Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Το ποστ του Βλαση θελει απαντησεις και οχι χειροκροτηματα.
Ας το κρίνουν τα μέλη

Αν θελετε, ανοιξτε ενα νεο νημα να το συζητησουμε.
Εφ'οσον είσαι και εσύ μέλος άνοιξε το εσύ

Εν ολιγοις, οσοι δεν ταυτιζονται με συγκεκριμενες γνωσεις, συγκεκριμενες μηχανες και συγκεκριμενα ατομα δεν ειναι π@π@ρες, εχουν την δικη τους ιστορια και τις δικες τους γνωσεις, τις οποιες σαφως και δεν υποχρεουνται να τις αναπτυξουν σε ενα φορουμ για να παρουν τα μπραβο, η οτιδηποτε αλλο...Αρα για ποιό λόγο είναι μέλη τότε
(ισως να δωσουν ενα περισσευμα, μονον)
Μου θύμισες την Μίρκα Παπακωσταντίνου που έλεγε την ατάκα ...."Ελεήστε την άψολη χήρα "
Ομοιως δεν ειναι π@π@ρες οσοι κανουν συγκεκριμενες ερωτησεις, αυτοι αντε απλα να μην "καταλαβαινουν τιποτα"...

Αδικείς τον εαυτό σου επιλέγοντας μεταξύ "παπάρα" η "μικρονοϊκού"
Η την νοημοσύνη μας
...........:126:
Σου θυμίζω την στάση σου περί Benz κεφαλών και αντιπροσώπευσής τους.
Αν πιστεύεις οτι παίζονται παιχνίδια πέστο ευθαρσώς.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Η σταση μου για την Benz ηταν αυτη, κατοπιν προσωπικων εμπειριων απο τις δικες μου αγορες, τιποτα παραπανω.

Εαν ειχα ικανα στοιχεια θα το εκανα ευχαριστως.

*Προτιμω να αδικω τον εαυτο μου, ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω.

Το ξαναλεω, σταματηστε να βλεπετε φαντασματα, μην ταυτιζετε ιδεολογιες., δεν υπαρχουν

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Να βαλω κι ενα απλο παραδειγμα μιας υποθετικης ερωτησης μελους (μπας και καταλαβουμε)..

ΕΡ.
Εκανα μια αλλαγη στο συστημα μου, (ετσι ετσι κι ετσι), η εκανα μια αγορα, κ.λ.π ..νομιζω οτι τωρα παιζει καλυτερα, ποια ειναι η γνωμη σας?

Οι απαντησεις που μπορει να παρει θα μπορουσαν να εχουν τρεις βασεις..

1. Πολυ καλα εκανες, μπραβο, ετσι σιγουρα παιζει καλυτερα...
2. Καλα εκανες, αλλα εγω στην θεση σου θα δοκιμαζα και αυτο και εκεινο...
3. Τι εκανες εκει ρε, ποιος εισαι εσυ και με ποιες γνωσεις το εκανες? Αντε ρε ασχετε, ετσι δεν παιζει τιποτα, θα το κανεις οπως σου πω εγω και τελος, μονο εγω ξερω....

Ποιος μπορει να ερθει στην θεση αυτου που ρωταει, ωστε να μαθει τις αντιδρασεις του?

Το κακο ειναι οτι η τριτη απαντηση ειναι απαντηση που συνηθως διδεται απο τα ιδια παντα ατομα....

Τελειως γενικα και αοριστα μιλαμε παντα...

Oποιος δίνει απαντήσεις χωρίς να έχει ακούσει το πριν και το μετά είναι για γέλια...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Εκανα μια αλλαγη στο συστημα μου, (ετσι ετσι κι ετσι), η εκανα μια αγορα, κ.λ.π ..νομιζω οτι τωρα παιζει καλυτερα, ποια ειναι η γνωμη σας?

Οι απαντησεις που μπορει να παρει θα μπορουσαν να εχουν τρεις βασεις..

1. Πολυ καλα εκανες, μπραβο, ετσι σιγουρα παιζει καλυτερα...
2. Καλα εκανες, αλλα εγω στην θεση σου θα δοκιμαζα και αυτο και εκεινο...
3. Τι εκανες εκει ρε, ποιος εισαι εσυ και με ποιες γνωσεις το εκανες? Αντε ρε ασχετε, ετσι δεν παιζει τιποτα, θα το κανεις οπως σου πω εγω και τελος, μονο εγω ξερω....
Παρότι έχω τσινίσει και εγώ με διάφορες απαντήσεις η ουσία είναι η ίδια.
Αν η αλλαγή σου έχει κάποια λογική απο πίσω τότε θα παρατηρήσεις οτι το πλήθος θα το δικαιολογήσει.
Αν πάλι με μία αλλαγή σε αντικραδασμικό ενισχυτή άκουσες "άλλο σύστημα" τότε καταλαβαίνεις και μόνος σου οτι ο χώρος δέν βοηθάει.

Τώρα το δικό μου το τσίνισμα δέν προέρχεται κατα βάσην εξαιτίας του κακού τρόπου σκέψης του συνομιλητή.Όλοι είμαστε άνθρωποι, έχουμε αδυναμίες και πάθη και φυσικά όλοι μπορεί να ξεφύγουμε πάνω στη στιγμή και να πούμε δύο πραματάκια παραπάνω...

Επίσης πραγματικά θα χαρώ ιδιαιτέρως αν ο μέσος στην επόμενη αγορά που πάει να κάνει μέτρηση χώρου αντί να πάρει ένα βαρύ, "επώνυμο" καλώδιο ξοδέψει το ποσό αυτό για να μετρήσει το χώρο του.Είναι αρκετά πιο λογικό, πιο χρήσιμο και με άμεσα-ακουστά αποτελέσματα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το ξαναλεω, σταματηστε να βλεπετε φαντασματα, μην ταυτιζετε ιδεολογιες., δεν υπαρχουν
Υπάρχει δηλαδή συνομωσία εναντίον σου ?
Η τόσοι πολλοί τόσες φορές παρανόησαν ταυτόχρονα ?

Reaction score
1.685

Επίσης πραγματικά θα χαρώ ιδιαιτέρως αν ο μέσος στην επόμενη αγορά που πάει να κάνει μέτρηση χώρου αντί να πάρει ένα βαρύ, "επώνυμο" καλώδιο ξοδέψει το ποσό αυτό για να μετρήσει το χώρο του.Είναι αρκετά πιο λογικό, πιο χρήσιμο και με άμεσα-ακουστά αποτελέσματα.
Το να μετρησει τον χωρο του ειναι πολυ σωστο, αλλα δεν δινει απο μονο του λυση, ΔΕΝ ειναι Η λυση.

Θα πρεπει να αγορασει εναν εξοπλισμο που να διορθωνει τα λαθη που βγηκαν απο την μετρηση, για να εχει αποτελεσματα.

Τα λεω καλα?

Υπάρχει δηλαδή συνομωσία εναντίον σου ?
Η τόσοι πολλοί τόσες φορές παρανόησαν ταυτόχρονα ?

Εναντιον μου?
Δεν αισθανομαι ουτε επιθεση, ουτε συνομωσια....

***Οι τοσοι αλλοι, ειναι μονιμα οι ιδιοι ελαχιστοι αλλοι, φιλε Μανο..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Και μιά απορία...
Πως απαντάς αφού δηλώνεσαι off line
Nα σερφάρεις off line το καταλαβαίνω,το άλλο είναι γραφικό

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει σε ένα φόρουμ. Κανένας "γνώστης" δεν είναι υποχρεωμένος να προσφέρει αφιλοκερδώς τις γνώσεις του ή τις εμπειρίες του. Στο 99,9% των περιπτώσεων όμως, αυτοί που δεν γράφουν, δεν είναι γιατί έχουν άλλες δουλειές, αλλά είναι γιατί δεν ξέρουν τι να γράψουν. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να γράφει ένα σκασμό ηλιθιότητες στο internet, αλλά όταν έρχεται η ώρα να γράψει κάτι σοβαρό (με αρχή, μέση και τέλος) να ισχυρίζεται ότι δεν το κάνει διότι ΑΥΤΟΣ είναι υπεράνω και δεν επιζητά "παλαμάκια". Μόνο τον εαυτό του κοροϊδεύει, οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν καλά τι γίνεται. Εκτός κι αν είναι πολύ βαρύ πεπόνι και ο λόγος που μπαίνει στο internet δεν είναι για να επικοινωνήσει με άλλους χομπίστες αλλά για να βγάλει τις ανασφάλειές του έναντι αυτών που επικοινωνούν, ανταλλάσσουν απόψεις, γνώσεις και εμπειρίες.
...
Δεν είναι έτσι ακριβώς.Κάποιος που θέλει να αποκτήσει γνώση και γνώμη για κάποιο θέμα ανοίγει κανα βιβλίο το οποίο το έχει υπογράψει κάποιος και βγαίνει και στη γύρα για να αποκτήσει και την ανάλογη εμπειρία επι του θέματος.Το δικό μας φόρουμ είναι χομπίστικο και έχει παρεϊστικο χαρακτήρα (το οποίο θεωρώ είναι απόλυτα υγειές) και δίνει ερέθισμα για περαιτέρω ψάξιμο.
Όταν κάποιος κατεβάζει κουλούρες κόπυ-πέιστ είναι κατα την γνώμη μου λογικό να γίνεται στόχος χλευασμού (πόσο μάλλον όταν ανοίγει και διάλογο με τον εαυτό του δημόσια,ποιός ξέρει τι γίνεται σε προσωπικές στιγμές).
Τέλος οι περισσότεροι απο εμάς είμαστε λίγο,εως πολύ,καχύποπτοι με τους επαγγελματίες του hi fi για προφανείς λόγους.
Εύχομαι καλή τύχη και καλές δουλειές στον ChrisHat και στον Themiloc,για τους οποίους μόνο θετικά σχόλια έχω(άν μου κάνουν την τιμή να έχω).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ο κακος χωρος δυστυχως ειναι σαν ενα κακο μηχανημα που καποια στιγμη θελουμε να το βγαλλουμε απο την αλυσιδα μας.....εαν φυσικα μπορουμε να το καταλαβουμε!!!

Εκτος αν δεν θελουμε να το καταλαβουμε !!!!

Εκτος αν αδυνατουμε να το καταλαβουμε οποτε εδω το θεμα παει αλλου......

Reaction score
777

Το να μετρησει τον χωρο του ειναι πολυ σωστο, αλλα δεν δινει απο μονο του λυση, ΔΕΝ ειναι Η λυση.

Θα πρεπει να αγορασει εναν εξοπλισμο που να διορθωνει τα λαθη που βγηκαν απο την μετρηση, για να εχει αποτελεσματα.

Τα λεω καλα?
Εξ όσων γνωρίζω η μέτρηση χώρου δέν προυποθέτει τίποτα απο μέρους του καταναλωτή.Αντιθέτως η διόρθωση χώρου προυποθέτει είτε παθητική είτε ενεργητική παρέμβαση.Επειδή η ενεργητική προυποθέτει εξοπλισμό και γνώσεις τελικά όσα σπίτια έχω ακούσει και έχουν στημένο χώρο αναλώνονται σε παθητική.

Παραπάνω απο τον chrishat.Δέν τα γνωρίζω..

Αυτό που γνωρίζω είναι οτι και μετρητικά αλλα και ακουστικά οι διαφορές είναι κτηνώδεις.Λογικό άλλωστε...

Reaction score
1.685

Ο κακος χωρος δυστυχως ειναι σαν ενα κακο μηχανημα που καποια στιγμη θελουμε να το βγαλλουμε απο την αλυσιδα μας.....εαν φυσικα μπορουμε να το καταλαβουμε!!!

Εκτος αν δεν θελουμε να το καταλαβουμε !!!!

Εκτος αν αδυνατουμε να το καταλαβουμε οποτε εδω το θεμα παει αλλου......
Βλαση, τουλαχιστον εγω, και το ξερω και το καταλαβαινω.
Μια μετρηση ομως απο μονη της δεν λυνει το προβλημα ρε φιλε, πως να το κανουμε τωρα?
Οι χωροι μας ειναι δεδομενοι, ουτε στουντιο ειναι, ουτε καν αποκλειστικοι...

Δεν θα εβαζα ομως το εαυτο μου σε κανενα τρυπακι να διορθωσει τις οποιες ατελειες του χωρου με ενα EQ που θα αλλιωνει την ιδια την μουσικη...

Εξ όσων γνωρίζω η μέτρηση χώρου δέν προυποθέτει τίποτα απο μέρους του καταναλωτή.Αντιθέτως η διόρθωση χώρου προυποθέτει είτε παθητική είτε ενεργητική παρέμβαση.Επειδή η ενεργητική προυποθέτει εξοπλισμό και γνώσεις τελικά όσα σπίτια έχω ακούσει και έχουν στημένο χώρο αναλώνονται σε παθητική.

Παραπάνω απο τον chrishat.Δέν τα γνωρίζω..

Αυτό που γνωρίζω είναι οτι και μετρητικά αλλα και ακουστικά οι διαφορές είναι κτηνώδεις.Λογικό άλλωστε...
Τι να την κανεις την μετρηση εαν δεν προχωρησεις σε διορθωση Αλεξη?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906

Το ποστ του Βλαση θελει απαντησεις και οχι χειροκροτηματα.
όχι αγαπητέ μου.

Το ποστ αυτό του βλάση, θέλει χειροκροτήματα. Τέλος.

Θα ήθελα μόνο, να προσθέσω τα παρακάτω στο ποστ αυτό του βλάση, σχολιάζοντας ΜΟΝΟ το θέμα του ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ, κάτι που φαίνεται να ενοχλεί 2-3 εδώ μέσα, και απορώ γιατί ασχολούμαστε δηλαδή, αλλά τέλος πάντων, ορίστε:

Το φόρουμ αυτό λειτουργεί βασικά ως "αγωγός γνώσης" και ως "χώρος συγκέντρωσης εμπειριών". Αυτό είναι που "μετράει". (δευτερευόντως λειτουργεί κι ως χώρος συνεύρεσης ανθρώπων με κοινό χόμπι, απ'όπου ξεπηδούν εξαιρετικές παρέες και φιλίες - κάτι που επίσης μετράει πάρα πολύ).

Ο πρωταρχικός σκοπός όμως του φόρουμ, είναι σαφώς η διάδοση της γνώσης. Μπαίνουν τόσα μέλη που ζητούν κάτι να μάθουν, και στο 99% το μαθαίνουν από αυτούς που έχουν την δυνατότητα, αλλά και τη διάθεση, να τους βοηθήσουν.

Είναι ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα πράγματα.

Πουθενά δεν υπάρχει καμιά απαγόρευση χρηματικών συναλλαγών ή συσχέτισης των μελών με το επάγγελμα. Και γιατί να υπάρχει δηλαδή? Ποιο είναι το ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το ΑΝΗΘΙΚΟ? Γιατί τόση ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ?

Δεν ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΝ το αν κάποιος που εξηγεί πράγματα, που μεταφέρει γνώσεις ή εμπειρίες, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δραστηριοποιείται στο χώρο επαγγελματικά, και κερδίζει χρήματα από αυτό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ να κυνηγάς τη δουλειά σου! Δουλειά σου είναι να "κυνηγάς" τη δουλειά σου, έτσι πρέπει να κάνεις!

Άλλωστε, έτσι ξεκίνησε αυτό το φόρουμ, κι έτσι συνεχίζει να είναι, υπό την ιδιοκτησία ενός ανθρώπου επαγγελματία στο χώρο, του Καφάτου. Ο οποίος έχει βοηθήσει ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΣΜΟ. Και ο οποίος, ταυτόχρονα, ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ. Σε πειράζει αυτό? Σε ενοχλεί διότι είσαι πτωχός και δε βγάζεις κι εσύ λεφτά? ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ! Στο καλό και να μας γράφεις.

Άντε που θα καταλήξουμε να θεωρούμε και ποινικό αδίκημα το να βγάζει κάποιος λεφτά μέσα από ένα φόρουμ! Μα για όνομα...

Αν μπορεί κάποιος έμπορος-επαγγελματίας του χώρου να "σταθεί" στο διάλογο με τόσο κόσμο εδώ μέσα, που είναι γνωστό πως εδώ μέσα υπάρχουν χιλιάδες μέλη με πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, (τα οποία μέλη πραγματικά "εξευτελίζουν" πολλούς "εμπόρους" που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, που είναι δηλαδή άσχετοι με το αντικείμενό τους), κι αν μπορεί να βγάλει λεφτά από αυτή του την ενασχόληση με τον κόσμο που έχει ως χόμπι του το αντικείμενο αυτό, τότε, βγαίνει κερδισμένος πρώτα απ'όλους ο κόσμος που θα αγοράσει από αυτόν τον έμπορο-επαγγελματία (διότι δε θα πέσει στα χέρια κάποιου "επιτήδειου απατεώνα") και φυσικά βγαίνει κερδισμένος και ο έμπορος-επαγγελματίας.

Κι αυτό είναι ένα από τα ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. Γιατί πάτε να το "περάσετε" σαν "κακό"?

Ο έμπορος-επαγγελματίας του χώρου, δε κρύβει την ιδιότητά του εδώ μέσα. Δε γίνεται τίποτα στα κρυφά, στα μουλωχτά!

Οπότε, το ότι βγάζει λεφτά κάποιος κάνοντας σωστά τη δουλειά του, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟ. ΙΣΑ ΙΣΑ, ΛΟΓΙΚΟ-ΣΩΣΤΟ-ΤΙΜΙΟ.

Και λίγο μυαλό να έχεις, μπορείς να ξεχωρίσεις τι εστί "διαφήμιση" των προϊόντων ενός μαγαζιού, και τι εστί ενασχόληση με το χόμπι.

Το ότι είναι κάποιος έμπορος, δεν είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ με το να είναι ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ, ούτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Και αν γίνει πράξη το να ασχοληθεί ο χατζηστάμου με τις μετρήσεις στο χώρο ακροάσεων του κόσμου, ποιος θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? Ο χατζηστάμος ή εγώ που θα έρθει να με κάνει "άνθρωπο"?

Ο χατζηστάμος είναι χομπίστας που ταυτόχρονα εμπορεύεται πολλές χιλιάδες συσκευές στο χώρο του επαγγελματικού ήχου, και που κάνει δίσκους μουσικής. Από όλες αυτές τις χιλιάδες συσκευές που εμπορεύεται, βρέθηκαν 2-3 που ενδιαφέρουν κάποιους χομπίστες. Ε, και? Από μας νομίζετε πως κρέμεται η επιχείρηση του χατζηστάμου και το εισόδημά του? Μα καλά, τρέλα πουλάτε?

Ο χατζηστάμος μας έχει βοηθήσει ήδη πάρα πολύ, μεταφέροντάς μας ένα σωρό γνώσης. Για πείτε μου τώρα, όλη αυτή η ώρα που έχει σπαταλήσει ο χατζηστάμου πάνω από ένα πληκτρολόγιο να εξηγεί σε μένα τον παπάρα τις βλακείες που λέω, και μεταφέροντάς μου τις εμπειρίες του από την ακρόαση ένα σωρό μηχανημάτων, πόσο "έμπορο" και "επαγγελματία" τον κάνει? Πόσα ευρώπουλα "κέρδισε"? Παπάρια. Βασικά όμως, εγώ ήδη κέρδισα πάρα πολλά, κι αυτό δεν είναι προς συζήτηση.

Και ταυτόχρονα, εκεί που λέω εγώ σε κάποιον "πάρε τα τάδε ηχεία" και δίνω λινκ από το γερμανικό μαγαζί του θωμά, έρχεται ο χατζηστάμος και με παράπονο ο άνθρωπος, λέει "γιατί ρε παιδιά από τη γερμανία? ιδίως αφού στην ελλάδα το έχουμε και σε καλύτερη τιμή!" και βάζει ένα λινκ από το μαγαζί του. Ωραία. Ποιον βοηθάει πρώτα απ'όλα? Τον ευατό του που θα πουλήσει (ίσως) ένα ηχείο ακόμα, ή τον αγοραστή, που του βρίσκει χαμηλότερη τιμή? Και δεν έχει δίκιο γενικά, στην προτροπή του να εξαντλούμε πρώτα τα περιθώρια της ελληνικής αγοράς παρά να φεύγουν τα ευρώπουλά μας στους κωλογερμαναράδες? Γι'αυτό και γω ζήτησα ΣΥΓΝΩΜΗ για την προτροπή μου για το γερμανικό μαγαζί, και έτσι πρέπει. Και γιατί να με ενοχλήσει ρε παιδιά να θα βγάλει ο χατζηστάμος λεφτά όταν κάποιος αγοράσει από αυτόν ένα ζευγάρι ηχεία και δε τα πάρει από γερμανία δηλαδή?

Μα επιτέλους... λίγη σκατο-λογική ρε παίδες!

Reaction score
141

Τα κακά μηχανήματα είναι αυτά που ενεργοποιούν τον χώρο (ένα τυπικό σαλόνι).

Reaction score
1.685

Το ποστ αυτό του βλάση, θέλει χειροκροτήματα. Τέλος.

Μα επιτέλους... λίγη σκατο-λογική ρε παίδες!
Συμφωνω για την λογικη.

PS.
Το bold, δικο μου.

****Ενας Χ εμπορος μπορει να ειναι αμερόληπτος, οσο σωστος και να ειναι?

Reaction score
777

Τι να την κανεις την μετρηση εαν δεν προχωρησεις σε διορθωση Αλεξη?
Μπορείς να βρείς τις βέλτιστες θέσεις των ηχείων στο χώρο ετσι ώστε να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα - εκτός αν πιστεύεις οτι με το αυτί μπορείς να την βρείς το ίδιο εύκολα.
Μπορείς να βρείς αν το σύστημα σου έχει κάποιο πρόβλημα - εκτός αν πιστεύεις οτι τα δύο σου ηχεία έχουν την ίδια στάθμη και τα ίδια specs.
Μπορείς να διορθώσεις χοντροειδή προβλήματα - π.χ. ένα τραπέζι ή κάποιο έπιπλο.- εκτός αν πιστεύεις οτι όλα τα υπερσυστήματα που βλέπεις ξεπερνούν αυτά τα εμπόδια.

Μετά φυσικά μπορείς να κάνεις και παθητική παρέμβαση στο χώρο σου με διαχύτες κ.τ.λ.
Φυσικά , δέν γνωρίζω o chrishat τί θα κάνει ετσι ωστε να ενημερώσω για τα οφέλη.Πραγματικά δέν ξέρω το τεχνολογικό κομμάτι που θα εισάγει στην αγορά.Οπότε δέν μπορώ να πώ κάτι...Όμως δέν νομίζω οτι μίλησε κάπου για eq.

Όμως αλήθεια.Έχεις ακούσει κάποιο χώρο με και χωρίς διόρθωση?

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Συμφωνω για την λογικη.

PS.
Το bold, δικο μου.

****Ενας Χ εμπορος μπορει να ειναι αμερόληπτος, οσο σωστος και να ειναι?
ΝΑΙ!!!

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Όμως αλήθεια.Έχεις ακούσει κάποιο χώρο με και χωρίς διόρθωση?
Εχω ακουσει χωρο με παθητικη διορθωση (καποιοι ισως θυμουνται οτι ηταν και η δουλεια μου ...παλια...), οση αυτη μπορουσε να γινει αναλογα τον χωρο και τις "ελευθεριες" του πελατη.

Ποιος ειπε οχι? Δεν εχω καταλαβει ακομα...

ΝΑΙ!!!
Μπορει δηλαδη να υποστηριξει προιοντα που δεν εμπορευεται με την ιδια ευκολια?

Οι παροντες, ισως θα μπορουσαν να εξαιρεθουν, αλλα οχι ολοι.

Reaction score
141

teachertza;1342249 Όμως αλήθεια.Έχεις ακούσει κάποιο χώρο με και χωρίς διόρθωση?[/QUOTE said:
Έχει ακούσει κανείς καλά μηχανήματα σε χάλια χώρο;;;
(πιχι εκθέσεις)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef