούτε στα ελληνικά.

Η εικόνα άψογη και χωρίς καθόλου πιξελιάσματα.Σε σχέση με τον ψηφιακό δέκτη της τηλεόρασης μου μακράν καλύτερη εικόνα δεν το συζητώ!
Σε σχέση με τον Vantage 8000ts χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος (θα το τσεκάρω καλύτερα το βράδυ σε πλήρες σκοτάδι) νομίζω ο prime έχει λίγο πιο ζεστά,πιο κινηματογραφικά χρώματα θα έλεγα.Θα το ξαναδώ πάλι αυτό όμως το βράδυ για να σιγουρευτώ!
SKAI,alpha,mega,alter και star με την καλύτερη εικόνα,ακολουθούν οι υπόλοιποι.

Ευχάριστη έκπληξη θα έλεγα η ποιότητα της εικόνα με το στικάκι στα ψηφιακά,ομολογώ δεν το περίμενα!

Άρα το δικό μου Prime κάνει μ@λ@κίες.

Λεωνίδα, μην ψήνεσαι να ξεμοναχιάσεις τα στικάκια πολλά βράδυα:138::138::138:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.511
Σε αναμονή λοιπόν για το επόμενο σταθερό firmware, μήπως και στο δικό μου διορθωθεί το ζήτημα του DVB-T:122:

Reaction score
1.458

Εγώ τα συνδεσα κατευθείαν στη usb,χωρίς το καλώδιο επέκτασης που έχουν.Εσύ πως τα έβαλες?

Reaction score
0

Ευχάριστη έκπληξη θα έλεγα η ποιότητα της εικόνας με το στικάκι στα ψηφιακά,ομολογώ δεν το περίμενα!
Χαίρομαι! Αυτά είναι ευχάριστα νέα! Με τι refresh rate είσαι στο Dune όταν τα βλέπεις? Κάνει αυτόματη αλλαγή?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.511
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Εγώ τα συνδεσα κατευθείαν στη usb,χωρίς το καλώδιο επέκτασης που έχουν.Εσύ πως τα έβαλες?
Και εγώ κατευθείαν. Δοκίμασα και τις 3 usb.

Sorry που άργησα να απαντήσω, αλλά διάβαζα αλλού για τις νέες κάμερες ταχύτητας στην Αττική Οδό και με έχει λούσει κρύος ιδρώτας (άσχετο βέβαια.....).

Reaction score
1.458

Χαίρομαι! Αυτά είναι ευχάριστα νέα! Με τι refresh rate είσαι στο Dune όταν τα βλέπεις? Κάνει αυτόματη αλλαγή?
1080p/60 Hz είμαι και γυρνάει αυτόματα στα 1080p/50 Hz

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Και εγώ κατευθείαν. Δοκίμασα και τις 3 usb.

Sorry που άργησα να απαντήσω, αλλά διάβαζα αλλού για τις νέες κάμερες ταχύτητας στην Αττική Οδό και με έχει λούσει κρύος ιδρώτας (άσχετο βέβαια.....).
Θέλει προσοχή
Είναι ενημερωμένο το tomtom 1.4.1 για iphone πάντως
τέλος του οφ τόπικ

Reaction score
6

Σήμερα παρελαβα και το δικο μου DVB-T stick …
Αν και επανέλαβα αρκετες φορες την διαδικασία ανίχνευσης των καναλιών, δεν μπορεσα να εντοπίσω παραπανω από 4 (Alter Alpha, Ant1, και Μακεδονια)
Τα υπόλοιπα - αν και στη περιοχή μου εχω καλο σημα - δεν μπόρεσα να τα εντοπίσω…
Αυτό που με τσάτισε ακομα πιο πολύ είναι πως για να γράψεις εκπομπή χρειάζεσαι και δεύτερο DVB-T stick…
Είναι δυνατον;;
Τι χαζομάρα είναι αυτή…
Το DVB-T stick το πηρα για να εχω την δυνατότητα να γραφω τηλεοπτικές εκπομπές. Η τηλεόραση μου εχει ενσωματωμένο DVB-T για να βλέπω και δεν το χρειάζομαι. Αυτό όμως δεν μπορεί να κάνει εγγραφει αν δεν συνοδεύεται από δεύτερο tuner..
Μεγάλη ήττα…

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss