Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.891
Απάντηση: Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Δουλέυουν ?
έτσι λένε όσοι τα έχουν δοκιμάσει.

δεν έχω βρει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.891

Για να γίνει πιο κατανοητό γιατί πρέπει να ξέρουμε τους σπουδαίους ¨Ελληνες, ο Μουρτζόπουλος είναι ένας απο τους 4-5 σημαντικότερους καθηγητές στον πλανήτη στόν τομέα του.
έτσι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.891
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Έπαινοι στο γιατρό για τη γνώση και πληροφόρηση που μας προσφέρει. Θα ήθελα να συστήσω όμως την ενδεδειγμένη σειρά ενεργειών για σοβαρή επέμβαση στο χώρο μας, σωστή και από άποψη απόσβεσης/διάχυσης και από άποψη κόστους. Για κάποια ασθένεια δεν συστήνουμε άμεσα αντιβιοτικό ευρέως φάσματος αλλά προσπαθούμε να βρούμε αυτό που θα αποδόσει τα μέγιστα στην θεραπεία.
(Τα λέω καλά γιατρέ?)
Θέμη, εννοείται πως τα λες καλά.

Δυστυχώς, η εφεύρεση του Ζαϊνέα ξεφεύγει από αυτά τα δεδομένα, καθώς "πλασάρεται" ως θεραπεία για πάσα νόσο, ως αντιβιοτικό υπερ-ευρέως φάσματος, που δε χρειάζεται καμιά μέτρηση ή άλλη κίνηση πριν την αγορά τους.

Ξέρω πως αυτό καταρρίπτει ό,τι έχουμε ως τώρα διαβάσει και "μάθει", με αποτέλεσμα, όσο περισσότερα ξέρουμε, τόσο περισσότερο να μη δεχόμαστε αυτή τη "μαγική συνταγή".

Αν όμως είναι έτσι τα πράγματα; Αν όντως ο Ζαϊνέας ανακάλυψε τη θεραπεία για πάσα νόσο, πόσο δύσκολο είναι να το δεχτούμε? (ιδίως όταν ακόμα δε μπορεί ούτε ο ίδιος να αποδείξει γιατί δουλεύει το πάνελ του!)

Προβληματισμοί...

Reaction score
3.967

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πιό απλά αν τοποθετηθούν κάτω απο την ομπρέλα των μετρήσεων ενός χώρου, πρίν και μετά την "θεραπεία".

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

" Ο Μουρτζόπουλος, πέρα από το ενδιαφέρον
του για σήματα και ήχο, είναι μουσικός και μουσικόφιλος.

Αυτό που θέλει να κάνει ο Χατζηστάμου είναι συναρπαστικό, αλλά δε γίνεται με την υπάρχουσα τεχνολογία.

Μπορεί να προσεγγίσει το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ένα expert system: μια βάση δεδομένων με κωδικοποιημένες τις "αποφάσεις" που έχει πάρει σε συγκεκριμένες συνθήκες (αναλύοντας τα δείγματα πριν-μετά που έχει) και ένα σύνολο κανόνων για τη "μίξη" αυτών των αποφάσεων.

Αλλά για να πετύχει το ζητούμενο αποτέλεσμα, χωρίς πιθανότητα μεγάλου σφάλματος, χρειάζεται κάτι περισσότερο: Τεχνητή Νοημοσύνη."

Τα παραπάνω είναι σχόλια απο μακρυνή Ήπειρο, παληού φοιτητή του Μουρτζόπουλου, συνεργάτη του σε κάποια project και πολλά άλλα για μένα!!!
¨Εχω τον άνθρωπο που σπούδασε νευρωνικά δίκτυα στην Αμερική και κατί κάνουμε ... τελευταία.
¨Αντε δεν άντεξα το είπα, αν και δεν είναι ακόμα δημοσιεύσιμο γιατί το πιθανότερο είναι πως θα φάμε τα μούτρα μας.

Υπάρχει και άλλη Ελλάδα σίγουρα ....

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Αν όμως είναι έτσι τα πράγματα; Αν όντως ο Ζαϊνέας ανακάλυψε τη θεραπεία για πάσα νόσο, πόσο δύσκολο είναι να το δεχτούμε? (ιδίως όταν ακόμα δε μπορεί ούτε ο ίδιος να αποδείξει γιατί δουλεύει το πάνελ του!)

Προβληματισμοί...
Δέν είναι

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

" Ο Μουρτζόπουλος, πέρα από το ενδιαφέρον
του για σήματα και ήχο, είναι μουσικός και μουσικόφιλος.
¨Εχω κάνει mastering σε δίσκο δεκαετίας '80 που παίζουν Thelonious Monk με τον Φλωρίδη sax !!!
Free Jazz

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν άτομα με εμπειρία στα Νευρωνικά Δίκτυα στην Πάτρα.
Αλλά, φυσικά, στην Ελλάδα δεν είναι όλα τόσο απλά.
Kώστα αυτή είναι η πραγματικότητα και την ξέρεις.

Ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό (για τα μέτρα της χώρας) αντιμετωπίζει δυσανάλογες αντιξοότητες αποτι σε άλλες χώρες, προκειμένου να "εκφραστεί" επιστημονικά.

Ο παλαιός ΑντρεοΠαπαντρεοφερμένος καθηγητής της γνωστής Σχολής της Πάτρας, έχει στείλει πάνω απο 600 μπχκούς φοιτητές του, σε μεγάλα κέντρα ανά την Υφήλιο.

Ο ίδιος, με μικρή ομάδα "πιστών" φοιτητών του, έχει στήσει Ινστιτούτο Υψηλής Τεχνολογίας στην Αθήνα-μετά από περιπέτειες- παράγοντας απο 10-15 εξαιρετικά μυαλά αρκετά projects.

To problem τους -από όσο γνωρίζω- ήταν η αδύναμη γραμμή σύνδεσης αυτών των projects με τις κατάλληλες εταιρείες ενσωμάτωσης των σε προιόντα παραγωγής.

Reaction score
3.967

¨Εχω κάνει mastering σε δίσκο δεκαετίας '80 που παίζουν Thelonious Monk με τον Φλωρίδη sax !!!
Free Jazz
Απίθανο!

θυμάμαι στις αρχές του '80 όταν γνώρισα το Φλωρίδη μέσα απο άρθρα -του ΗΧΟΥ μάλλον- και μπήκα στο τρυπάκι να ακούσω τη μουσική του.

Αρκετά ανώριμος σε τέτοια ακούσματα, μάλλον με απώθησε, τον ανακάλυψα ξανά μετά απο 10ετία.

Ο Μουρτζόπουλος αγαπάει τη jazz και πηγαίνει συχνά σε live.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.464

(μια μικρή offtopic παρέμβαση) Αν μιλάτε για τον Φλώρο Φλωρίδη, προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους σαξοφωνίστες (και γενικά μουσικούς πνευστών οργάνων). Έχω μια δουλειά του (click και είναι η κάτω αριστερά φωτογραφία) αποτελεί πραγματικό κόσμημα για τη δισκοθήκη μου.

Reaction score
3.967

(μια μικρή offtopic παρέμβαση) Αν μιλάτε για τον Φλώρο Φλωρίδη, προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους σαξοφωνίστες (και γενικά μουσικούς πνευστών οργάνων). Έχω μια δουλειά του (click και είναι η κάτω αριστερά φωτογραφία) αποτελεί πραγματικό κόσμημα για τη δισκοθήκη μου.
Έμ βέβαια, γιαυτόν μιλάμε και το αυτοσχεδιάζοντας στου Μπαράκου ήταν η 1η "ατυχής" προσέγγιση..

Τώρα όσο αφορά το θέμα της κατάταξης, τι να το κάνεις?

Έχει σημασία για έναν μουσικό που σε ταξιδεύει??

wizzy

Reaction score
22.464

Έμ βέβαια, γιαυτόν μιλάμε και το αυτοσχεδιάζοντας στου Μπαράκου ήταν η 1η "ατυχής" προσέγγιση..

Τώρα όσο αφορά το θέμα της κατάταξης, τι να το κάνεις?

Έχει σημασία για έναν μουσικό που σε ταξιδεύει??
Η κατάταξη ήταν καθολικά προσωπική εκτίμηση. Έχω ακούσει αρκετούς "πνευστούς" και - εξαιρώντας κάποια ιερά τέρατα π.χ. Birdy, Coltrane - ο Φλώρος στέκεται πάρα πολύ καλά ανάμεσα σε σύγχρονούς του. Να το θέσω και διαφορετικά: προτιμώ να ακούω τον Φλωρίδη από τον David Sanborn (χωρίς να μειώνω την αξία του δεύτερου και, ναι, ξέρω ότι είναι Αμερικανός)!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Kώστα αυτή είναι η πραγματικότητα και την ξέρεις.

Ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό (για τα μέτρα της χώρας) αντιμετωπίζει δυσανάλογες αντιξοότητες αποτι σε άλλες χώρες, προκειμένου να "εκφραστεί" επιστημονικά.
Το χειρότερο είναι πως μεγάλο μέρος των προβλημάτων οφείλεται σε κολλήματα που έχουν ορισμένοι στον εγκέφαλο.
Μπορεί, για παράδειγμα, να είναι δίπλα δίπλα τα εργαστήρια και να μην συνεργάζονται μεταξύ τους. Μπορούν να συνεργαστούν, χρειάζονται ο ένας την τεχνογνωσία του άλλου, τους βολεύει (βλ. μπορούν να χτυπήσουν περισσότερα πακέτα από το εκάστοτε "έργο" και άρα να εξασφαλίσουν ακόμα περισσότερα κονδύλια) και δεν το κάνουν για μ@λ@κίες και εγωισμούς επιπέδου "οι δικοί μου"/"οι δικοί σου" και τραγουδιστριών Εθνικής Οδού (ποιό όνομα θα μπει πρώτο στην ταμπέλα)...

To problem τους -από όσο γνωρίζω- ήταν η αδύναμη γραμμή σύνδεσης αυτών των projects με τις κατάλληλες εταιρείες ενσωμάτωσης των σε προιόντα παραγωγής.
Ε,ναι. Κι άντε μετά να εξασφαλίσεις μετά χρηματοδότηση... :117:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Aπροσμενα θα ελεγα το συσγκεκριμενο thread εξελιχτηκε παρα πολυ ομορφα και σιγουρα πολυ επιμορφωτικο....ειλικρινα !!!!!!!!!!
Αν σκεφτουμε πως ξεκινησε.................

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.891

Δέν είναι
πες το ελεύθερα....

μην αρκείσαι σε μισόλογα!

Reaction score
3.967

Aπροσμενα θα ελεγα το συσγκεκριμενο thread εξελιχτηκε παρα πολυ ομορφα και σιγουρα πολυ επιμορφωτικο....ειλικρινα !!!!!!!!!!
Αν σκεφτουμε πως ξεκινησε.................
Δεν είναι δα και η..1η φορά που γίνεται αυτό, έ?

Είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος αυτός για μένα, δηλαδή μετά το κουλουβάχατο να επέρχεται μεγάλη ποσότητα γραπτού ενδιαφέροντος, να συνεχίζω το σερφάρισμα στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Έχω εισπράξει πολλά πράγματα, ακόμη και σε νήματα που έβριθαν απο κακόγουστες τοποθετήσεις.

Γιαυτό σας πάω, ακόμη και όταν μ΄εκνευρίζετε άσκημα!!

Reaction score
3.967

πες το ελεύθερα....

μην αρκείσαι σε μισόλογα!
Μισόλογα τα λές εσύ αυτά????:114::114::114:

Reaction score
3.967

Η κατάταξη ήταν καθολικά προσωπική εκτίμηση. Έχω ακούσει αρκετούς "πνευστούς" και - εξαιρώντας κάποια ιερά τέρατα π.χ. Birdy, Coltrane - ο Φλώρος στέκεται πάρα πολύ καλά ανάμεσα σε σύγχρονούς του. Να το θέσω και διαφορετικά: προτιμώ να ακούω τον Φλωρίδη από τον David Sanborn (χωρίς να μειώνω την αξία του δεύτερου και, ναι, ξέρω ότι είναι Αμερικανός)!

Μένουν σε διαφορετικά σπίτια αυτοί οι δύο φίλε μου και σε διαφορετικές πόλεις!!

Έχουν άλλα εργαλεία ανάλυσης και άλλους κώδικες σύνθεσης.

Πρέπει να κοιτάξεις κατά Ουγγαρία μερηά για να δείς τι παίζει στα χωράφια του Φλώρου.

wizzy

Reaction score
22.464

Μένουν σε διαφορετικά σπίτια αυτοί οι δύο φίλε μου και σε διαφορετικές πόλεις!!

Έχουν άλλα εργαλεία ανάλυσης και άλλους κώδικες σύνθεσης.

Πρέπει να κοιτάξεις κατά Ουγγαρία μεριά για να δείς τι παίζει στα χωράφια του Φλώρου.
Είμαι ανοικτός σε προτάσεις (ονόματα μουσικών συνοδευόμενα από ενδεικτική δισκογραφία θα ήταν το ιδανικό)!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef