Δοκιμή του Dune Prime 3.0

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.133
Τσεκάρετε την επιλογή applications, όπου έχουν προστεθεί 2 νέες υπηρεσίες, οι RadioTime και Shoutcast, με ιντερνετικούς σταθμούς απ' λολο τον κόσμο!!

Τελείως νέα εμφάνιση (προσωρινά διάλεξα το skin Sunset), που ανεβάζει το Dune σε τελείως άλλο επίπεδο!!

Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Η αλήθεια είναι το έχω απαξιώσει λίγο το Prime από τότε που πήρα το H1...αλλά αυτό το νέο fw θα το ανεβάσει πολύ ! Ευχαριστώ πολύ Γιάννη για τις πληροφορίες !

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Eπιτέλους!!
Αυτό ήταν κάτι που έλειπε.

Reaction score
0

Εκπληκτικό το νέο firmware! Μπράβο τους!

Reaction score
1.458

Τι έγινε ρε παιδιά?Βγάλαν νέο firmware?

Reaction score
1

Ναι Λεωνίδα και είναι απίθανα !!!!!!!!!

Reaction score
1

Λοιπόν παιδιά, το νεό fw αν και beta το απογείωσε το Prime ! Eπιτέλους ενσωμάτωσαν λειτουργίες που είναι αυτονόητες σε άλλα player , ενώ το χειριστήριο έγινε απείρως πιο χρηστικό με την ενσωμάτωση εντολών όπως το copy και το paste στα χρωματιστά πλήκτρα.Επιτέλους μπορείς να διαλέξεις αποκωδικοποίηση 5.1 , 7.1 και Stereo στο Bitstream, η αναπαραγωγή CD είναι πλέον απροβλημάτιστη.Μπορώ να διαλέξω πια με τι μουσική και από ποιον φάκελλο θα δώ τι φωτογραφίες μου (μένει ακόμα να φτιάξουν τα thumbnails), τα μενού έγιναν πανέμορφα και πιο καλαίσθητα και πλέον υπάρχει και η δυνατότητα να αλλάζει το θέμα και είναι και πλήρως παραμετροποιήσημα...επιτέλους έκαναν ενεργή τη λειτουργία Flashlight και συνεργάζεται πλήρως με εφαρμογές τύπου yaDIS (κάποιες ταινίες που δεν δούλευαν από τα thumb, τώρα δουλεύουν !! Αυτά και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.Εννοείται πως σχεδόν όλα ισχύουν και για το Η1...
Θα δοκιμάσω σήμερα και τα 5 δισκάκια που δεν έπαιζαν πριν μήπως έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν νομίζω...

Reaction score
403

το dune δυστυχως εχει μεινει πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο..το οτι εφτιαξαν ενα "καλαισθητο" UI δεν λεει τιποτα..
μερικα πολυ βασικα πραγματα, δεν τα εχουν φτιαξει..πχ δεν υποστηριζουν external subs σε bluray και DVD (iso, BDMV) μεσα απο τα μενου τους, οπως κανουν πολυ φθηνοτερα player πχ popcorn a210, xtreamer, netgear κ.α.

βεβαια δεν παύει να ειναι ενα εξαιρετικο media player, απλα δινουν προτεραιότητα σε λαθος πραγματα.

τωρα τo ιντερνετ radio, katrina, youtube, bittorent κτλ καλοδεχουμενα αλλα οχι απαραιτητα, εχουν και τα pc, τηλεoρασεις και ενισχυτες av. ας υποστηριζει πρωτα καλα ολα τα αρχεια, με αριστη κινηση και εικονα και ολα τα αλλα ας μην τα εβαζε ποτε..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

ας υποστηριζει πρωτα καλα ολα τα αρχεια, με αριστη κινηση και εικονα
Έχεις βρεί κάτι που δεν το υποστηρίζει;

Reaction score
403

Έχεις βρεί κάτι που δεν το υποστηρίζει;
δεν υποστηριζουν external subs σε bluray και DVD και αυτα που γραφει και ο φιλος madpax.
Θα δοκιμάσω σήμερα και τα 5 δισκάκια που δεν έπαιζαν πριν μήπως έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν νομίζω...
και εγω κατα καιρους ειχα βαλει καποια dvd και δεν τα επαιζε...

Reaction score
1

Ο φίλος ma3stro έχει απόλυτο δίκιο, και εδώ έρχεται να προστεθεί η "οργή" μου, ότι ένω πιο φθηνά player κάνουν τα αυτονόητα στα dune πέρασαν αρκετοί μήνες για να φτιάξουν τα μισά από αυτά, βέβαια άλλα player που κάνουν κάποια αυτονόητα έχουν άλλα κουσούρια...Δεν θέλω να με περνάνε για beta tester απλός χρήστης είμαι που θέλω την ουσία, να ΠΑΙΖΕΙ δηλάδή αυτό που αγοράζω και ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΩ πολύ καλύτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Δεν μπορεί να μου κάνει Downmix Bitsream το πολυκάναλο ένα player των 90 και 120 ευρώ και στο Dune να παίρνω PCM γιατί αλλιώς ΔΕΝ, αν ήταν έτσι αγόραζα ένα playstation και τελείωνε το παραμύθι εκεί...
Στο τέλος τέλος το αγόρασα για να απολαμβάνω τις ταινίες μου και τη μουσική μου όπως ΘΕΛΩ ΕΓΩ όχι όπως θέλουν οι προγραμματιστές της HDI, δεν θέλω δίκτυα, ιντερνετ, ραδιώφωνα απο τα βάθη της Ρώσσικης στέπας και τρσιδιάστατα εφέ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ...και συν τις άλλοις να τους στέλνεις email και να σε γράφουν στα περιτμημένα απόκρυφά τους !!
Σε ένα μόνο θα διαφωνήσω με τον φίλο ma3stro.H είκονα του και η κίνηση σε οποιοδήποτε αρχείο ή δισκάκι είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη που έχω δεί ΣΕ ΟΤΙ player έχω δεί, εκτός από το OPPO !

Ουφ σόρρυ για την "έκρηξη"...

Reaction score
1

...και εγω κατα καιρους ειχα βαλει καποια dvd και δεν τα επαιζε...
DVD μου έχει παίξει τα πάντα από όλα τα region που κατέχω.Δεν έχει κολλήσει πουθενά σε διάβασμα και αναπαραγωγή DVD ακόμα και ξεσκισμένων νοικιάρικων, αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο που θυμάσαι πες μου να το δοκιμάσω...εμένα το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχει μπεί καν στον κόπο να διαβάσει 4-5 συγκεκριμένα blu ray δισκάκια...και ούτε με το νέο fw τα διάβασε !!! Τα αναφέρω 5-6 σελίδες πίσω ποια είναι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Παίδες να ξέρετε ότι γενικά για δισκάκια δεν φταίνε συνήθως οι εταιρίες που κατασκευάζουν τα player αλλά τα studio που αποφασίζουν και διατάσουν να βάλουν ό,τι κλείδωμα τους κατέβει στο κεφάλι..

Reaction score
1

Παίδες να ξέρετε ότι γενικά για δισκάκια δεν φταίνε συνήθως οι εταιρίες που κατασκευάζουν τα player αλλά τα studio που αποφασίζουν και διατάσουν να βάλουν ό,τι κλείδωμα τους κατέβει στο κεφάλι..
Το ξέρω Γιώργο και το έχω γράψει πιο πίσω ότι είναι καθαρά θέμα εταιρείας παραγωγής και συγκεκριμένου κλειδώματος (CopyPolice)...δεν μπορεί να παίζει το Αμερικάνικο δισκάκι Fifth Element και να μην παίζει η Γερμανική παραγωγή της Tobis !!!!! ...

Reaction score
403

Σε ένα μόνο θα διαφωνήσω με τον φίλο ma3stro.H είκονα του και η κίνηση σε οποιοδήποτε αρχείο ή δισκάκι είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη που έχω δεί ΣΕ ΟΤΙ player έχω δεί, εκτός από το OPPO !

Ουφ σόρρυ για την "έκρηξη"...
και εδω φιλε madpax δεν διαφωνουμε. Δεν λεω οτι δεν εχει πολυ καλη κινηση και εικονα. Ισα ισα, απο 2-3 media player που εχω δει, το dune ηταν το καλυτερο.

απλα επισημανω οτι εκει πρεπει να δωσουν το βαρος, ωστε να περνεις κορυφαια εικονα, κινηση και ηχο, πολυ κοντα στο OPPO που αναφερεις μιας και εγω δεν το εχω δει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Mα τι σχέση έχει το oppo με το dune ή και γενικά με τα media player;
Το oppo είναι ένα all disc player με κάποιες μιντιακές δυνατότες,ενώ το dune το ανάποδο.

Reaction score
1

Mα τι σχέση έχει το oppo με το dune ή και γενικά με τα media player;
Το oppo είναι ένα all disc player με κάποιες μιντιακές δυνατότες,ενώ το dune το ανάποδο.
Αδυνατώ να το καταλάβω αυτό που λες, player είναι όλα (για μένα) !

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Ναι αλλά το καθένα εξειδικεύται σε κάποιον τομέα.
Αν το oppo αποφάσιζε να αποκτήσει πλήρης media δυνατότητες τότε δεν θα φόραγε το τσιπ που έχει και η απόδοση του δεν θα ήταν αυτή που είναι.
Αντιστοίχως αν η hdi ήθελε να αγοράσει τσίπ όπως του oppo τότε δεν θα είχε τις μιντιακές αυτές δυνατότητες.
Και ο λόγος βρίσκεται στις εταιρίες που οαράφουν τα τσίπ και τις δυνατότητες που μπορούν να ''απελευθερώσουν'' σε αυτά.
Αν θες να μάθεις κάτι παραπάνω για το τσιπάκι του oppo και την άρνηση της να δώσει χαρακτήρα media κάνε ένα τηλ στον Απόστολο:126:

Reaction score
1

Κάτσε καλά ρε !!! όποτε του κάνω τηλέφωνο όλο και κάτι αγοράζω :142::143::142:

Reaction score
1.458

Κάτσε καλά ρε !!! όποτε του κάνω τηλέφωνο όλο και κάτι αγοράζω :142::143::142:
Ωχ! με Oppo σε βλέπω μέχρι την Παρασκευή!:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads