Ενισχυτής για τα dali zensor 7

Reaction score
518
Δεν μιλαμε γι αυτο eteokritis.

Το παλικαρι ψαχνει ενισχυτη με 800ε.προταθηκε ο yamaha.προταθηκε κ o crown για καποιον λογο ο οποιος εχει μια βαση.

Εσυ τι του προτεινεις;

Reaction score
1.469
Να προσθεσω οτι μιλαμε για ποιοτητα ηχου . Δηλαδη το κατα ποσο σωστα η καθε νοτα ,ηχος ενισχυεται και περναει στο ηχειο
με βαση παντα αυτο που ελαβε απο το προενισχυτικο του σταδιο .Σωστα ?
Διορθωστε με αν κανω λαθος . Τα "ποιοτικα σε ηχο" watt ανεξαρτητα απο τα κιλα τους.
Αυτο καταλαβαινω και οταν ακουω "ποιοτικα watt" .
κανενας μας δεν κάνει λαθος

Δεν ξέρω ακριβως να απαντήσω εγω προσωπικά
Ειμαι ενας μεσος ακροατής π
Την κουρτίνα 2 παρακαλώ.:p
Ναι? Χαχα περίμενα να υποστηρίξεις με την πρώτη επιλογή....:D:thumbsup:

Reaction score
1.064
Δεν μιλαμε γι αυτο eteokritis.

Το παλικαρι ψαχνει ενισχυτη με 800ε.προταθηκε ο yamaha.προταθηκε κ o crown για καποιον λογο ο οποιος εχει μια βαση.

Εσυ τι του προτεινεις;
Εχω κανει την προταση μου στο νημα .Το "Δεν μιλαμε γι αυτο" για ποιο θεμα αναφερεσαι ?

Reaction score
518
Η συζητηση εχει ξεφυγει. Πολυ αναλυση χωρις νοημα.

Δεν λεμε οτι ο κροουν παιζει καλυτερα απο εναν ενισυχυτη 1000ε.ουτε καν της ιδιας τιμης. Αλλο προσωπικα εξηγησα. Απλα ο φιλος εαν διαλεξει τον δρομο του yamaha δεν θα χει τον σφιχτο ηχο του κροουν. Aυτος διαλέγει.

Reaction score
1.469

Δεν λεμε οτι ο κροουν παιζει καλυτερα απο εναν ενισυχυτη 1000ε.ουτε καν της ιδιας τιμης. Αλλο προσωπικα εξηγησα. Απλα ο φιλος εαν διαλεξει τον δρομο του yamaha δεν θα χει τον σφιχτο ηχο του κροουν. Aυτος διαλέγει.
Εχεις παει να αγορασεις σε κατάστημα hiend που λένε κ τα παιδια?
Το η κουβεντα έχει ξεφύγει για αυτο το νημα θα σου φανει σούπερ light.
Μπήκες μερα εφυγες νύχτα έχοντας ξεχάσει που μένεις...:D

Reaction score
1.064

Προσωπικα πιστευω οτι ακομη δεν εχει ξεφυγει η συζητηση . Ουτε εχει γινει τοσο μεγαλη αναλυση
Αν διαβασει κανα δυο νηματα παραπανω καλο θα ειναι . Καθε αλλο πιστευω οτι το επιδιωκει κιολας αφου εχει ανοιξει 3-4 νηματα με σχεδον το ιδιο νοημα αλλα με διαφορετικη συνταξη . Φιλικα παντα !

Reaction score
518
Αλλαζει εαν εχει ανοιξει και αλλα νηματα. Βεβαια αυτο σημαινει οτι ειναι μπερδεμενος πολυ.
Dimitrisnt χαχα... Εχεις το δικιο σου δεν λεω.

Reaction score
375
Τα διάβασα όλα τα σχόλια αλλα το ερώτημα μου παραμένει το ίδιο.

Ποιον ενισχυτή εν τελεί να πάρω?

Αρχικά, να πω πως τα ηχεία σήμερα φεύγουν από Αθήνα και αύριο ή μεθαύριο θα τα έχω στο σπίτι. Επίσης να πω για αρχή θα κρατήσω τον rn402d, μέχρι να στρώσουν τα ηχεία για να δοκιμάσω μετά να δω αν με καλύπτουν τελικά. Όμως, αφού έτσι κι αλλιώς χρειάζομαι σε άλλον χώρο τον 402d, αργά η γρήγορα θα πάρω άλλον για να οδηγήσει τα Dali 7.

Η ερώτηση μου παραμένει λοιπόν η ίδια. Ποσά λεφτά χρειάζεται να δώσω για να ταιριάξω τα Dali με έναν ολοκληρωμένο ή με 2 άλλους (προ ενισχυτές/τελικοί.. δεν ξέρω πως λέγονται).

Αφού διαβάζω από τα σχόλια σας πως τα 800 ευρώ δεν φτάνουν ή μαλλον είναι ρίσκο και ισως να μείνω ξανά ανικανοποίητος από το αποτέλεσμα, μπορώ να κανω υπομονή όσο χρειαστεί για να μαζέψω το ποσό για μια ΚΑΛΗ αγορά, για να μην τα αλλάζω πάλι.

Περιμένω προτάσεις κι ας ανεβεί αρκετά η τιμή.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

Reaction score
1.064
Τα διάβασα όλα τα σχόλια αλλα το ερώτημα μου παραμένει το ίδιο.

Ποιον ενισχυτή εν τελεί να πάρω?

Αρχικά, να πω πως τα ηχεία σήμερα φεύγουν από Αθήνα και αύριο ή μεθαύριο θα τα έχω στο σπίτι. Επίσης να πω για αρχή θα κρατήσω τον rn402d, μέχρι να στρώσουν τα ηχεία για να δοκιμάσω μετά να δω αν με καλύπτουν τελικά. Όμως, αφού έτσι κι αλλιώς χρειάζομαι σε άλλον χώρο τον 402d, αργά η γρήγορα θα πάρω άλλον για να οδηγήσει τα Dali 7.

Η ερώτηση μου παραμένει λοιπόν η ίδια. Ποσά λεφτά χρειάζεται να δώσω για να ταιριάξω τα Dali με έναν ολοκληρωμένο ή με 2 άλλους (προ ενισχυτές/τελικοί.. δεν ξέρω πως λέγονται).

Αφού διαβάζω από τα σχόλια σας πως τα 800 ευρώ δεν φτάνουν ή μαλλον είναι ρίσκο και ισως να μείνω ξανά ανικανοποίητος από το αποτέλεσμα, μπορώ να κανω υπομονή όσο χρειαστεί για να μαζέψω το ποσό για μια ΚΑΛΗ αγορά, για να μην τα αλλάζω πάλι.

Περιμένω προτάσεις κι ας ανεβεί αρκετά η τιμή.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
Οταν παρεις με το καλο τα ηχεια και τα στρωσεις , που υποψιν δεν εχεις φοβο τη ενταση που θα παιξει το ηχειο ( ειδικα με αυτον τον ενισχυτη) αλλα την ποιοτητα που θα τα ακους , θα ρωτησεις για ενισχυτη με βαση ενα συγκεκριμενο ποσο που μπορεις να διαθεσεις γιατι στο hifi δεν υπαρχει οριο! Βαλε εσυ το δικο σου και τα ξαναλεμε σε κανα 6μηνο !

Reaction score
2.429
Παντως μιας και αναφερθηκατε σε διαφορους τελικους (κι εχουνε περασει πολλοι και τελικοι και ολοκληρωμενοι απο τα χερια μου) θα σας πω το εξης.
Δοκιμαστε τελικους χωρις προενισχυτες κατευθειαν απο καποια πηγη (cd,dac) εκει δοκιμαστε και τον crown και anthem και οτι αλλο θελησετε.Και τοτε θα εχετε συγκρισιμο αποτελεσμα.
Ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι τελικοι (κυριως επωνυμοι) θα βγουν για πουλημα.......:wink:

Reaction score
1.469
μόλις τωρα ειδα πως τα ηχεια σου κανουν περι τα 700 ευρω

Ουτε κατα διανοια πανω απο 1000ε

Δες κ τον nad c 338 εκτος απ τους Yamaha
[DOUBLEPOST=1520259950][/DOUBLEPOST]
Παντως μιας και αναφερθηκατε σε διαφορους τελικους (κι εχουνε περασει πολλοι και τελικοι και ολοκληρωμενοι απο τα χερια μου) θα σας πω το εξης.
Δοκιμαστε τελικους χωρις προενισχυτες κατευθειαν απο καποια πηγη (cd,dac) εκει δοκιμαστε και τον crown και anthem και οτι αλλο θελησετε.Και τοτε θα εχετε συγκρισιμο αποτελεσμα.
Ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι τελικοι (κυριως επωνυμοι) θα βγουν για πουλημα.......:wink:
Τελικος χωρίς προενισχυτη?
Πώς και γιατι?

Cd κ dac θα πρέπει να εχουν κ προενισχυση αλλιώς πως?

Reaction score
2.429
Πώς και γιατι?

Mα μονο ετσι θα ακουσεις τι ακριβως εχει να σου δωσει ο τελικος,υπαρχουνε και dac και cd player που εχουνε volume και δεν εχεις θεμα.
Στην περιπτωση δε των crown xls εχει αυτος volume.

Reaction score
375
Οταν παρεις με το καλο τα ηχεια και τα στρωσεις , που υποψιν δεν εχεις φοβο τη ενταση που θα παιξει το ηχειο ( ειδικα με αυτον τον ενισχυτη) αλλα την ποιοτητα που θα τα ακους , θα ρωτησεις για ενισχυτη με βαση ενα συγκεκριμενο ποσο που μπορεις να διαθεσεις γιατι στο hifi δεν υπαρχει οριο! Βαλε εσυ το δικο σου και τα ξαναλεμε σε κανα 6μηνο !
Τι εννοείς ειδικά με αυτόν τον ενισχυτή? Μπορώ να παίζω από την αρχή όσο δυνατά θέλω κι ας μη είναι στρωμένα επειδή ο ενισχυτής μου δεν είναι δυνατός?

Βάζω όριο τα 1000 ευρώ. Τέλος! Όχι πιο πολύ. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι?

Reaction score
1.469
Πώς και γιατι?

Mα μονο ετσι θα ακουσεις τι ακριβως εχει να σου δωσει ο τελικος,υπαρχουνε και dac και cd player που εχουνε volume και δεν εχεις θεμα.
Στην περιπτωση δε των crown x
Πώς και γιατι?

Στην περιπτωση δε των crown xls εχει αυτος volume.
εαν έχουν volume σημαίνει πως ειναι προενισχυτες με dac η cd
Δεν γίνεται τελικός ενισχυτης χωρις προενισχυτη :)

Εσυ στα συστήματα σου ποιο dac ειχες κ ποιον τελικό?:)

Reaction score
375
φίλε Dimitrisnt ... ερωτώ

Για να ξεκινήσουμε με τα βασικά. Αυτός ο nad τι είδους ενισχυτής είναι? Ολοκληρωμένος? Είναι δηλαδή σαν αυτόν που έχω τώρα αλλά καλύτερος? Αν τον σύνδεσω με τα Dali θα μπορώ να ακούω Spotify η χρειάζεται και κάτι άλλο?[/QUOTE]

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.829
Ισως να έπρεπε να κοιτάς και για κάποιον AV ενισχυτή, που εχει και τις ιντερνετικές ευκολίες που ζητάς, και σύστημα ισοσταθμισης να σου στρώσει λίγο τα επακόλουθα της κρυσταλλιέρας, αλλα και έξοδο για σαμπγούφερ, που ισως εκμεταλλευτείς αργότερα

Επειδή πολλοί δίνουν τους ενισχυτές τους αυτήν την εποχή για να πάρουν καινούργιο με Atmos, μπορει να βρεις κατι αρκετά αξιόλογο στις αγγελίες με 1000€.

Reaction score
1.469
Βρε ludvihoscar ψαξε στο ιντερνετ πληροφορίες
Ολοκληρωμενος είναι με ενσωματωμένο chromecast το οποιο σημαίνει οτι παιζεις τα παντα

Δεν τον ειχα ποτε ομως μου φαίνεται πολυσξιολογη περίπτωση και nad ετσι οχι οτινα ναι

Last edited:

Reaction score
1.064
Τι εννοείς ειδικά με αυτόν τον ενισχυτή? Μπορώ να παίζω από την αρχή όσο δυνατά θέλω κι ας μη είναι στρωμένα επειδή ο ενισχυτής μου δεν είναι δυνατός?

Βάζω όριο τα 1000 ευρώ. Τέλος! Όχι πιο πολύ. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι?
Ναι μπορεις να ακους κανονικα οσο θελεις
Εχω κανει προταση ....#13
....μην ξεχασεις τις διαστασεις εαν παρεις ενισχυτη αν χωρανε στα ραφια σου !

Reaction score
2.429
εαν έχουν volume σημαίνει πως ειναι προενισχυτες με dac η cd
Δεν γίνεται τελικός ενισχυτης χωρις προενισχυτη :)

Εσυ στα συστήματα σου ποιο dac ειχες κ ποιον τελικό?:)
Στην περιπτωση του "δικου μου" crown xls 1502 υπαρχει volume επανω του ενα για καθε καναλι,οποτε δεν υπαρχει θεμα να τον δοκιμασεις "σκετον"
Δεν νομιζω οτι ειναι ο μοναδικος τελικος με volume.
Εαν δεν εχεις τελικο με volume τοτε πρεπει να εχεις πηγη αντιστοιχη δηλαδη dac με volume
Αλλο παραδειγμα marantz cd 6000 εxεi volume,teac dv-50 εχει volume,(αυτα τα αναφερω επειδη τα ειχα)
Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν εκατονταδες ακομα.

Συγγνωμη για το off-topic!

Reaction score
5.360
φιλε eteokritis μην πελαγωνεις... ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση με εσενα και εγω τωρα προσπαθω να μαθω το αθλημα ..θελει λιγο διαβασμα.. ρωτα μαθε γουγλαρε οχι μονο για τα προιοντα και τα χαρκτηριστικα τους θελει και θεωρια... υπαρχουν pdf και αρθρα στο site που βοηθουν αρκετα... κανε υπομονη, μαζεψε οσα χρηματα μπορεις... αλλα βαλε ενα ταβανι. κανε μια λιστα με οτι σου εχει προταθει ως τωρα σε χαρτι... και μια λιστα για να την ποσταρεις στο νημα σου για να βοηθας τα παιδια που σε βοηθουν... τελος καλε μου φιλε ακου την συμβουλη μου... μακρυα τα γυναικεία χερια απο τα αβουγουδου που προοριζονται για τα ενισχυτικα σου... την πατησα και τα δικα μου έγιναν καναπες γωνια....:headbang: παλι καλα που δεν πηρε κρυσταλλιερα...:(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll