- Reaction score
- 264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εσεις τι θα προτιμούσατε, εμπρός ή πισω κίνηση στο αυτοκί
Οσον αφορα τον πιτσιρικα που θα παρει το αμαξι του μπαμπα,καλα θα κανει να μην του το δωσει ο μπαμπας.Αν θελει παλι να μην χαλασει το χατηρι του κακομαθημενου μαμοθρεφτου γιου του.......ε τοτε αν δεν την κανει την μ@λ@κια και ο γιος πως θα βαλει μιαλο και ο μουροχαβλος μπαμπας??????
Φιλε μου μηλας με υπονοουμενα η' κανω λαθος?Διακρεινω μια ειρωνια στα γραφωμενα σου φιλε μου,εκτος και αν κανω λαθος οποτε συγχωρα με.Εσυ λες κατι για 50-50 κατανομη βαρους για μπλοκε και διπλα ψαλιδια κτλ κτλ.Μη ξεχνας οτι κατι τετοιο συμβαινει σε αρκετα ακριβα αυτοκινητα η' σε ιδικα αυτοκινητα πχ MR 2.Δεν εχουμε ολοι τα απαιτουμενα βαλαντια για κατι τετοια αυτοκινητα,οποτε πρεπει με μικροκολπακια να καταφερουμε να κανουμε το κεφι μας.Ετσι δεν ειναι?????εννοειται οτι δεν καταλαβες φιλε μου.
εγραψες:
"συμπλεκταρης-κοφτιαζεις-αφηνεις συμπλεκτη-κοβεις τομονι κατα 3/4 και μολις νιωσεις να φευγει ο κολος το γκαζι σανιδα.Μολις καταφερες να διωξεις τον κολο απο την μπεμπα σου και εχεις αρχισει να κανεις το κεφι σου με το αμαξι διπλωμενο το τιμονι τερμα αναποδα και τα λαστηχα να σφυριζουνεΜεχρι εδω ολα καλα.Απο εδω και μετα εξαρταται ποσο το κατεχεις το πραγμα ωστε να το ισιωσεις πιο κατα και οχι να παρεις αγκαλια κανενα δεντρο, κολονα κτλ."
χρειαζεται να το σχολιασει κανεις?
Οσον αφορα τον πιτσιρικα που θα παρει το αμαξι του μπαμπα,καλα θα κανει να μην του το δωσει ο μπαμπας.Αν θελει παλι να μην χαλασει το χατηρι του κακομαθημενου μαμοθρεφτου γιου του.......ε τοτε αν δεν την κανει την μ@λ@κια και ο γιος πως θα βαλει μιαλο και ο μουροχαβλος μπαμπας??????