Νέο μέλος, μια μικρή παρουσίαση (Heavyrain)

Reaction score
95
Σχετικα νεος στο χωρο, φετος μετακομισα σε νεο σπιτι και επιτελους μπορεσα να διαμορφωσω οπως ακριβως θελω το σαλονι μου! Λοιπον εγινε ολικη ανακαινιση του διαμερισματος και εχω περασει καλωδια ηχειων κατω απ τα πλακακια και βγαινουν πισω απο τον καναπε, εξτρα πριζες ρευματος και πριζες ethernet. Ο καναπες ειναι κολλητά στο τοιχο και γι αυτο δεν περασα καλωδια για surround back ηχεια, αλλα θα επρεπε να ειχα περαασει, ετσι να υπαρχουν. Ο χωρος ειναι 3*6,30 περιπου με τον χωρο ακροασης ναι ειναι περιπου 3χ3.

Το συστημα αποτελειται απο 2 magnat monitor supreme 2000, 1 magnat vector 213, 2 magnat monitor supreme 102 και ενα crystal audio thx12 sub. Ενισχυτης ειναι ο denon avr x1000. Ολα τα ηχεια τα εχω παρει μεταχειρισμενα και παρα πολυ καλες τιμες (για να προλαβω καποιον που ισως πει τι τα θελω τα γαιδουρια σε τοσο μικρο χωρο!!! και ναι μπουμαρουν σε υψηλες εντασεις γι αυτο τα εχω πλαγιως οσο μπορω!) . Τηλεοραση ειναι η sony 55x8508c, βλεπω ταινιες και σειρες απο νετφλιχ, kodi, torrents κατα 90% και ενα 10% μουσικη.

Φαινεται στις φωτο πως ειναι ο χωρος. Το sub ειναι στην αριστερη γωνια εκει που ειναι το φωτιστικο δαπεπου, αριστερα απ τη πολυθρονα, στη δευτερη φωτο, αχνοφαινεται το μαυρο!
20171101_144723.jpg 20171110_225232.jpg
Τον τελευταιο καιρο με εχει πιασει να κανω μια γερη αναβαθμιση και θελω να αλλαξω ενισχυτη, θελω να ανεβω πολλες κατηγοριες οποτε κοιταω σε marantz sr7011 και pioneer lx701, ειμαι σε αυτους του δυο γιατι θελω να τους παρω με πλανο δοσεων και τα καταστηματα που το κανουν αυτο εχουν μονο αυτους. Ποια η γνωμη σας, και γενικα για τη τοποθετηση κτλ.

Reaction score
95
Ευχαριστω! Το nickname ειναι απο ενα πολυ αγαπημενο μου παιχνιδι του playstation!

Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι να τα φερω πιο κοντα τα ηχεια μεταξει τους;

Reaction score
296
Ευχαριστω! Το nickname ειναι απο ενα πολυ αγαπημενο μου παιχνιδι του playstation!
Το beyond two souls ειναι πολυ καλυτερο... imho
καλο συστήματά κι να το χαιρεσαι!

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
1.391

Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι να τα φερω πιο κοντα τα ηχεια μεταξει τους;
Ποια είναι η απόσταση που έχουν τα εμπρος ηχεία τώρα μεταξύ τους?
Γενικά ανάλογα το ηχείο υπάρχει ένας περιορισμός απόστασης..
Πρέπει να έχουν μια συνέργεια να το πω μεταξύ τους ώστε να δένουν σωστά τα δύο κανάλια και να σου φτιάχνουν σωστά αυτό που λεμε εικόνα..

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Συμφωνώ (αν και ψιλο-άσχετος!). Πιο κοντά (λιγάκι) τα front...
Για ενισχυτή, κι εγώ θα ρωτήσω (όταν...)... :cool:
Πάρε ακόμα ένα πουφ, και πιο πολλά μαξιλάρια για τον καναπέ! :tongue:
(Θα δεις μεγάλη ακουστική βελτίωση...) :roflmao:

Wellcome! :drinks:

• Like

Timaras

Reaction score
2.171
Καλώς ήρθες!
Πολύ special όταν δεν τρέχουν καλώδια παντού..ούτε και κανάλια!Ωραίος!
Καλές θεάσεις!

• Like

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
Καλος ήρθες και καλες ακροάσεις! Pioneer ειναι πιο φρέσκο μηχανάκι και κατά την γνώμη ο Pioneer θα παίξει πιο καλά στο hc

• Like

Reaction score
7.251
Tα μπροστα ηχεια ειναι too much για τον χωρο σου,πουλα τα και παρε τα magnat supreme 202 και δυο βασεις. Οσο και αν σου φαινεται περιεργο,θα εχεις καλυτερο ηχο.

• Like

Reaction score
95
Το beyond two souls ειναι πολυ καλυτερο... imho
καλο συστήματά κι να το χαιρεσαι!
Θεωρω το heavy rain μακραν ανωτερο οπως και το fahrenheit!
Καλώς τονε!:drinks:
Ευχαριστω συνονοματε!

Ποια είναι η απόσταση που έχουν τα εμπρος ηχεία τώρα μεταξύ τους?
Γενικά ανάλογα το ηχείο υπάρχει ένας περιορισμός απόστασης..
Πρέπει να έχουν μια συνέργεια να το πω μεταξύ τους ώστε να δένουν σωστά τα δύο κανάλια και να σου φτιάχνουν σωστά αυτό που λεμε εικόνα..
ειναι 3 μετρα (twitter με twitter), βγαινει ισοσκελες τριγωνο με τη βασικη θεση ακροασης/θεασης

Tα μπροστα ηχεια ειναι too much για τον χωρο σου,πουλα τα και παρε τα magnat supreme 202 και δυο βασεις. Οσο και αν σου φαινεται περιεργο,θα εχεις καλυτερο ηχο.
το εχω στα υποψιν αλλα θελω ηχεια δαπεδου οποσδηποτε, οταν τ αλλαξω θα παρω καποια πιο μαζεμενα και το bass reflex μπροστα

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
το εχω στα υποψιν αλλα θελω ηχεια δαπεδου οποσδηποτε, οταν τ αλλαξω θα παρω καποια πιο μαζεμενα και το bass reflex μπροστα

Καλώς ήρθες!!!

Γιατί οπωσδήποτε δαπέδου, αν επιτρέπεται?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.247
Γιατί του αρέσει το μπουμάρισμα όταν κάνει πάρτι. ;)

Reaction score
95
για αισθητικους λογους! θελω να γεμιζει το ματι! Μα ειπα θα παρω οοοποτε τ αλλαξω με το bass reflex μπροστα, οποτε δεν θα χω μπουμαρισμα!

Reaction score
1.391
για αισθητικους λογους! θελω να γεμιζει το ματι! Μα ειπα θα παρω οοοποτε τ αλλαξω με το bass reflex μπροστα, οποτε δεν θα χω μπουμαρισμα!
Δεν ειναι απαραίτητο ότι δεν θα έχεις μπουμαρισμα με οπή μπροστά..
Οπότε κάνε μια δοκιμή πριν αγοράσεις..
Επίσης τα ηχεία στα 3 μέτρα είναι πολύ...
Δοκίμασε έστω και στα 2.60 να μας πεις τι ακούς.

Reaction score
95
Πρωτη φορα ακουω οτι θα εχω μπουμαρισμα με την οπη μπροστα! Δεν το ξερα. Αν/οποτε αλλαξω σκεφτομουν κατι με μικροτερο γουφερ πχ 6.5ιντσο.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.746
Πρωτη φορα ακουω οτι θα εχω μπουμαρισμα με την οπη μπροστα! Δεν το ξερα. Αν/οποτε αλλαξω σκεφτομουν κατι με μικροτερο γουφερ πχ 6.5ιντσο.
Το μπουμάρισμα μπορει κατα περίπτωση- μάλλον συνηθέστερα- να ειναι και πρόβλημα του χώρου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain