- Reaction score
- 7
Τριγωνα Πανοραματος... Αλλα οχι μην επιμενεις. μα σε παρακαλω. μα μη με πιεζεις. μα σου λεω... (κατσε γιατι εχω σιροπια στα χερια - και στο πληκτρολογιο)

Νίκος Τσαρουχάς said:Δεν γίνεται Θεμιστοκλή γιατί εμείς είμαστε δεμένοι στο άρμα μιας επιχείρησης…![]()
Οι ανεξάρτητοι βέβαια, προσπαθούν να δεθούν στο ίδιο άρμα, προσφέροντας ενδεχομένως και ανταλλάγματα τα οποία από εμάς δεν ζητήθηκαν ποτέ. Δεν πειράζει όμως γιατί αν δεν τους κάτσει, θα πάνε στον ανταγωνιστή, θα δώσουνε και καμιά διαφημισούλα και όλα καλά...
Επίσης δεμένοι είμαστε με τα περιοδικά, διότι κάποιοι εδώ δουλεύουν σε περιοδικά. Βέβαια κάποιοι και από εκεί δουλεύουν σε περιοδικά αλλά αυτοί δεν δένονται. Αλήθεια γιατί δεν κάνετε κανένα συγκριτικό σε χώρους περιοδικού, πλάκα θα έχει?
Επίσης δεμένοι είμαστε με κάποια παιδιά που είναι επαγγελματίες calibrators (από εδώ και από εκεί) και μοιραζόμαστε και τα χρήματα.![]()
- Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν…![]()
Εδώ έγινε μια πρόταση συμφιλίωσης μια πρόταση για ένωση δύο δυνατών κόσμων για να βγει κάτι καλύτερο. Μπορεί επιτέλους να απαντήσει κάποιος από άυτούς που πρέπει, σοβαρά και όχι με παιδικές δικαιολογίες μπροστά και από πίσω άλλα?…
Νομίζω ότι εδώ είναι όλη η ουσία...Browser said:Αυτη την στιγμη, το avclub, εχει δυσκολια στις παρουσιασεις και λογο χωρου. Τι πιο λογικο , ο καθενας με προσβαση ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ να προσπαθει για το καλυτερο για το φορουμ του και το χομπι του.
Ελπιζω να το καταλαβαινεις Ανδρεα, οτι δεν υπαρχει καταστημα πλεον απο πισω, με οποιονδηποτε τροπο, και οι δυσκολιες ειναι αρκετες.
Ξερουμε οτι ειναι για καλο, και ειμαστε ολοι αποφασισμενοι να κανουμε οτι μπορουμε να τις ξεπερασουμε.
"Αθέμιτο"? Ξεφτίλα του χειρίστου είδους είναι! Από τη μία έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, έχεις υπάρξει συνένοχος σε μια κλασσική λαμογιά, έχεις βρίσει, κινείσαι υπογείως - και μετά πας στον άνθρωπο που τα υπέστη όλα αυτά και του ζητάς ... εκδούλευση: "Κύριεεεεε Καφάτεεεεε, σαααααας παρακαλώωωωωωω, δώωωωωωστε μας τις εγκαταστάααααασεις να κάνουμε παρουσιασούυυυυλες, γιατί δεν έεεεχουμεεεε και ζηλεύουμεεεεεεε".Χρήστος Ακρατόπουλος said:Αθέμιτο βέβαια είναι να απευθύνονται στην Ηχοέκφραση στην οποία υπάλληλος είναι ο "αντίπαλός" τους και "εχθρός" τους. Ο άνθρωπος που "πρόδωσε το φόρουμ τους". Το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι η λέξη "αθέμιτο"!
Νίκος Τσαρουχάς said:Βρε συ όποτε θες πες την άποψή σου. Γι αυτό ανοίχτηκε το θέμα...
Για την εμπλοκή του Κόγια εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.
Επίσης εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω (μάλλον καταλαβαίνω αλλά δεν το λέω ακόμη), αν δεν υπάρχει μίσος και αλληλοσπαραγμός όπως λές από την πλευρά του avclub (μερικών ανθρώπων δηλαδή), για ποιόν λόγο όταν χάθηκε ο χώρος που φιλοξενούσε το avforum δεν ήρθατε να εξασκήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας χόμπυ αλλά προτιμήσατε να πάτε σε ένα καινό και κενό χώρο χωρίς επί του πρακτέου ουσία, αλλά φυσικά με μπόλικες φατσούλες...
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Βλεπω πως υπαρχει-δυστυχως- μια νοοτροπια που εγω τουλαχιστον την εκλαμβανω διαφορετικα απο τα περιφημα "περι καταστηματων" δογματα.
Μια νοοτροπια που την ονομαζω "δεν παω τον Καφατο" η οπως απαντησε ο κ.Παπαγεωργιου οταν ζητησε χωρο και ο ιδιοκτητης της Ηχοεκφρασης τον ρωτησε γιατι κανατε το Avclub αφου υπηρχε ηδη το Avsite, "γιατι εχουμε διαφορες με τον Καφατο"
Ολα τα υπολοιπα περι κολεκτιβων-αυτες τελειωσαν με τον Ισπανικο εμφυλιο φιλοι μου- τα ακουω βερεσε.
there is no such thing as a free lunch αγαπητοι μου.
Oταν ζητας πρεπει και να δωσεις !
Με πολυ μεγαλη μου λυπη-και αφου εχω πληροφορηθει τι γινεται στην αλλη πλευρα- βλεπω πως δεν μπορω να πεισω τους φανατικους που παρασυρουν τους ρομαντικους.
Ριχνω λοιπον στο τραπεζι αλλη μια προταση, η οποια ελπιζω να γινει αποδεκτη και η πρωτη συνεχιζει να ισχυει.
Προτεινω η επομενη παρουσιαση να γινει απο κοινου.
Ειναι κοινο μυστικο πως το AVSite υπερεχει σαφεστατα και σε αυτον τον τομεα και δεν βλεπω τον λογο, αφου εγω ειμαι το κακο, να μην μπορουν να δουν και οι φιλοι μας απο "απεναντι".
Στην επομενη παρουσιαση λοιπον θα ανακοινωσω μισα ονοματα απο το ενα site και μισα απο το αλλο ωστε να ξεκινησει μια αποδοχη ανθρωπων και φορουμ τουλαχιστον.
Τι λετε?
Να σε ρωτήσω εγώ ποιοί είναι οι αντίπαλοι;Browser said:Οντως Χρηστο, εκει ειναι η ουσια.
Σε ολες σου τις παραγραφους μια - μια.
Απλα μερικες θελουν λιγο.......read between the lines που λενε.
Εσυ για παραδειγμα λες για αντιπαλους και εχθρους. Ποιοι ειναι αυτοι Χρηστο ? Εχεις παρει εσυ τετοια εικονα απο το σημερινο avclub ??
Επισης παρακατω που περιγραφεις για τα "παρακαλια", καταλληγεις .." Δυστυχως θα υπαρξει, εστω και μερικη εξαρτηση ."
Εξηγησε το μου σε παρακαλω και απο τις δυο πλευρες και avsite - ηχοεκφραση και ενδεχομενη οπως λετε avclub.
Αν το σκεφτεις λιγο καλα , θα δεις οτι λεμε τα ιδια πραγματα ΑΚΡΙΒΩΣ, απλα ο τροπος που τα τοποθετουμε ειναι τετοιος και ο κοσμος καταλαβαινει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα.
Με τοσα καλα λογια που μου "εσουρες" θα με κανεις να το παρω επανω μουRDoherty said:"Αθέμιτο"? Ξεφτίλα του χειρίστου είδους είναι! Από τη μία έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, έχεις υπάρξει συνένοχος σε μια κλασσική λαμογιά, έχεις βρίσει, κινείσαι υπογείως - και μετά πας στον άνθρωπο που τα υπέστη όλα αυτά και του ζητάς ... εκδούλευση: "Κύριεεεεε Καφάτεεεεε, σαααααας παρακαλώωωωωωω, δώωωωωωστε μας τις εγκαταστάααααασεις να κάνουμε παρουσιασούυυυυλες, γιατί δεν έεεεχουμεεεε και ζηλεύουμεεεεεεε".Χρήστος Ακρατόπουλος said:Αθέμιτο βέβαια είναι να απευθύνονται στην Ηχοέκφραση στην οποία υπάλληλος είναι ο "αντίπαλός" τους και "εχθρός" τους. Ο άνθρωπος που "πρόδωσε το φόρουμ τους". Το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι η λέξη "αθέμιτο"!
Για τέτοιες περιστάσεις έχει ειπωθεί το "Ή συνένοχος ή βλαξ". Εδώ έχουμε και τα δύο, συν θράσος, μείον αξιοπρέπεια. Καλώς ορίσατε στην Άλγεβρα του Μ@λ@κ@, όπου η ανεξάρτητη μεταβλητή "περηφάνια" ισούται πάντα με το μηδέν 8)

Έγραφα την ώρα που έγραφε και ο Ανδρέας.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ριχνω λοιπον στο τραπεζι αλλη μια προταση, η οποια ελπιζω να γινει αποδεκτη και η πρωτη συνεχιζει να ισχυει.
Προτεινω η επομενη παρουσιαση να γινει απο κοινου.
Ειναι κοινο μυστικο πως το AVSite υπερεχει σαφεστατα και σε αυτον τον τομεα και δεν βλεπω τον λογο, αφου εγω ειμαι το κακο, να μην μπορουν να δουν και οι φιλοι μας απο "απεναντι".
Στην επομενη παρουσιαση λοιπον θα ανακοινωσω μισα ονοματα απο το ενα site και μισα απο το αλλο ωστε να ξεκινησει μια αποδοχη ανθρωπων και φορουμ τουλαχιστον.
Τι λετε?