Να δημοσιεύονται ή οχι τα αποτελέσματα των συγκριτικών στο AVsite ?

sk

Reaction score
502
Συμμετέχεις επειδή αγαπάς το Hobby σου .... και επιθυμείς να το προάγεις.

Γι΄ αυτό – παρά το ότι δεν τα πήγαινες και πολύ καλά με την φυσική στο σχολείο – προσπαθείς να καταλάβεις το επιστημονικό «γιατί» των προβλημάτων σου.

Γι΄ αυτό – παρά το ότι είσαι σαράντα χρόνια φούρναρης – πάντα ενδιαφέρεσαι να ακούσεις και μια άλλη άποψη έστω και «πρωτόβγαλτου».

Γι’ αυτό – παρά το ότι οι απόψεις σου είναι πλέον περίπου «παγιωμένες» – είσαι πάντα ανοικτός ν΄ ακούσεις κάτι διαφορετικό και να προβληματιστείς.

Γι΄ αυτό – παρά του ότι έχεις με κόπο αποκτήσει ένα image – δεν διστάζεις να το τσαλακώσεις όταν κι αν αξίζει τον κόπο.

PS
Δεν αναφέρομαι σε κανέναν ειδικώς.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Reaction score
14
sk said:
Συμμετέχεις επειδή αγαπάς το Hobby σου .... και επιθυμείς να το προάγεις.

Γι΄ αυτό – παρά το ότι δεν τα πήγαινες και πολύ καλά με την φυσική στο σχολείο – προσπαθείς να καταλάβεις το επιστημονικό «γιατί» των προβλημάτων σου.

Γι΄ αυτό – παρά το ότι είσαι σαράντα χρόνια φούρναρης – πάντα ενδιαφέρεσαι να ακούσεις και μια άλλη άποψη έστω και «πρωτόβγαλτου».

Γι’ αυτό – παρά το ότι οι απόψεις σου είναι πλέον περίπου «παγιωμένες» – είσαι πάντα ανοικτός ν΄ ακούσεις κάτι διαφορετικό και να προβληματιστείς.

Γι΄ αυτό – παρά του ότι έχεις με κόπο αποκτήσει ένα image – δεν διστάζεις να το τσαλακώσεις όταν κι αν αξίζει τον κόπο.
Νομίζω πως ο SK έθεσε την "ευστοχότερη" τοποθέτηση που έχω δει να περνάει από εδώ μέσα.

Ίσως θα έπρεπε να υιοθετηθεί σαν πάγια αντίληψη όλων των μελών μας.

Μπράβο

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πόσο υπερασπίστηκα τον LUXMAN ε?
Μαρίνος Ντόκος, κατά κόσμον LUXMAN. Ορίστε η ιστορία λοιπόν:

Ανάμεσα στα πρώτα 10 μηνυμάτων του Ρένου στο site παίρνουμε το παρακάτω, ήτοι ένα δυό σεντονάκια για την θεωρία των καλωδίων:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=9654.msg87605#msg87605
Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σε κάποια φάση γράφει και αυτό:
LUXMAN said:
Επισημαινω οτι θεωρω χρησιμη την παραθεση των θεωριων ολων των κατασκευαστων και προτεινω στους διαχειριστες την δημιουργια καποιου θεματος με post μονο τις επισημες τεχνικες θεσεις των κατασκευαστων .
Μιλάμε λοιπόν με τον Ρένο στο τηλέφωνο και συζητάμε για το πώς θα βγουν στον αέρα τα μηνύματα με τις θεωρίες των κατασκευαστών. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην το επικροτήσω. Τα ετοιμάζει και αφού τελειώσει βγαίνουν στον αέρα και τα κάνω sticky για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλα ωραία και όλα καλά ε? Νομίζετε…
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=9957.0

Στο παραπάνω πολύ εποικοδομητικό θέμα, θα δείτε την υπεράσπιση του υποφαινόμενου αλλά και του Καφάτου, στο δικαίωμα που δόθηκε στον Ρένο να αναρτήσει τα εν λόγω μηνύματα. Θα προσέξετε πολύ εύκολα, ότι παρά τους δικούς μας εφησυχασμούς, ο μόνος που αντιδρά ακόμη και μετά τις εξηγήσεις ότι τα μηνύματα δεν ενοχλούν την διαχειριστική ομάδα είναι ο Αντώνης Κ. και μάλιστα εγκαταλείπει το θέμα λέγοντας ότι ούτε η γνώμη του Καφάτου δεν θα τον κάνει να αλλάξει την δική του άποψη, ότι δηλαδή τα μηνύματα έχουν αμιγώς διαφημιστικό χαρακτήρα. Και καλά κάνει δηλαδή δεν θα του πω εγώ ή ο Καφάτος ή οποιοσδήποτε πως θα σκέφτεται. Εδώ θα προσέξετε και την θέση του RDoherty στον LUXMAN και τα μηνύματα, πριν μάθει ότι είναι και αντιπρόσωπος. Η διαφωνία του από ότι θα δείτε δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα θεωρεί διαφημιστικά, αυτό λέει δεν τον ενοχλεί καθόλου. Η διαφωνία έγκειται στην έλλειψη χρηστικότητας των «σεντονιών» και της προχειροδουλειάς του συντάκτη. Ακολουθεί φυσικά μια διαμάχη για το θέμα όπου το γνωστό ύφος του RDoherty έχει φέρει στο αμήν τον Ρένο. Επαναλαμβάνω το θέμα είναι η διατύπωση και όχι το επάγγελμα του Ρένου...

Είναι η φάση που στην hi end έχουμε ξεχάσει τα πάντα και ασχολούμαστε για μερικούς μήνες ΜΟΝΟ με καλώδια. Στρώνουν δεν στρώνουν, έχουν φορά δεν έχουν φορά, να πάρω να μην πάρω, το νέο μοντελάκι της XLO κλπ. Φυσικά την ευθύνη δεν την φέρει ο Ρένος, είναι τυχαίο. Ομηρικοί καυγάδες λοιπόν στην ποδιά των XLO και άλλων καλωδίων. Μιλάμε κανα 2 ωρο στο τηλέφωνο με τον Ρένο και δεν σας κρύβω ότι παρόλο που μου έγινε απευθείας συμπαθής έδειξε να μην καταλαβαίνει ότι η εμμονή του σε κάποια θέματα δεν κάνει καλό… στον ίδιο πάνω από όλα. Τέλος πάντων το ξεπερνάμε…

- Και κάπου εδώ, έρχεται το κατ’ εμέ ΜΕΓΑ λάθος του Ρένου να ανοίξει αυτό το θέμα:

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13441.0

Η κριτική του RDoherty στους καλωδιάδες κατασκευαστές, εκλαμβάνεται από τον Ρένο ως η συνομωσία του αιώνα. Αυτομάτως ο RDoherty μετατράπηκε σε κάποιον κρυφό ανταγωνιστή και εκεί έγινε το έλα να δεις. Το AVSite χώρος πολέμου για να βρει το δίκιο του ο Ρένος.

Εδώ να σημειώσω ότι ξαναβλέπω τον φίλο Αντώνη Κ. να υπερασπίζεται την κριτική του RDoherty θεωρώντας ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ την αντίδραση του Ρένου εντελώς απαράδεκτη.

Φυσικά όμως τον RDoherty τον έχουν ήδη στη μπούκα πάμπολλοι, με πρώτο τον Videomix και πολύ γρήγορα το thread μετατρέπεται σε μαστίγωμα του υποτιθέμενου… κι αν έχω ακούσει σενάρια γι αυτόν τον άνθρωπο...

Σε αυτό το τραβηγμένο από τα μαλλιά thread έχουν πέσει και διάφοροι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να διώξουν από το φόρουμ προσωρινά ΠΟΛΥ κόσμο και πρώτον από όλους τον Ρένο και τον Rdoherty. Αυτό δεν έγινε. Και δεν έγινε γιατί ο Ρένος είναι επαγγελματίας και κάτι τέτοιο θα του έκανε μεγάλο κακό. Την συνέχεια της ιστορίας την γνωρίζετε ήδη. Μια ιστορία αγάπης εξελίχτηκε μέχρι πριν από πολύ καιρό όπου ουσιαστικά ο Rdoherty έπαψε να ασχολείται με τον Ρένο και ο Ρένος βέβαια επίσης.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν και για να δεις πόσο και αν υπερασπίστηκε ο υποφαινόμενος ή το AVSite έναν επαγγελματία αγαπητέ μου φίλε g.kar, καλώ τον Ρένο να απαντήσει σε ΕΝΑ μόνο ερώτημα:
- Ρένο, ΠΟΙΟ είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ forum στο ελληνικό internet που ασχολείται με audio που επισήμως και δημοσίως ΔΕΝ σου έχει κάνει ποτέ παρατήρηση για διαφημιστικά μηνύματα και ΔΕΝ σου έχει σβήσει ποτέ μήνυμα ως διαφημιστικό?
1. Το www.avforum.gr?
2. To www.aca.gr?
3. Μήπως τo www.avclub.gr?

Δεν έχει άλλα forums… και εγώ τα διαβάζω ΟΛΑ.
Το μοναδικό λοιπόν site που δεν είχε αυτήν την αντιμετώπιση στον Ρένο, το μοναδικό site που σεβάστηκε πλήρως την οντότητά του ως επαγγελματία ακόμη και όταν ξέφυγε από τα όρια (το έκανε), είναι το AVSite και κατ’ επέκταση η διαχειριστική ομάδα του. ΜΙΑ φορά μόνον και μάλιστα σε φάση που επίσης τον ενημέρωσα εγκαίρως, μεταφέρθηκε μήνυμά του από μια κατηγορία σε μία άλλη γιατί αυτό είχε νέο προϊόν και την τιμή του. Ο Μαρίνος το κατάλαβε και δεν έφερε καμία απολύτως αντίδραση. Δεν είναι χαζός ο Μαρίνος, καταλαβαίνει τι κάνει...

ΑΥΤΗ λοιπόν είναι η αντιμετώπιση του site και του Τσαρουχά στον LUXMAN κύριε g.kar. Και για να δεις πόσο «πάσο» έκανε ο Τσαρουχάς στον Ρένο γιατί εκτιμάει το γεγονός ότι κάποιοι με την μ@λακία που μας δέρνει ζούνε τα παιδιά τους, μπορείς να ρωτήσεις τον κο Σπέρτο που πρόσφατα ήρθε στην παρέα μας, πόσες συζητήσεις off the record έχουμε κάνει με προσωπικά μηνύματα, γιατί την στιγμή που είδα μπόλικα link για το δικό του site δεν με πείραξε αν ένας άνθρωπος κάνει μαζί με το χόμπι του και την δουλειά του, είχα υποχρέωση όμως να του πω πέντε πράγματα γιατί υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα παρεξηγήσουν τις προθέσεις του. Γιώργο δεν λογοκρίνει το AVSite κανέναν, ΕΙΔΙΚΑ τους επαγγελματίες.

To site έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να προστατέψει το ήθος και την προσωπικότητα του Μαρίνου. Νομίζω όμως ότι ο ίδιος υπέπεσε σε τεράστια λάθη που του έκαναν πολύ μεγάλο κακό. Του το έχω πει και κατ’ ιδίαν το λέω και δημοσίως. Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω ότι το site χρειάζεται επαγγελματίες λοιπόν. Όποιος έχει περάσει από εδώ το έχει καταλάβει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιώργο, παρόλα αυτά στην ερώτησή μου δεν απάντησες επί της ουσίας παρά μόνον στους τύπους. Στέλνεις δε το θέμα πάλι στον RDoherty. Το θέμα λοιπόν που έθιξες εσύ αφορά 2-3 φίλους σου που δεν γράφουν στο site τις εντυπώσεις τους από τις «κρυφές» τους μαγικές ακροάσεις. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τίθεται θέμα λογοκρισίας από κανέναν. Αυτό που υπάρχει και ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει, είναι η κριτική ματιά και μάλιστα όσο αυστηρότερη γίνεται σε όλους όσους ασχολούνται με το θέμα. Για μένα αυτοί που δεν γράφουν απλά δεν την αντέχουν… Τέλος.

Εκτιμώ το γεγονός ότι εσύ είσαι ο μόνος από αυτήν την παρέα που γράφεις και βοηθάς. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι πραγματικά σου μιλάω. Ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει. Το AVSite δεν στηρίζεται ούτε σε εμένα, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν. Πιο ευθύς δεν μπορώ να είμαι. Αν δεν ήμουν θα έλεγα «τα καημένα τα παιδιά, κάτι να κάνουμε να έρθουν». Όχι φίλε. Όποιος θέλει και το σηκώνει, εδώ είμαστε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φυσικά δεν περιμένετε να πιστέψω κάποιοι ότι ξαφνικά σας έπιασε όλους μαζί ο πόνος για την κατηγορία hi end, έτσι? Είπαμε οι ιστορίες για λύκους και αρνιά είναι για τον γιό μου που είναι τεσσάρων. :lol: :lol:

Ας πάμε λοιπόν και στον RDoherty.

Η μόνιμη δικαιολογία του κοινού, ο πόνος και ο καημός του κάθε πικραμένου. Λόγος σατυρικός, ειρωνικός, ευθύς όμως. Τι πιο λογικό από το να ενοχλεί και μάλιστα πολύ…

Να σας πω τι ακριβώς συμβαίνει?
Ο RDoherty είναι σαν την σατυρική εφημερίδα του χωριού. Οι προύχοντες και μη που τρώνε στα αυτιά την ειρωνεία της εφημερίδας καθημερινά, τι κάνουν λοιπόν? Ζητάνε από τον Δήμαρχο να την κλείσει. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό γίνεται…

Ο RDoherty δεν βρίζει, ειρωνεύεται όμως και μας την σπάει ΠΟΛΥ. Χωρίς όμως διακρίσεις. Η μπάλα παίρνει συνεχώς τους πάντες και φυσικά εμένα και τον Ανδρέα και τον Χρήστο. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι πολλές φορές η μπάλα παίρνει και τον εαυτό του. Αυτο-σατιρίζεται και μάλιστα γελάει με το θέμα. Δεν θέλω να δώσω παραδείγματα, ούτε είναι ανάγκη να τα ξέρετε όλα.

Ο RDoherty όταν βλέπει κάτι που δεν το γουστάρει αρχίζει τα «γαλλικά». Δεν βρίζει ξαναλέω. Αλλά όταν δεν γουστάρει για παράδειγμα τον πρωϊνό καφέ και τον Πλούταρχο θα το πει, δεν θα χαριστεί. Όταν δεν γουστάρει το ύφος γραφής του Τσαρουχά, θα το πει δεν μασάει. Ξέρω πολύ καλά ότι ανάμεσα στα μέλη μας υπάρχουν άνθρωποι που μερικές φορές λένε «να αγιάσει το στόμα σου ρε RDoherty» γιατί απλά λέει πράγματα που εμείς κωλώνουμε να πούμε ή δεν μας επιτρέπει η θέση μας. Όπως εσείς έχετε πρόβλημα, έτσι κάποιοι άλλοι λένε μπράβο, μόνον που η στάση σας τους κάνει να τρομάζουν να πούνε έστω και μια μικρή καλή κουβέντα…

Λίγοι έχουν καταλάβει. Εδώ και μήνες το μόνο που ακούω είναι γιατί τον ανέχομαι εγώ, γιατί τον ανέχεται ο Ανδρέας ή ο γενικός. Γιατί τον ανέχεστε αφού μας την σπάει τόσο πολύ? Κάντε κάτι, προστατέψτε μας. Ότι λέει δηλαδή η Άντζελα Δημητρίου στον Alpha για τον Λαζόπουλο.

Δεν κάνετε τίποτα, μου έλεγε ένα βράδυ τις προάλλες ένας πολύ καλός μου φίλος. Σε εκείνο το θέμα μπήκες του λέω? Όχι.
Μάλιστα. Άρα εγώ όταν σβήνω μηνύματα του RDoherty ή όταν βάζω αστεράκια σε λέξεις του, ή όταν ο Καφάτος του στέλνει μηνύματα για να κάνει διορθώσεις σε κείμενά του ή όταν δέχεται παρατηρήσεις, πρέπει να δίνουμε αναφορά στα μέλη μας… ή μάλλον όχι στα μέλη μας. Στους συντονιστές. Διότι προφανώς κανείς δεν εμπιστεύεται την διαχείριση και τον ιδρυτή γιατί μάλλον ο RDoherty τους δίνει λεφτά, γκόμενες, ναρκωτικά ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και είναι αναγκασμένοι να τον ανέχονται εις βάρος μάλιστα της ψυχικής ισορροπίας κάποιων.

Και ερωτώ ευθέως και δημοσίως τον μεσιέ RDoherty:
1. Έχεις δεχτεί πάμπολλα μηνύματα με «παρατηρήσεις» για την συμπεριφορά σου?
2. Σου έχουν σβήσει ποτέ μήνυμα μέσα στο AVSite?
3. Σου έχουν βάλει ποτέ **** σε λέξεις σου?

- Απλή απάντηση θέλω: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Το θέμα αυτό πρέπει να λήξει μια και καλή. Η μαζική αντίδραση στον RDohεrty να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγάλει πουθενά. Δυστυχώς το μόνο που έχει καταφέρει είναι να φοβούνται να μιλήσουν οι υποστηρικτές της λογικής του, δηλαδή της κριτικής στάσης που έχει σε όλους και σε όλα. Ήτοι λογοκρισία.

Επειδή πραγματικά έχω βαρεθεί να ακούω γκρίνιες και επειδή δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να δίνει αναφορά για τις σχέσεις του με τον RDoherty ή αν τον πάει ή δεν τον πάει και επειδή κανείς από τους ομιλούντες δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την προσφορά του, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να εξετάζουμε την κάθε περίπτωση από εδώ και πέρα μεμονωμένα. Περιμένουμε λοιπόν τα pm σας κάθε φορά που νομίζετε ότι η περίπτωση χρήζει επέμβασης και μάλιστα αυστηρής. Κάτι που φυσικά δεν επικροτώ γιατί είναι σαν να βάζουμε συμπεριφορές στο μικροσκόπιο και να προσπαθούμε να λογοκρίνουμε όλοι εμείς οι politically correct κάποιον που… μας την σπάει. Αλλά δεν βλέπω και άλλη λύση οπότε θα το υποστώ.

Σταματήστε την κριτική και βάλτε το χεράκι σας. Σταματήστε την γκρίνια και κάντε κι εσείς κάτι. Μην ζητάτε μόνο.

Προσπαθήστε να δείτε όμως την συμπεριφορά ενός ανθρώπου με την λογική της εφημερίδας που έλεγα πιο πάνω. Δεν νομίζω ότι έχουμε να χάσουμε από αυτόν τον άνθρωπο. Να κερδίσουμε έχουμε. Δεν νομίζω ότι αυτός είναι το πρόβλημά μας. Εγώ και κάποιοι άλλοι το ξέρουμε, αυτό όμως προφανώς δεν αρκεί.

Η μπάλα σε σας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ευχαριστώ.
Τι να κάνουμε, κάποιοι δεν μας πιστεύουν και πρέπει να επιβεβαιώσουμε τις προθέσεις μας ως διαχείριση...

Reaction score
5
Για ρωτήστε και τον g.kar και άλλους πόσο τους αρέσει αυτή η σάτιρα και νομίζω έχουν να σας πουν ενδιαφέρουσες απόψεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αντώνης K. said:
Για ρωτήστε και τον g.kar και άλλους πόσο τους αρέσει αυτή η σάτιρα και νομίζω έχουν να σας πουν ενδιαφέρουσες απόψεις.
Κατανοητό. Τουλάχιστον όσο δεν γουστάρει η Άντζελα τον Λαζόπουλο. :lol:
Δεκτόν όμως. Γι αυτό είπα ότι προκειμένου να συζητάμε μέχρι του χρόνου για τον RD ή για οποιονδήποτε άλλον, κατά περίπτωση ένα pm προς την διαχείριση θα δώσει λύση στο πρόβλημα και ή θα επέμβει ή το θέμα θα συζητηθεί αρμοδίως, σε κάθε περίπτωση θα λυθεί. Μην νομίζετε ότι δεν είναι δυνατόν να μας ξεφύγει τίποτα.
Αν μας ξεφύγει λοιπόν, να μας το θυμίσετε.

Αν επίσης, κάποιος άλλος έχει να προτείνει καλύτερη λύση ας το κάνει.
Αλλά να τελειώνουμε ρε παιδιά...

Reaction score
3.623
Νίκος Τσαρουχάς said:
Ευχαριστώ.
Τι να κάνουμε, κάποιοι δεν μας πιστεύουν και πρέπει να επιβεβαιώσουμε τις προθέσεις μας ως διαχείριση...
Nίκο, εμένα με κάλυψαν όσοι τόλμησαν και έγραψαν σε αυτό το θέμα που άνοιξες εσύ.

Πάμε όμως να δούμε ένα άλλο περιστατικό δοκιμής από ιδιώτη (ο g.kar ποιος άλλος δοκιμάζει και γράφει εντυπώσεις ;;;)

Δείτε το θέμα με την δοκιμή που έκανα κάποτε στα καλώδια ηχείων της XLO.

Και πείτε μου αν ήσασταν στη θέση μου θα ξαναγράφατε κάποια δική σας δοκιμή/κριτική ενός δανεικού ας πούμε προΙόντος για τον ήχο που δοκιμάσατε στο σπίτι σας ;;;

Σημείωση: Τα περισσότερα στοιχεία που αφορύσαν τις δικές μου εντυπώσεις για τα συγκεκριμένα καλώδια τα διέγραψα αμέσως μετά για ευνόητους λόγους . Κάπου εκεί μέσα θα διαβάσετε και κάποια μηνήματα του Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη που έχουμε να τους δούμε κάποιους μήνες να γράφουν τις εντυπώσεις τους στην Hi-End.

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13425.0

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ευχαρίστως...

Βάλε ένα link με το θέμα να το δει ο κόσμος και εφόσον θέλεις το συζητάμε.

Reaction score
3.623
Επίσης γνωρίζω, από πρώτο χέρι, ότι και κάποιοι άλλοι (μέλοι μας) δοκιμάζουν διάφορα προΙόντα στο σύστημά τους και δεν γράφουν λέξη εδώ μέσα. Το κάνουν προφανώς για να μην δώσουν το δικαίωμα σε κανέναν να τους σχολιάσει γιατί θέλουν να συνεχίσουν το χόμπι τους όμορφα και ωραία χωρίς να ρισκάρουν. Το ρίσκο είναι για αυτούς που τολμούν. Το ρίσκο να το δούμε και από την πλευρά του αντιπροσώπου.

Και πείτε μου πάλι, πόσες φορές έγραψαν οι υπόλοιποι, πλιν εμού, τις εντυπώσεις τους από μηχανήματα που δοκίμασαν στο σπίτι τους ?
Οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες έως μηδενικές.

Αυτό το φαινόμενο παρατήρησα και πρέπει με κάποιο τρόπο να ενθαρρύνετε τον κόσμο να ρισκάρει. Γιατί περί ρίσκου πρόκειται.
Πάρτε τους ίδιους τους moderatos στις κατηγορίες που έχουν σχέση με το Αudio και το DIY. Πόσοι από αυτούς δοκίμασαν επώνυμα προΙόντα στο χώρο τους και στη συνέχεια ανέβασαν στην δική τους κατηγορία τις εντυπώσεις τους ;;;

O προβληματισμός που έθεσα στο τραπέζι είναι σαφέστατος.

Να δημοσιεύονται ή όχι τα αποτελέσματα των συγκριτικών στο AVsite ;;;

Kαι υπάρχουν δύο περιπτώσεις :

A. Προγραμματισμένες ομαδικές Δοκιμές/ Συγκριτικά συσκευών όπου στο τέλος θα γίνεται γνωστό σε όλους μας η σειρά κατάταξης . Εννοείται ότι στο τέλος ενός τέτοιου συγκριτικού τα μέλη που ήσαν παρόντα ψηφιζουν για την τελική σειρά κατάταξης.

Β. Μη προγραμματισμένες δοκιμες συσκευών στον χώρο μας ή σε χώρο που μας φιλοξενεί.
Πως εξασφαλίζεται η μη γελοιοποίηση του θέματος από αυτούς που μόνο διαβάζουν, δεν γράφουν ποτέ τις δικές τους κριτικές και ειρωνεύονται όσους ήταν παρόντες στην συναντηση ;;;.

Περιμένω τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας. Για το καλύτερο πάμε όχι για το χειρότερο. Δεν είπε κανείς ότι δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας σαν moderators. Αφήστε για λίγο τον αγωΙσμό σας στην άκρη και δείτε κάποια πράγματα.

Κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Ελεος ποια, ούτε οι εκπρόσωποι των κομμάτων δεν κάνουν έτσι !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Επίσης γνωρίζω, από πρώτο χέρι, ότι και κάποιοι άλλοι (μέλοι μας) δοκιμάζουν διάφορα προΙόντα στο σύστημά τους και δεν γράφουν λέξη εδώ μέσα. Το κάνουν προφανώς για να μην δώσουν το δικαίωμα σε κανέναν να τους σχολιάσει γιατί θέλουν να συνεχίσουν το χόμπι τους όμορφα και ωραία χωρίς να ρισκάρουν. Το ρίσκο είναι για αυτούς που τολμούν. Το ρίσκο να το δούμε και από την πλευρά του αντιπροσώπου.
Άρα συμφωνούμε. Δεν αντέχουν την κριτική, τόσο στα προϊόντα όσο και στην μεθοδολογία που ακολούθησαν βάσει της οποίας παρουσιάζουν και αποτελέσματα.

g.kar said:
Και πείτε μου πάλι, πόσες φορές έγραψαν οι υπόλοιποι, πλιν εμού, τις εντυπώσεις τους από μηχανήματα που δοκίμασαν στο σπίτι τους ?
Οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες έως μηδενικές.
Και γιατί φταίει κάποιος γι αυτό?
Όπως πολύ σωστά επισημαίνει σε κάθε περίπτωση ο Βασίλης ο Τσαντουλής (ενώ δεν το κάνει κανένας άλλος…) η προσωπική εμπειρία είναι χρήσιμη μεν ως δείγμα, εντελώς άχρηστη δε για εξαγωγή συμπερασμάτων. Δεν έχει διστάσει να το πει και για δικές του εμπειρίες που έχει καταθέσει εδώ.

Βεβαίως η σοβαρότητα των test ή των ακροάσεων κρίνεται και από την μεθοδολογία τους. Άρα μην περιμένεις να πει κάποιος μπράβο σε μια διαδικασία η οποία επί της ουσίας μπορεί να είναι όχι μόνον λάθος αλλά και υποψήφια προς παραπλάνηση. Ρε Γιώργο για τον Θεό, ΟΥΤΕ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ Ή ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ. Έχω ανοίξει αντίστοιχο θέμα και είναι στα sticked εδώ και 2 χρόνια. Πρέπει να δεχτούμε ως θέσφατα τα συμπεράσματα ακροάσεων ή να τα αποδεχτούμε χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς να ξέρουμε τι και πως?

Δεν φτάνει που δεν εκτίθεται κανένας, δίνοντας στοιχεία για μηχανήματα και χώρους ακροάσεων, υπάρχει και η απαίτηση να μην γίνεται κριτική σε αυτές αλλά και να εκλαμβάνονται ως οι αποκαλύψεις του Τριανταφυλλόπουλου.

Στην μόνη σωστή επί της διαδικασίας ακρόαση με την έννοια συγκριτικού που επιμελήθηκες εσύ με τον Αναμούρλα και τον Χατζηκωνσταντή, αρνηθήκατε να μας πείτε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αποτελέσματα αλλά μιλούσατε με γρίφους μπας και παρεξηγηθεί η krell. Με το ζόρι σας βγάλαμε την σειρά προτίμησης. Και μιλάμε για ρίσκο?

g.kar said:
Πως εξασφαλίζεται η μη γελοιοποίηση του θέματος από αυτούς που μόνο διαβάζουν, δεν γράφουν ποτέ τις δικές τους κριτικές και ειρωνεύονται όσους ήταν παρόντες στην συναντηση ;;;.
Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
Απαντώ λοιπόν:

Με την χρήση σωστών διαδικασιών (δεν χρειάζεται να πω παραπάνω – ξέρεις πολύ καλά ποιες είναι αυτές), αλλά και την πλήρη ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ αυτών, με λεπτομέρειες. Εφόσον οι διαδικασίες είναι οι πρέπουσες να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα βγεί να μιλήσει για προχειρότητα ή να κάνει οτιδήποτε άλλο. Δεν έχω παρά να σου θυμίσω το θέμα της κρυογένεσης όπου ενώ κάποιοι βγήκαν απλά να πούνε ότι ανακάλυψαν την αμερική, ο Τσαντουλής έγραψε με το «ν» και με το «σ» εντυπώσεις ακροάσεων για τις οποίες δεν βγήκε ΚΑΝΕΙΣ να αμφισβητήσει.

Το πρόβλημα από ότι καταλαβαίνεις δεν είναι οι άλλοι. Εμείς είμαστε. Αυτό εξάλλου είπε και ο Ανδρέας στο πρώτο του μήνυμα για τα συγκριτικά…

Reaction score
14
g.kar said:
Επίσης γνωρίζω, από πρώτο χέρι, ότι και κάποιοι άλλοι (μέλοι μας) δοκιμάζουν διάφορα προΙόντα στο σύστημά τους και δεν γράφουν λέξη εδώ μέσα. Το κάνουν προφανώς για να μην δώσουν το δικαίωμα σε κανέναν να τους σχολιάσει γιατί θέλουν να συνεχίσουν το χόμπι τους όμορφα και ωραία χωρίς να ρισκάρουν.

Τώρα αυτό τι είναι;
Ρίσκο; Από που και ως που;
Μάλλον στρουθοκαμηλισμός είναι. :wink:

Αν τώρα -αυτοί οι "κάποιοι"- δεν αντέχουν τον σχολιασμό και αρέσκονται στο να "ασκούν" το χόμπυ τους
μοναχικά ή σε κλειστούς κύκλους ...καλά κάνουν και δεν γράφουν.

Ούτε οι μασόνοι γράφουν πουθενά. :p :lol:

Reaction score
298
Νίκος Τσαρουχάς said:
αρνηθήκατε να μας πείτε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αποτελέσματα αλλά μιλούσατε με γρίφους μπας και παρεξηγηθεί η krell
8)

Reaction score
14
Αντώνης K. said:
Ο g.kar, εσύ Αντώνη και κάποιοι άλλοι δεν είσαστε το AVsite.
To AVsite -κατά την ταπεινή μου άποψη- δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
Οι απόψεις είναι σεβαστές. Δεν οφείλει κανένας να τις ασπαστεί.
Πόσο μάλλον να τις ακολουθήσει σαν επίσημη στάση το AVsite.

Reaction score
3.623
preve said:
g.kar said:
Επίσης γνωρίζω, από πρώτο χέρι, ότι και κάποιοι άλλοι (μέλοι μας) δοκιμάζουν διάφορα προΙόντα στο σύστημά τους και δεν γράφουν λέξη εδώ μέσα. Το κάνουν προφανώς για να μην δώσουν το δικαίωμα σε κανέναν να τους σχολιάσει γιατί θέλουν να συνεχίσουν το χόμπι τους όμορφα και ωραία χωρίς να ρισκάρουν.

Τώρα αυτό τι είναι;
Ρίσκο; Από που και ως που;
Μάλλον στρουθοκαμηλισμός είναι. :wink:

Αν τώρα δεν αντέχουν τον σχολιασμό και αρέσκονται στο να "ασκούν" το χόμπυ τους μοναχικά ή σε κλειστούς
κύκλους ...καλά κάνουν και δεν γράφουν.
Ούτε οι μασώνοι γράφουν πουθενά. :p :lol:
Φίλε preve, αυτοί ξερουν πολύ καλά τι κάνουν και το κάνουν χρόνια. Δοκιμάζουν με δανεισμό από τον αντιπρόσωπο π.χ. όλα τα καλώδια ηχείων που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά τα ακούνε προσεκτικά στο σπίτι τους και ουδέποτε κάνουν κάποια σχόλια εδώ μέσα.
Πολλές φορες αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι και η επιθυμία κάποιων αντιπροσώπων . Δεν είναι όμως πάντα έτσι .
Θεωρώ ότι η ενημέρωση πρέπει να γίνεται και για τα καλά, αλλά και για τα αποτυχημένα προΙόντα που δεν δούλεψαν για μας.
Με απλά λόγια εδώ μέσα πρεπει να γίνεται διάλογος και ανταλλαγή απόψεων κι όχι να επικοινωνούμε μεταξύ μας με p.m ή τηλεφωνικώς για να μαθαίνουμε κάποια πράγματα που ο άλλος φοβαται να τα γράψει εδώ μέσα.

Μην ξεχνάμε ότι πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν πράγματα για συγκεκριμένα προΙόντα που άλλοι έχουν την δυνατότητα να δανείζονται και κάποιοι άλλοι όχι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ όσο περισσότερο το συζητάμε τόσο βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε φίλε παραπάνω με το θέμα. Δυστυχώς δηλαδή...

Όποιος θέλει να γράψει είναι ευπρόσδεκτος. Δεν τον εμποδίζει κανείς...

Reaction score
3.623
preve said:
Αντώνης K. said:
Ο g.kar, εσύ Αντώνη και κάποιοι άλλοι δεν είσαστε το AVsite.
To AVsite -κατά την ταπεινή μου άποψη- δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
Οι απόψεις είναι σεβαστές. Δεν οφείλει κανένας να τις ασπαστεί.
Πόσο μάλλον να τις ακολουθήσει σαν επίσημη στάση το AVsite.
Δεν είπε κανένας να ασπαστείτε τις απόψεις μας. Ετσι κι αλλιώς κάποιοι ήδη από εδώ μέσα το έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να ξέρουν ποιες είναι οι απόψεις μας και οι προτιμήσεις μας σε ότι αφορά τον ήχο. Σε άλλα πράγματα βέβαια που αφορούν κυρίως τις προτιμήσεις μας στα γυναικεία top models εκεί, πέραν κάποιων εξαιρέσεων, συμφωνούμε όλοι :lol:.

Reaction score
3.623
Νίκος Τσαρουχάς said:
Εγώ όσο περισσότερο το συζητάμε τόσο βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε φίλε παραπάνω με το θέμα. Δυστυχώς δηλαδή...

Όποιος θέλει να γράψει είναι ευπρόσδεκτος. Δεν τον εμποδίζει κανείς...
Θα το συζητάμε όσο θέλουμε. Κι εδώ περιορισμός ;;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney