- Reaction score
- 5.360
Ααααα.... ok συγνώμη. ..τωρα μου "ξεπαγωσε"....ευχαριστώ πολυΣτον ενισχυτή. Εκεί που γράφει "AUDIO INPUT".
Ααααα.... ok συγνώμη. ..τωρα μου "ξεπαγωσε"....ευχαριστώ πολυΣτον ενισχυτή. Εκεί που γράφει "AUDIO INPUT".
εκανες καποιον υπολογισμο με βαση τα χαρακτηριστικα του για τον απαιτουμενο ογκο καμπινας? Το εχεις βιδωσει καλα στο κουτι? Εχεις κανει χρηση καποιου υλικου για γεμισμα της καμπινας? Εισαι σιγουρος οτι τριζει λογω κακης σχεδιασης των παραπανω ή εχει θεμα ο ενισχυτης?και στην έξοδο των χαμηλών ένα γουφερ, αυτό...
http://www.djshop.gr/pd/skytec-woofer-pprubber-525-13020.htm?lang=el&path=-1542103886
το οποίο δεν παίζει καλά ... βγάζει τριγμούς αν ανεβάσει κάνεις την ένταση του και δεν ξέρω τι λάθος έχω κάνει...
κοιτα στο #21... ποιος με εβαλε σε μπαλαδες....;εκανες καποιον υπολογισμο με βαση τα χαρακτηριστικα του για τον απαιτουμενο ογκο καμπινας?
είχες δίκιο.. έκανα δοκιμές χωρίς το πίσω καπάκι...εκανες καποιον υπολογισμο με βαση τα χαρακτηριστικα του για τον απαιτουμενο ογκο καμπινας? Το εχεις βιδωσει καλα στο κουτι? Εχεις κανει χρηση καποιου υλικου για γεμισμα της καμπινας? Εισαι σιγουρος οτι τριζει λογω κακης σχεδιασης των παραπανω ή εχει θεμα ο ενισχυτης?
Φελλος!!!! Εχω...!Αν μπορείς φτιάξε από μιά φλάντζα για κάθε μεγάφωνο, έτσι ώστε αυτη να παρεμβάλλεται μεταξύ του μεγαφώνου και της καμπίνας. Ένα καλό υλικό γι' αυτή τη δουλειά είναι ο φελλός τον οποίο μπορεις να προμηθευτείς σε φύλλο.
Ναι την εχω χωρισει...θα εχουμε καλυτερο αποτελεσμα με πυκνωτες και πηνιο λες;Καταρχάς ξεχνάς αυτά τα on-line calculators για τον διαχωρισμό των μεγαφώνων.
Ελάχιστη αξία έχουν τα αποτελέσματα τους.
Για να βγάλεις λίγο χαμηλό βάλε ένα πηνίο τουλάχιστον 15 mH στο woofer με έναν πυκνωτή 68 μF στους ακροδέκτες του και δυο πυκνωτές 68 μF στα μεγαφωνάκια.
Η σύνδεση τους να γίνει ανάποδα, δηλαδή το + του ενισχυτή στο - από τα μεγαφωνάκια.
Θεωρώ δεδομένο πως έχεις χωρίσει την καμπίνα στα τρία, δίνοντας τον μεγαλύτερο χώρο στο woofer εεε!!!
Όχι θα έχεις χειρότερο... αλλά μέρες που είναι λέω να σε βάλω σε Γολγοθά!Ναι την εχω χωρισει...θα εχουμε καλυτερο αποτελεσμα με πυκνωτες και πηνιο λες;
εγω θα σε βαλω σε γολγοθα ... που θα σε ταραξω στις ερωτήσειςΌχι θα έχεις χειρότερο... αλλά μέρες που είναι λέω να σε βάλω σε Γολγοθά!![]()
Αν το έχεις το πηνίο των 12,7 mH χρησιμοποίησε το, αλλά με πυκνωτή όπως σου είπα.εγω θα σε βαλω σε γολγοθα ... που θα σε ταραξω στις ερωτήσεις... κάτσε να μελετήσω τι μου γράφεις...
[DOUBLEPOST=1523386137][/DOUBLEPOST]για να δω... 12,7 mf πηνιο το ειχαμε βγαλει και πριν καμποσες σελιδες...οκ 15 mf ... αλλα για τα μεγαφωνακια τους πυκνωτες τους ειχαμε βγαλει 200,,,![]()
Οκ το καταλαβα... θα αρχισω να μαζευω γραμματόσημα....Αν το έχεις το πηνίο των 12,7 mH χρησιμοποίησε το, αλλά με πυκνωτή όπως σου είπα.
Θα σου φανεί παράξενο, αλλά ο πυκνωτής των 200 σε σχέση με τον 68 έχει μικρή έως ελάχιστη διαφορά.
Αυτό λόγο της κλήσης των 6 db του διαχωρισμού πρώτης τάξης, αλλά και γιατί το μεγαφωνάκι αυτό δεν θα βγάλει κάτι ουσιαστικό κάτω από τους 140 κύκλους.
για να δουμε.. στα 68 μικροφαράντ βρίσκω ... στα 35V AC και 63V DCΑν το έχεις το πηνίο των 12,7 mH χρησιμοποίησε το, αλλά με πυκνωτή όπως σου είπα.
Θα σου φανεί παράξενο, αλλά ο πυκνωτής των 200 σε σχέση με τον 68 έχει μικρή έως ελάχιστη διαφορά.
Αυτό λόγο της κλήσης των 6 db του διαχωρισμού πρώτης τάξης, αλλά και γιατί το μεγαφωνάκι αυτό δεν θα βγάλει κάτι ουσιαστικό κάτω από τους 140 κύκλους.
Μια χαρά είναι. Αν σε παίρνει οικονομικά βάλε και έναν πλαστικό ΜΚΤ 1-1,5 μF παράλληλα.για να δουμε.. στα 68 μικροφαράντ βρίσκω ... στα 35V AC και 63V DC
απο εδω...
https://www.venieris.com/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ/Ηλεκτρονικά-Είδη/CategoryID/1897/Level/a/catpageindex/2/List/0
Μια χαρά είναι. Αν σε παίρνει οικονομικά βάλε και έναν πλαστικό ΜΚΤ 1-1,5 μF παράλληλα.
Μια χαρά και αυτός.καλημερα
αυτον.. https://www.venieris.com/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ/Ηλεκτρονικά-Είδη/CategoryID/3446/Level/a/ProductID/24892/List/0
τα βολτ δεν εχω καταλαβει τι ρολο παιζουν..