Μεταλλαγμένη Ευριδίκη

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.681
χωρος σαλονι 7 * 5 με αντηχηση (που ειναι σε σταδιο αναβαθμισης...)
Με αυτό ασχολήσου, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες συνωμοσίας.

Επισης με το τρίγωνο ακρόασης, την σωστή τοποθέτηση.

Ανέβασε φωτογραφία του χώρου και των ηχείων.

Κάνε μια μέτρηση χρόνων αντήχησης.

Reaction score
782
Κάνε και μια δοκιμή με Κωνσταντίνο Αργυρό.
Μιλάμε για παραγωγές που ξεβρακώνουν κάθε σύστημα και αποκαλύπτουν τις αδυναμίες του.
Και εννοείτε ακρόαση ποτε ?:D
Μα μονο ξημερώματα!
:p

Reaction score
30.455
Παρεμπιπτόντως, μήπως πριν τις μετρήσεις του χώρου, πρέπει να ασχοληθούμε με την...ορθογραφική μετάλλαξη της Ευρυδίκης στον τίτλο;:wink:

Γιατί , όσο παραμένει το Ευριδικη, φοβάμαι πως θα οδηγηθούμε σε "Δίκη" , όχι από τον Κάφκα, αλλά από τον Κόγια.

ika

News
Reaction score
16.627
Μήπως ο τελικός παίρνει ρεύμα από κανένα φίλτρο?
Μήπως το καλώδιο ρεύματος του τελικού είναι πολύ λεπτό και σε κάποια άλλη συσκευή έχει μπει το 2,5άρι?

Reaction score
448
Τα προηγουμενα ηχεια σου ποια ηταν? Παιζει να ηταν λιγακι "φουσκωτα" και τωρα απλα να σουβφαινεται ποιο αδειο, ενω μπορει απλα να ναι ποιο φλατ...

Reaction score
584
Τα προηγουμενα ηχεια σου ποια ηταν? Παιζει να ηταν λιγακι "φουσκωτα" και τωρα απλα να σουβφαινεται ποιο αδειο, ενω μπορει απλα να ναι ποιο φλατ...
Είσαι σίγουρος ότι ταιριάζουν μεταξύ τους αυτά που έχεις;

Reaction score
390
Επειδή το υφος των σχολίων το επιτρέπει, να πω οτι κατά τη γνώμη μου φταινε αποκλειστικά και μόνο τα ηχεια.
Το ιδιο πρόβλημα έχει και ο Αγαπητός γιατρός που έχει τα ίδια και με καμιά δεκαρια υποβαθυφωνα προσπαθεί απεγνωσμενα να επιλύσει.
ΥΓ:Φαντάζομαι να μη βγει κανείς κουτοπονηρος εγκαθετος και μιλήσει περί του αντιθέτου.

Reaction score
4.985
Με ό,τι έχεις, κάνε την απλούστερη σύνδεση: πηγή - ενισχυτής - ηχεια.
Χωρις power conditioner, παραφερναλια και άλλα βοηθητικά και δες πως παίζει.

Σε καθε περιπτωση το να στιβαξεις, ακόμα και άριστες, μονάδες
δεν εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα, οπότε κάτι μπορεί να χρειαστεί να φύγει.

ika

News
Reaction score
16.627
Αν ο τελικός είναι πάνω στο φίλτρο, μπορεί να παίζει λεπτόηχα.
Δεν αφαιρείτε το φίλτρο από το σύστημα να δείτε πως ακούγεται?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.296
Επειδή το υφος των σχολίων το επιτρέπει, να πω οτι κατά τη γνώμη μου φταινε αποκλειστικά και μόνο τα ηχεια.
Το ιδιο πρόβλημα έχει και ο Αγαπητός γιατρός που έχει τα ίδια και με καμιά δεκαρια υποβαθυφωνα προσπαθεί απεγνωσμενα να επιλύσει.
ΥΓ:Φαντάζομαι να μη βγει κανείς κουτοπονηρος εγκαθετος και μιλήσει περί του αντιθέτου.
Καμία σχέση. Μα καμία.
Ο λόγος που ασχολούμαι με τα σαμπ δεν ειναι γιατι τα ηχεία ειναι λεπτόηχα. Που το είδες αυτό;

Όλοι, μα όλοι πρέπει να ασχολούνται με τα σαμπ και αυτο διότι δεν μπορούν τα ηχεία μας να αποδώσουν τα 20-40Hz σωστά και δυνατά. Επιπλέον εγω επιθυμώ να μπορει το σύστημα να παίξει 115db στην θέση ακρόασης απο τα 20Hz.
Κουτοπόνηρος και εγκάθετος δεν είμαι.

Ο φίλος @karolost μιλάει για λεπτόηχες φωνές, δηλαδή του λείπει κάτι μεταξύ 80-150Hz. Καμία σχέση λοιπόν με υποβαθύφωνα.

Μην γράφετε ο,τι να ναι παρακαλώ, δεν βοηθάτε.

Last edited:

Reaction score
390
Καμία σχέση. Μα καμία.
Ο λόγος που ασχολούμαι με τα σαμπ δεν ειναι γιατι τα ηχεία ειναι λεπτόηχα. Που το είδες αυτο;

Όλοι, μα όλοι πρέπει να ασχολούνται με τα σαμπ και αυτο διότι δεν μπορούν τα ηχεία μας να αποδώσουν τα 20-40Hz σωστά και δυνατά. Επιπλέον εγω επιθυμώ να μπορει το σύστημα να παίξει 115db στην θέση ακρόασης απο τα 20Hz.
Κουτοπόνηρος και εγκάθετος δεν είμαι.

Ο φίλος @karolost μιλάει για λεπτόηχες φωνές, δηλαδή του λείπει κάτι μεταξύ 80-150Hz. Καμία σχέση λοιπόν με υποβαθύφωνα.

Ο χαρακτηρισμός κουτοπονηρος και εγκαθετος σε καμμία περίπτωση δεν αναφερόταν στο πρόσωπο σου το οποίο σεβομαι και εκτιμω απο τα γραφομενα σου και τις γνώσεις σου.
Το σχόλιο μου είχε χαρακτήρα αστείου,όπως μνημονεύεται στην αρχή της απάντησης μου.
Άλλη φορά πιθανόν να χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.296
Ο χαρακτηρισμός κουτοπονηρος και εγκαθετος σε καμμία περίπτωση δεν αναφερόταν στο πρόσωπο σου το οποίο σεβομαι και εκτιμω απο τα γραφομενα σου και τις γνώσεις σου.
Το σχόλιο μου είχε χαρακτήρα αστείου,όπως μνημονεύεται στην αρχή της απάντησης μου.
Άλλη φορά πιθανόν να χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια.
Δεκτό.
Αλλά να προσέχουμε μην μπερδεύουμε τους ερωτώντες όταν κάνουμε πλάκα.

Reaction score
390
Δεκτό.
Αλλά να προσέχουμε μην μπερδεύουμε τους ερωτώντες όταν κάνουμε πλάκα.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
Τα περισσότερα σχόλια ομως εχουν αστείο περιεχόμενο.
Φανταζεσαι να βάλει Κωνσταντίνο Αργυρό για να βγάλει άκρη ;
Τέλος πάντων σε κάθε περίπτωση , θα Πρέπει να σεβομαστε και να κατανοουμε το χιούμορ των άλλων .
Είναι και ένδειξη εξυπναδας τελικά .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.681
Ε,ναι, αντε γιατί θα βγει από τα ρούχα του ο γιατρός και μετά τη βάψατε.
Επικεντρωθείτε στα σημαντικά, στο τι χρώμα έχουν τα καλώδια.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Επιστροφή στο μέλλον...
Υπήρξε κάποια στιγμή στο παρελθόν που αυτά που αναφέρεις ακούγονταν σωστά?
Τι άλλαξες από τότε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos