tyler durden
Μη ριβγιούερ
- Reaction score
- 2.743
Απάντηση: Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση
τι εγινε, σου χαλασα το παρκε??:107:Ωχ...
τι εγινε, σου χαλασα το παρκε??:107:Ωχ...
Που το κατάλαβες?:119::126:τι εγινε, σου χαλασα το παρκε??:107:
Δισκαρα εχω σκαλωσει με αυτο εδω & κανα 20ημερο.Η γνωστοι εκφραστες ψυχεδελικης ποπ,ροκ βρεττανοι Piano Magic συναντουν τον θρυλο Brendan Perry τεως ηθινων νου των Dead Can Dance, στο αλμπουμ Οvations που κυκλοφορησε φετος. Ο κυριος Perry στα φωνητικα διαμορφωνει ενα εντελως διαφορετικο υφος.
![]()
:405:
:444:Keith Jarrett - Koln Concert 1975
Ok, δεν θα το εκλαβω σαν προσβολη, υποτιμηση, υπεκφυγη, απορριψη, φτυσιμο!!!!!!!! :142:Δύο ταξιδάκια είναι πολλά.:123: thx any way...
καταπληκτικό!!!!Αυτο το αλμπουμ αλλαξε τον τροπο που ακουω μουσικη, και ηταν μια απο τις ανακαλυψεις μου οταν πριν 17 χρονια επιασα στα χερια μου το βινυλιο, στο υπογειο της Σολωνος & Μασσαλιας, και μια αορατη δυναμη με εσπρωξε να το αγορασω..
Ισως τα καλυτερα 30 λεπτα αυτοσχεδιασμου που εχω ακουσει:
Keith Jarrett - Koln Concert 1975
φιλε και συντοπιτη, υπαρχει σε cd και η παραγωγη και η ποιοτητα του ηχου του ειναι απιστευτη. Επισης υπαρχει σε λογικη τιμη στο σοβαρο δισκοπωλειο της γειτονιας μας:126: Αν θες το διαθετω προς ακροαση.καταπληκτικό!!!!
Παιδούλες, καταπράσινα λιβάδια στη Ν. Ζηλανδία...:108: Έχεις τεράστια φαντασία ομολωγώ:142:φιλε και συντοπιτη, υπαρχει σε cd και η παραγωγη και η ποιοτητα του ηχου του ειναι απιστευτη. Επισης υπαρχει σε λογικη τιμη στο σοβαρο δισκοπωλειο της γειτονιας μας:126: Αν θες το διαθετω προς ακροαση.
Την προηγουμενη εβδομαδα το εκανα δωρο σε μια γιορτη και η εορταζομενη εκτοτε με κοιταζει με το βλεμμα της μικρης και αθωας παιδουλας που ποθει να την κυνηγησει ο αγαπημενος της σε ενα απο τα απεραντα καταπρασινα λιβαδια της Ν. Ζηλανδιας:142: