- Reaction score
- 144.102
Άμα δεν έχει καλογυαλιζμένα ξύλινα πλαϊνά, είναι για την πλέμπα.Αυτό είναι για τους χαϊεντάδες!
Άμα δεν έχει καλογυαλιζμένα ξύλινα πλαϊνά, είναι για την πλέμπα.Αυτό είναι για τους χαϊεντάδες!
Με αυτό είμαι οκ υποθέτω ημίθεε...θυμήθηκα πως έχω 4-5 μέτρα από δαύτο.Καλώδιο στο πολύπριζο 3x1.5 καρέ εύκαμπτο και μόνον όσο χρειάζεται. Καθόλου παραπάνω. Ακόμα καλύτερα 3x2.5 καρέ (υπερβολή, αλλά δεν πειράζει και δεν κοστίζει). Φυσικά, πολύ γερό σφίξιμο στην κλέμα και μέσα στο πολύπριζο, και τύλιγμα την κλέμα με μονωτική ταινία.
Αθώω και άσχιετο στρουμφάκι...αφού δεν γνωρίζεις από ultra hi end εταιρείες όπως η.....Borsan Cable... γιατί πετάγιεσαι?Δεν κάνει, μόνο Belden ή Mogami.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΗΜΑΡΤΟΝ...Αθώω και άσχιετο στρουμφάκι...αφού δεν γνωρίζεις από ultra hi end εταιρείες όπως η.....Borsan Cable... γιατί πετάγιεσαι?![]()
Αφού το έχω περίσσεμα ρε αφεντικό ,τι να το κάνω?ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΗΜΑΡΤΟΝ...
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....
http://www.cablel.com/716/el/hellenic-cables-sa/
Ααααα πρέπει να είναι κάτω ο γενικός?Μην ξεχασεις, μολις τελειωσεις την πατεντα, να ποσταρεις μια φωτο στην πυρηνικη υδραυλικη
και μετα να βγαλεις μια τελευταια selfie πριν σηκωσεις τον γενικο, να σε θυμομαστε.![]()
http://vassilias.gr/?wpsc-product=r-2128τι φουρνακι εχεις μαστορα?
Επανέρχομαι στο θέμα τώρα που ξεκίνησα τα μαστορέματα γιατί τελικά τα χρώματα στα καλώδια δε βοηθάνε.Αν είναι στο σύνολο τρία (3, θρη) και βλέπεις ποιο είναι το κίτρινο της γείωσης τότε τα άλλα δεν σε νοιάζουν, βάλτα όπως να' ναι. Εκτός αν συνδέσεις και κάνα πικάπ και ενισχυτή και τα τοιαύτα και θέλεις να βρεις το σωστό γρέζι στην σωστή πολικότηταD) του εναλλασσόμενου ρεύματος.
Βλαμμένο είσαι παιδάκι μου?Το κίτρινο λεμεεεεεεεε.....!!!!
Δοκιμαστικό δεν έχω αλλά έχω ξύλο βίδες, από αυτές που ξέχασες να βάλεις...Βλαμμένο.....ναι....έτσι λέει και η σταυρουλα.....!!!!
Καλά ....ένα δοκιμαστικό δεν έχεις;
Τέρμα δεξιά είναι η γείωση......δεν είχε άλλο κίτρινο καλώδιο και έβαλε μαύρο.....τι να κανουμε τώρα....;![]()
Άμα πιάσεις φωτιά πάρε τηλέφωνο......Ασχολήσου εκεί με τα ξυλουργικα σου και μην μπλέκεις με ηλεκτρολογικα...![]()