Μεταλλαγμένη Ευριδίκη

Reaction score
30.455
Το πιο μεγάλο εύρημα ήταν πως ο ενισχυτής θέλει μπόλικο ζέσταμα. Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη ακούγεται λεπτή και με συριστικά όταν ο τελικός είναι στο πρώτο μισάωρο λειτουργίας. Μετά σιγά σιγά η φωνή γεμίζει και όλα γίνται πιο μελωδικά. Μετά από 10 χρόνια αποχής από το σπορ, είχα ξεχάσει πόσο σημαντικό είναι το warming up.
Λογικό το βρίσκω, αφού συμβαίνει και στη real life. Θυμάμαι το 2011 , Αύγουστος θα' τανε δε θα' τανε θαρρώ, που σε μια από τις λιγοστές της συνεντεύξεις, η μεγάλη ντίβα , η Ευρυδίκη ντε, είχε πει ακριβώς το ιδγιο. Δηλαδή πως πριν βγει να τραγουδήσει στη σκηνή και να μας ταξιδέψει με τη μαγική φωνή της, κάνει τουλάχιστον μισή ώρα ζέσταμα!

Reaction score
90
upload_2018-2-11_17-48-50.png

μιλαμε για τρελη κοιλια... (η μετρηση απο το σημειο ακροασης, με καλωδιο printer usb της πλακας)

Reaction score
15.469
Η γκόμενα του Ορφέα!
Οριστε, παλι δε θα βγαλωμε ακρα ... karolost εγω δε πρεπει να μιλω καθοτι ασχετος - αλλα θ' αλλαζα τα βαντεχουλ ... ειναι καλα μονο για ενα πραμα ...
IMG_20180115_164821.jpg

ολες οι γνωστες μου εχουνε κουζουλαθει ... βεβαια μπορει να φταιει και ο δασυτριχος μπετης μου

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.296

Reaction score
90
Βαλε 1/6 smoothing και κλίμακα ανα 10db

Και ενα RT60 και στα δυο μαζί

Τα waterfall ειναι καλύτερα για τις χαμηλές συχνότητες.
Δημητρη ανα 10 μου φαινεται ψιλοχαλια. Το βαζω ανα 5, με 1/6 και για τα 2 μαζι:

upload_2018-2-11_22-7-26.png

rt60:
upload_2018-2-11_22-8-50.png

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.296
Δημητρη ανα 10 μου φαινεται ψιλοχαλια. Το βαζω ανα 5, με 1/6 και για τα 2 μαζι:

View attachment 89974

rt60:
View attachment 89975
Το καθε ηχείο χωριστα στο Spl graph παρακαλω

RT60 θελει Topt μόνο, και απο το Controls πάνω δεξιά, use bars... και one third octave bands

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.296
Ο χώρος ειναι δραματικά κακός. Θέλει πολυ δουλειά. Μην τολμήσεις και πάρεις ούτε βύσμα αν δεν τον φτιάξεις, θα έρθει το Τάγμα Κρούσης και θα στα βάλει φωτιά ολα. :D

Όλα τα λεφτα στον χώρο.

Εχεις και κατι ακυρωσάρες μάνα μ´..... μου θέλεις και καλώδια....15db τραμπάλα κανει το δεξί.:o

Ρε την καημένη την Ευριδίκη.

Last edited:

Reaction score
90
Ο χώρος ειναι δραματικά κακός. Θέλει πολυ δουλειά. Μην τολμήσεις και πάρεις ούτε βύσμα αν δεν τον φτιάξεις, θα έρθει το Τάγμα Κρούσης και θα στα βάλει φωτιά ολα. :D
Όλα τα λεφτα στον χώρο.

Εχεις και κατι ακυρωσάρες μάνα μ´..... μου θέλεις και καλώδια....15db τραμπάλα κανει το δεξί.

Ρε την καημένη την Ευριδίκη.
αστα να πανε :(

αφού έρθουν τα έπιπλα (σε 1 μήνα) ποιος επαγγελματίας θα μπορούσε να βοηθήσει συμβουλευτικά (με αμοιβή) στο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ?

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.296

αφού έρθουν τα έπιπλα (σε 1 μήνα) ποιος επαγγελματίας θα μπορούσε να βοηθήσει (με αμοιβή) στο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο?
Δε μίλλιον ντόλαρ κουέστιον...
[DOUBLEPOST=1518383208][/DOUBLEPOST]Βαλε καμμια φωτό περιμετρικά του χώρου

Reaction score
90

αφού έρθουν τα έπιπλα (σε 1 μήνα) ποιος επαγγελματίας θα μπορούσε να βοηθήσει (με αμοιβή) στο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο?
Δε μίλλιον ντόλαρ κουέστιον...
[DOUBLEPOST=1518383208][/DOUBLEPOST]Βαλε καμμια φωτό περιμετρικά του χώρου
είναι ένα σχετικά άδειο σαλόνι 7 * 5
δεν εχει νοημα ακομα η φωτογραφια, μεχρι να ερθουν τα επιπλα για να γεμισει

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.296
είναι ένα σχετικά άδειο σαλόνι 7 * 5
δεν εχει νοημα ακομα η φωτογραφια, μεχρι να ερθουν τα επιπλα για να γεμισει
ΟΚ. Εν αναμονή.

Μέχρι τότε στρώνε τα ηχεία χωρίς να σε νοιάζει πως ακούγεται.

Reaction score
4.327
Τρελές αντηχήσεις. Τι σ΄και ρ ψάχνεις μετά.... Τα ηχεία τα έχεις συμμετρικά βαλμένα στην μικρή πλευρά ως προς τους τοίχους;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos