Η Oppo στην Ελλάδα

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Να δώσω και εγώ το "μπράβο" στον Απόστολο για τη τόσο κατανοητή επεξήγηση που έδωσε για την Ελληνική (και ευρωπαική τιμή) του προϊόντος.

Είναι λυπηρο που πολλές φόρες, οταν γινόμαστε πελάτες, βλέποντας τις διαφορές ευρώ-δολλαρίου σε τιμές ΗΠΑ και εγχώριας αντιπροσωπείας, ιδιαίτερα άμα έχουμε εισάγει μόνοι μας στο παρελθόν κάποια προιόντα με αναγραφή "gift" ή υποκοστολογημένα, γλυστρώντας δηλαδή από τη δαγκάνα τελωνείου-εφορίας, πιστεύουμε οτι οποιαδήποτε άλλη τιμή απο αυτη που αγοράσαμε οι ίδιοι, είναι το λιγότερο "κλοπή"

Οι εταιρίες που εισάγουμε και πουλάμε κανονικά προιόντα δεν έχουμε τη δυνατότητα ούτε να σκεφτούμε τέτοιες κομπίνες που μπορεί να κάνει ένας ιδιώτης που αγοράζει κάτι απο το ebay πχ.

Η ανάλυση του Oppόστολου αποδεικνύει τη σημαίνει τελωνείο και εφορία.
Μπράβο και πάλι...

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Καθε player που φευγει απο μενα, αναβαθμιζεται στην τελευταια εκδοση και μαλιστα παρουσια του πελατη ( εκτος αυτων της επαρχιας φυσικα ). Ετσι βλεπει και ο ιδιος πως γινεται, σε περιπτωση που θα θελησει να το κανει μονος του καποια στιγμη.

Παντα προτεινω σε ολους να φερνουν εδω το μηχανημα για αναβαθμιση που φυσικα γινεται ΔΩΡΕΑΝ και με ασφαλεια.
Οχι πως δεν μπορει να σπασει ο διαολος το ποδαρι του στα δικα μου χερια, αλλα δεν ειναι το ιδιο.

Αρα λοιπον μπορεις και συ να φερνεις το player για αναβαθμιση και να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο.
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σου αλλά και για την ξεκάθαρη θέση σου.
Επίσης, σε συγχαίρω για τον επαγγελματισμό σου και ελπίζω και άλλοι στο χώρο να σε μιμηθούν.
Καλορίζικο σε όλους τους τυχερούς ιδιοκτήτες!

Reaction score
10
Πραγματικά μένω άφωνος!!! Δλδ γιατί να πάω στον Κοτσώβολο και να δώσω για BD 350€ και όταν πάθει κάτι να μου πουν ότι φταίω εγώ και δεν είναι στην εγγύηση, και να μην δώσω άλλα 200 παραπάνω στην Oppo μόνο και μόνο επειδή με αντιμετωπίζουν ως ΠΕΛΑΤΗ και όχι σαν ΓΑΙΔΑΡΟ?????????? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Μήπως αρχίζει κάτι να αλλάζει στο Ελλαντιστάν επιτέλους??????????

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Πραγματικά μένω άφωνος!!! Δλδ γιατί να πάω στον Κοτσώβολο και να δώσω για BD 350€ και όταν πάθει κάτι να μου πουν ότι φταίω εγώ και δεν είναι στην εγγύηση, και να μην δώσω άλλα 200 παραπάνω στην Oppo μόνο και μόνο επειδή με αντιμετωπίζουν ως ΠΕΛΑΤΗ και όχι σαν ΓΑΙΔΑΡΟ?????????? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Μήπως αρχίζει κάτι να αλλάζει στο Ελλαντιστάν επιτέλους??????????
Αλλάζει κάτι στην Ελλάδα όταν περιπτώσεις σαν τη δικιά μου δικαιώνονται ύστερα απο προσωπικό αγώνα.
Αν δεν δικαιωνόντουσαν, τότε η συμπεριφορά της Intersys θα είχε βρει πολλούς μιμητές στην Ελλάδα.
Επίσης, αλλάζει κατι στην Ελλάδα όταν επικροτούμε συμπεριφορές που σέβονται το πελάτη τους ,σαν του Αποστόλη.
Έτσι, υποχρεώνουμε και τους άλλους να τους μιμηθούν.

Reaction score
73

Οσο πιο πολυ ενημερωμενοι ειναι οι πελατες επι των δικαιωματων τους τοσο καλυτερα...
και οσο καλυτερα καταλαβαινει το πραγματικο του συμφερον ο πωλητης-εισαγωγεας ... οτι ο ευχαριστημενος
πελατης ειναι η καλυτερη ζωντανη διαφημιση και ειδικα στα φορουμ τοσα περισσοτερα θα απολαμβανουμε
σαν χρηστες-αγοραστες... Απλη Λογική.... :144:

Μονο αυτοι που μας βλέπουν σαν Ευρω και δεν καταλαβαινουν το After Sale Service θα χασουν
στη σημερινη αλλα και μελλοντικη κοινωνια της πληροφορικης... και της ιντερνετικης ενημερωσης.. Απλη Λογική.... :144:

Reaction score
10
Μερικα νεα, οχι ακομα official :

''OPPO are waiting for the decoder manufacturer to add NTFS support. So at some stage it is hoped NTFS support will be added by firmware update."

Reaction score
32

Μερικα νεα, οχι ακομα official :

''OPPO are waiting for the decoder manufacturer to add NTFS support. So at some stage it is hoped NTFS support will be added by firmware update."
Αυτά είναι νεα!!!!!

gor

Reaction score
3

Παιδιά, είχα στείλει email στην Ευρωπαϊκή Oppo για το αν πρόκειται νακυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά το bdp-83 ή κάποιο αντίστοιχο player που να μπορεί να παίξει BD, DVD, DVD-A, SACD, ή αν θα αρκεστούμε σε ένα μοντέλο κατώτερων δυνατοτήτων. Η απάντηση ήρθε σήμερα

Dear George,

Thanks for you interest in OPPO Blu-ray player.

The European version is being prepared for launch(with BR, DVD, SACD, DVD-A playback capability ). As soon as we get more info, we will contact you.

Thank you,
David

Reaction score
0

Τι διαφορές θα έχει αυτό από το region free 83 που έρχεται;;;

Reaction score
10
Οπως εχω πει και σε προηγουμενο ποστ, το ευρωπαικο 83αρι θα καθυστερησει. Μου εχουν πει για Χριστουγεννα.
Δεν γνωριζω αν φταιει η κριση στην Ευρωπη που ακομα καλα κρατει, οπως μου ειπε καποιος απο την Ευρωπαικη Oppo, η το οτι η Αμερικη εχει 27.000 μοναδες παραγγελια με το που βγηκε στη κυκλοφορια.......
Αντ αυτου, αναμενεται στο τελος του καλοκαιριου, (βαλε τελος Σεπτεμβρη), ενα μικροτερο μοντελο που δεν θα ξεπερναει σε αξια τα 350 ευρω.
Κανεις δε ξερει και δεν λεει τιποτα για αυτο.
Το τι θα εχει η τι δεν θα εχει σε σχεση με το 83, το ξερει μονο η Oppo.
Να υποθεσω οτι θα λειπει το VRS, η στερεο αναλογικη εξοδος ?
Κατι σαν το 980 με το 983 ας πουμε.
Αυτα ομως ειναι ακομα υποθεσεις. Οι Αμερικανοι μου ειπαν οτι ακομα δεν ξερουν πως θα ειναι ακομα και εξωτερικα.
Αυριο mail ξανα, μπας και πουν τιποτα.

Ακομα κατι για το Αμερικανικο 83 που ερχεται. Περιεχει δωρεαν το
Spears & Munsil High Definition Benchmark Blu-ray Edition
αξιας $24,99

gor

Reaction score
3

Μακάρι να αλλάξει κάτι στην εξωτερική του εμφάνιση γιατί αποτελεί το μόνο του μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου. Το βρίσκω 20 χρόνια πίσω σχεδιαστικά...

Reaction score
10
Και official απο την OPPO Digital :

''FAT32 is what the chip can do. We are urging the chip maker to support larger file systems. At this point the only workaround for larger MKV files is to burn the file to a DVD+R DL with UDF file system.''

Reaction score
10
Εχω dead line μεχρι τη Παρασκευη 10/7 , για οριστικοποιηση της παραγγελιας.
Οσοι ενδιαφερεστε η οσοι το.... μετανοιωσατε :137:, εχετε ακομα καιρο.
Μετα θα σας πω καλο καλοκαιρι......:608:

Reaction score
10
Με το Reference-quality ξεκινα και καταληγει το τεστ του kris Deering, στο Home Theater Magazine.
Διαβαστε....

Απο την αλλη μερια, το region free firmware, δεν βλεπω να ανανεωνεται. Ο τυπος η τα παρατησε η πηγε για μπανια.
Προς το παρον λοιπον, τα player που θα ερθουν και θα ερχονται θα ειναι με το κιτ τοποθετημενο, για να εχουμε ολοι το κεφαλι μας ησυχο.

Reaction score
10
UltimateAVmag.com: Oppo BDP-83 Universal Disc Player
By David Vaughn, July 2009
"The BDP-83 is the complete package—it rivals the PS3 in speed, it plays Blu-ray discs flawlessly with a DVD-like experience, it offers outstanding upconversion of DVDs, and it even plays SACD and DVD-A discs. Even better, it lists for only $500, making it an incredible value. The Oppo BDP-83 truly is the ultimate Blu-ray player, and it's found a permanent home in my reference system."

Stereophile July 2009 : "OPPO’s all-singing, all-dancing universal Blu-ray player is not only more capable than other models, it works better and sounds better, too."

Reaction score
3

Και official απο την OPPO Digital :

''FAT32 is what the chip can do. We are urging the chip maker to support larger file systems. At this point the only workaround for larger MKV files is to burn the file to a DVD+R DL with UDF file system.''
Εάν μπορέσει να υποστηρίξει ΚΑΙ μεγάλες ματρότσκες τότε θα γίνει πραγματικό Media Center.
Επόμενο βήμα flac και λοιπά hiendάδικα :144:

Reaction score
10
Με ενημερωσαν σημερα απο Αγγλια οτι φορτωνονται αυριο και θα τα εχω τη Δευτερα.
Θελω να περιμενω την ενημερωση απο τη μεταφορικη για να ειμαι σιγουρος.

Ενημερωτικα, υπαρχουν πλεον μονο 3 player διαθεσιμα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer