Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Reaction score
445
Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

ερώτηση: στο pc που έχω αυτό το usb dongle, δε θα έπρεπε κανονικά να βλέπω digea? στη λίστα προστέθηκαν τα επιπλέον κανάλια αλλά μαύρη μαυρίλα...και η πλάκα είναι ότι ενώ τα cine και sport συνεχίζω να τα βλέπω κανονικά, ξαφνικά μαύρισαν και τα prisma-rik..
Εχεις εγκατεστημενους codecs για αποκωδικοποιηση MPEG4 ? Αν οχι, τοτε κατεβασε το ffdshow, κανε εγκατασταση και ξαναδοκιμασε.
έχω το K-lite mega codec pack και μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να μη παίζει κάτι...ακόμα και μετά από restart, τα prisma-rik γιοκ...τι κουλό είναι αυτό πάλι...??

τελικά τα πρισμα-ρικ συνήλθαν με άλλο ένα restart...τα mpeg4 δεν είναι λίγο εώς πολύ περίεργο που δε τα βλέπω, παρόλο που έχω mpeg4 codecs? (και klite mega codec pack αλλά και με ffdshow που δοκίμασα)...
καμιά ιδέα..?:108:

Reaction score
89
ρε παλικαρια στη samsung την b6000 πως διαολο τα εντοπιζει τα ψηφιακα καναλια????? βαζω αναζητηση ψηφιακα ψηφιακα και αναλογικα χωρα εβαλα γερμανια οthers οτι υπαρχει αλλα τζιφος η δουλεια..... κανω κατι λαθος?????

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.098

Γιατί στην γερμανία είσαι?

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea... Καλώς ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση

Γιατί στην γερμανία είσαι?
οχι ρε γιαννη ελλαντα ειμαι αλλα η χωρα μας δεν ειναι μεσα στις επιλογες βλεπεις. Οποτε εβαλα γερμανια μετα δοκιμασα others (καπου κει μεσα λες να ειμαστε εε?? ) αλλα πηρα τα 3.....

Reaction score
19.995

τελικά τα πρισμα-ρικ συνήλθαν με άλλο ένα restart...τα mpeg4 δεν είναι λίγο εώς πολύ περίεργο που δε τα βλέπω, παρόλο που έχω mpeg4 codecs? (και klite mega codec pack αλλά και με ffdshow που δοκίμασα)...
Δεν φτάνει να έχεις τους decoder, πρέπει να τους επιλέξεις κιόλας στο πρόγραμμα της κάρτας, αν αυτό υποστηρίζει τέτοια επιλογή. Διαφορετικά χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα. Πχ, αυτό εδώ φαίνεται ενδιαφέρον, αν υποστηρίζει την κάρτα λογικά θα μπορείς να δεις τα κανάλια της Digea...

http://www.mirillis.com/splash.html

Reaction score
26.556

οχι ρε γιαννη ελλαντα ειμαι αλλα η χωρα μας δεν ειναι μεσα στις επιλογες βλεπεις. Οποτε εβαλα γερμανια μετα δοκιμασα others (καπου κει μεσα λες να ειμαστε εε?? ) αλλα πηρα τα 3.....
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ.

Reaction score
3

Μάλλον η κεραία σου βλέπει Πάρνηθα και όχι Υμηττό ή Αίγινα
Η Πάρνηθα εκπέμπει μόνο αναλογικά

Reaction score
89

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ.
μπα ουτε φως εκει περα.... παντως θεμα κεραιας δε νομιζω οτι παιζει τι λετε??? απλα δε ξερω επειδη ειναι κεντρικη στη πολυκατοικια κ δεν εχω προσβαση στη ταρατσα για να δω προς τα που κοιταει...... :144::144::144:

Reaction score
445

Δεν φτάνει να έχεις τους decoder, πρέπει να τους επιλέξεις κιόλας στο πρόγραμμα της κάρτας, αν αυτό υποστηρίζει τέτοια επιλογή. Διαφορετικά χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα. Πχ, αυτό εδώ φαίνεται ενδιαφέρον, αν υποστηρίζει την κάρτα λογικά θα μπορείς να δεις τα κανάλια της Digea...

όταν λες να τους επιλέξω στο πρόγραμμα της κάρτας..??
με windows media center των 7 βλέπω tv...
θα δοκιμάσω το λινκ που έδωσες μπας και...
thanks..

Reaction score
3

Από Κέντρο, η λήψη είναι αρκετά καλή, αν και έχω διακλάδωση σήματος κεραίας σε 2 τηλεοράσεις.
Η ισχύς σήματος είναι μέτρια όπως και στα ψηφιακά της ΕΡΤ.
Η χρονοκαθυστέρηση υπάρχει αλλά δεν με ενοχλεί.
Η εικόνα που έχω είναι πολύ καλύτερη της αναλογικής μιας και η τελευταία μου έδινε είδωλα και χιόνια (σε ορισμένα κανάλια).

Reaction score
445

όταν λες να τους επιλέξω στο πρόγραμμα της κάρτας..??
με windows media center των 7 βλέπω tv...
θα δοκιμάσω το λινκ που έδωσες μπας και...
thanks..
και όμως...ο player τα σπάει..
βρήκε τα ψηφιακά όλα (digea και ert) και τα δείχνει μια χαρά...πολλά υποσχόμενος θα έλεγα...
τα περίεργο..?? βρήκε μόνο τα 12 ψηφιακά και κανένα αναλογικό... ας είναι όμως...ούτως ή άλλως, αυτά βλέπω κατά 95%..
thanks mate..;)

ps: ποιος θα βρει το κουλό με το wmc και γιατί δε τα βλέπω εκεί..??

Reaction score
19.995

Δεν είναι περίεργο, υποστηρίζει μόνο ψηφιακές DVB-T λήψεις. Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει καμία για να τον δοκιμάσω, μόνο μία ψηφιακή εκπομπή της ΕΡΤ χωρίς κανάλια (δείχνει μόνο σήμα στον player).

Reaction score
445

ναι όντως το είδα ότι υποστηρίζει μόνο τα ψηφιακά...
είναι σε πολύ αρχικό στάδιο εξέλιξης βέβαια, αλλά είναι σε καλό δρόμο...φαντάσου δεν έχει καν λίστα καναλιών, αλλά πρέπει να τα πηγαίνεις χειροκίνητα με το page up/down από το πχ 12 στο 5 ...και ο ήχος είναι λίγο χαμηλός σε σχέση με τον kmplayer ή και τον wmc...
η ουσία είναι ότι δείχνει ψηφιακά,οπότε προς το παρόν καλύπτομαι στο pc...

άρα το ότι δε τα βλέπω στο wmc , είναι θέμα ρυθμίσεων κάπου..??

Reaction score
0

αρχές Κηφισιάς... πρίν την πλατεία και έχω σήμα 3/5 μονάδες χωρίς σπασίματα...
Έτσι εξηγείται. Εσύ βλέπεις Υμηττό, από Ν. Ερυθραία και μετά έχουμε την Πεντέλη μπροστά.

Reaction score
0

Βλέπω κάποιους να έχουν πρόβλημα με κάποιες τηλεοράσεις και τo Neotion CI. Αν έχετε την δυνατότητα δοκιμάστε την Free to air NP4+ . Είναι εντελώς νέο hardware και έχει μεγαλύτερη συμβατότητα με τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με εκτίμηση

Reaction score
0

Βλέπω κάποιους να έχουν πρόβλημα με κάποιες τηλεοράσεις και τo Neotion CI. Αν έχετε την δυνατότητα δοκιμάστε την Free to air NP4+ . Είναι εντελώς νέο hardware και έχει μεγαλύτερη συμβατότητα με τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με εκτίμηση
εκτιμημένος :)

εγώ έχω χοντρό πρόβλημα με το τo Neotion CI. δεν μπορώ να κοιμηθώ καθώς σκέφτομαι πως μπορώ να εκδικηθώ το ..op που μου πούλησε το τo Neotion CI NP4 (χωρίς το +), σαν κατάλληλο για την τηλεόρασή μου - το είχε γραμμένο με κεφαλαία και bold στο pdf που είχε στη σελίδα του Neotion CI NP4 - χαρακτηριστικά του προϊόντος!
πέρασαν περισσότερες από 20 μέρες, που αγορ΄παστηκε οπότε δεν επιτρέφονται χρήματα ούτε γίνονται αλλαγές!

Έχω όμω τόσο πονηρευτεί, που δε σκάω άλλα 40 ευρώ για να δοιμάσω και το Neotion CI np+! Αφού κι αυτό στο "φλου" κινείται!
Φαντάζομαι σε κανένα τρίμηνο θα έχουν πέσει στα 10 ευρώ!

Προσωπικά συνιστώ να μην αγοράσει κανένας αυτό το module, αυτή την εποχή, μέχρι να ξεκαθαρίσε η κατάσταση. Αν είναι τόσο γκαζβμένος καλύτερα να πάρει εξωτερικό κουτί apokvdikopoiht;h, στα ίδια λεφτά αλλά 100% πώς θα δουλέψει

Reaction score
7.010

Πριν λιγο δοκιμασα απο περειργεια να συντονισω την τηλεοραση μου και το dvd-recorder (και τα δυο με mpeg2 δεκτη) και επιασα τα καναλια της digea αλλα φυσικα μονο τον ηχο και τις οποιες πληροφοριες για το προγραμμα (epg) αλλα και το teletext!!!!

Τα καναλια τα βρισκει κανονικα,σαν ονοματα κλπ και ο ηχος ειναι κανονικος.

Δεν περιμενα να δω εικονα βεβαια αλλα απλα το εκανα απο περιεργεια.

Μαλλον ομως δεν θα αγορασω mpeg4 δεκτη,αλλωστε εχω τον Υμητο φατσα-καρτα και η αναλογικη εικονα ειναι μια χαρα.
Δε λεω βεβαια ειναι ευκολια να συνδεεις ενα usb δισκο στο δεκτη και να γραφεις οσο θελεις αλλα πιστευω οτι συντομα θα βγουν στην αγορα dvd-recorder με mpeg4 δεκτη και θα παρω ενα τετοιο.

Reaction score
0

Παιδιά ακόμα όλοι σε 4:3 (εκτός σκάι) ??????? :111: διαβάζω καλά;;;;

Ποιά ψηφιακή εποχή μας δουλεύουν;

Α ρε ξύλο που θέλουν.......

θα ΠΕΡΙΜΕΝΩ ........... :145:

Reaction score
0
Στο Ελληνικό πάντως η εικόνα είναι χάλια. Γεμάτη σπασίματα, μερικά κανάλια δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε καν τι δείχουν και ο ήχος με συνεχείς διακοπές.

Μου φαίνεται παράξενο όμως που έχω ακόμα αναλογικά κανάλια ενώ δεν μπορώ να δω Πάρνηθα ούτε και τις κεραίες του Υμηττού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.198
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike