- Reaction score
- 144.074
Πάνω από 1 άντε 1,5 τόνο ξύλα, δε μπορείς να κάψεις όλη τη σαιζόν με νορντπεις...Τώρα, μετά απο έναν γεμάτο μήνα κάψιμο, έχω 4-5 τόνους ξερά και λίγο περισσότερα φρέσκα.
Πάνω από 1 άντε 1,5 τόνο ξύλα, δε μπορείς να κάψεις όλη τη σαιζόν με νορντπεις...Τώρα, μετά απο έναν γεμάτο μήνα κάψιμο, έχω 4-5 τόνους ξερά και λίγο περισσότερα φρέσκα.
Το έχω καταλάβει. Λίγη ταλαιπωρία για έναν χρόνο που θα πρέπει να κοπούν ξύλα στα δυο, και μετά θα τα κόβουμε όλα στους 30 πόντους.Πάνω από 1 άντε 1,5 τόνο ξύλα, δε μπορείς να κάψεις όλη τη σαιζόν με νορντπεις...
Nordpeis Orion. Ή κάτι αντίστοιχα μικρό και αποδοτικό αλλά απλούστερο σε design.Έχω την εντύπωση ότι γνωστος χωρίς πρόσβαση έχει την αντιπροσωπεία στην Αθήνα
Για στειλτε μοντέλα να σας πω τιμές να κάνετε όλοι σας γιορτές κ αυτός μαζι ...
Πολυ μικρο τζαμι. Χανεις την κ@υλα να βλεπεις τις φλογες.Nordpeis Orion. Ή κάτι αντίστοιχα μικρό και αποδοτικό αλλά απλούστερο σε design.
Όντως, αυτό ισχύει. Μικρό.Πολυ μικρο τζαμι. Χανεις την κ@υλα να βλεπεις τις φλογες.
Ίσως, πολύ οριακά. Ωραία είναι αυτή.Δεν ξέρω αν αυτό χωράει να μπει στο τζάκι σου (με ή χωρίς τα πόδια του). Χορταστική φλόγα, μικρό σχετικά κόστος.
https://www.skroutz.gr/s/2527842/Nordpeis-Bergen.html