- Reaction score
- 153
Μετα απο αμετρητες ακροασεις και ακουγοντας πολλα ηχεια-συστηματα που κανανε πολλα λεφτα συνηδητοποιησα οτι το απολυτο δεν υπαρχει,Ολα ειναι θεμα γουστου και αποψης τελικα.
Γιατι ηχεια "αναφορας" απλα με αφηναν αδιαφορο. Εκτος απο μεγαλα Tannoy και Montana,τα οποια δεν με καλυπταν ακριβως.
Αποφασισα λοιπον να Φταξω το δικο μου ηχειο με την λογικη οτι μποροντας πληρως να το παραμετροποιησω θα φτασω στο επιθημητο αποτελεσμα το οποιο για εμενα προσωπικα ειναι η αναπαραγωγη μιας ψευδαίσθησης.
Με ελαχιστες γνωσεις σε βασικους τομεις και πληρης σε αλλους αρχισα το Project.
Για να ειμαι ξεκαθαρος
Δεν το παιζω μαγκας,δεν εχω εκτεταμενες γνωσεις απλα ξερω ακριβως τι θελω.
Οποιος εχει πραγματα να πει ασ τα πει,οποιος θελει να κραξει ασ κραξει αλλα δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερο νοημα...
Σημερα εφτασε το 1 πακετο με τα μεγαφωνα(mid-low) απο AudioTechnology
FLEXUNITS 12 F 77 25 10 KAP
C-QUENZE 18 H 52 06 13 SDKA
Oριστε και μερικεσ φωτο που τραβηξα
http://postimg.org/gallery/7wmtjc2y/de86b68d/
Το Tweeter θα ειναι Raal Ribbon 70-20XR
Θα τρεχουν με Electronic crossover(pass labs) και bi-amp(mark levinson 27,5+23,5)
Γιατι ηχεια "αναφορας" απλα με αφηναν αδιαφορο. Εκτος απο μεγαλα Tannoy και Montana,τα οποια δεν με καλυπταν ακριβως.
Αποφασισα λοιπον να Φταξω το δικο μου ηχειο με την λογικη οτι μποροντας πληρως να το παραμετροποιησω θα φτασω στο επιθημητο αποτελεσμα το οποιο για εμενα προσωπικα ειναι η αναπαραγωγη μιας ψευδαίσθησης.
Με ελαχιστες γνωσεις σε βασικους τομεις και πληρης σε αλλους αρχισα το Project.
Για να ειμαι ξεκαθαρος
Δεν το παιζω μαγκας,δεν εχω εκτεταμενες γνωσεις απλα ξερω ακριβως τι θελω.
Οποιος εχει πραγματα να πει ασ τα πει,οποιος θελει να κραξει ασ κραξει αλλα δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερο νοημα...
Σημερα εφτασε το 1 πακετο με τα μεγαφωνα(mid-low) απο AudioTechnology
FLEXUNITS 12 F 77 25 10 KAP
C-QUENZE 18 H 52 06 13 SDKA
Oριστε και μερικεσ φωτο που τραβηξα
http://postimg.org/gallery/7wmtjc2y/de86b68d/
Το Tweeter θα ειναι Raal Ribbon 70-20XR
Θα τρεχουν με Electronic crossover(pass labs) και bi-amp(mark levinson 27,5+23,5)