Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 29.852
Βλέπω Δ, μετά Ο, λογικά Χ θα είναι η επόμενη, αυτό το τετραγωνάκι με ανησυχεί, τι υπεναινίσσεσαι?
Βλέπω Δ, μετά Ο, λογικά Χ θα είναι η επόμενη, αυτό το τετραγωνάκι με ανησυχεί, τι υπεναινίσσεσαι?
Τι να παίζει δλδ,ο Αγιος Βασιλης του τα έφερεΓιααα πες μας τωρα κια για τα σαμπ, τα μπροστινα τι παιζει;
ε αμα ζήτησες Trinnov καλά έπραξε θες να πεινάσουν τ΄αλλα παιδάκιαO Αγιος Βασιλης φετος ηρθε πιο νωρις. Ημουν πολυ καλο παιδι ειπε αλλα λογω covid επεσαν περικοπες και δεν εβγαινε να μου παρει pre pro που του ειχα ζητησει, οποτε τουλαχιστον ειπε να μου φερει αλλα δυο σαμπγουφερ.
Οπότε για να του έρθει trinnov θέλει κάτι ανώτερο π.χ.audyssey X .Τι να παίζει δλδ,ο Αγιος Βασιλης του τα έφερε
ε αμα ζήτησες Trinnov καλά έπραξε θες να πεινάσουν τ΄αλλα παιδάκια
Δυνατα πολύ.... Σκέψου με 500 βατ το καθένα τα ταιζω και κοντεύουν να ρίξουν την πολυκατοικία.... Περνάνε εύκολα τα 110 db σε συχνότητες πάνω από τα 30 hz και από ταχύτητα είναι άστα να πάνε.Γιααα πες μας τωρα κια για τα σαμπ, τα μπροστινα τι παιζει;
Δεν ξέρω στείλε μύνημα στη SonyΒλέπω Δ, μετά Ο, λογικά Χ θα είναι η επόμενη, αυτό το τετραγωνάκι με ανησυχεί, τι υπεναινίσσεσαι?
Τα μπροστά μεγάφωνα είναι pa και τα πίσω είναι τα Dayton um 18-22.Ποια σαμπ ειναι? και τα μπροστα και τα πισω.
Δεν μπορούσα να έχω δύο συστήματα στον ίδιο χώρο και λόγω πολυκατοικίας δεν χρειαζομουν πλέον τα γκάζια των jbl. Στις εντάσεις που ακούω τα τωρινά παίζουν καλύτερα.Καλησπέρα φίλε Αλέξανδρε, και Χρόνια Πολλά.
Να χαίρεσαι τον καινούργιο σου χώρο, και τα πάνελ καταπληκτικά.
Μία ερώτηση μόνο γιατί κατάργησες το σετ των JBL, λόγο όγκου επειδή τα άκουσα και μου έπεσαν τα σαγόνια.
Ωραία εικόνα φίλε , μπράβο!! Καλές ακροάσεις και ...με μέτρο, μη τα γκρεμίσεις όλα εκεί πάνω!!
Εσυ εχε το νου σου μην ριξεις καμια πολυκατοικια γιατι εχεις γινει επικινδυνος κανονικα με τα jbl.Ωραία εικόνα φίλε , μπράβο!! Καλές ακροάσεις και ...με μέτρο, μη τα γκρεμίσεις όλα εκεί πάνω!!
μη τα γκρεμίσω όλα
Εγώ πάντως μάζευα τα σωθικά μου από το πάτωμαέχεις γίνει επικίνδυνος .
Εσυ εχε το νου σου μην ριξεις καμια πολυκατοικια γιατι εχεις γινει επικινδυνος κανονικα με τα jbl.
Δεν θέλω να το καταχωρήσω ως λάθος,αλλά ως λογικό επακόλουθο...Ανατρέχουμε παράλληλα και στο σχετικό Spectrogram:Εδω εχω δυο μετρησεις στην μια χωρις φιλτρα peq ενω στην δευτερη με φιλτρα με υψηλο q στο σημειο που ουσιαστικα ειναι το mode του υψους του δωματιου. @Bhutia τι λαθος εχω κανει;
View attachment 235797 View attachment 235798 View attachment 235799