Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
877
Είναι καλοκαιράκι και έξω τα κορίτσια έχουν βάλει τα 'ελαφριά' τους ρούχα...
Οι παραλίες και τα νησάκια είναι γεμάτα με 'αγγελούδια' που παίζουν ρακέττες και πλατσουρίζουν...Τα δε μπαράκια σερβίρουν κάτι μαργαρίτες μούρλια και οι ματιές δίνουν και παίρνουν...Αν τα και τα bose παίζουν Marley,Santana και Barry White τότε ο Παράδεισος δεν είναι μακρυά...Μετά απ' όλα αυτά σας ξαναλέω δε θα σας αφήσω να μου χαλάσετε τη διάθεση...Αντίθετα ίσως σας τη φτιάξω εγώ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οχι, το φανταζεστε να υπηρχε αστυνομια hi end εγκληματων και να απαιτουσε "ποθεν εσχες"?

-Ελα εδω κυριε Κοπραυγειαδοπουλε, που δουλευεις?
-Μα ειναι γνωστο, στο περιοδικο "Κουφος-Τυφλος"
-Και τι μισθο εχετε κυριε μου?
-Ααα, υψηλοτατο!680 ευρω τον μηνα.
-Και τι ηχεια ειναι αυτα?Ποσο κοστιζουν?
-Αυτα εδω?Τιποτα μωρε, μολις 15.000
-Και τα ενισχυτικα?
-Αυτα ειναι του πεταμου, 40 χιλιαρικακια
-Και οι πηγες?
-Ψιλικατζιδικο!12.000 ευρουλακια
-Και με 680 ευρω τον μηνα,πως τα αποκτησατε ολα αυτα κυριε μου?
-Εκανα...υπερωριες...:shock:
Μην είσαι απόλυτος. Μπορεί να πήρε προίκα... :happy_9:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.171
Να δουμε ποση υπομονη πρεπει να κανουμε οι υπολοιποι μεχρι να ειπωθει κατι συγκεκριμενο εδω.
Όχι εδώ καλέ! Αυτό το θέμα μπαγιάτεψε. Θα ανοίξει άλλο ο γκλόμπαλ, με τίτλο... δεν τον λέω, είναι επιχειρηματικό μυστικό.

Reaction score
877
SUDOKU, θα μπορoύσες να συμμετέχεις με πιο θετικό τρόπο στο Forum....
Μ' αρέσει στη ζωή να 'βρίσκομαι' σ' αυτό το level που με πολύ κόπο, εργασία, χρήμα και προσωπικό χρόνο κατόρθωσα να φθάσω και όλο να κοιτάζω μπροστά για το επόμενο level...όσο αλλαζονικό ακούγεται αυτό...
Δεν μ' αρέσει να βαδίζω πίσω...ούτε να τα λέω από πίσω...Μόλις καταλάβω πως κάπου δε με σηκώνει το κλίμα ή πως κάποιοι πιο 'χαμηλά' από μένα (σε ηλικία, πείρα, μόρφωση, μουσική και κοινωνική παιδεία εννοώ) προσπαθούν να με παραμυθιάσουν... χαίρεται... Η ζωή είναι ωραία (βλέπε προηγούμενο post... αυτό για τα μπαράκια και τα κορίτσια και τις μαργαρίτες οκ...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.171
Θα συμπληρώσω...και άσχετους mp3_hi_end_άδες...Χαίρομαι που επαληθεύομαι και ξαναχαίρομαι που την 'έκανα'...
Κοίταξε να δεις, γνωρίζω ότι αναφέρεσαι σε μένα, ας μην κρυβόμαστε. Λόγω παλαιότητας στα ιντερνετο-χαϊεντοπράγματα, επίτρεψέ μου, είμαι σε θέση να σου πω μετά πάσης βεβαιότητος, ότι μπορείς ελεύθερα να με χαρακτηρίζεις ονομαστικώς εδώ μέσα, χωρίς να κινδυνεύεις να «φας ban», κατά το κοινώς λεγόμενο, αρκεί βέβαια να τηρήσεις κάποια όρια. Αυτό συμβαίνει, βέβαια, διότι η νοημοσύνη του ιδιοκτήτη του AVSite, του Ανδρέα δηλαδή, αλλά όχι μόνον αυτού, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα άτομα άλλων χώρων του συγκεκριμένου αντικειμένου, (με την εξαίρεση του AVMentor), είναι, όχι κατά πολύ, αλλά ασύγκριτα υψηλότερη. Δεν θέλω να το πω πιο λαϊκά, ελπίζω να καταλαβαίνεις. Θυμάσαι προχτές, που μου «την είπε» κάποιος στο AVClub, ότι, τάχα μου, στο AVSite απολαμβάνω ασυλία; Δίκιο έχει! Δεν το είπε για πλάκα, αλλά και δεν ισχύει αυτό μόνο για μένα. Το να ποστάρεις σε ένα φόρουμ που «το τρέχουν» άτομα που βλέπουν πολύ πιο μπροστά από τη μύτη τους, δεν είναι απλώς ασυλία, αλλά προνόμιο. Δεν το πάω στη λογική «Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός», αλλά, όπως και να το κάνουμε, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Τώρα, ειδικά όσον αφορά το mp3, αν βρεθώ στην Αθήνα και υπάρχει χρόνος, και θέλεις και έχεις τη διάθεση, ευχαρίστως να βρεθούμε και να ακούσουμε μαζί, και να γευθείς τις αρετές του mp3 ιδίοις ωσί, στο σύστημά σου, αλλά με μια πολύ βασική προϋπόθεση. Να έχεις παγάκια για τον καφέ. Μετά, βγάλε όποιο συμπέρασμα θέλεις, και όσο για μένα, και άσχετος είμαι, και κουφός, και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σου. Στο κάτω - κάτω, κάποιος που ακούει Bob Marley και Barry White, αποκλείεται να είναι κακός.

Αυτά...

Reaction score
877
Δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα...ούτε κυρίως σε σένα...
Όμως δε μπορώ να μην αναφέρω πως για μια φορά επί τέλους διαβάζω ένα post από τον Κ.Κ που έχει λογική σκέψη, τάση αυτοκριτικής, είναι γραμμένο σε προσιτή γλώσσα και και δεν έχει ειρωνία και απαξίωση...
Μου φαίνεται η αναφορά μου στα μπαράκια, τις μαργαρίτες και το καλοκαιράκι έφερε αποτέλεσμα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας, έρχεται ένα δείγμα... :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σας παρουσιάζω τα μεγαλύτερα λαμόγια του χώρου του hi end.
Ιδού θαυμάστε τα κατορθώματα των Κόγια, Μπλάτσιου και Τσαρουχά, τριών βαθύπλουτων από τις μίζες των φόρουμ των περιοδικών και των αντιπροσώπων, νέων. :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βαθιά ανάσα πήρατε? Πάμε για ένα δείγμα μερικών κειμένων δημοσιευμένων κάπου στο internet...

daniell said:
Έλα μπλατσάρα να δούμε ποιος θα γίνει περίγελος!!!
daniell said:
Για έλα μου καραγκιοζάκο.
Εδώ είμαι.
Ποιος έκανε τον εκβιασμό στον αντιπρόσωπο μπλατσάρα;
Ποια είναι η σχέση της "ΦιΦής" με όλη αυτή την ιστορία;
Ποια είναι η σχέση της μαζί σου;
Ποια είναι η σχέση της με το "Κεφάτο" αφεντικό σου;
Τι ρόλο παίζουν οι πολυεθνικές σε αυτή την ιστορία;
Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος που μας «ταΐζει»;
Έχει πολλά λεφτά;
Έχει τόσα όσα έχουν οι πολυεθνικές που ταΐζουν τους δικούς σου, και όλη την παρεούλα;
Ποιος είναι ο ρόλος της ΦιΦής σε όλα αυτά;
Με τα εξώφυλλα τι γίνεται;
Μήπως ο αντιπρόσωπος που «μας-τους ταΐζει» έχει τόσα λεφτά που να αγοράζει και εξώφυλλα;
Τα καταφέρνει όπως οι πολυεθνικές;
Τι συμβαίνει κάτω από το τραπέζι;
Που είσαι μπλατσάρα. Έλα.
Μόνο μέσα στο κόπροforum σου κάνεις τον μάγκα;
Έλα μωρή κότα. Σε προκαλώ ανοιχτά.
Έλα να μου πεις για την ΦιΦή.
Έλα και θα σου πω και εγώ πολλά. Πολλά και ενδιαφέροντα.
Έλα μου.
daniell said:
Και ναι λοιπόν εγώ σου το λέω ανοιχτά και ξεκάθαρα και μέσα στα μούτρα.
Είσαι μια γλοιώδης, σιχαμερή και ξεφτιλισμένη αδερφάρα, η ξαπλωμένη με ανοιχτά τα πόδια υποτακτικιά πουτ@νίτσα@ ενός καράβλαχου. Ενός συγκεκριμένου καράβλαχου.

Είσαι απλά ένας σιχαμερός και γλοιώδης γλείφτης ένας τσιμπουκλοαρπάχτρας που όλα τα πίνει, όλα τα καταπίνει.
Ένας αισχρός λιβανιστής και ξεφτίλας, εσύ, και όλη η παρέα σου. Γλύφετε όλοι μαζί μπας και καραβλαχος σας πετάξει κανένα κόκαλο να γλείψετε. Μπας και γράψετε κάποια στιγμή καμιά αράδα. Τόσο ξεφτίλες είσαστε. Τόσο γλίτσες. Τόσο πορνόπροσκυνημένες. Όλες σας. Από τον πιο πάνω μέχρι το τελευταίο.
daniell said:
Δεν σας είπα να διαβάζεται τις «αρκούδες» και δεν θα χάσετε! Προσφάτως πληροφορήθηκα, ότι ένα από τα πολλά διαδικτυακά ανθιπολαμόγια που παρεπιδημούν στο γνωστό βόθροsite, (υπαλληλάκος της γνωστής «συμμορίας» που λυμαίνεται τον χώρο εδώ και πολλά χρόνια), «ξεσπάθωσε» δακρύβρεχτος και αγανακτισμένος! Οι εν λόγω καραγκιοζοπαίχτες, οι ανερυθρίαστοι απατεώνες (που έχτισαν βιλάρες εις βάρος των θυμάτων τους), είχαν μάθει τόσα χρόνια, τις λαμογιές τους, τις ρεμούλες τους, τις κουμπαριές τις κολεγιές τους, τους εκβιασμούς τους, και τις λοιπές ξεφτίλες τους, να τις κάνουν πάντα στα μουλωχτά. Έβαζαν δε τώρα τελευταία και τις «φιλιπινέζες» τους, τους υπαλληλάκους τους στα διάφορα site να τους σιγοντάρουν με κάθε τρόπο. Με λίγα λόγια «λιβάνιζαν τα γένια τους» διπλά. Τη μια μέσα από τις φυλλάδες τους, και την άλλη μέσα από τα διάφορα κόπροsite που τους έγλυφαν και τους υπηρετούσαν. Τώρα τα «παλικαράκια» αυτά έχουν ενοχληθεί για πολλούς λόγους. Τους χαλάει πλέον η μανέστρα. Το γιατί θα το μάθετε λίγο αργότερα. Ο εν λόγω λοιπόν καραγκιοζάκος, («το τσαρούχι»), βγαίνει και με δακρύβρεχτο ύφος γράφει ότι δεν μπορεί άλλο, έχει αγανακτήσει από την βρωμιά που υπάρχει στον χώρο(!!!!) τον οποίο λέει ότι τον έχει πλέον σιχαθεί!!! Τόση ευαισθησία μιλάμε!!! …Ειδικά τα αφεντικά τους (αυτοί οι καραγκιόζηδες, οι διάφοροι «δικτατορίσκοι» του «ειδικού» τύπου), είναι οι απόλυτοι και βασικοί ένοχοι για τα χάλια που έχει ο χώρος της υψηλής πιστότητας σήμερα. Ούτε η ακρίβεια ευθύνεται τόσο, ούτε η ψηφιακή τεχνολογία, ούτε κανείς. Αυτά τα καθάρματα φταίνε που κάνανε «συνεταίρους» τις πολυεθνικές, (εκεί ήταν το πολύ ψητό βλέπεται), υποβαθμίζοντας σιγά σιγά ότι δεν ήταν ψηφιακό, ή ότι δεν είχε να κάνει με το home cinema τις οθόνες τις κάμερες και τις τηλεοράσεις, (τις χοντρές κονόμες δηλαδή), περιορίζοντας όλο και περισσότερο τους μικρούς αντιπροσώπους, υποβαθμίζοντας τους έτσι σταδιακά και αυτούς και τα προϊόντα τους.
daniell said:
Α ρε κακομοίρη βραδύνοα. Μέσα στην νύχτα της απόλυτης βλακείας σου κατά λάθος βέβαια μας τιμάς. Και μόνον που μας μπερδεύεις (κάποιους ή κάποιον από εμάς), με το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι τιμή μας. Επομένως ουδόλως μας απασχολεί, πλην όμως είναι υποχρέωση μας να σου πούμε ότι είσαι μακριά νυχτωμένος. Πρόσεξε μη πάθεις και εσύ την νίλα και την ξεφτίλα που έπαθε ο «συνάδερφος» σου στις ξεφτίλες, ξέρεις μωρέ ποιος, ο Dr Pikapios, που όπως και εσύ νόμιζε ότι συνομιλεί με τον συγκεκριμένο reviewer, αντί όμως με αυτόν συνομιλούσε με μια επισκέπτρια του βόθροsite σας, μια κοπελίτσα από την βόρεια Ελλάδα που τον έκανε τελικά ρόμπα και μάλιστα ξεκούμπωτη. Τα ντοκουμέντα αυτά υπάρχουν, και κάποια στιγμή για να γελάσουμε μπορεί να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό θέμα στο Audiopoint με τον τίτλο «Η Ξεφτίλα Του μεγάλου Μέντορα της Αποχαυνωτικής Μ@λ@κίας»!!! Πρόσεξε λοιπόν γιατί σε βλέπω να παθαίνεις τα ίδια, ή και χειρότερα. Από ότι διαπιστώνω πάντως είσαστε τόσο ανεγκέφαλοι και κρετίνοι όλη η παρεούλα, που ένα πάθημα δεν σας γίνεται ποτέ μάθημα. Θέλετε συνεχώς κολοδάχτυλο.

Μήπως είναι άραγε ψέματα ότι ο ξεφτίλας ο Κόγιε Ντε Λα Βοθρέ είχε το θράσος να δοκιμάσει να μπουκάρει στο έντυπο που μέχρι τότε έβριζε από το «παράθυρο», και όχι από την πόρτα;
Ναι για το High Fidelity μιλάω. Μήπως είναι ψέματα ότι τελικά και όπως ήταν φυσικό έφαγε σκατά;

Πάντα οι πάντες τινάζανε το γιακά τους, και τραβάγανε τα μαλλιά τους στον εργασιακό τους χώρο και τον νυν και τον τέως, με το συγκεκριμένο άτομο.
Δεν πρόκειται για έναν απλό γραφικό βλάκα. Πρόκειται για έναν επικίνδυνο κακοήθη απροσάρμοστο, ο οποίος κατανοεί από το περιβάλλον του κάτι λιγότερο από ότι κατανοεί μια κατσαρίδα.
Η δε πορεία του θα ήταν ανάλογη στον επαγγελματικό του χώρο με αυτήν που θα είχε μια κατσαρίδα, εάν δεν ήταν τόσο απόλυτα χρηστικός. Με λίγα λόγια εάν δεν ήταν ο απόλυτος γλύφτης και ρουφιάνος, και εάν δεν έστηνε πάντα τον κώλο του χωρίς καμία αντίρρηση στα άνωθεν αυτού αφεντικά του.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ζητώ συγνώμη που δημοσιεύω τέτοια φρασεολογία, αλλά έπρεπε να δώσω ένα δείγμα έτσι ώστε να διαπιστώσουν κάποιοι τι γίνεται...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σημειώνω ότι τα παραπάνω δεν είναι ούτε το ένα δέκατο όσων έχουν γραφτεί και είναι μόνον από έναν user. Είναι κι άλλοι ανώνυμοι που κάνουν την ίδια δουλειά...

Reaction score
14
αν μας ελεγες και που εχουν γραφεί όλα αυτά τα τραγελαφικά, ώστε να είμαστε ενήμεροι και να μην πλησιάζουμε έστω και κατά τύχη εκεί... καλό θα ήταν.!!!

Reaction score
5
Ερώτηση : Ποια είναι η ΦιΦή; είναι κανα καλό μωρό; να την γνωρίσουμε άμαν είναι...

Ερώτηση : την λέξη κώλος την έγραψε με "ω-ο" αλλα το κωλοδάχτυλο (απο το κώλος και δάχτυλο) το έγραψε "κολοδάχτυλο". Είναι κατα λάθος; Εν βρασμό ψυχής που λέμε κι εμείς οι μάγκες;

Ερώτηση : Έχει καμια σχέση με τον Μπατίστα ο κύριος για όχι;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.171
Θα έρθουν και screen shots, αλλά στην ώρα τους. Τα έχω στείλει στου Φωτοσοπίδη για... στρώσιμο.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney