Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Το Ευρωπαικό Blu-Ray μηχάνημα πότε βγαίνει;
Αργαμιση.....:116:

Προς το παρον, υπαρχει μονο το Αμερικανικο που ειναι και region free, εχει και τα δωρεαν δισκακια του μεσα.

Νεα παραλαβη απο βδομαδα.

Α και κατι ακομα , το ευρωπαικο δεν θα ειναι BDP-83.

Reaction score
0
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς εάν το Oppo όταν προβάλλει την ταινία, προβάλλει επίσης από πίσω από την εικόνα της ταινίας το σήμα του Oppo, εννοώ κατά τη διάρκεια της ταινίας.Υπάρχει τέτοια περίπτωση?Γνωρίζει κανείς?

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
1.188

Εχεις δει ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο με κάποιο player;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς εάν το Oppo όταν προβάλλει την ταινία, προβάλλει επίσης από πίσω από την εικόνα της ταινίας το σήμα του Oppo, εννοώ κατά τη διάρκεια της ταινίας.Υπάρχει τέτοια περίπτωση?Γνωρίζει κανείς?

Ευχαριστώ πολύ
Οχι αυτο ουτε συμβαινει, ουτε πρεπει να συμβαινει.
Μονο στο DVD, οταν παταμε το setup, αυτο εμφανιζεται μπροστα απο τη ταινια, αν παιζει.
Ποιο Oppo εχεις ? ( μοντελλο και firmware version θα βοηθουσαν ).

Reaction score
0

Quale parziale attenuante pare (anche qui ma me l'hanno dato quasi per certo) che il lettore europeo sia nativamente region free...

Στο AV magazine.it,αναφερουν οτι η ευρωπαικη εκδοση θα ειναι region free...

Reaction score
10
Τα δισκακια που εχει μεσα δωρεαν το BDP-83 ειναι :
1. Spears & Munsil Blu-ray calibration and test disc
2. AIX Records Blu-ray HD sampler & audio calibration disc

αξιας 50+ €

Εχω εξασφαλισει AIX δισκους για οσους αγορασαν το 83 μεχρι σημερα. Στην επομενη παραλαβη , εως το τελος του μηνα, θα τα εχω και αυτα.

Οσο για το Ευρωπαικο μοντελλο, δεν θα λεγεται BDP-83 και δεν ξερω ακομα ουτε αν θα ειναι ιδιο, ουτε αν θα εισαχθει στην Ελλαδα.
Προς το παρον το μονο που ειναι γνωστο ειναι το νουμερο του μοντελλου, τιποτε αλλο.

Το Αμερικανικο μοντελλο, το αυθεντικο BDP-83 με ολα του τα καλουδια συν το οτι ειναι Region/Zone Free, θα ειναι παντα εδω.
Εχω μια ανεπιβεβαιωτη πληροφορια οτι το Ευρωπαικο θα ειναι ξεκλειδωτο οσον αφορα το DVD.
To Blu-ray θα ειναι κλειδωμενο στη Ζωνη Β ( Ευρωπη ) και δεν θα δεχεται το κιτ.

Reaction score
10
Στο Hitech Οκτωβριου που κυκλοφορει, το πρωτο τεστ του BDP-83 επι Ελληνικου εδαφους, κοντρα στο Denon DVD-A1UD.

Δεν το εχω στα χερια μου ακομα αλλα εμαθα οτι πηρε το 10-αρι στην εικονα.

Reaction score
10
Στο Hitech Οκτωβριου που κυκλοφορει, το πρωτο τεστ του BDP-83 επι Ελληνικου εδαφους, κοντρα στο Denon DVD-A1UD.

Δεν το εχω στα χερια μου ακομα αλλα εμαθα οτι πηρε το 10-αρι στην εικονα.
Δεκάρι και με τόνο και στον αντιπρόσωπο της OPPO στην Ελλάδα!! Το έχω ξαναγράψει, και δεν θα σταματώ να λέω ότι αν όλοι ήταν έτσι στο Ελλαδιστάν, τότε θα είμασταν πραγματικά Ευρωπαίοι και ουχί Ευρωπέοι...
Ακόμα δεν το έχω συνδέσει καθότι περιμένω τα υπόλοιπα (μερικώς) συνοδά, αλλά η συσκευασία σκίζει... Και γενικά είναι ένα κουκλί... Ε ρε χειμώνας που έρχεται... :144:

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Τα δισκακια που εχει μεσα δωρεαν το BDP-83 ειναι :
1. Spears & Munsil Blu-ray calibration and test disc
2. AIX Records Blu-ray HD sampler & audio calibration disc

αξιας 50+ €

Εχω εξασφαλισει AIX δισκους για οσους αγορασαν το 83 μεχρι σημερα
. Στην επομενη παραλαβη , εως το τελος του μηνα, θα τα εχω και αυτα.
Απόστολε αυτα τα ΑΙΧ θα τα παρουμε και εμεις με καποιο τροπο..? :144:

Εχεις καμμια πληροφορία για το τελευταιο beta firmware που ελεγες .... αν εγινε επίσημο...?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Απόστολε αυτα τα ΑΙΧ θα τα παρουμε και εμεις με καποιο τροπο..? :144:

Εχεις καμμια πληροφορία για το τελευταιο beta firmware που ελεγες .... αν εγινε επίσημο...?
Τα δισκακια ΑΙΧ ειναι μεσα στο φορτιο που περιμενω.
Θα σας τα στειλω οταν παραλαβω. Εχει για ολους οσους αγορασαν πριν.

Για το τελευταιο beta firmware BDP83-38-0905 , ρωτησα στην Αγγλια και μου ειπαν οτι ειναι ΟΚ.

Το αρχειο για τo USB upgrade ειναι εδω : link

Οδηγιες :
Firmware Upgrade via a USB Thumb Drive
    1. Click here to download the firmware file BDP-83-38-0905.zip
    2. Insert a USB thumb drive to the computer that stores the downloaded zip file, and unzip the firmware file to the USB drive. Verify that the USB drive now contains a UPG folder, and inside the UPG folder there are files BDP-83.bin, DVD.BIN, DVD430.BIN and MCU83-1.BIN.
    3. Remove the USB drive from the computer.
    4. Turn on your TV display and the OPPO player. Make sure that there is no disc in the player and no other USB device is connected to the player.
    5. Insert the USB drive containing the firmware file to a USB port on the player's front or back panel.
    6. The player usually can recognize the firmware file and prompt you for firmware upgrade. In case the player does not prompt you, press the SETUP button on the remote control to enter the setup menu. Select Device Setup, Firmware Upgrade, and then Via USB.
    7. Please follow the on-screen instructions to complete the firmware upgrade process.
    8. DO NOT ATTEMPT TO TURN OFF THE PLAYER, UNPLUG THE POWER, OR PRESS ANY BUTTONS OTHER THAN NECESSARY TO RESPOND TO THE ON-SCREEN PROMPT DURING THE REMAINING UPGRADE PROCESS.
    9. In order to complete the firmware upgrade process, the player will turn off automatically. Unplug the USB drive after the player turns itself off.
    10. Turn on the player again after the firmware upgrade process is completed.
    11. Check the new firmware version by going to the setup menu, and then selecting Device Setup - Firmware Information. If you notice that the firmware versions displayed do not match the versions listed in this release note, please retry the firmware upgrade procedure from step 4 to ensure all parts of the firmware package are installed. Early production models (not sold to retail customers) do not have an upgradeable MCU so the MCU firmware upgrade will fail. This is normal for units with serial number "E202..." .
    12. Congratulations! You have just completed the firmware upgrade. Delete the UPG folder and its content from the USB drive so you do not accidentally install the firmware again.
ΠΡΟΣΟΧΗ :
  1. Να μην εχετε κανενα USB device συνδεδεμενο στο player.
  2. To USB stick να ειναι φορμαρισμενο σε windows FAT32
  3. Δεν παταμε κανενα κουμπι εκτος απο αυτα που μας λεει να πατησουμε και μονο απο το remote.
  4. Δεν σβηνουμε το player κατα την αναβαθμιση
  5. Κανουμε παντα Factory reset μετα την αναβαθμιση
  6. Πρωτη μας δουλεια μετα, ειναι να μπουμε στο μενου και να βαλουμε το TV System = Multi system ( μετα το upgrade γυριζει στο NTSC )
  7. Καλο ειναι να κανετε ενα φορματ στο στικακι πριν περασετε το firmware.
  8. Τα αρχεια πρεπει να βρισκονται σε ενα φακελλο που λεγεται UPG. Αντιγραψτε ολο το φακελλο στο στικακι.
Ειναι πολυ απλο και πολυ γρηγορο.
Οποιος φοβαται το φερνει να το κανουμε μαζι.
Οσοι μενετε εκτος Αθηνων, διαβαστε καλα τις οδηγιες, ακολουθηστε τις οδηγιες του μενου και ολα θα πανε καλα.

Λεω πολλα και θα τα λεω ξανα και ξανα, για να το μαθετε και να το κανετε μονοι σας χωρις φοβο.
Και παλι εδω ειμαι.

Καλη επιτυχια.

Reaction score
10
εχετε παραλαβει ?
Η επομενη παραλαβη ειναι μεσα στην επομενη εβδομαδα, αλλα ειναι ολα προπουλημενα.

Η αμεσως επομενη παραλαβη τη μεθεπομενη εβδομαδα.
Οποιος προλαβει τον οππον ειδε...:116:.

Reaction score
0

Γειά σου Απόστολε.
Σχετικά με τους ελληνικούς υπότιτλους για τα αρχεία mkv έχουμε καμία ενημέρωση ?

Reaction score
10

Γειά σου Απόστολε.
Σχετικά με τους ελληνικούς υπότιτλους για τα αρχεία mkv έχουμε καμία ενημέρωση ?
Γεια σου Θανο,

Ακομα δεν εχω ενημερωση.
Το μονο που μου εχουν πει ειναι οτι εχουν ενημερωσει το καταλληλο τμημα, που ασχολειται με αυτα.

Reaction score
73

To upgrade στο BDP83-38-0905 πανευκολο και ταχυστο... χωρις κανενα προβλημα αρκει
να ακολουθηθουν τα σωστά βήματα... Χθες το έκανα μεσα σε μισό λεπτό όντως...:116:

Απόστολε ενα ερώτημα μονο....

Στο AUDIO SETUP αν θυμαμαι καλα με το upgrade BDP83-38-0905 απλα εξαφανιστηκε η επιλογή του DOLBY ProLOGIC II

Aυτό γιατι..? ισως επειδη δεν χρησιμοποιείται πλέον...??

Χθες ειδα και το τεστ του HITECH ... Επιτέλους εγραψαν και τα σωστά για κατι που δεν ειναι SONY + Pioneer + Denon ....
Eπάξια ο τιτλος στο 83

Reaction score
10

Με το FAT32;;;
To NTFS υποστηριζεται απο το chipset ΜΤ8521 αλλα δεν ξερω για πιο λογο παραμενει ακομα κλειδωμενο.
Μαλλον ειναι δικαιωματα στη μεση, που ισως αυξησουν το κοστος, γιαυτο ψαχνονται μαλλον στα νεα φορματ exFAT των windows 7.
Θα δουμε....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio