Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
10
Εχουμε καιρο μεχρι την αλλη Παρασκευη 26/6.
Τοτε θα κλεισει η παραγγελια.
Μου ειπαν για 2 βδομαδες απο σημερα, αρα μεσα στη πρωτη βδομαδα του Ιουλιου θα εχουμε τα 83αρια στην Αθηνα.

Πρωτα απ ολα η τελικη τιμη....λιγο υπομονη....δουλευουν τα κομπιουτερακια εξω......:137:

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Χτες η Αμερικη εδωσε το ΟΚ να εθουν και στην Ελλαδα τα Region free BDP-83.
Η τιμη τους αναμενεται να ειναι ιδια με την Αγγλια, περι τα 750 ευρω. ( 545+85 = 630λιρες )
Ακομα ομως δεν ειναι επισημη.

Τα player οπως καταλαβαινετε θα ειναι μετρημενα, γιαυτο, οσοι ενδιαφερεστε παρακαλω να το δηλωσετε απο τωρα, εδω η επικοινωνοντας μαζι μου.

Ευχαριστω.
Aπόστολε σου θυμίζω το ενδιαφερον μου... για ενα ΒDP -83

Κρατησε μου ενα....

Reaction score
10
Οι εξελιξεις ειναι ραγδαιες :

Εχουμε region-free firmware. Αυτο σημαινει οτι αν θελει καποιος μπορει να γλυτωσει τις 85 λιρες για το hardware mod.
Τα τεστ εδειξαν οτι δουλευει, με τη μονη διαφορα, οτι σε περιπτωση νεου firmware θα πρεπει να περιμενουμε τον αξιαγαπητο χακερ να δουλεψει και να μας δωσει το νεο region-free firmware.

Αντιθετα το hardware-mod, δηλαδη η πλακετα που μπαινει στο εσωτερικο του player, δουλευει με ολα τα firmware και τις αναναθμισεις τους. Τονιζω οτι δεν κανουμε καμια επεμβαση με κολλησεις και αλλα τετοια που μπορουν να βλαψουν το player.

Αρα λοιπον εχουμε δυο επιλογες πλεον :
1. player σκετο και αναβαθμιζουμε με region-free firmware, πιο φτηνη λυση
2. player + region free kit

Πιστευω οτι τη Δευτερα θα εχω τιμες.

Reaction score
384
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Tην Πεμπτη περιμενω 2 κομματια, με την hardwer-ικη μετατροπη. Λενε οτι σκοτωνει το μηχανημα! Συν το γεγονος οτι υπαρχει και εξτρα κιτακι που προσθετει RS232 εισοδο για οποιον ενδιαφερεται να κανει λιγο πιο custom χειρισμο (το κιτακι θα το εχω σε ενα μηνα). Η σειριακη εισοδος βολευει αρκετα κατα τη γνωμη μου. Παντα δουλευει και δεν εχει παρεμβολες. Συν το γεγονος οτι μπορεις να στειλεις κατευθειαν εντολη να αλλαξει η εξοδος για παραδειγμα απο 1080p/24 σε 1080/50, χωρις να μπαινεις καν στο μενου του player.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Tην Πεμπτη περιμενω 2 κομματια, με την hardwer-ικη μετατροπη. Λενε οτι σκοτωνει το μηχανημα! Συν το γεγονος οτι υπαρχει και εξτρα κιτακι που προσθετει RS232 εισοδο για οποιον ενδιαφερεται να κανει λιγο πιο custom χειρισμο (το κιτακι θα το εχω σε ενα μηνα). Η σειριακη εισοδος βολευει αρκετα κατα τη γνωμη μου. Παντα δουλευει και δεν εχει παρεμβολες. Συν το γεγονος οτι μπορεις να στειλεις κατευθειαν εντολη να αλλαξει η εξοδος για παραδειγμα απο 1080p/24 σε 1080/50, χωρις να μπαινεις καν στο μενου του player.
Επιτελους, να δουν και 2 Ελληνικα ματια το πολυποθητο μηχανημα....Δωσε τροφη στο λαο....:138:

Reaction score
0

Αρα λοιπον εχουμε δυο επιλογες πλεον :
1. player σκετο και αναβαθμιζουμε με region-free firmware, πιο φτηνη λυση
2. player + region free kit
Προτείνεις για κάποιο λόγο κάποιο από τα 2;
Το player 2 μπορεί με την αφαίρεση του region free kit και το κατάλληλο frimware να γίνει player 1;

Reaction score
0

Επίσης, μπορεί κανείς να αγοράσει το software region free και μετά αν θέλει να το μετατρέψει σε hardware region free;

Reaction score
384

Επίσης, μπορεί κανείς να αγοράσει το software region free και μετά αν θέλει να το μετατρέψει σε hardware region free;
Και βεβαια μπορει! :126:
Το κιτακι του region free δεν χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερες μετατροπες και μπαινει ανα πασα στιγμη. Απλα εαν γινει μια αναβαθμιση στο firmware απο την Oppo, εαν εχεις περασει το κιτ δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα παραπανω. Εαν το εχεις σπασει με το regio-free firmware θα πρεπει να βρεις το καινουργιο σπασμενο firmware.

Reaction score
10
Απ οτι διαβαζω, γιατι δεν εχω player ακομα στα χερια μου, η τοποθετηση του κιτ ειναι χωρις κολλησεις. αρα μπαινει και βγαινει.
Τα υπολοιπα ειναι οπως τα λεει ο Δημητρης.

Τωρα οσον αφορα τη λυση του σκετου firmware, η διαδικασια ειναι η εξης :
πρωτα περναμε το original firmware version x, και κατοπιν το region free firmware στην ιδια version με το original.
Στα DVD σπαει μια και καλη και δεν χρειαζεται τιποτε αλλο.
Στα blue-ray, με αδειο player , πληκτρολογουμε τον 4-ψηφιο κωδικο μονο οταν θελουμε να αλλαξουμε region.

The Blu-ray region is switched by entering a 4 digit code on the setup menu.
Press setup on remote once so the menu appears, then hit:

7891 : Region A and codefree DVD
7892 : Region B and codefree DVD
7893 : Region C and codefree DVD

You can restore the standard firmware and select "Reset Factory Default"
option to reset the player back to standard if required.

Reaction score
10
Τιμη θα μου πουν στα μεσα της εβδομαδας....

Τωρα σειρα μου να κανω σα τη χηρα στο κρεββατι....:137:

Reaction score
0

Τιμη θα μου πουν στα μεσα της εβδομαδας....

Τωρα σειρα μου να κανω σα τη χηρα στο κρεββατι....:137:
Μέσα της Εβδομάδας είναι Τετάρτη, δηλαδή σήμερα. Περιμένουμε!

Reaction score
73

Bρε περιμενετε...:135: πως κανετε ετσι... ??? ...:142:

Reaction score
384

Το πηρα σημερα και του περασα το κιτ. Εβαλα ενα δισκακι μονο για να δω εαν η μετατροπη πετυχε, δεν εκανα τιποτα θεασεις...το βραδυ αυτα. Το μηχανημα boot-αρει σφαιρα και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο τα μηχανηματα που ειχα συνηθησει μεχρι τωρα.
Φοβερο μενου, και η αναβαθμιση του firmware ζητημα εαν πηρε 10 δευτερολεπτα.
Το βραδυ λοιπον στο 'μεγαλο' συστημα...

Reaction score
73

Συνονοματε ... αντε αρκετο σκοταδι εχει εδω και 2 ωρες... :137:

Τι ειδες απο εικονα..??

ααα και πες μας και σε τι συστημα τα ειδες... AV, ΤV η προβολεα...:145: περιμενουμε...

Reaction score
0

Το πηρα σημερα και του περασα το κιτ. Εβαλα ενα δισκακι μονο για να δω εαν η μετατροπη πετυχε, δεν εκανα τιποτα θεασεις...το βραδυ αυτα. Το μηχανημα boot-αρει σφαιρα και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο τα μηχανηματα που ειχα συνηθησει μεχρι τωρα.
Φοβερο μενου, και η αναβαθμιση του firmware ζητημα εαν πηρε 10 δευτερολεπτα.
Το βραδυ λοιπον στο 'μεγαλο' συστημα...
Ή έμεινες άφωνος με την εκπληκτική εικόνα που είδες και δεν μπορείς να γράψεις ή το Oppo δεν έπαιξε. :)
Άντε πες μας τα νεα, ανυπομονούμε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.325
Members
38.542
Νεότερο μέλος
flastex