- Reaction score
- 13.100
Στους κατόχους/χρήστες πικάπ δε δίνουμε πρόστιμο.
Είναι αρκετά μεγάλη τιμωρία από μόνο του. 

Νκ για πες την γνώμη σου για αυτάκανονικα θα πρεπει να αρχισουμε να επιβαλουμε προστιμο πρωτα στους πικαπαδες και μετα στους εχοντες μονο ενα σαμπ κατοπιν βεβαια σε ολους τους δικαναλους. δεν το γλυτωνεις το προστιμο δλδ![]()
Κάτοχος ναι...χρήστης αραιά και πού...Είναι πιο βολικό το streaming από το κινητό...όπως κάνω αυτή τη στιγμή...Στους κατόχους/χρήστες πικάπ δε δίνουμε πρόστιμο.
για κατοχους σανσουι προβληματιζομαι ......ποσο τσουχτερο θα πρεπει να ειναιΣτους κατόχους/χρήστες πικάπ δε δίνουμε πρόστιμο.
τι να σου πω, μια πολυ χαμηλη τιμη σε ενα προιον ειναι καμπανακι, εδω επιπλεον δεν βρισκω και πληροφοριες σχετικα με το ποσοστο αποσβεσης για διαφορες συχνοτητες.Νκ για πες την γνώμη σου για αυτά
Πολύ φθηνά μου φαίνονται και να μην είναι μούφα
![]()
Acoustic panels and Soundproofing solutions - Greece
Ακουστικά Πάνελ - ΕλλάδαΒελτιώστε την ακουστική του χώρου σας με τα υψηλής ποιότητας ακουστικά μας πάνελ Ιδανικά για στούντιο, home theater και γραφείο. Υψηλή ποιότητα απορρόφησης ήχου. Ανακαλύψτε προσαρμόσιμα πάνελ και λύσεις ηχομόνωσης. Επισκεφθείτε το acousticpanels.gr .acousticpanels.gr
Έχουν λογικά υπερβεί το όριο ηλικίας όλοι, οπότε τη σκαπουλάρουν.για κατοχους σανσουι προβληματιζομαι ......ποσο τσουχτερο θα πρεπει να ειναι![]()
Εχω κανα δυό μετρήσεις όπου είχα μειώσει τα μπάσα κατά 2 db από το tone control του προενισχυτή. (μπορώ να το κάνω και από τα dip switches των Kali). Βέβαια είχα 18db και όχι 24 Σου φαίνεται καλύτερο ή όχι? Να ψάξω προς αυτή την κατεύθυνση?![]()
Λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα προτιμούσα να ακούω το κόκκινο, δηλαδή χωρίς EQ.
Το χειροτέρεψες.
Από 350 κύκλους και πάνω, ωραιότατη κλίση έχει "μαμά", άστο ήσυχο.
Από κει και κάτω, δες λίγο τα σαμπ με 24-αρι κρος πως θα τα φέρεις όσο μπορείς.
κανονικα θα πρεπει να αρχισουμε να επιβαλουμε προστιμο πρωτα στους πικαπαδες και μετα στους εχοντες μονο ενα σαμπ κατοπιν βεβαια σε ολους τους δικαναλους. δεν το γλυτωνεις το προστιμο δλδ![]()
Σωστά τα λες. Ο λόγος που το έβαλα ήταν για να δείξω πως έχουν τα πράγματα , (να περιγράψω μια κατασταση και όχι να συγκρίνω αμεσα, γιατι δεν εχω πολλες μετρησεις για να βγαλω μεσο ορο με τις νεες συνθηκες), εκεί στα 150-350Hz και πως γίνονται αν αφαιρέσω 2db. Δηλαδή ότι μια κορυφή εκεί στα 150-200hz μειώνεται, .Επίσης από 30-70 υπάρχει μείωση 1-2db. Αυτά που ρωτούσα είναι αν όλα αυτά κάνουν κάποια διαφορά προς το καλύτερο η όχι.Το κόκκινο είναι πιο ομαλό γιατί είναι μέσος όρος 9 μετρήσεων, και όχι σημειακή μέτρηση.
Αν κατάλαβα καλά από την περιγραφή.
Δεν συγκρίνονται καν μεταξύ τους, περιγράφουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Αλέξανδρε ήδη κοιτάω (μαζι με τη συζυγο και ειναι πολυ θετική) τη σελίδα που έστειλες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείς ότι θα γίνει δουλειά και με κάποια art panels και deco shapes που έχει η εταιρεια η προτεινεις μόνο τα συγκεκριμένα 244 bass traps.Γενικά έχε υπόψη το εξής: Η διάχυση για να δουλέψει δεν γίνεται να είναι και διακριτική. Καλώς η κακώς θέλει μεγάλη επιφάνεια και μεγάλη απόσταση. Έστω και για scattering θέλει κάποια απόσταση. Δες εδώ κάποιες πληροφορίες.
Η απορρόφηση αντιθέτως δουλεύει άμεσα. Το πρόβλημα με την απορρόφηση είναι ότι απορροφά πάντα υψηλότερες συχνότητες. Το καλύτερο προϊόν που έχω δει σε μετρήσεις (να είναι όσο πιο φλατ δηλαδή) είναι αυτό.![]()
Arqen: Acoustic Design, Recording Studio Acoustics
Recording studio design + room acoustics for your dream studio. Grab free DIY sound diffuser blueprints. Learn about acoustic treatment. Come check it out!arqen.com
Μην κοιτάς που λέει μπασοπαγιδα μια χαρά broadband απορρόφηση κάνει. Επίσης εννοείται ότι μπορεί να υπάρχουν και πολύ καλύτερα προϊόντα από αυτό αλλά εγώ δεν έχει τύχει να έχω δεί.244 Bass Trap with FlexRange Technology – GIK Acoustics Europe
gikacoustics.net
Επίσης αν είσαι μακροχρόνια άνεργος ή αργοσχολος μπορείς να φτιάξεις κάτι σαν αυτά που έχω φτιάξει στο νήμα μου.
Βέβαια δεν στο συνιστώ σε καμία περίπτωση.Μετά από καιρό...
Ειναι μεσα στο quote στο #135. http://www.kitchendiesi.gr/ Έχεις δίκιο, δεν το είδα. Ευχαριστώ πολύ!www.avsite.gr
Εννοείς να βάλω μόνο τα bass traps όχι κάτι άλλο? Μέσα στο σαλόνι δύσκολο να κρυφτούν ιδίως τα μεγάλα.Μάλλον είναι πιο σημαντικό να βοηθήσεις το χώρο να μη κάνει μαντάρα τα ωραία που παίζουν τα ηχεία, παρά να παίζεις με το EQ.
Προς ώρας, μέχρι να δεις τι θα βάλεις στο χώρο, θα πρότεινα να κάνεις απλώς μια "όσο πιο καλή γίνεται" ενσωμάτωση του σαμπ, με ένα 24-αρι κρος στους 80, και με EQ μην ασχολείσαι, απλώς διόρθωσε μόνον ο,τι σε ενοχλήσει στο αυτί, κι αυτό μόνον εάν δεν διορθώνεται από τα ρυθμιστικά τονικότητας των ενεργών σου ηχείων και σαμπ.
Δηλαδή, χρησιμοποίησε το μίνιμουμ δυνατό DSP.
ΥΓ. Συμφωνώ να βάλεις τα μπας τραπς που σου έδειξε ο Αλέξανδρος, της gik.
Μια χαρά broadband είναι, και μια χαρά "μόνον bass traps" βάλε.
H βηματική απόκριση δείχνει ηχειακά στοιχεία ασυγχρόνιστα μεταξύ των και αυτό αναμένεται να γίνεται αισθητό αφού οι επιμέρους πλαγιές είναι ξέχωρες η μια από την άλλη, λ.χ. δεν φαίνεται η κάθοδος καθεμίας να μεταβαίνει ομαλά στην άνοδο από την αμέσως επόμενη... Αυτό που θα θέλαμε εδώ είναι καμπύλες όπως οι παρακάτω εικονιζόμενες :Καλησπέρα και πάλι. Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, μια βοήθεια με 1-2 γραφήματα για να καταλάβω τι αντιπροσωπεύουν ακριβώς.
Στο παρακάτω γράφημα του step όπου φαίνεται η καθυστέρηση, ποιες κορυφές παίρνουμε?
Στα προηγούμενα ηχεία μου οι κορυφές ήταν πιο ξεκάθαρες, οπότε ήταν γύρω στα 18ms.
Το γράφημα του impulse response τι δείχνει ακριβως?
View attachment 295239
View attachment 295240