- Reaction score
- 1
Σωστό και αυτό, αφού εκεί υπερισχύουν άλλοι ήχοι...Σε μια τουαλετα, ο,τι μηχανηματα και να εχεις, χαλια θα παιζουν.:happy_5:

Σωστό και αυτό, αφού εκεί υπερισχύουν άλλοι ήχοι...Σε μια τουαλετα, ο,τι μηχανηματα και να εχεις, χαλια θα παιζουν.:happy_5:
Οποιος άσχετα με το τι επιδιώκει χρησιμοποιεί άσχημες και προσβλητικές εκφράσεις για συνομιλητή του,εκτός οτι θα σβήνονται,θα εισπράτει και την ανάλογη ποινή.
Ευτυχως τα γραπτα οντως μενουν φιλε preve και μπορουν ολοι να δουν την παρουσια σου στη κατηγορια. Οπως και τη δικια μου με το προηγουμενο nickname.
Ο PREVE ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΒΑΝΑΡΕ ΜΕ ΑΓΟΡΙΝΑ....ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΙ-ENDΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ
ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ.....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΕ???
Με αυτό; :-?Originally Posted by diabolical
Ρε preve δεν το αντεχει ο προσωπικοτητα σου οτι δεν εχεις ασχοληθει με HI-END και οτι εισαι ασχετος με το θεμα?
:-?Originally Posted by diabolical
Και ειναι και αποσυντονιστης...
A Κ Ρ Ι Β Ω Σ...επιβάλετε να λένε όλοι την γνώμη τους.
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τα "Χρόνια Πολλά". Αντεύχομαι για όλους τους συνονόματους, τους Μάριους τις Μαρίες και τις Γιώτες/Νότες.Παναγιωτη να σκεφτονταν ολοι σαν και σενα. :cool_4:
Με βρισκεις σε ολα απολυτα συμφωνο.
Και ... Χρονια πολλα
Νικόλα σ' ευχαριστώ για τις ευχέςΚύριε Παναγιώτη, χρόνια πολλά και με υγεία.![]()
Ναι, όντως έτσι είναι. Αλλά αυτό το "παίδεμα" σημαίνει (σχεδόν) απεριόριστη πρόσβαση σε συσκευή (ή συσκευές) ΠΡΙΝ την αγορά της (τους), πράγμα πολύ δύσκολο, έως αδύνατο για τους περισσότερους........Φυσικά αυτό, θα γινόταν καλύτερα από κάποιον με μεγάλη εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι ακόμα και αν κάποιος δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με ζωντανά ακούσματα ή με ζωντανές παραγωγές και ηχογραφήσεις, θεωρώ ότι επιβάλλεται να "παιδευτεί" με τις συσκευές που "ζαχαρώνει", γιατί αυτό το "ζαχάρωμα"... κοστίζει πολλά.
Όσο για την τακτικότητα, Νικόλα μου, αυτή εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Κάνω ότι μπορώ, πάντως.Και πάλι σας εύχομαι χρόνια πολλά και να είστε πιο τακτικός.![]()
Συμφωνούμε απόλυτα. Αυτό δεν είναι τίποτα.Α. Συναυλίες σε γήπεδα ή άλλους ανοιχτούς χώρους, με πρόχειρα στημένα ή κακοστημένα γενικώς ηχητικά συστήματα και με έντονη παρουσία ενισχυτικών, εφφέ, φωτορυθμικών κ.α. παρόμοιων είναι ότι χειρότερο για ακουστική εξάσκηση.
Και εγώ σε αυτά αναφέρομαι όταν ομιλώ για εμπειρίες με ζωντανές ακροάσεις και επίσης προσθέτω στα λεγόμενα σου την ηχοληψία και την παραγωγή. Μιλάμε για πολύ μεγάλο σχολείο, αν φυσικά και εδώ η "μαγιά" είναι υψηλού επιπέδου. Και αυτό γιατί όπως και να το κάνουμε... άλλη εμπειρία θα έχει ο ηχολήπτης π.χ. της Κ.Ο.Α. και της Deutsche Grammophon και άλλη εμπειρία ο ηχολήπτης της Μπεζαντάκου και του Βας Βας....άλλου είδους γεγονότα (συναυλίες/παραστάσεις/εκτελέσεις πολυοργανικών ορχηστρών ή/και μουσικών συνόλων, χωρίς ενισχυτικά, παρακολούθηση κλασσικών έργων, συναυλιακών χώρων όπως π.χ. το Μ.Μ.Α., κ.α., ακόμα και η συμμετοχή στο τραγούδι ή στα παιξίματα της παρέας με την κιθαρίτσα ή το μποζουκάκι του φίλου, το βράδυ στη βεράντα ή όπου αλλού)...
Συμφωνώ 10000000%.Β. Τα παραπάνω απαιτούν και την ύπαρξη μιας δεύτερης, εξ ίσου σημαντικής για μένα, προϋπόθεσης: Αυτήν της μουσικής παιδείας. Η οποία, βέβαια, δεν απαιτεί προς θεού κλασσικές μουσικές σπουδές ή κάτι ανάλογο, αλλά απαιτεί σίγουρα ευαισθησία και εκλεκτικότητα και - όσο γίνεται - ευρύτερο πεδίο μουσικών προτιμήσεων. Έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει ΚΑΙ την καλλιτεχνική αξία αυτού που ακούει και ζει, καλλιεργώντας συνολικά αυτό που ονομάσαμε "ζωντανά ακούσματα".
Mήπως γνωρίζεστε και προσωπικά?Εαν όχι,καλό είναι να είμαστε λίγο μαζεμένοι στις εκφράσεις μας.Γεια σου τρελιαρη preve!
Καλώς τον :smoking:Μαζεμένοι?... 8)
Βρε καλως το Doherty!Μαζεμένοι?... 8)
Τέλος η κατηγορία χρειάζεται συντονιστές με ικανότητα να συντονίζουν και όχι να περνούν προσωπικές απόψεις.
[/size][/font]
Συμφωνώ. Αφού οι συντονιστές της κατηγορίας απέχουν, παρακαλώ το παρακάτω να μπει άμεσα στις αγγελίες:
"Ζητούνται συντονιστές για την hi end. Η εντοπιότητα δεν κρίνεται απαραίτητη, οι υποψήφιοι μπορούν να είναι και μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου (νοτίου). Θα προτιμηθούν οι κάτοχοι viewmaster. Εμπειρίες, (παντός είδους), επιθυμητές. Προσφέρονται ικανοποιητικές αμοιβές και δωρεάν ορθογράφος.Τα βιογραφικά να κατατεθούν άμεσα για αξιολόγηση στον κύριο Αναμουρλίδη. Εάν λείπει, παραλαμβάνει ο Αντώνης Κ.
Παρακαλώ μόνον Σοβαρές προτάσεις".
- Το τελευταίο είναι κλεμμένο από αγγελία χαϊεντά. :happy_6:
Δεν τις στελνεις και σε μενα ....:happy_9:Έτσι, Αντώνη...Χιούμορ!
Tα προβλήματα είναι τόσα πολλά που, αν δεν υπάρχει χιούμορ, τα πράγματα είναι ζόρικα.
Πάντως για το θέμα των MP3, κι επειδή, απο τα μηνύματα σου εδώ αλλά και σε άλλα forum, βλέπω πως το θέμα σε απασχολεί πολύ, σου έχω μία πρόταση/πρόκληση...Αν αντέχεις την συγκίνηση και δεν φοβάσαι να εκτεθείς δημοσίως, σου στέλνω ένα CD με 15 κόπιες του ιδίου track. Το ακριβές περιεχόμενο (ποιά tracks είναι mp3) θα δοθεί εκ των προτέρων σε τρίτο άτομο που δεν θα λάβει μέρος στο test. Εσύ δεν έχεις παρά να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου από κάθε ένα track και τότε θα δούμε τι είδους κριτήριο είναι το αυτί σου. Τί λες?
Όσο το σκέφτεσαι, πες μου και την άποψή σου για τη νέα μου υπογραφή! :mrgreen:
Συγνωμη που αναμοχλευω το παρελθον αλλα οι εκ συντονιστων προερχομενοι χαρακτηρισμοι οπως "ηλιθιοι" , "ασχετοι" κ.λπ. δεν ετυχαν της αναλογης επισημανσης σου . Ελπιζω απο εδω και περα να ισχυει και η αναλογη αλλα και αυστηροτερη παρατηρηση προς τους συντονιστες οπου και οταν εκτρεπονται ....Ομως περα απο αυτο θα ηθελα να λειπουν οι χαρακτηρισμοι.
Τι σημαινει σχετικος και ασχετος?
Δεν τις στελνεις και σε μενα ....:happy_9:
Μπαααα ......Βρε καλως το Doherty!
Έχασες επεισόδια :bravo:
[URL="http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=39389"]http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=39389[/URL]