- Reaction score
- 0
Καλώδιο
delete
delete
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σου αλλά και για την ξεκάθαρη θέση σου.Καθε player που φευγει απο μενα, αναβαθμιζεται στην τελευταια εκδοση και μαλιστα παρουσια του πελατη ( εκτος αυτων της επαρχιας φυσικα ). Ετσι βλεπει και ο ιδιος πως γινεται, σε περιπτωση που θα θελησει να το κανει μονος του καποια στιγμη.
Παντα προτεινω σε ολους να φερνουν εδω το μηχανημα για αναβαθμιση που φυσικα γινεται ΔΩΡΕΑΝ και με ασφαλεια.
Οχι πως δεν μπορει να σπασει ο διαολος το ποδαρι του στα δικα μου χερια, αλλα δεν ειναι το ιδιο.
Αρα λοιπον μπορεις και συ να φερνεις το player για αναβαθμιση και να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο.
Αλλάζει κάτι στην Ελλάδα όταν περιπτώσεις σαν τη δικιά μου δικαιώνονται ύστερα απο προσωπικό αγώνα.Πραγματικά μένω άφωνος!!! Δλδ γιατί να πάω στον Κοτσώβολο και να δώσω για BD 350€ και όταν πάθει κάτι να μου πουν ότι φταίω εγώ και δεν είναι στην εγγύηση, και να μην δώσω άλλα 200 παραπάνω στην Oppo μόνο και μόνο επειδή με αντιμετωπίζουν ως ΠΕΛΑΤΗ και όχι σαν ΓΑΙΔΑΡΟ?????????? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Μήπως αρχίζει κάτι να αλλάζει στο Ελλαντιστάν επιτέλους??????????
Αυτά είναι νεα!!!!!Μερικα νεα, οχι ακομα official :
''OPPO are waiting for the decoder manufacturer to add NTFS support. So at some stage it is hoped NTFS support will be added by firmware update."
Εάν μπορέσει να υποστηρίξει ΚΑΙ μεγάλες ματρότσκες τότε θα γίνει πραγματικό Media Center.Και official απο την OPPO Digital :
''FAT32 is what the chip can do. We are urging the chip maker to support larger file systems. At this point the only workaround for larger MKV files is to burn the file to a DVD+R DL with UDF file system.''