Νέα Nvidia Shield (2019)

Μηνύματα
2.426
Reaction score
225
Φαντάζομαι θα έχεις δώσει μια περιουσία γι' αυτά τα 4.800 blu -rays + 300 4K! :cool:
Εχω κανει το σκ@το μου παξιμαδι κυριολεκτικα...:rolleyes:
Θα το τσεκάρω, μάλλον αυτό θα είναι.
Πάντως το kodi δεν κολλησε σε τέτοια θέματα.
Απο μια εκδοση και μετα, το Plex δεν εβαζε default το permission στο Plex, ενω πρωτα το εβαζε! Κι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι.
 

abcd

Πρώην Διοικητής
Super Moderator
Μηνύματα
58.616
Reaction score
41.821minas

Πισιά
Μηνύματα
2.472
Reaction score
1.066
Για ένα μόνο client, όπως έχω εγώ την τηλεόραση, δεν ξέρω αν έχει νόημα η ερώτηση plex ή kodi. Εβαλα kodi που το βρήκα μπροστά μου πρώτο στις εφαρμογές της τηλεόρασης και δουλεύει μια χαρά, τραβάει τις ταινίες από το NAS, HD - UHD, και τις παίζει νεράκι. Βρίσκει και υπότιτλους on the fly αν δεν έχει η ταινία. Κρατάει data τι έχεις δει, μέχρι που έχεις δει και διάφορα τέτοια.

Στον προβολέα έχω το apple tv, εκεί παίζω με infuse. Κάνει τα ίδια χωρίς πρόβλημα.

Το μόνο που θέλω για να ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος είναι ένα wifi media player τύπου firestick, chrome cast ή κάτι παρόμοι για να παίζει netflix και youtube χωρίς να χρειάζεται να απασχολώ το τηλέφωνο ή άλλη συσκευή μια μη-smart tv που έχω 2 ορόφους πιο κάτω.
Γιατί η amazon δεν στέλνει το firestick ελλάδα και πρέπει να το αγοράσουμε μόνο από σκρουτζομαγάζα; >:(
Για ένα client, το kodi κάνει σχεδόν τα πάντα, και σε πολύ ευρύ φάσμα συσκευών.
Για περισσότερες συσκευές, υπάρχουν και τρόποι να συγχρονίζει κάποιος τη βιβλιοθήκη του μεταξύ διαφόρων Kodi, αλλά ένας streaming server αρχίζει να έχει πλεονεκτήματα.

Αν κάποιος ψάχνει εναλλακτικές για το Plex, μπορείτε να δείτε και το Jellyfin. Το Jellyfin είναι fork του Emby, το οποίο δημιουργήθηκε όταν το Emby έκλεισε μεγάλο μέρος του μέχρι πρότινος ανοιχτού κώδικά του.

Για να μην είμαι πολύ εκτός θέματος, ο Android και Android TV Jellyfin client είναι αξιοπρεπείς. Επίσης υπάρχουν και kodi addons που λειτουργούν ως jellyfin client. Αντίθετα, χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά σε άλλους clients, όπως πχ για LG TV που να υποστηρίζει direct play από τον server χωρίς transcoding για όλα τα formats που καταλαβαίνει η τηλεόραση (πχ Dolby Vision).
 

xfader

Mine, All Mine
Administrator
Μηνύματα
23.140
Reaction score
35.717


Μηνύματα
441
Reaction score
162
Υπάρχει κάποιο plug in - addon για την βιβλιοθήκη του kodi, ώστε το "about" να φαίνεται στα Ελληνικά; (φωνάζει η γυναίκα :headbang: )

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα από το shield να βλέπουμε το bitrate που κλειδώνει το netflix?
Το έβλεπα συνήθως πατώντας το info στην τιβι (sony) αλλά από την στιγμή που κούμπωσα το shield προφανώς λόγω hdmi cec,μου βγάζει κάτω μια μπάρα με ένα σωρό άκυρα........Ισχύς-μενού-Επιλογές-Ηχος κλπ, τα οποία βέβαια μόλις πατήσω κάποιο από αυτά, απλά εξαφανίζεται η μπάρα....
 

Sugah

Ζαχαρούλης
Μηνύματα
1.719
Reaction score
2.857
Για το δεύτερο, πατώντας F8 από κάποιο πληκτρολόγιο.
 

Μηνύματα
441
Reaction score
162
Μάλιστα.....πληκτρολόγιο δεν υπάρχει, οπότε από το δικό του δεν υπάρχει φως.....
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
153.329
Μηνύματα
2.318.813
Members
34.828
Νεότερο μέλος
nikosgou
Top