- Reaction score
- 0
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή
Μόλις δήλωσα!!
Μόλις δήλωσα!!
Aπόστολε σου θυμίζω το ενδιαφερον μου... για ενα ΒDP -83Χτες η Αμερικη εδωσε το ΟΚ να εθουν και στην Ελλαδα τα Region free BDP-83.
Η τιμη τους αναμενεται να ειναι ιδια με την Αγγλια, περι τα 750 ευρω. ( 545+85 = 630λιρες )
Ακομα ομως δεν ειναι επισημη.
Τα player οπως καταλαβαινετε θα ειναι μετρημενα, γιαυτο, οσοι ενδιαφερεστε παρακαλω να το δηλωσετε απο τωρα, εδω η επικοινωνοντας μαζι μου.
Ευχαριστω.
Επιτελους, να δουν και 2 Ελληνικα ματια το πολυποθητο μηχανημα....Δωσε τροφη στο λαο....:138:Tην Πεμπτη περιμενω 2 κομματια, με την hardwer-ικη μετατροπη. Λενε οτι σκοτωνει το μηχανημα! Συν το γεγονος οτι υπαρχει και εξτρα κιτακι που προσθετει RS232 εισοδο για οποιον ενδιαφερεται να κανει λιγο πιο custom χειρισμο (το κιτακι θα το εχω σε ενα μηνα). Η σειριακη εισοδος βολευει αρκετα κατα τη γνωμη μου. Παντα δουλευει και δεν εχει παρεμβολες. Συν το γεγονος οτι μπορεις να στειλεις κατευθειαν εντολη να αλλαξει η εξοδος για παραδειγμα απο 1080p/24 σε 1080/50, χωρις να μπαινεις καν στο μενου του player.
Προτείνεις για κάποιο λόγο κάποιο από τα 2;Αρα λοιπον εχουμε δυο επιλογες πλεον :
1. player σκετο και αναβαθμιζουμε με region-free firmware, πιο φτηνη λυση
2. player + region free kit
Και βεβαια μπορει! :126:Επίσης, μπορεί κανείς να αγοράσει το software region free και μετά αν θέλει να το μετατρέψει σε hardware region free;
Μέσα της Εβδομάδας είναι Τετάρτη, δηλαδή σήμερα. Περιμένουμε!Τιμη θα μου πουν στα μεσα της εβδομαδας....
Τωρα σειρα μου να κανω σα τη χηρα στο κρεββατι....:137:
Ή έμεινες άφωνος με την εκπληκτική εικόνα που είδες και δεν μπορείς να γράψεις ή το Oppo δεν έπαιξε.Το πηρα σημερα και του περασα το κιτ. Εβαλα ενα δισκακι μονο για να δω εαν η μετατροπη πετυχε, δεν εκανα τιποτα θεασεις...το βραδυ αυτα. Το μηχανημα boot-αρει σφαιρα και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο τα μηχανηματα που ειχα συνηθησει μεχρι τωρα.
Φοβερο μενου, και η αναβαθμιση του firmware ζητημα εαν πηρε 10 δευτερολεπτα.
Το βραδυ λοιπον στο 'μεγαλο' συστημα...