- Reaction score
- 5.360
ΝαιΑντε ντε.... και μου περισσευε ενας ΜΚΤ και δεν ηξερα γιατι....
Οκ και σε σειρα με τα μεγαφωνακια... αλλα αν τους βαλω στο + του ενισχυτη θα πανε στο - απο το μεγαφωνακι.... θα ειναι σωστο;
Καλό είναι να βάλεις bass reflex, αλλά προϋποθέτει συγκεκριμένες διαστάσεις για το μέγεθος του γουφερ σου(μήκος, πάχος )View attachment 96434 View attachment 96435
Τώρα έχω μια ερωτησουλα....
Θα πρέπει να υπάρχει και μια τρύπα με σωλήνα στο χώρο του sub ή δεν είναι απαραίτητο; γιατί αν θέλει θα πρέπει να το φτιάξω από τώρα...
[DOUBLEPOST=1527427330][/DOUBLEPOST]Αααα!!! Πολύ όμορφο.... Και μασιφ ξύλο και φαλτσα στις γωνιές .... Εξαιρετικο!!!!Καλό είναι να βάλεις bass reflex, αλλά προϋποθέτει συγκεκριμένες διαστάσεις για το μέγεθος του γουφερ σου(μήκος, πάχος )
Πάντως θα πω συγχαρητήρια! Πολύ καλή η δουλειά σου! Δες εδώ και ένα δικό μου σχέδιο.. View attachment 97547 [/QUOTE
Αααα!!! Πολύ όμορφο.... Και μασιφ ξύλο και φαλτσα στις γωνιές .... Εξαιρετικο!!!!
Πολλά μπράβο
![]()
Για πρώτη απόπειρα πιστεύω τα πήγα καλά.. Σου έστειλα πμ..[DOUBLEPOST=1527427330][/DOUBLEPOST]Αααα!!! Πολύ όμορφο.... Και μασιφ ξύλο και φαλτσα στις γωνιές .... Εξαιρετικο!!!!
Πολλά μπράβο
![]()