Προσοχή ΣΤΟΝ Ρόσι.λεανδρε συνεχεισε να προκαλεις τη ροσι![]()
![]()
Τον Βαλεντίνο.
Προσοχή ΣΤΟΝ Ρόσι.λεανδρε συνεχεισε να προκαλεις τη ροσι![]()
![]()
Τα είπες όλα. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.Καλά τώρα άντε να στήσει ο αντιπρόσωπος σωστά μέσα σε 3 μέρες σ' αυτούς τους χώρους ας πούμε 2 setup και ταυτόχρονα να στήνουν όλοι γύρω του. Ποιος θα ισοσταθμήσει πρώτος σε σχέση με ποιον χώρο που τον μοιράζεται με κάποιον άλλο αντιπρόσωπο με τί άλλο θα ακούγεται κλπ κλπ κλπ. Θα ήθελα να δω ηχοβολισμό από 5 ταυτόχρονα σε διπλανά δωμάτια θα πρέπει να είναι το τέλειο χάος. Άστο κανείς δε τα σκατώνει κάνουν το καλύτερο που μπορεί να γίνει δεδομένου συνθηκών. Απλά δε γίνεται καλύτερα σε επίπεδο εκθέσεων.
Τεράστιο λάθος το σκεπτικό σου .Έχει την εξής λογική: αν οι ηχογραφήσεις που ακούς δεν είναι καλές δε χρειάζεσαι το σούπερ hifi αναλυτικό σύστημα.
Είναι πολλοί αυτοί που ακούν μουσικές με κακές ηχογραφήσεις.
Όπως ισχύει και το αντίθετο. Ο αφρόντιστος χώρος θα χαντακώσει και τη καλή εγγραφή.Εάν ο χώρος είναι σχετικά καλός η χάλια ηχογράφηση θα ακουστεί πολύ καλύτερα από ότι σε αφροντιστο χώρο .
Σε έχασα. Αυτό τώρα πιστεύεις ότι είναι καλό ή κακό;Η 9 στους 10 ακούν ότι βρουν τσάμπα χωρίς να τους ενδιαφέρει η ανάλυση .
Άσε τι πιστεύω εγώ.Όπως ισχύει και το αντίθετο. Ο αφρόντιστος χώρος θα χαντακώσει και τη καλή εγγραφή.
Σε έχασα. Αυτό τώρα πιστεύεις ότι είναι καλό ή κακό;
δυστυχώς Χρήστο, μόνο λόγια είναι η @Rosinante , ούτε μια φωτό..τίποτα!
Αν εξαιρέσεις μια που έβαλε πριν, αλλά μάλλον ήταν αμακιγιάριστη κι από ξενύχτι!... πράσινη ήταν σου λέω!..φαντάσου τι είχε πιεί!![]()
τις καλές δε μας τις δείχνει...
Ωωωωωω, κουκλάρα!!!View attachment 141967
Τι με κοιταζεις Ρόζι μουδιασμενοοοο,
συγχωρα με που δεν καταλαβαινω
Τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοι![]()
Άμα είναι έτσι, αγοράζω και ενεργά ρε φίλε.Εγώ, πάλι, κρίνοντας από το άβαταρ, φαντάζομαι τη Ρόζι κάπως έτσι...
View attachment 141970
Μνιά κοινωνική προσφορά για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη...![]()
οπα νεος ποιητης στο αβσαιτΤι με κοιταζεις Ρόζι μουδιασμενοοοο,
Το φαντάζεται δύο φορές την ημέρα....Αυτό το... 69Χ2, πώς το κάνεις ρε μπαγάσα??
Oι ηχογραφήσεις δεν νοούνται να διαχωρίζονται σε καλές ή κακές υπάρχουν ηχογραφήσεις προσεγμένες εντός δοσμένων εδώ και δεκαετίες τεχνικών και όχι μόνο πλαισίων, φροντισμένες όπως πρέπει και ηχογραφήσεις εκτός αυτών. Μια κακοφροντισμένη παραγωγή σε έναν άρτιο ηχητικά χώρο που πληρεί σωστούς χρόνους αντήχησης ο οποίος έχει επαρκή διάχηση και αντίστοιχη ηχομόνωση ώστε να μην βάλεται από εξωτερικό θόρυβο θα αποκαλύψει όλα τα λάθη - ελατώμματα μιας ελλειπτικής ηχογράφησης. Δεν διορθώνει ο χώρος το λάθος το αναδεικνύει.Τεράστιο λάθος το σκεπτικό σου .
Δεν ανέφερα πουθενά για κόστος μηχανημάτων η αναλυτικο σύστημα.
Εάν ο χώρος είναι σχετικά καλός η χάλια ηχογράφηση θα ακουστεί πολύ καλύτερα από ότι σε αφροντιστο χώρο .
Αυτό το λάθος κάνουν πολύ εδώ μέσα ...
Η 9 στους 10 ακούν ότι βρουν τσάμπα χωρίς να τους ενδιαφέρει η ανάλυση .
Bhutia , είσαι ¨περίπτωση ¨ τελικά..![]()
Το καλό του να είμαι μυστήριο τραίνο χωρίς σταθμούς αλλά και χωρίς να χρέωνα εισιτήρια είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη να παίρνω στα σοβαρά τέτοια πράγματα....
απ αυτό όμως, μέχρι...τη σταχυολόγηση των επίμαχων εδαφίων...περισσότερο με ψύχωση με μένα μου κάνει παρά με κάτι άλλο...
πες μου τι θες μαναμ να το λύσουμε!![]()
τι θα γινει οταν παρει συνταξη μεγα προβλημα γευση του προβληματος τα σαββατοκυρικα χαμηλωσετο θα μας κουφανεις κλπ.κλπ
Όποιος πάει να ακούσει για πρώτη φορά αυτό το ηχείο αναμένοντας να εντυπωσιαστεί αμέσως υπό οιεσδήποτε συνθήκες,δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να προχωρήσει σε απόκτηση.Δεν λειτουργούν έτσι οι ακροαματικές αρετές αυτού του ηχείου.
ναι το πρωι μου λεει .εγω θα παω σχολειο, εσυ εδω .να λοιπόν και κάποιος που τον ευνόησε ο Κατρούγκαλος. Σύνταξη στα 67. Αλλά για τη σύζυγο