Ενωση?

Reaction score
14
και αν ο Κοτσόβολος κερδίσει την εμπιστοσύνη και την μελοντική πελατεία απο την "σκόνη" τόσων πιθανών πελατών...

Οπως λένε οι Κινέζοι: "και η σκόνη του πελάτη μου αρκεί" και ετσι πέτυχαν!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Browser said:
-Ειναι και ο φουντ ετοιμος απο χθες το βραδι.........δεν κρατιεται....χαχα!!
Αυτός φταίει ρε συ και τα δύο φόρα δεν γίνονται ένα? :lol:

- Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω και τα περί εξαρτήσεως, που από ότι βλέπεις δεν υπάρχουν και για τα περί Κόγια επίσης...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και φίλε Browser
Browser said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Βλεπω πως υπαρχει-δυστυχως- μια νοοτροπια που εγω τουλαχιστον την εκλαμβανω διαφορετικα απο τα περιφημα "περι καταστηματων" δογματα.
Μια νοοτροπια που την ονομαζω "δεν παω τον Καφατο" η οπως απαντησε ο κ.Παπαγεωργιου οταν ζητησε χωρο και ο ιδιοκτητης της Ηχοεκφρασης τον ρωτησε γιατι κανατε το Avclub αφου υπηρχε ηδη το Avsite, "γιατι εχουμε διαφορες με τον Καφατο"
Ολα τα υπολοιπα περι κολεκτιβων-αυτες τελειωσαν με τον Ισπανικο εμφυλιο φιλοι μου- τα ακουω βερεσε.
there is no such thing as a free lunch αγαπητοι μου.
Oταν ζητας πρεπει και να δωσεις !

Με πολυ μεγαλη μου λυπη-και αφου εχω πληροφορηθει τι γινεται στην αλλη πλευρα- βλεπω πως δεν μπορω να πεισω τους φανατικους που παρασυρουν τους ρομαντικους.

Ριχνω λοιπον στο τραπεζι αλλη μια προταση, η οποια ελπιζω να γινει αποδεκτη και η πρωτη συνεχιζει να ισχυει.
Προτεινω η επομενη παρουσιαση να γινει απο κοινου.
Ειναι κοινο μυστικο πως το AVSite υπερεχει σαφεστατα και σε αυτον τον τομεα και δεν βλεπω τον λογο, αφου εγω ειμαι το κακο, να μην μπορουν να δουν και οι φιλοι μας απο "απεναντι".
Στην επομενη παρουσιαση λοιπον θα ανακοινωσω μισα ονοματα απο το ενα site και μισα απο το αλλο ωστε να ξεκινησει μια αποδοχη ανθρωπων και φορουμ τουλαχιστον.
Τι λετε?
Θα πρεπει να απευθυνθεις στη Διαχειριση του avclub.
Και αν θες τη γνωμη μου, για το καλο των προθεσεων σου, βγες και κανε την προταση δημοσια !
Δημόσια είναι η πρόταση! Δημόσια γράφτηκε και δημόσια απευθύνεται!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και αν θες τη γνωμη μου, για το καλο των προθεσεων σου, βγες και κανε την προταση δημοσια !
Μα, μολις το εκανα δημοσια, ετσι δεν ειναι? :wink:
Οσο "για το καλο των προθεσεων μου" ανοικτα μυαλα χρειαζομαστε Χρηστο, οχι υστεροβουλιες...

Με ενα ναι δικο σας, δεν με νοιαζει απο που θα προερχεται, η επομενη παρουσιαση θα γινει απο κοινου.
Και καθως εχθες με πληροφορησαν πως καποια παιδια που ηταν παροντες στην παρουσιαση του HD81 δεν θελουν να μεταφερουν την αποψη τους στο δικο σας φορουμ, τους παρακαλω παρα πολυ να το κανουν.Και τους ευχαριστω για αυτο.

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Browser said:
Οντως Χρηστο, εκει ειναι η ουσια.

Σε ολες σου τις παραγραφους μια - μια.

Απλα μερικες θελουν λιγο.......read between the lines που λενε.

Εσυ για παραδειγμα λες για αντιπαλους και εχθρους. Ποιοι ειναι αυτοι Χρηστο ? Εχεις παρει εσυ τετοια εικονα απο το σημερινο avclub ??

Επισης παρακατω που περιγραφεις για τα "παρακαλια", καταλληγεις .." Δυστυχως θα υπαρξει, εστω και μερικη εξαρτηση ."
Εξηγησε το μου σε παρακαλω και απο τις δυο πλευρες και avsite - ηχοεκφραση και ενδεχομενη οπως λετε avclub.

Αν το σκεφτεις λιγο καλα , θα δεις οτι λεμε τα ιδια πραγματα ΑΚΡΙΒΩΣ, απλα ο τροπος που τα τοποθετουμε ειναι τετοιος και ο κοσμος καταλαβαινει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα.
Να σε ρωτήσω εγώ ποιοί είναι οι αντίπαλοι;

Εγώ δεν βλέπω αντιπάλους γι' αυτό και πιστεύω ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε την συννένωση.

Όμως αυτές οι λέξεις που έβαλα σε εισαγωγικά ακούστηκαν και το ξέρεις καλά όταν πρωτοδημιουργήθηκε το avsite. Και ειδικά η έκφραση "πρόδωσε το φόρουμ".

Τώρα όσο για τις εξαρτήσεις φαντάσου έναν διαχειριστή του avclub να πηγαίνει στον υπεύθυνο του Κωτσόβολου και να λέει: "μπορείτε να μας δώσετε μία αίθουσα να κάνουμε μία παρουσίαση; Τι θα απαντήσει αυτός; Μήπως: " Φυσικά! Ο Κωτσόβολος τι θα κερδίσει;"

Λογικό δεν είναι; Άρα αν αύριο γίνει παρουσίαση στο τάδε κατάστημα τι να σκεφτώ εγώ; ότι ο ιδιοκτήτης το παραχώρησε για την "ψυχή της μανούλας του;"
Αφου δεν βλεπετε αντιπαλους, οπως δεν βλεπω ΟΥΤΕ ΕΓΩ, γιατι την προταση δεν την κανετε δημοσια στη διαχειριστικη ομαδα του avclub?

Οσο για τις λεξεις που ακουστηκαν, ξερεις πολυ καλα οτι ακουστηκαν και απο τις ΔΥΟ πλευρες. Μην το κανουμε τωρα, ειπε ο ενας ειπε ο αλλος.....

Οσο για την προδωσια , θα σου θυμησω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, οτι το avforum ΤΕΛΕΙΩΣΕ και μαζι του και τα κακως κειμενα της ιστοριας του. Τα καλα παραμενουν ως avclub και συνεχιζουν αποφευγοντας τα λαθη του παρελθοντος.

Ρε γαμω το , γιατι λεμε τα ιδια και τα ιδια , δεν καταλαβαινω....

Στην τελευταια σου παραγραφο περι καταστηματων θα σου απαντησω με το εξης παραδειγμα και ΞΕΡΩ οτι δεν θα παρθει στραβα......

Κατα τη λογικη σου, ο διαχειριστης της κατηγοριας Α. Καφατος , ζητα τον χωρο της ηχοεκφρασης για μια παρουσιαση. Και τον ρωταει ο ιδιοκτητης του καταστηματος...
" Το καταστημα τι θα κερδισει???"

Απαντησε μου σαν γενικος διαχειριστης και με την λογικη αυτη που λες , τι απανταει ?

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Οσο "για το καλο των προθεσεων μου" ανοικτα μυαλα χρειαζομαστε Χρηστο, οχι υστεροβουλιες...

Με ενα ναι δικο σας, δεν με νοιαζει απο που θα προερχεται, η επομενη παρουσιαση θα γινει απο κοινου.
Και καθως εχθες με πληροφορησαν πως καποια παιδια που ηταν παροντες στην παρουσιαση του HD81 δεν θελουν να μεταφερουν την αποψη τους στο δικο σας φορουμ, τους παρακαλω παρα πολυ να το κανουν.Και τους ευχαριστω για αυτο.
Δυστυχως οχι φιλε Ανδρεα , δεν ειναι ετσι.
Δεν διαβαζουν ολοι το avsite. Οπως και δεν διαβαζουν ολοι avclub.
Το σωστο ειναι να απευθυνθειτε εκει που πρεπει.

Μην παιζουμε την κολοκυθια, παιδια ειμαστε ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο διαχειριστής της κατηγορίας είναι εργαζόμενος στην Ηχοεκφραση. Ο διαχειριστής της κατηγορίας είναι ιδιοκτήτης του avsite.

Εσύ δηλαδή θα ρώταγες ένα από τα καλύτερα στελέχη της επιχείρησής σου "τι θα κερδίσω εγώ"; ή θα ήσουν χαρούμενος που έχεις τέτοιο υπάλληλο;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Browser said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ας μπούμε στην ουσία... και επειδή προσωπικά σέβομαι την άποψή σου θα ήθελα να πεις ποιά είναι η γνώμη σου. Να γίνει η να μην γίνει η επόμενη παρουσίαση ΚΑΙ με μέλη του avclub? Τι θα πρότεινες και στην διαχείριση του avsite και στην διαχείριση του avclub για την οργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης;

Reaction score
0
Ο διαχειριστής της κατηγορίας είναι εργαζόμενος στην Ηχοεκφραση. Ο διαχειριστής της κατηγορίας είναι ιδιοκτήτης του avsite.

Εσύ δηλαδή θα ρώταγες ένα από τα καλύτερα στελέχη της επιχείρησής σου "τι θα κερδίσω εγώ"; ή θα ήσουν χαρούμενος που έχεις τέτοιο υπάλληλο;

Γιατι θα ησουν ακριβως χαρουμενος μπορεις να μου πεις? Για το στελεχος της επιχειρισης σου? για τον υπαλληλο σου? η για το οτι ειναι ιδιοκτητης ενος φορουμ του κλαδου?

Σημ. Με συγχωρεις Ανδρεα, δεν μου αρεσει που μπαινουμε σε τετοια κουβεντα με το Χρηστο. Αισθανομαι αβολα που ανακατευεται η επαγγελματικη σου κατασταση-υποσταση , αλλα προσπαθω με αυτο σαν παραδειγμα να καταλαβω τι εννοει ο Χρηστος.
Ζητω ξανα συγνωμη, θα προσπαθησω να βρω αλλο παραδειγμα.

Reaction score
0
Browser said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ας μπούμε στην ουσία... και επειδή προσωπικά σέβομαι την άποψή σου θα ήθελα να πεις ποιά είναι η γνώμη σου. Να γίνει η να μην γίνει η επόμενη παρουσίαση ΚΑΙ με μέλη του avclub? Τι θα πρότεινες και στην διαχείριση του avsite και στην διαχείριση του avclub για την οργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης;

Ακριβως Χρηστο. Αντι να γραφουμε κατεβατα εδω, θα μπορουσατε πολυ μα πολυ ευκολα και γρηγορα να κανετε την προταση σας με ενα ποστ στο www.avclub.gr.
Ειμαι σιγουρος οτι θα περνατε επισημη απαντηση που θα ηταν και σωστο.
Το να πω εγω τη γνωμη μου και να ερμηνευτει απο τους οποιους καλοθελητες , δεν θα τους κανω τη χαρη.
Εγω ειμαι μελος και στα δυο φορουμ και πιστεψε με αν θελησω να ερθω σε μια παρουσιαση θα το κανω.
Μεχρι εκει ειμαι εγω, και δρω με το δικο μου κεφαλι σε ολα τα επιπεδα. Αυτο εκανα παντα και αυτο θα συνεχισω να κανω.
Καθαρα και ξαστερα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Browser said:
Browser said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Ακριβως Χρηστο. Αντι να γραφουμε κατεβατα εδω, θα μπορουσατε πολυ μα πολυ ευκολα και γρηγορα να κανετε την προταση σας με ενα ποστ στο www.avclub.gr.
Ειμαι σιγουρος οτι θα περνατε επισημη απαντηση που θα ηταν και σωστο.
Το να πω εγω τη γνωμη μου και να ερμηνευτει απο τους οποιους καλοθελητες , δεν θα τους κανω τη χαρη.
Εγω ειμαι μελος και στα δυο φορουμ και πιστεψε με αν θελησω να ερθω σε μια παρουσιαση θα το κανω.
Μεχρι εκει ειμαι εγω, και δρω με το δικο μου κεφαλι σε ολα τα επιπεδα. Αυτο εκανα παντα και αυτο θα συνεχισω να κανω.
Καθαρα και ξαστερα.
ΟΚ.

Ας περιμένουμε λοιπόν την απάντηση της διαχειριστικής ομάδας του avclub...

Reaction score
0
Αν κανατε προταση εσυ η ο Ανδρεας και ειναι στην διαχειριστικη ομαδα του avclub, να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις απαντηση. Ειδαλως δεν νομιζω. Το γιατι το εξηγησα νομιζω.

Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Reaction score
1
Browser said:
Αν κανατε προταση εσυ η ο Ανδρεας και ειναι στην διαχειριστικη ομαδα του avclub, να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις απαντηση. Ειδαλως δεν νομιζω. Το γιατι το εξηγησα νομιζω.

Αυτη ειναι η γνωμη μου.
και στα μελη νομιζω

Reaction score
0
NikosR said:
Browser said:

Αυτη ειναι η γνωμη μου.
και στα μελη νομιζω
Εισαι περα για περα σωστος .
Απλα τη θεση του www.avclub.gr την εκπροσωπει ΕΠΙΣΗΜΑ , η διαχειριστικη του ομαδα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Browser said:

Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Κάναμε 2 επίσημες πρότασεις στο avclub.gr.

1. Να διερευνήσουμε την δυνατότητα συνένωσης των 2 φόρουμ.

2. Στην επόμενη παρουσίαση προιόντος να παραβρεθούν μέλη ΚΑΙ από το avsite ΚΑΙ από το avclub.

Reaction score
0
Browser said:

Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Κάναμε 2 επίσημες πρότασεις στο avclub.gr.

1. Να διερευνήσουμε την δυνατότητα συνένωσης των 2 φόρουμ.

2. Στην επόμενη παρουσίαση προιόντος να παραβρεθούν μέλη ΚΑΙ από το avsite και από το avclub.
Η διαχειριστικη ομαδα του avclub ελαβε γνωση Χρηστο, η παιζουμε τη κολοκυθια ?

Reaction score
0
doctor-x said:
Πάτε και μια βόλτα από εδώ ---> http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=2755
και δείτε ότι τζάμπα χαλάτε το σάλιο σας...
Ο καθενας οπως ΕΔΩ , ετσι κι ΕΚΕΙ , διαχειριστης η μελος, εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πει την γνωμη και την αποψη του.

Μια επισημη προταση απο πλευρας avsite προς το avclub, πρεπει να γινει με τον σωστο τροπο , και η απαντηση θα δωθει απο τον εκπροσωπο της διαχειριστικης ομαδας μετα απο τις οποιες διαδικασιες επιβαλει αυτο.

Που το περιεργο δηλαδη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.266
Members
38.673
Νεότερο μέλος
tazman71