Ενωση?

Reaction score
7
Τριγωνα Πανοραματος... Αλλα οχι μην επιμενεις. μα σε παρακαλω. μα μη με πιεζεις. μα σου λεω... (κατσε γιατι εχω σιροπια στα χερια - και στο πληκτρολογιο)

Reaction score
786
Why can't we live together?

Για μενα, ενα απλο μελος του (RIP) AVforum, του AVclub και του AVsite δεν υπαρχει λογος "μη συνενωσης" απο την στιγμη που κανενα απο τα δυο "αντιπαλα" forum δεν ειναι πλεον δεμενο στο αρμα καποιας εμπορικης επιχειρησης. Οτι εγινε, εγινε. Ισως να εγιναν πολλα και σημαντικα, ισως μικρα και ασημαντα. Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει. Αυτο που ξερω ειναι οτι βαριεμαι να κανω δυο φορες post την ιδια απορια ή το ιδιο νεο που θελω να μοιραστω με "ομοιους" μου. Και οτι το θεωρω "παιδιαστικο" να λεμε οτι αποδω ειμαστε "εμεις" και αποκει οι "αλλοι". Εγω με ποιους ειμαι, με εμας ή με τους αλλους? 'Η μηπως ειμαστε τοσοι πολλοι πια που δεν "χωραμε" σε ενα forum? Στην Ελλαδα ζουμε, θα μου πειτε, η εξωκοινοβουλευτικη αριστερα (που μετραει 0,1%) ειναι χωρισμενη στα τρια γιατι δεν συμφωνουν αν το Μ παει πριν το Λ και αν πρεπει να εχουν "παύλα" αναμεσα.

Γενικα σε καθε forum υπαρχουν οι γνώστες και οι ασχετοι, οι ενοχλητικοι και οι χιουμοριστες, οι ευγενεις και οι αγενεις, οι "χιτλερ" και οι "δημοκρατικοι". Προσωπικα, δεν εχω διαπιστωσει σε ενα απο τα δυο AV fora να υπαρχουν περρισοτεροι απο καποιο ειδος. Και τα δυο fora διατινονται οτι εχουν "μεγαλη δυναμικη" και "αλματωδη αναπτυξη" μεσα σε λιγο καιρο. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ...

Just my two cents....

PS Στην αναγκη, αν πρεπει ντε και καλα ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα (μη πω "παθη") να χωριζονται σε στρατοπεδα, ας χωριστουμε σε lowendαδες-hiendαδες, βινυλιακηδες-mp3ακηδες, LCDηδες-DLPηδες και ας φτιαξουμε τριαντα fora....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν γίνεται Θεμιστοκλή γιατί εμείς είμαστε δεμένοι στο άρμα μιας επιχείρησης:lol: :lol:

Οι ανεξάρτητοι βέβαια, προσπαθούν να δεθούν στο ίδιο άρμα, προσφέροντας ενδεχομένως και ανταλλάγματα τα οποία από εμάς δεν ζητήθηκαν ποτέ. Δεν πειράζει όμως γιατί αν δεν τους κάτσει, θα πάνε στον ανταγωνιστή, θα δώσουνε και καμιά διαφημισούλα και όλα καλά... :wink:

Επίσης δεμένοι είμαστε με τα περιοδικά, διότι κάποιοι εδώ δουλεύουν σε περιοδικά. Βέβαια κάποιοι και από εκεί δουλεύουν σε περιοδικά αλλά αυτοί δεν δένονται. Αλήθεια γιατί δεν κάνετε κανένα συγκριτικό σε χώρους περιοδικού, πλάκα θα έχει? :lol:
Επίσης δεμένοι είμαστε με κάποια παιδιά που είναι επαγγελματίες calibrators (από εδώ και από εκεί) και μοιραζόμαστε και τα χρήματα. :lol: :lol:

- Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν… :lol: :lol:

Εδώ έγινε μια πρόταση συμφιλίωσης μια πρόταση για ένωση δύο δυνατών κόσμων για να βγει κάτι καλύτερο. Μπορεί επιτέλους να απαντήσει κάποιος από άυτούς που πρέπει, σοβαρά και όχι με παιδικές δικαιολογίες μπροστά και από πίσω άλλα?…

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Δεν γίνεται Θεμιστοκλή γιατί εμείς είμαστε δεμένοι στο άρμα μιας επιχείρησης:lol: :lol:

Οι ανεξάρτητοι βέβαια, προσπαθούν να δεθούν στο ίδιο άρμα, προσφέροντας ενδεχομένως και ανταλλάγματα τα οποία από εμάς δεν ζητήθηκαν ποτέ. Δεν πειράζει όμως γιατί αν δεν τους κάτσει, θα πάνε στον ανταγωνιστή, θα δώσουνε και καμιά διαφημισούλα και όλα καλά... :wink:

Επίσης δεμένοι είμαστε με τα περιοδικά, διότι κάποιοι εδώ δουλεύουν σε περιοδικά. Βέβαια κάποιοι και από εκεί δουλεύουν σε περιοδικά αλλά αυτοί δεν δένονται. Αλήθεια γιατί δεν κάνετε κανένα συγκριτικό σε χώρους περιοδικού, πλάκα θα έχει? :lol:
Επίσης δεμένοι είμαστε με κάποια παιδιά που είναι επαγγελματίες calibrators (από εδώ και από εκεί) και μοιραζόμαστε και τα χρήματα. :lol: :lol:

- Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν… :lol: :lol:

Εδώ έγινε μια πρόταση συμφιλίωσης μια πρόταση για ένωση δύο δυνατών κόσμων για να βγει κάτι καλύτερο. Μπορεί επιτέλους να απαντήσει κάποιος από άυτούς που πρέπει, σοβαρά και όχι με παιδικές δικαιολογίες μπροστά και από πίσω άλλα?…

Καλημερα Νικολα.

Τις προσπαθειες περι "δεσιματος" που περιγραφεις με καταστηματα , θα ηθελα να ξεκαθαρισεις αν ειναι εικασιες σου η εχεις στοιχεια γιαυτο που λες. Πολλα θα , θα και ενδεχωμενος εχεις βαλει , και δεν καταλαβαινω.

Το συγκριτικο σε χωρους περιοδικου , τι πλακα εχει ? Το avsite δεν εκανε κατι αντιστοιχο με τον Qualia και τον Hxo? Που ειναι το μεμπτο?

Οσο γα την προταση συμφιλιωσης ( η ενωσης ?) που εγινε εδω δημοσια απο τον Ανδρεα, σε παραπεμπω στον Κωστα Κογια να σου εξηγησει . Κατι θα ξερει, δε γινεται !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Browser said:
Αυτη την στιγμη, το avclub, εχει δυσκολια στις παρουσιασεις και λογο χωρου. Τι πιο λογικο , ο καθενας με προσβαση ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ να προσπαθει για το καλυτερο για το φορουμ του και το χομπι του.

Ελπιζω να το καταλαβαινεις Ανδρεα, οτι δεν υπαρχει καταστημα πλεον απο πισω, με οποιονδηποτε τροπο, και οι δυσκολιες ειναι αρκετες.

Ξερουμε οτι ειναι για καλο, και ειμαστε ολοι αποφασισμενοι να κανουμε οτι μπορουμε να τις ξεπερασουμε.
Νομίζω ότι εδώ είναι όλη η ουσία...

Στην παρουσίαση του optoma hd81 υπάρχουν αρκετά μέλη του avclub που όχι μόνο θα ήθελαν να ήταν εκεί αλλά θα πήγαιναν και 3 ώρες πριν... γιατί και στο avclub υπάρχουν μέλη που όχι απλά αγαπούν το χόμπυ μας αλλά είναι και από τους πιο φανατικούς!

Ταυτόχρονα πόσα μέλη του avclub ενδιαφέρθηκαν π.χ. για την ΑΜΟΙ και δεν είχαν την ευκαιρία όχι να συμμετάσχουν στο power-buy αλλά ούτε καν να την δουν;

Είναι λοιπόν πολύ θεμιτό οι υπεύθυνοι του avclub να ψάχνουν χώρο για όσες παρουσιάσεις μπορούν να οργανώσουν.

Αθέμιτο βέβαια είναι να απευθύνονται στην Ηχοέκφραση στην οποία υπάλληλος είναι ο "αντίπαλός" τους και "εχθρός" τους. Ο άνθρωπος που "πρόδωσε το φόρουμ τους". Το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι η λέξη "αθέμιτο"!

Την ίδια ώρα βέβαια αν πηγαίνεις "παρακαλώντας" να βρεις χώρο σε κάποιο κατάστημα δεν είναι λογικό να υπάρξει και μια "μερική έστω εξάρτηση" του avclub με το κατάστημα αυτό; Δυστυχώς θα υπάρξει...

Αν όλα αυτά δεν αποτελούν το καλύτερο λόγο για την ένωση των 2 φόρουμ τότε όπως έχω γράψει και νωρίτερα, απλά δεν υπάρχει αγάπη το χόμπυ μας. Δεν υπάρχει αγάπη γι' αυτό που κάναμε παλιότερα στο avforum. Δεν θέλουμε να μοιραζόμαστε απόψεις, γνώσεις, εμπειρίες. Δεν στοχεύουμε ακόμα πιο ψηλά...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χρήστο (browser), όταν γυρνάς στην αγορά παρακαλώντας για χώρο και εξοπλισμό, το πιο λογικό είναι να κάνεις συμβιβασμούς. Όταν έχεις ένα φίλο που δουλεύει σε περιοδικό ή μαγαζί, κερδίζεις 5 πράγματα παραπάνω χωρίς παρακαλετά και δεσμεύσεις.

Δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό?

- Η πρόταση συμφιλίωσης δεν μπορεί να έχει σχέση με τον Κ. Κόγια. Πρέπει να απαντήσουν αυτοί που πρέπει και να πούνε την άποψή τους λαμβάνοντας υπόψην το μοναδικό κριτήριο που λέγαμε ήτοι το χόμπυ μας, τα άλλα είναι φύκια. Κι εσύ ακόμη δεν είπες την άποψή σου...

Reaction score
14
Παρακολουθώ μια συζήτηση άκρως ενδειαφέρουσα και πράγματι είμαι εντυπωσιασμένος και απο την τροπή αλλά και απο το πολύ ομορφο επιπεδο της. Αυτό που με χαροποιεί είναι η έλλειψη οποιασδήποτε "γραμμής" στο avsite. Ολες οι φωνές όλες οι γνώμες ολες οι προτάσεις ακούγονται. Επίσης Διαφάνεια και αλήθεια κυριαρχούν.

Αυτά μου αρκούν. Μου αρκούν επίσης οτι οποιο μέλος απο όποιο φορουμ ερχεται στο δικό μας να βλέπει ότι εδώ ΝΑΙ υπάρχει κάτι το διαφορετικό.

Μου αρκεί να αισθάνονται φιλοξενία, και ζεστασιά, μου αρκεί επίσης να νοιώθω ότι το avsite εχει παγκόσμιες πρωτιές. Με υπερηφάνεια γράψαμε και στο Αγγλικό και στο Αμερικάνικο φορουμ για τον ΟΠΤΟΜΑ 81 και είδα ότι οι εντυπώσεις που μοιραστήκαμε μαζί, τους άφησαν αφωνους.

Αυτά είναι πρωτιές και με τον πρώτο ολοι θέλουν να είναι...

Φιλικά

Γιάννης

Reaction score
0
Οντως Χρηστο, εκει ειναι η ουσια.

Σε ολες σου τις παραγραφους μια - μια.

Απλα μερικες θελουν λιγο.......read between the lines που λενε.

Εσυ για παραδειγμα λες για αντιπαλους και εχθρους. Ποιοι ειναι αυτοι Χρηστο ? Εχεις παρει εσυ τετοια εικονα απο το σημερινο avclub ??

Επισης παρακατω που περιγραφεις για τα "παρακαλια", καταλληγεις .." Δυστυχως θα υπαρξει, εστω και μερικη εξαρτηση ."
Εξηγησε το μου σε παρακαλω και απο τις δυο πλευρες και avsite - ηχοεκφραση και ενδεχομενη οπως λετε avclub.

Αν το σκεφτεις λιγο καλα , θα δεις οτι λεμε τα ιδια πραγματα ΑΚΡΙΒΩΣ, απλα ο τροπος που τα τοποθετουμε ειναι τετοιος και ο κοσμος καταλαβαινει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα.

@ Νικος

Μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν μπορει να εχει σχεση.
Υποτιθετε οτι ειστε στην ιδια διαχειριστικη ομαδα. Κανε ενα κοπο και ρωτα .....

Την αποψη μου θα μου επιτρεψεις κι εσυ αλλα και τα υπολοιπα μελη να την πω οταν το κρινω σκοπιμο !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε συ όποτε θες πες την άποψή σου. Γι αυτό ανοίχτηκε το θέμα...
Για την εμπλοκή του Κόγια εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.

Επίσης εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω (μάλλον καταλαβαίνω αλλά δεν το λέω ακόμη), αν δεν υπάρχει μίσος και αλληλοσπαραγμός όπως λές από την πλευρά του avclub (μερικών ανθρώπων δηλαδή), για ποιόν λόγο όταν χάθηκε ο χώρος που φιλοξενούσε το avforum δεν ήρθατε να εξασκήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας χόμπυ αλλά προτιμήσατε να πάτε σε ένα καινό και κενό χώρο χωρίς επί του πρακτέου ουσία, αλλά φυσικά με μπόλικες φατσούλες...

Reaction score
298
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Αθέμιτο βέβαια είναι να απευθύνονται στην Ηχοέκφραση στην οποία υπάλληλος είναι ο "αντίπαλός" τους και "εχθρός" τους. Ο άνθρωπος που "πρόδωσε το φόρουμ τους". Το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι η λέξη "αθέμιτο"!
"Αθέμιτο"? Ξεφτίλα του χειρίστου είδους είναι! Από τη μία έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, έχεις υπάρξει συνένοχος σε μια κλασσική λαμογιά, έχεις βρίσει, κινείσαι υπογείως - και μετά πας στον άνθρωπο που τα υπέστη όλα αυτά και του ζητάς ... εκδούλευση: "Κύριεεεεε Καφάτεεεεε, σαααααας παρακαλώωωωωωω, δώωωωωωστε μας τις εγκαταστάααααασεις να κάνουμε παρουσιασούυυυυλες, γιατί δεν έεεεχουμεεεε και ζηλεύουμεεεεεεε".

Για τέτοιες περιστάσεις έχει ειπωθεί το "Ή συνένοχος ή βλαξ". Εδώ έχουμε και τα δύο, συν θράσος, μείον αξιοπρέπεια. Καλώς ορίσατε στην Άλγεβρα του Μ@λ@κ@, όπου η ανεξάρτητη μεταβλητή "περηφάνια" ισούται πάντα με το μηδέν 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Βλεπω πως υπαρχει-δυστυχως- μια νοοτροπια που εγω τουλαχιστον την εκλαμβανω διαφορετικα απο τα περιφημα "περι καταστηματων" δογματα.
Μια νοοτροπια που την ονομαζω "δεν παω τον Καφατο" η οπως απαντησε ο κ.Παπαγεωργιου οταν ζητησε χωρο και ο ιδιοκτητης της Ηχοεκφρασης τον ρωτησε γιατι κανατε το Avclub αφου υπηρχε ηδη το Avsite, "γιατι εχουμε διαφορες με τον Καφατο"
Ολα τα υπολοιπα περι κολεκτιβων-αυτες τελειωσαν με τον Ισπανικο εμφυλιο φιλοι μου- τα ακουω βερεσε.
there is no such thing as a free lunch αγαπητοι μου.
Oταν ζητας πρεπει και να δωσεις !

Με πολυ μεγαλη μου λυπη-και αφου εχω πληροφορηθει τι γινεται στην αλλη πλευρα- βλεπω πως δεν μπορω να πεισω τους φανατικους που παρασυρουν τους ρομαντικους.

Ριχνω λοιπον στο τραπεζι αλλη μια προταση, η οποια ελπιζω να γινει αποδεκτη και η πρωτη συνεχιζει να ισχυει.
Προτεινω η επομενη παρουσιαση να γινει απο κοινου.
Ειναι κοινο μυστικο πως το AVSite υπερεχει σαφεστατα και σε αυτον τον τομεα και δεν βλεπω τον λογο, αφου εγω ειμαι το κακο, να μην μπορουν να δουν και οι φιλοι μας απο "απεναντι".
Στην επομενη παρουσιαση λοιπον θα ανακοινωσω μισα ονοματα απο το ενα site και μισα απο το αλλο ωστε να ξεκινησει μια αποδοχη ανθρωπων και φορουμ τουλαχιστον.
Τι λετε?

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Βρε συ όποτε θες πες την άποψή σου. Γι αυτό ανοίχτηκε το θέμα...
Για την εμπλοκή του Κόγια εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.

Επίσης εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω (μάλλον καταλαβαίνω αλλά δεν το λέω ακόμη), αν δεν υπάρχει μίσος και αλληλοσπαραγμός όπως λές από την πλευρά του avclub (μερικών ανθρώπων δηλαδή), για ποιόν λόγο όταν χάθηκε ο χώρος που φιλοξενούσε το avforum δεν ήρθατε να εξασκήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας χόμπυ αλλά προτιμήσατε να πάτε σε ένα καινό και κενό χώρο χωρίς επί του πρακτέου ουσία, αλλά φυσικά με μπόλικες φατσούλες...

Η δεν το καταλαβαινεις οντως η δεν θελεις να το καταλαβεις Νικο.
Ο λογος ειναι απλουστατος.
Δεν θελαμε σε καμμια περιπτωση και με κανεναν τροπο , να εχουμε ιδιοκτησιακη η υπαλληλικη σκεση με κανενα καταστημα του χωρου.
Τι δεν κατλαβαινεις?

Υγ
-Καλο θα ηταν να αφησεις τις ειρωνιες περι "χωρις ουσια" και "μπολικες φατσουλες". Οπως ειδες ο διαχειριστης απο πανω καμαρωνει για το επιπεδο και λεει τα καλυτερα.
Μην το χαλασουμε, ωραια τα λεμε.
-Ειναι και ο φουντ ετοιμος απο χθες το βραδι.........δεν κρατιεται....χαχα!!

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Βλεπω πως υπαρχει-δυστυχως- μια νοοτροπια που εγω τουλαχιστον την εκλαμβανω διαφορετικα απο τα περιφημα "περι καταστηματων" δογματα.
Μια νοοτροπια που την ονομαζω "δεν παω τον Καφατο" η οπως απαντησε ο κ.Παπαγεωργιου οταν ζητησε χωρο και ο ιδιοκτητης της Ηχοεκφρασης τον ρωτησε γιατι κανατε το Avclub αφου υπηρχε ηδη το Avsite, "γιατι εχουμε διαφορες με τον Καφατο"
Ολα τα υπολοιπα περι κολεκτιβων-αυτες τελειωσαν με τον Ισπανικο εμφυλιο φιλοι μου- τα ακουω βερεσε.
there is no such thing as a free lunch αγαπητοι μου.
Oταν ζητας πρεπει και να δωσεις !

Με πολυ μεγαλη μου λυπη-και αφου εχω πληροφορηθει τι γινεται στην αλλη πλευρα- βλεπω πως δεν μπορω να πεισω τους φανατικους που παρασυρουν τους ρομαντικους.

Ριχνω λοιπον στο τραπεζι αλλη μια προταση, η οποια ελπιζω να γινει αποδεκτη και η πρωτη συνεχιζει να ισχυει.
Ειναι κοινο μυστικο πως το AVSite υπερεχει σαφεστατα και σε αυτον τον τομεα και δεν βλεπω τον λογο, αφου εγω ειμαι το κακο, να μην μπορουν να δουν και οι φιλοι μας απο "απεναντι".
Στην επομενη παρουσιαση λοιπον θα ανακοινωσω μισα ονοματα απο το ενα site και μισα απο το αλλο ωστε να ξεκινησει μια αποδοχη ανθρωπων και φορουμ τουλαχιστον.
Τι λετε?

Θα μεινω μονο στο τελευταιο που ειπες Ανδρεα.
Περαν το τι θα αποφασισετε σαν μελη του avsite, ειναι δικο σας θεμα, την θεση του www.avclub.gr δεν την εκπροσωπω ουτε εγω ουτε ο Κωστας Παπαγεωργιου.
Θα πρεπει να απευθυνθεις στη Διαχειριση του avclub.
Και αν θες τη γνωμη μου, για το καλο των προθεσεων σου, βγες και κανε την προταση δημοσια !

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Browser said:
Οντως Χρηστο, εκει ειναι η ουσια.

Σε ολες σου τις παραγραφους μια - μια.

Απλα μερικες θελουν λιγο.......read between the lines που λενε.

Εσυ για παραδειγμα λες για αντιπαλους και εχθρους. Ποιοι ειναι αυτοι Χρηστο ? Εχεις παρει εσυ τετοια εικονα απο το σημερινο avclub ??

Επισης παρακατω που περιγραφεις για τα "παρακαλια", καταλληγεις .." Δυστυχως θα υπαρξει, εστω και μερικη εξαρτηση ."
Εξηγησε το μου σε παρακαλω και απο τις δυο πλευρες και avsite - ηχοεκφραση και ενδεχομενη οπως λετε avclub.

Αν το σκεφτεις λιγο καλα , θα δεις οτι λεμε τα ιδια πραγματα ΑΚΡΙΒΩΣ, απλα ο τροπος που τα τοποθετουμε ειναι τετοιος και ο κοσμος καταλαβαινει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα.
Να σε ρωτήσω εγώ ποιοί είναι οι αντίπαλοι;

Εγώ δεν βλέπω αντιπάλους γι' αυτό και πιστεύω ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε την συννένωση.

Όμως αυτές οι λέξεις που έβαλα σε εισαγωγικά ακούστηκαν και το ξέρεις καλά όταν πρωτοδημιουργήθηκε το avsite. Και ειδικά η έκφραση "πρόδωσε το φόρουμ".

Τώρα όσο για τις εξαρτήσεις φαντάσου έναν διαχειριστή του avclub να πηγαίνει στον υπεύθυνο του Κωτσόβολου και να λέει: "μπορείτε να μας δώσετε μία αίθουσα να κάνουμε μία παρουσίαση; Τι θα απαντήσει αυτός; Μήπως: " Φυσικά! Ο Κωτσόβολος τι θα κερδίσει;"

Λογικό δεν είναι; Άρα αν αύριο γίνει παρουσίαση στο τάδε κατάστημα τι να σκεφτώ εγώ; ότι ο ιδιοκτήτης το παραχώρησε για την "ψυχή της μανούλας του;"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
RDoherty said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
"Αθέμιτο"? Ξεφτίλα του χειρίστου είδους είναι! Από τη μία έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, έχεις υπάρξει συνένοχος σε μια κλασσική λαμογιά, έχεις βρίσει, κινείσαι υπογείως - και μετά πας στον άνθρωπο που τα υπέστη όλα αυτά και του ζητάς ... εκδούλευση: "Κύριεεεεε Καφάτεεεεε, σαααααας παρακαλώωωωωωω, δώωωωωωστε μας τις εγκαταστάααααασεις να κάνουμε παρουσιασούυυυυλες, γιατί δεν έεεεχουμεεεε και ζηλεύουμεεεεεεε".

Για τέτοιες περιστάσεις έχει ειπωθεί το "Ή συνένοχος ή βλαξ". Εδώ έχουμε και τα δύο, συν θράσος, μείον αξιοπρέπεια. Καλώς ορίσατε στην Άλγεβρα του Μ@λ@κ@, όπου η ανεξάρτητη μεταβλητή "περηφάνια" ισούται πάντα με το μηδέν 8)
Με τοσα καλα λογια που μου "εσουρες" θα με κανεις να το παρω επανω μου :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Τι λετε?
Έγραφα την ώρα που έγραφε και ο Ανδρέας.

Πιστεύω ότι αυτή η πρόταση μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα... μπορεί και όχι...

Δεν φαντάζομαι όμως κανέναν να αρνηθεί μια τέτοια προσπάθεια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.203
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon