Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Reaction score
0
Παίδες η δική μου tv είναι μια samsung τριετίας. Εχει CI (common interface) αλλά δεν έχει καθόλου ψηφιακό δέκτη. Θα δουλεύει το neotion ή προϋποθέτει οπωσδήποτε την ύπαρξη δέκτη mpeg2 ???
Έχει CI χωρίς να έχει ψηφιακό δέκτη ???? :105:
Για ψάξε καλύτερα το control της Samsung σου !

Reaction score
25.445
Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

μπορεί και να φτάσει τα 5 sec αναλογα με την τηλεόραση.
Εαν δεν είναι κάποιος zapper, είναι λυση η Neotion NP.
αμαν κακουργε με κατεστρεψες
5 δευτερολεπτα αν φτασει η toshiba θα ακουσω τρελα μπινελικια απο τη γυναικα:139:

Reaction score
5

ο,τιδήποτε πάνω από τα 2" είναι πάρα πολύ, η αλλαγή καναλιών είναι κάτι που γίνεται πολλές φορές τη μέρα, κάθε μέρα, δε λέει να σου σπάει τα νεύρα...

απλά κοίτα το ρολόι σου και δες πόσο είναι 2"

Reaction score
0

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.Η μεταβαση αυτη της τηλεορασης σε ψηφιακη για ολους, νομιζω μοιαζει πολυ με τη μεταβαση απο το VHS σε DVD.To ζητουμενο νομιζω ειναι ποτε θα γινει η μεταβαση σε HDTV εκπομπη,γιατι στην αλλη κατηγορια ειμαστε ηδη στο blue ray,που ισως μετα την ολοκληρωση της μεταβασης καποια καναλια τρεξουν λογο ανταγωνισμου.Απο οτι γνωριζω το KΗΤΗ TV στο Ηρακλειο πριν ενα χρονο αλλαξε ολα τα μηχανηματα του για αυτη την αλαγη εκπομπης.{στο website του καναλιου δινει πληροφοριες}Αν και λογο γραφειοκρατειας στις συχνοτητες το βλεπω να αργει.Η γνωμη μου,ευχαριστω.

Reaction score
1

Ρε αγόρια να ρωτήσω κάτι μιας και άρχισα και εγώ να ψάχνομαι για την επερχόμενη μετάβαση? Στο σπίτι έχουμε 2 tv και πάμε και για 3η μάλλον που θέλει η γυναίκα.
Εάν έχω κεντρική εγκατάσταση στο σπίτι και πάρω έναν δέκτη (έτσι και αλλιώς έχω σκοπό να διαθέσω ένα καλό ποσό αρκεί να κάνω την δουλειά μου), θα αλλάζουμε κανάλια από την TV ή από τον δέκτη?

Reaction score
4.250

Επειδη μου προτειναν για την τηλεοραση μου που εχει εισοδο CI να βαλω μια καρτα της NEOTION, γνωριζει κανεις απο Κορινθο μερια αν την εχει δοκιμασει πως παιζει? Στην ουσια επειδη εχω σημα στην περιοχη μου, τα επειγεια καναλια της ΕΤ τα επιανα μια χαρα, καποιοι γραψανε οτι η μοντουλα θα υποβαθμιζει το σημα σε mpeq2 απο mpeq4 και πιθανον να εχω σπασιματα στην εικονα. Γι αυτο με ενδιαφερει αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια. Σημειωτεον η τηλεοραση ειναι η Panasonic px80

Reaction score
0

Ρε αγόρια να ρωτήσω κάτι μιας και άρχισα και εγώ να ψάχνομαι για την επερχόμενη μετάβαση? Στο σπίτι έχουμε 2 tv και πάμε και για 3η μάλλον που θέλει η γυναίκα.
Εάν έχω κεντρική εγκατάσταση στο σπίτι και πάρω έναν δέκτη (έτσι και αλλιώς έχω σκοπό να διαθέσω ένα καλό ποσό αρκεί να κάνω την δουλειά μου), θα αλλάζουμε κανάλια από την TV ή από τον δέκτη?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΚΤΗ ΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ Η ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ VIDEO AN ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO.O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΔΕΚΤΗ MPEG2/4 ΘΑ EINAI ΓΙΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ VIDEO ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ SCART ΓΙΑ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Η HDMI ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.ΑΛΑΓΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.ΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΚΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΔΕΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Reaction score
5

O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΔΕΚΤΗ MPEG2/4 ΘΑ EINAI ΓΙΑ ΜΟΝΙΤΟΡ
αν θες να κάνεις εγγραφή σε VCR/DVD-R, τότε και να έχει δέκτη MPEG2/4 η τηλεόρασή σου, ως μόνιτορ θα καταλήξεις να τη χρησιμοποιείς, αγοράζοντας έξτρα δέκτη που θα τον συνδέσεις στο VCR/DVD-R

και δεν νομίζω πως είναι πολλοί εκείνοι που δεν ενδιαφέρονται για εγγραφή, και ανέχονται να βλέπουν ταινίες στην τηλεόραση με 12λεπτα διαλείμματα διαφημίσεων, ή κάθονται ως τις 4 τα ξημερώματα για να δουν μια καλή ταινία που το κανάλι έκρινε σκόπιμο να θάψει

εκτός αν βρεις τηλεόραση που να έχει ενσωματωμένο σύστημα εγγραφής

Reaction score
31

καλησπερα πριν απο λιγο εβαλα τον δεκτη στο εξωχικο μου στο ξηλοκαστρο καμια σχεση η εικονα παιδια σε σχεση με τα παλια παντα παρα πολυ ωραια ειναι αντε και στην αθηνα και μια ερωτηση η τν εχει μια θηρα στο πλαϊ ξερεις κανεις αν μια κρτα που εχουν βγαλει μπορει να παιξει με το δικο της τηλεκοντρολ η τν ειναι lg και δεν εχει mpeg2 ξερεις κανεις τιποτα ευχαριστω

Reaction score
2

Σήμερα ανοιξε και το Φιλίππειο οπότε, οι Θεσσαλονικείς, κάντε μια αναζήτηση..

Reaction score
0

Καλησπέρα, έχω αυτή την τηλεόραση http://www.samsung.com/gr/consumer/.../LE37A656A1FXXH/index.idx?pagetype=prd_detail
η οποία πιάνει τα επίγεια της νετ.... δεν μπόρω να βρώ πουθενά στα χαρτιά με τις προδιαγραφές αν υποστηρίζει το mpeg4 ή γενικός αν μπορώ να δω χωρίς να αγοράσω δέκτη. Αν καποιος γνωρίζει να μου πει κατι, θα του ήμουν ευγνωμων. Ευχαριστώ.

Reaction score
108
Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!

Καλησπέρα, έχω αυτή την τηλεόραση http://www.samsung.com/gr/consumer/.../LE37A656A1FXXH/index.idx?pagetype=prd_detail
η οποία πιάνει τα επίγεια της νετ.... δεν μπόρω να βρώ πουθενά στα χαρτιά με τις προδιαγραφές αν υποστηρίζει το mpeg4 ή γενικός αν μπορώ να δω χωρίς να αγοράσω δέκτη. Αν καποιος γνωρίζει να μου πει κατι, θα του ήμουν ευγνωμων. Ευχαριστώ.
Δεν υποστηρίζει. Αν θυμάμαι όμως κάποια κομμάτια που είχε φέρει το Praktiker παρα-εισαγωγή τότε υποστήριζαν. Το γράμμα F του μοντέλου ήταν M ή κάτι άλλο, δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα. Οι τηλεοράσεις αυτές τις πούλαγε αρκετά πιό φθηνά το εν λόγω κατάστημα. Βέβαια ούτε και οι πωλητές ήξεραν τι πούλαγαν τότε. Τα μοντέλα αυτά προορίζονταν για την Γερμανική αγορά.

:108:

Reaction score
0

Δηλαδή δεν το γλιτώνω.... :-(
προτείνεις κάποιο δέκτη? μπορώ να αγοράσω έναν για ολοκλήρη την δυόροφη οικοδομή, μιας κ είναι οικογενειακή ή πρέπει ο καθένας να έχει ξεχωριστό?

Reaction score
108
Κάθε τηλεόραση θέλει δικό της δέκτη. Αν συνδέσεις σε έναν δέκτη περισσότερες τηλεοράσεις θα βλέπουν όλες το ίδιο κανάλι. Αν και κάπου έχει πάρει το μάτι μου στο net αποκωδικοποιητής MPEG-4 με τρεις δέκτες πάνω.

Reaction score
0
Τον δέκτη σε CI, τον έχει δοκιμάσει κάποιο μέλος. Ισχύουν τα περί καθυστέρησης (1-5 δευτερόλεπτα) στα κανάλια; Επιστρέφω Θεσσαλονίκη και ψήνομαι για ψηφιακό σήμα, αλλά δεν μπορώ το lag στην αλλαγή των καναλιών.

Reaction score
108
Αν είσαι Αθήνα ή σε περιοχή που δεν εκπέμπει ακόμα η Digea ή λαμβάνεις τα κανάλια αναλογικά και καλά, να περιμένεις θα έλεγα εγώ.
Εκτός αν είσαι και εσύ early adopter με όλα τα γνωστά επακόλουθα.

:109:

Reaction score
0

Εγώ θα περιμένω φίλε μου, αλλα δεν έμειναν κ πολλές μέρες...¨:105::105:

Reaction score
0

Καλησπέρα κι απο μένα παιδιά, καινούριος είμαι, απ τους πολλούς φαντάζομαι που ψάχνουν λύσεις με την ψηφιακή εποχή στην τηλεόραση.
Έχω μια Philips 32pfl9603 η οποία απο πίσω γράφει πως υποστηρίζει και Mpeg 2 και 4. Κάνω λοιπόν σήμερα το πρωί μια αυτόματη εγκατάσταση καναλιών, και βρίσκει 16 ψηφιακά και 30 αναλογικά. Απο τα ψηφιακά όμως, μόνο τα 4 της Νετ (+ ρικ) είχαν εικόνα, τα υπόλοιπα (που χρησιμοποιούν δηλαδή mpeg 4 ) είχαν μόνο ήχο, αν και τα αναγνώριζε ως κανάλια,βγάζοντας πληροφορίες για πρόγραμμα και digea κλπ.
Έκανα κάτι δοκιμές, δεν έπιασε τπτ, ώσπου τηλεφώνησα στη philips Ελλάδος, και μου είπαν οτι δεν έχει mpeg4 και να βάλω μια κάρτα (στο πλάι της tv) απο έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό τους που θα στοιχίσει γύρω στα 65 ευρά.
Προτιμότερο είναι να αγοράσω αποκωδικοποιητή ή να βάλω αυτή την κάρτα που προτείνει η philips ;;;
Και εκτός απο αυτά, άλλη λύση δεν υπάρχει σε κάτι πιο φτηνό;; Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει καμιά αναβάθμιση απο το site της εταιρίας;;
Εκτός αυτού, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πόσο προκλητικό είναι όλη η Ευρώπη (όπου παράγονται οι περισσότερες tv που έχουμε) να βλέπει mpeg 2 και στην Ελλάδα να έχουμε ταυτόχρονα ΚΑΙ mpeg2 ΚΑΙ mpeg 4 ; Ποιός περίεργος το αποφάσισε αυτό; :141:
Θενκς και σόρυ για το λογύδριο.
Ξέχασα να αναφέρω πως είμαι απο Καλαμαριά Θεσ/νίκης. (Αν παίζει ρόλο δλδ)

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef