- Reaction score
- 6.225
Εχω αρχισει και νιωθω περηφανος για τη γυναικα μου με αυτα που διαβαζω...Αν έχεις την ευελιξία να εφαρμόσεις αυτά που θα σου πει αλλιώς δεν έχει νόημα.
Εχω αρχισει και νιωθω περηφανος για τη γυναικα μου με αυτα που διαβαζω...Αν έχεις την ευελιξία να εφαρμόσεις αυτά που θα σου πει αλλιώς δεν έχει νόημα.
Τα ηχεία σου τα ξέρω αρκετά καλά.
Σίγουρα δεν έχουν τσιριχτά πρίμα, αντιθέτως.
Αν αυτό που σε ενοχλεί είναι τα πρίμα και καθαρότητα τότε το σαμπ αν και δεν είναι άσχημη κίνηση δεν θα σου δώσει αυτό που ψάχνεις. αίτια είναι κατά πάσα πιθανότητα ο χώρος, όπως σου έγραψαν, η τοποθέτηση, ο pioneer ή όλα αυτά μαζί. Μια φωτό θα βοηθούσε .
κι εγω ακομα δεν εμαθα ηντα 'ναι το dumping factor και πως (και αν) μπορουμε να το εξαγουμε απο τα specs που συνηθως δινουν οι κατασκευαστες ενισχυτικων ...για να τα ελέγχουν σε κάθε τους παραστρατημα....
Πολύ ακριβός ο Hegel....Ποια η γνώμη σου για Yamaha AS 1100?Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θα κοίταζα ούτε εγω τα sub. Θες ένα ενισχυτή να τα ελέγχει και να τα οδηγεί σωστά. Δες τον Hegel H190. Αυτό είναι ένα καλο ματς για να φτιάξεις μετέπειτα το χώρο σου (σε οποίο βαθμό μπορεις).
Για το damping factor ας μιλήσουν οι γνώστες..κι εγω ακομα δεν εμαθα ηντα 'ναι το dumping factor και πως (και αν) μπορουμε να το εξαγουμε απο τα specs που συνηθως δινουν οι κατασκευαστες ενισχυτικων ...
οπως το θετεις με μπερδευεις - ωστοσο το θεμα παραμενει για 'μενα τουλαχιστον ...Για το damping factor ας μιλήσουν οι γνώστες..
Το dumping factor είναι ένδειξη του ότι ο ενισχυτής ανήκει στη χωματερή και το dumbing factor είναι μονάδα μέτρησης του χαιεντισμου!
Ποια η γνώμη σου για Yamaha AS 1100;οπως το θετεις με μπερδευεις - ωστοσο το θεμα παραμενει για 'μενα τουλαχιστον ...
EvangelosP για τα δικα μου electra 936 μου ειχε προταθει ενα ucd 400 ή ncore απο τους φηφιακους ...
Δεν τον ξερω το Yamaha. Δυστυχώς έχεις ένα πολύ απαιτητικό ηχείο και απαιτεί καλο ενισχυτή. Δεν αν μπορεις να βρεις ΜΤΧ τον Hegel 160 που είναι προηγούμενο μοντέλο. Ίσως να βρεις κάτι με υπομονήΠολύ ακριβός ο Hegel....Ποια η γνώμη σου για Yamaha AS 1100?
δε ξερω για να σου απαντησω ...Ποια η γνώμη σου για Yamaha AS 1100;
Δεν τον ξερω το Yamaha. Δυστυχώς έχεις ένα πολύ απαιτητικό ηχείο και απαιτεί καλο ενισχυτή. Δεν αν μπορεις να βρεις ΜΤΧ τον Hegel 160 που είναι προηγούμενο μοντέλο. Ίσως να βρεις κάτι με υπομονή
ο Yamaha AS 1100; Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Οι Hegel είναι πολύ καλοί αλλά ακριβοί...Χριστος Ανεστη παιδες !
δεν κανει φιλε μου ο πιονερ...
....ειναι για σινεμα μονο..
Πολυ καλος, στα 25 τετραγωνικα θα τα οδηγησει πολυ καλα. Τον εχω ακουσει σε καταστημα με μεγαλουτσικα Dynaudio σε μεγαλυτερο χωρο και τα πηγαινε μια χαρα. Εγω εχω τον 2000 και σε παρομοιο χωρο με παρομοια ηχεια δεν εχει κανενα προβλημα.Ποια η γνώμη σου για Yamaha AS 1100;
Σίγουρα το Sub το εχω υποψιν μου για το μελλον αλλα επειδη ακουω πολυ μουσικη, προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη ειναι να παρω πολυ καλύτερη ποιότητα σε 2ch ήχο.Πολυ καλος, στα 25 τετραγωνικα θα τα οδηγησει πολυ καλα. Τον εχω ακουσει σε καταστημα με μεγαλουτσικα Dynaudio σε μεγαλυτερο χωρο και τα πηγαινε μια χαρα. Εγω εχω τον 2000 και σε παρομοιο χωρο με παρομοια ηχεια δεν εχει κανενα προβλημα.
Παντως η προσθεση ενος καλου sub ειναι παντα ευπροσδεκτη.
Σε Watt εννοείς αδύναμος? 105 στα 8ohms έχει νομίζω με πολύ καλές κριτικές. Τα Focal είναι ευκολοδήγητα έχω την εντύπωση, έτσι έχω ακούσει.Είναι αδύναμος ο γιαμαχα
Το sub ειναι απαραιτητο και για το δικαναλο ηχο.Σίγουρα το Sub το εχω υποψιν μου για το μελλον αλλα επειδη ακουω πολυ μουσικη, προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη ειναι να παρω πολυ καλύτερη ποιότητα σε 2ch ήχο.