- Reaction score
- 13.422
Εγώ θα έλεγα σελίδα, αλλά δεν βαριέσαι...Γυναίκα.
Εγώ θα έλεγα σελίδα, αλλά δεν βαριέσαι...Γυναίκα.
Αν και σας εξηγήθηκε σαφώς (και με λινκ) η ανακρίβειά σας (και του κατασκευαστή) δεν το καταλάβατε. Και έρχεστε σε άσχετο νήμα να πείτε τι;Ρωτήστε ρε παιδιά και τον κύριο γκρεζι κάτι θα ξέρει με την εμπειρία που έχει.
Γιατιιιιιιιιί;Φανταζεσαι να βάλει Κωνσταντίνο Αργυρό για να βγάλει άκρη ;
Kinky boy!Ε,ναι, αντε γιατί θα βγει από τα ρούχα του ο γιατρός
Γιατρέ μου λυπάμαι, αλλά, θα διαφωνήσουμε.Αν και σας εξηγήθηκε σαφώς (και με λινκ) η ανακρίβειά σας (και του κατασκευαστή) δεν το καταλάβατε. Και έρχεστε σε άσχετο νήμα να πείτε τι;
Πάμε πάλι:
Αλλο ηχείο full range, άλλο μεγάφωνο/μονάδα full range.
Π.χ.
“Ηχείο με μια μονάδα 5,5in full range” ειναι διαφορετική έννοια από:
“Ηχείο full range, δηλαδή αποδίδει κοντά στο 20-20000Hz”
Ειναι εύκολο να μπερδευτεί κάποιος, καλό είναι να διευκρινίζεται ο όρος.
Ο,τι καταλάβατε καταλάβατε. Δεν επανέρχομαι.
Υπάρχουν και μή συμπαγή ηχεία?συμπαγές ηχείο
Στο συγκεκριμένο θέμα, ποσώς ενδιαφέρει τι μπορούν και τι όχι να κάνουν οι μονάδες <<Πλήρους Φάσματος>>.Γιατρέ μου λυπάμαι, αλλά, θα διαφωνήσουμε.
Στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή αναγράφεται επί λέξει:
micro
Compact fullrange speaker with 5,5'' paper cone driver
91dB 1W/m (2,83V)
8Ohm (minimum 6,2Ohm)
55Hz-20kHz -6dB on reference axis
linear frequency response from 60Hz-10kHz
ofc copper cables
330x245x225 (mm)
6,5kgr
amplifiers from 1W
easy load with high sensitivity
Εντάξει, γιατρός είσαι και όχι τεχνικός. Επίσης, ίσως να μην τα μιλάς καλά τα κσένα.
Ο κατασκευαστής δηλώνει κσεκάθαρα ότι το μοντέλο Micro είναι συμπαγές ηχείο Πλήρους Φάσματος με οδηγό κώνου χαρτιού πεντέμιση ιντσών .... Τι δεν καταλαβαίνεις πχιά;
Δε νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι ...Στο συγκεκριμένο θέμα, ποσώς ενδιαφέρει τι μπορούν και τι όχι να κάνουν οι μονάδες <<Πλήρους Φάσματος>>.
Αν θέλετε, στην κατηγορία <<Ηχεία>>, μπορεί να ανοιχτεί σχετικό θέμα και να αναλυθεί με μετρήσεις Fs μεγαφώνων και τα σχετικά.
Εξαρτάται...Δε νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι ...![]()
Να, τέτοιου είδους απαντήσεις μου αρέσουν!Εξαρτάται...
Τα Ντιμπιά και τα Χέρτζ τα μετράς από τη μεριά των διοργανωτών ή της αστυνομίας?![]()
Νομίζω πως ήταν απολύτως κατανοητό το πνεύμα σου.Να, τέτοιου είδους απαντήσεις μου αρέσουν!
Αφτό που έγραψα θα πρέπει να το δεις υπό το πρίσμα του πόσο μου αρέσει να πειράζω τον γιατρό.![]()
![]()
Σωστά:Στο θέμα μας όμως γιατί ξεφύγαμε πάλι..
Κι η πιο σοφή ερώτηση κρίσεως:το μυαλο μου παει στα παναρχαια καλωδια interconnects
Συμφωνώ απόλυτα με τον Στάθη.Τα μακαρόνια να είναι MISΚO;
Κανείς δεν διαφωνεί. Αλλωστε ξεκαθαρίστηκε απο την αρχή:Δε νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι ...![]()
Και έρχεστε σε άσχετο νήμα να πείτε τι;
Ε, ναι ρε παιδιά. Αφού δεν τα κατέχετε αυτά τα τεχνικά...Εντάξει, γιατρός είσαι και όχι τεχνικός. Επίσης, ίσως να μην τα μιλάς καλά τα κσένα.
Ο κατασκευαστής δηλώνει κσεκάθαρα ότι το μοντέλο Micro είναι συμπαγές ηχείο Πλήρους Φάσματος με οδηγό κώνου χαρτιού πεντέμιση ιντσών .... Τι δεν καταλαβαίνεις πχιά;
Με μετακινήσεις ηχείων (αυτή η ακύρωση ισως ειναι το προβλημα που σε ενοχλεί)1. Στην περίπτωση που τα εξτρά έπιπλα δε βοηθήσουν, πως φτιάχνουμε παθητικά (χωρίς ισοστάθμιση) την κοιλιά στα 90hz?
Βάλτο να το δούμε, ολα θα απαντηθούνΩς ασχετούλης ζήτησα τη βοήθεια του Άκη με το REW, και με βοήθησε να κάνω μια Draft μέτρηση. Ο χώρος είναι επιεικώς ΣΚ%ΤΑ :-(
Πολλές αντηχήσεις, βουτιά (μάλλον από ακυρώσεις) στα 90hz και αν θυμάμαι καλά μπουμάρισμα κάπου στα 50hz.
Καλή συμβουλήΜε μετακινήσεις ηχείων (αυτή η ακύρωση ισως ειναι το προβλημα που σε ενοχλεί)