Οδηγος mkv. Τι ειναι τα matroska και πως τα αναπαραγουμε.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Οδηγος mkv. Τι ειναι τα matroska και πως τα αναπαραγουμε.

Νομιζω πως ο επεξεργαστης σου δεν επαρκει.
Κοιταξε την ωρα που παιζει το αρχειο το ποσοστο χρησης της cpu σου.

Reaction score
0

χρήση cpu από 44-100

έχεις δίκιο ,λογικά αυτός είναι ο λόγος που έχει κολλήματα.
υπάρχει τρόπος / player που δεν επιβαρύνει την cpu τόσο πολύ κατά την αναπαραγωγή mkv στα 1080 ?

υπάρχει λύση με το laptop που έχω ή είμαι για άλλα έξοδα ( media streamer ) ?

NIX

Reaction score
0

Ο πιο αποδοτικος τροπος αναπαραγωγης ειναι αυτος που περιγραφεται σ`αυτον τον οδηγο.
Δυστυχως αν σ`ενδιαφερει η αναπαραγωγη 1080 αρχειων θα πρεπει ν`αλλαξεις laptop.

NIX

Reaction score
0

Πρωτον δεν βγαινουν ολα τ`αρχεια σε L4.1 και δεύτερον με τον decoder του mpc ή τον cyberlink θα εχει ακομα μεγαλυτερο προβλημα με τα μη L4.1 αρχεια.

Reaction score
0

δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα.
παρατήρησα όμως ότι τα σπασίματα τα κάνει όταν τρέχουν τα vista στο background κάποιες λειτουργίες.

μάλλον πρέπει να αλλάξω pc :-(

NIX

Reaction score
0

Ποτε! Βεβαιως δεν αλλαζει κατι.

Reaction score
32
Φίλε Νix μια βοήθεια.
Εγκατέστησα το DirectVobSub 2,39. Θα πρέπει να κάνω κάτι διότι δεν μπορώ να το δω στον media player όταν παίζει ταινία.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Αν το DirectVobSub λειτουργεί σωστά, θα πρέπει κατά την αναπαραγωγή του video να εμφανίζεται κάτω-δεξιά στη γραμμή εργασιών ένα εικονίδιο πράσινου βέλους. Κάνεις δεξί-κλικ πάνω του > Show Subtitles.

Reaction score
0
Ενα πολυ ευχρηστο προγραμματακι για να αφαιρειτε αχρηστες γλωσσες και υποτιτλους απο τα mkv. Μικραινει λιγο το αρχειο χωρις να χανει σε ποιοτητα ηχου και εικονας.

Reaction score
0
ΝΙΧ καταπληκτικός ο οδηγός σου και μάλιστα πολύ χρήσιμος :)

Απλά θέλω να κάνω μια επισήμανση επί του θέματος. Δεν είχα ιδιαίτερες γνώσεις επί του θέματος ωστόσο χωρίς να κάνω τίποτα από αυτά που ανέφερες στον οδηγό σου κατάφερα να παίξω τα mkv με άνετα. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να κατεβάσω το K-Lite Codec Pack και να του κάνω "Full" εγκατάσταση.

Δε θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω τη δουλεία σου αλλά πιστεύω ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει τους πιο αρχάριους επί του θέματος.

Reaction score
912

Ο οδηγος του Νιχ για ποιο "fine tuning"!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ενα πολυ ευχρηστο προγραμματακι για να αφαιρειτε αχρηστες γλωσσες και υποτιτλους απο τα mkv. Μικραινει λιγο το αρχειο χωρις να χανει σε ποιοτητα ηχου και εικονας.

Φίλε mikes4207 θα παρακαλούσα προγράμματα και οδηγοί που είναι δημιούργημα άλλων να μην δίνονται με links τύπου rapishare αλλά να μπαίνει η σελίδα του δημιουργού ή κάποιου άλλου ιστοτόπου που να είναι προσπελάσιμος σε όλους χωρίς περιορισμούς.

Reaction score
0
Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση;
Έκανα τις ρυθμίσεις ακριβώς σε Vista και τα MKV μου τα δείχνει σε fast forward! Δεν μπορώ να το φτιάξω! Έχω ati 3470, χρειάζετε κάποια άλλη ρύθμιση;
Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Οδηγος mkv. Τι ειναι τα matroska και πως τα αναπαραγουμε.

Αν ισχυει το πρωτο δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα (μονο το reclock μπορει να σε βοηθησει),εαν ομως ισχυει το δευτερο το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να κατασκευασεις μονος σου μια αναλυση 1080p 24Hz.
Τα φωτα σας παρακαλώ....Πως γινεται αυτο το reclock??Πως κατασκευαζουμε αναλυσεις????

Reaction score
0
να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου κατι....ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος που παρουσιαζεται εδω?η κ απλα αμα βαλουμε το k-lite codek packειναι το ιδιο ? σε ποια περιπτωση εχουμε καλυτερα αποτελεσματα?ευχαριστω...

Reaction score
1

Καταρχην καλως ηρθες.

Τη δουλεια σου θα την κανεις, απλως το k-lite εχει καποια επιπλεον πραγματα που δεν θα χρειαστεις (μαλλον) ποτε. Ο player που παρουσιαζεται εδω, εχει ακριβως αυτα που χρειαζεται καποιος για αναπαραγωγη των mkv, τιποτα παραπανω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef