- Reaction score
- 101.023
ACA με χερούλι.Αν θέλετε οργανώστε ένα συγκριτικό με 3-4 επεξεργαστές (εγώ βάζω Emotiva/ Dirac), BBQ και μπύρες με χερούλι, ένα ολοκληρο ΣΚ να μετράμε, να τρώμε και να πίνουμε.

ACA με χερούλι.Αν θέλετε οργανώστε ένα συγκριτικό με 3-4 επεξεργαστές (εγώ βάζω Emotiva/ Dirac), BBQ και μπύρες με χερούλι, ένα ολοκληρο ΣΚ να μετράμε, να τρώμε και να πίνουμε.
Ούτε αυτόςΧρειάζεται Σταματάκος πάραυτα και αν βγάλει άκρη και αυτός.
Νομίζω το αντίθετο ισχύει.Αν και η κουβέντα είναι καθαρά θεωρητική, δε νομίζω ούτε ότι οι κλασσικές μετρήσεις θα δείξουν διαφορές άξιες λόγου ούτε ότι είναι αρκετές
Θεωρώ ότι έχει απαντηθεί το ερώτημα.Ξεκινώ πάλι το θέμα με την εξερεύνηση νέου μηχανήματος.
Ναι ο marantz 7*** έχει δυνατότητες για την κατηγορία του, όμως σαν κατασκευή, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει...
Ξαφνικά χθες σταμάτησε να παίζει το ένα κανάλι της Ζώνης Β. (Δεύτερος χώρος απέχων 10 τουλάχιστον μέτρα από το μηχάνημα). Δυστυχώς το μυαλό μου πήγε αρχικά στην καλωδίωση (εσωτερική- επιτοίχια ) με αποτέλεσμα να γίνει ο χώρος κωλ*ς.
Τελικά ο marantz χρειαζόταν απλώς ... αρχική επανεκκίνηση!
Βαρέθηκα με τα τερτίπια του!
Nad ... λοιπόν? (τιμή έως 1600 euro), ή yamaha - Onkyo?
Για denon... ίδιος με marantz!
Post automatically merged:
Συγχωρείται μόνο αν το έκανε για προστασία (πχ βραχυκύκλωμα) , αλλά δεν φαντάζομαι να έχει τέτοιες δυνατότητες...
στα υποψην σου , οτι και ο nad , σιγουρα ο 758 δεν ειναι και ο πιο ευκολος στην ισοσταθμιση και εχει τερτιπια και αυτος.Ξεκινώ πάλι το θέμα με την εξερεύνηση νέου μηχανήματος.
Ναι ο marantz 7*** έχει δυνατότητες για την κατηγορία του, όμως σαν κατασκευή, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει...
Ξαφνικά χθες σταμάτησε να παίζει το ένα κανάλι της Ζώνης Β. (Δεύτερος χώρος απέχων 10 τουλάχιστον μέτρα από το μηχάνημα). Δυστυχώς το μυαλό μου πήγε αρχικά στην καλωδίωση (εσωτερική- επιτοίχια ) με αποτέλεσμα να γίνει ο χώρος κωλ*ς.
Συγχωρείται μόνο αν το έκανε για προστασία (πχ βραχυκύκλωμα) , αλλά δεν φαντάζομαι να έχει τέτοιες δυνατότητες...
Θεωρώ ότι έχει απαντηθεί το ερώτημα.
Ότι αντέχει η τσέπη που να έχει DIRAC.
Η διαβάθμιση στα Softwares είναι αυτή.
1) Trinnov
2) Dirac
3) ARC Genesis (Anthem)
4) τέλος.
Σε τρώει το κ@λαρακι σου ε!!!Ξεκινώ πάλι το θέμα με την εξερεύνηση νέου μηχανήματος.
Η Trinnov που την άποψη της μέσα από τα μηχανήματα της την υποστηρίζουν κολοσσοί του επαγγελματικού χώρου του ήχου.1) Trinnov
2) Dirac
3) ARC Genesis (Anthem)
4) τέλος.
Σε οποιαδήποτε επιλογή, σωστή ή λάθος.θα σου προτεινα οπωσδηποτε να υπολογισεις τον Καστρουνη για την ρυθμιση.
... καλά και τα trinnov αλλά τα imax είναι αυτά που σε αναστατώνουν με ήχο και εικόναΤη σημασία πραγματικά έχει η άποψη του καθενός μας όταν ακόμα και η Trinnov λέει...
Η Trinnov που την άποψη της μέσα από τα μηχανήματα της την υποστηρίζουν κολοσσοί του επαγγελματικού χώρου του ήχου.
Αν ήσασταν εκεί θα μαθαίνατε που ανά τον κόσμο τρέχουν Trinnov σε κατηγορίες Full Professional.
Μερικά από αυτά τα ακούτε και σπίτια σας.
Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2009 όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο.... καλά και τα trinnov αλλά τα imax είναι αυτά που σε αναστατώνουν με ήχο και εικόνα
The IMAX Experience
The World’s Most Immersive Film Experience—IMAX connects audiences worldwide to cinema’s most visionary filmmakers and creatives through innovative technologies and premium, immersive entertainment experiences.www.imax.com
επειδή έχασα επεισόδια και μου ήρθε η φλασιά μόλις τώρα....Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω
Στο thread που ξεκίνησα όταν αγόρασα το umik εψω βάλει οτιδήποτε μου ζητήθηκε χωρίς να κρύψω το παραμικρο.
Όπως μπορώ να βάλω και τώρα από οποιαδήποτε σημείο.
Umik 1 - REW
Καλησπέρα στη παρέα. Επιτέλους έφτασε το πολυπόθητο μικρόφωνο. Umik 1 της minidspwww.avsite.gr
Δεν μπορώ να φέρω γνώμη για άλλο πρόγραμμα ισοστάθμισης πέρα από το ypao που είχα σε προηγούμενο yamaha av.
Και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αν δεν είχα πάρει το umik για να ασχολούμε με τις λεπτομέριες μπορώ να πώ ότι το μετά το audyssey αποτέλεσμα είναι 100% βελτίωση σε σχέση με ypao η χωρίς ισοστάθμιση
Του Περαστικού. Περαστικό ήρθε και έφυγε. Εφόσον το έφερα με το audyssey δεν μπήκα στη διαδικασία για ξυλώματα και rca.....επειδή έχασα επεισόδια και μου ήρθε η φλασιά μόλις τώρα....
εσύ τελικά τι έκανες με το minidsp του @Shepherd ?
Του Περαστικού. Περαστικό ήρθε και έφυγε. Εφόσον το έφερα με το audyssey δεν μπήκα στη διαδικασία για ξυλώματα και rca.....
Άμα δεν ξέρεις το καλύτερο είναι να μην απαντάς με σιγουριά στα γράφωμενα σου..Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2009 όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο.
Με μια ακόμα πιο δύσκολη μετά από 10 χρόνια εναλλαγή σε νέα Softwares λόγο όγκου και κόστους, οπότε είναι αδύνατον να γίνει αντιπαραβολή με DIRAC ή TRINNOV.
Εφόσον δεν έχει γίνει σύγκριση δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας του Audyssey. Αν έχει γίνει δεν το γνωρίζω.
Απο την άλλη έχει γίνει σε άλλα επίπεδα εκτός IMAX και η διαβάθμιση που ανέβασα είναι το αποτέλεσμα.
Τη είναι αυτό που δεν γνωρίζω;Άμα δεν ξέρεις το καλύτερο είναι να μην απαντάς με σιγουριά στα γράφωμενα σου..![]()