Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
0
Αν ακουσες σε αυτον τον απαραδεκτο χωρο και εβγαλες συμπερασματα τοτε υποτιμας δημοσια τον εαυτο σου.Εγω παντως δεν θα τα εσκαγα χοντρα
ακουγοντας σε ενα χωρο που δεν κανει ουτε για ντεμο ipod.
Ουτε θα εμπιστευομουν καποιον πωλητη που ισχυριζεται οτι τα καλυτερα
μηχανηματα στον κοσμο ειναι τα δικα του.
Και εισαι κι....ΑΛΗΤΑΡΑΣ!

Πεστα επωνυμως αυτα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Αν ακουσες σε αυτον τον απαραδεκτο χωρο και εβγαλες συμπερασματα τοτε υποτιμας δημοσια τον εαυτο σου.Εγω παντως δεν θα τα εσκαγα χοντρα
Κε Γιοχαν, διχως να θελω να σας προσβαλλω θα ηθελα απλως να σας επισημανω πως δεν εκτιμω διολου το γεγονος πως στο πρωτο σας μηνυμα μπηκατε τοσο ακομψα με "γκολ απο τα αποδυτηρια".
Δεν θιγουμε ετσι τους κοπους ενος συνανθρωπου μας και κυριως ενος συνομιλητη μας σε μια κοινοτητα.
Σας ευχαριστω που με ακουσατε και να με συγχωρειτε για ακομα μια φορα.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.545

Περί χώρου ο λόγος...

Θα έλεγα ότι ο χώρος του Γιώργου καταρχήν ήταν από τους πιο καθαρούς και τακτοποιημένους από όσους πήγα, και θέλω να πιστεύω ότι πελάτες που σκάνε κάποια σεβαστά λεφτά αν μη τι άλλο θέλουν και ο χώρος να είναι κάποιου επιπέδου...και να μη σιχαίνονται να πατήσουν στη μοκέτα ή να κάτσουν στον καναπέ!

Ακουστικά, δεν είμαι expert να σου πω, αλλά ξέρεις κάτι, μοιάζει πολύ με το χώρο μου (διαστασιακά) όπου επρόκειτο να ακούω το συστημά μου. Ούτε βαριές κουρτίνες ούτε ηχοαποροφητικά, ούτε άλλο κόλπα.
Και εν τέλει εις γνώση μου, πήρα το ρίσκο στο χώρο μου να μην ακούγεται το ίδιο (καλά κατά τη γνώμη μου) όπως φυσικά το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε χώρο όπου ο κάθε έμπορος έχει στήσει το μαγαζί του.

Περί λοιπών σχολίων σου επέτρεψε μου να μην ασχοληθλω περαιτέρω, και το ίδιο θα πρότεινα και στο κ. Θεοφιλάκο, που είδα ότι αρπάχτηκε. Δεν έχει νόημα Γιώργο, ο νοών νοήτω.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Όταν το 1ο μήνυμα ενός μέλους καταφέρεται τόσο πολύ ενάντια σε έναν άνθρωπο του χώρου, νομίζω απαιτούνται κάποιες εξηγήσεις εκ μέρους του.
Όλοι ξέρουν πόσο διαφωνώ σε ηχονοοτροπία με τον musiclover, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό. Ελπίζω πως ο "Γιόχαν Κρόϊφ" θα μπορέσει να εξηγήσει τη δομή του χώρου, για να με πείσει πως είναι ακατάλληλος.
Όσο για το κράξιμο που αναφέρεις, vmantas, πήρες απ' τον κατηγορούμενο τα συχαρίκια. Σε ρωτώ, είναι αυτό:
Κι εσυ δεν κανεις ουτε για να.......δεσεις τα κορδονια....ΜΟΥ!:cool_11:
τρόπος σοβαρού ατόμου;
Είναι απάντηση λιμανιού και μόνο. Έχε υπ' όψιν σου πως το κράξιμο που αναφέρεις, δεν τόχει φάει για τα μηχανήματα που πουλάει (ειδικά εγώ δεν ξέρω για να μιλήσω), αλλά για τους ευγενικούς του τρόπους.
Αφού όμως εσύ τον εμπιστεύεσαι, πάω πάσο.

Reaction score
0
Κι εσυ δεν κανεις ουτε για να.......δεσεις τα κορδονια....ΜΟΥ!:cool_11:
τα επιχειρηματα σου ειναι η αποθεωση της λογικης.Ευτυχως που παρατησες το πανερι στο Γυθειο και ηρθες να μας σωσεις απο τονΟρφεα τονΖωδιατη τον ζαφειροπουλο τον ακουαριους τον Αντωνοπουλο τον Σμυρλη τον χατζηδημητριου τον χατζη τον Μενδρινο τον Πουτου και τοσους αλλους απατεωνες που εχουν μηανηματα
για πεταμα .Σε ευχαριστουμε που υπαρχεις και μας σωζεις απο τα νυχια τους. Σε ευχαριστουμε που φερνεις μονο τα καλυτερα μηχανηματα στον κοσμο. ΟΚογιας ειναι ημιθεος αλλα εσυ είσαι θεος :respect::respect::respect::respect:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.545
Re: Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

....Αφού όμως εσύ τον εμπιστεύεσαι, πάω πάσο.
Εμπιστεύομαι πρωτίστως τα αυτιά μου και τα γούστα μου.
Δεν είπα σε καμμιά περίπτωση ότι ο κ. Θεοφιλάκος ή ο κάθε έμπορος είναι καλός ή κακός ως άνθρωπος, ή αν ταιριάζουν τα γούστα μας για παρέα ή όχι.
Δεν θα μπορούσα άλλωστε μέσα από τις 2-3 ώρες που είμαι για ακρόαση σε έναν έμπορο να του φτιάξω και το προφίλ προσωπικότητας του. Εδώ καλά καλά από ότι λένε ούτε το σύστημα δεν μπορεις να κρίνεις σε αυτόν το χρόνο!
Επίσης είμαι σε αρκετά ώριμη ηλικία πιστεύω, για να ξέρω πια ότι ειδικότερα οι εμπορικές σχέσεις στηρίζονται στο συμφέρον του καθενός. Αν τώρα το συμφέρον του ενός δεν γίνει ζημιά του άλλου, έχουμε μια καλή εμπορική σχέση εμπόρου-πελάτη, ή οποία ίσως κρατήσει και για μελλοντικές πιθανές συναλλαγές, σε όποια άλλη περίπτωση τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Μακάρι όλοι όσοι μας πουλάνε κάτι να ήταν και άνθρωποι που θα μπορούσαμε να γίνουμε και φίλοι...πάντως ειδικά σε αυτή μου τη γύρα στη συγκεκριμένη αγορά έπαθα την πλάκα μου με το επίπεδο κάποιων και απορώ πραγματικά πως στέκονται στην αγορά...και πως είναι δυνατόν στην προσπάθεια τους να σου πουλήσουν να περηφανεύονται ότι οδηγούν Porsche..και δεν ήταν ένας και δύο...

Reaction score
0

Σε ρωτώ, είναι αυτό:

τρόπος σοβαρού ατόμου;
Είναι απάντηση λιμανιού και μόνο. Έχε υπ' όψιν σου πως το κράξιμο που αναφέρεις, δεν τόχει φάει για τα μηχανήματα που πουλάει (ειδικά εγώ δεν ξέρω για να μιλήσω), αλλά για τους ευγενικούς του τρόπους.
Αφού όμως εσύ τον εμπιστεύεσαι, πάω πάσο.
Του μιλησα στην γλωσσα που καταλαβαινει...

Κυριε ανεμελε (αλλος ανωνυμος) οταν ερθουν σε εσενα τιποτα ρεμαλια για να σου προσβαλλουν την δουλεια και το σπιτι, τοτε να δουμε εσυ πως θα απαντησεις...

Για την ιστορια ο χωρος ακροασης στο καταστημα μας εχει καθαρο εμβαδο 55 τ.μ. με διαστασεις 4,5χ12 μετρα περιπου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Κυριε ανεμελε (αλλος ανωνυμος) οταν ερθουν σε εσενα τιποτα ρεμαλια για να σου προσβαλλουν την δουλεια και το σπιτι, τοτε να δουμε εσυ πως θα απαντησεις...
Για περίμενε λίγο...
Το ποδοσφαιρικό μπάσιμο του CRUYFF, είναι προφανώς κατακριτέο. Αυτό δεν σηκώνει κουβέντα. Μήπως όμως πρέπει να αναρωτηθείς, αν οι συνάδελφοί σου επαγγελματίες θα περίμεναν μετά τα zu, b&w, martin logan, τους μικρούς ενισχυτάκους κλπ, να μιλήσεις σχεδόν περιφρονητικά και για άλλα προϊόντα που δεν αντιπροσωπεύεις για να σου τα χώσουν? Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι κακώς εισπράττεις όσα είδαμε διότι εσύ διδάσκεις ήθος? Για σκέψου λίγο.

...

Reaction score
0

Για περίμενε λίγο...
Το ποδοσφαιρικό μπάσιμο του CRUYFF, είναι προφανώς κατακριτέο. Αυτό δεν σηκώνει κουβέντα. Μήπως όμως πρέπει να αναρωτηθείς, αν οι συνάδελφοί σου επαγγελματίες θα περίμεναν μετά τα zu, b&w, martin logan, τους μικρούς ενισχυτάκους κλπ, να μιλήσεις σχεδόν περιφρονητικά και για άλλα προϊόντα που δεν αντιπροσωπεύεις για να σου τα χώσουν? Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι κακώς εισπράττεις όσα είδαμε διότι εσύ διδάσκεις ήθος? Για σκέψου λίγο.

...

Με εσενα κ.Τσαρουχα δεν ασχολουμαι...

Και φυσικα γελιεστε αν νομιζετε οτι θα πιστεψω εγω και πολυ περισσοτερο οι αναγνωστες μας, πως ο "κυριος" που ξευτιλιζει το ονομα του ολλανδου παικτουρα ειναι καποιος τυχαιος, που ξαφνου περναγε εξω απο ενα σαιτ κι αποφοσασισε να την πεσει σε εναν επαγγελματια του χωρου...

Καποιος απο τους γνωστους αγνωστους ειναι για αυτο και τον εβρισα!

Οσο για τα περι ηθους, αστα ρε φιλε, εσυ εισαι βλεπεις...του κατηχητικου:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: wall_1

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Ο Απειρούλης ...
... εντυπωσιάστηκε με διάφορες νέες λέξεις και έννοιες, και διαβάζοντας τα πρώτα review, δυσκολεύτηκε πολύ να κατανοήσει το κείμενο, και ας έχει 1 πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά τεχνολογικού χαρακτήρα ας πούμε.
Εμπιστεύομαι πρωτίστως τα αυτιά μου και τα γούστα μου.
...

Reaction score
0

Του μιλησα στην γλωσσα που καταλαβαινει...

Για την ιστορια ο χωρος ακροασης στο καταστημα μας εχει καθαρο εμβαδο 55 τ.μ. με διαστασεις 4,5χ12 μετρα περιπου.
Να πατε ναδειτετο χωρο του με τις ηχειαρες των40000ευρω το ενα να απεχει1,5 μ απο τοαλλο για να καταλαβετε τι σημαινει στερεοφωνικη εικονα.
μαλον ο φιλτατος μετραει με τα δαχτυλα.
Αρε κοροιδο Αντωνοπουλε και κοροιδο Κεκεμενη και κοροιδο Μπακα που τα σκασατε για να δώσετε χώρους της προκοπης στους πελατες σας

Reaction score
0

Για περίμενε λίγο...

...
Δεν μιλαω σχεδον περιφρονητικα...μιλαω ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ.

Και τα επιχειρηματα μου ειναι βασιμα και συγκεκριμενα. To Zu ειπα οτι ειναι πανακριβο στην Ελλαδα, το B&W 802D εχει πολυ ισχυρο ανταγωνισμο στην κατηγορια που κινειται, το Martin Logan θεωρησα οτι πηρε τουλαχιστον υπερβολικα καλα σχολια (αν και τα εκτιμω γενικα ως ηχεια), το trends δεν το περιφρονησα ουδολως.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

Ο Johan δεν έχει δίκιο. Αυτή η αναλογία διαστάσεων μια χαρά είναι για iPod.

Reaction score
0

Να πατε ναδειτετο χωρο του με τις ηχειαρες των40000ευρω το ενα να απεχει1,5 μ απο τοαλλο για να καταλαβετε τι σημαινει στερεοφωνικη εικονα.
μαλον ο φιλτατος μετραει με τα δαχτυλα.
Αρε κοροιδο Αντωνοπουλε και κοροιδο Κεκεμενη και κοροιδο Μπακα που τα σκασατε για να δώσετε χώρους της προκοπης στους πελατες σας
Αν δεν σας αρεσει κυριε υβριστη του Κροιφ, μην ξαναπατησετε.

Για την ιστορια δεν εχουμε φερει ποτε ηχειο των 40000 ευρω στο καταστημα μας, ουτε καν των 25000. Το ακριβοτερο που εχει περασει (μεσα απο το μαγαζι) ειναι της ταξης τιμης των 15000 ευρω - προς το παρον.

Επισης η μικροτερη αποσταση που εχουμε στησει ποτε μεταξυ τους ηχεια ειναι 2,30 μετρα.

Reaction score
0

μας, ουτε καν των 25000. Το ακριβοτερο που εχει περασει (μεσα απο το μαγαζι) ειναι της ταξης τιμης των 15000 ευρω - προς το παρον.

Επισης η μικροτερη αποσταση που εχουμε στησει ποτε μεταξυ τους ηχεια ειναι 2,30 μετρα.
15000 εβρω μονο;εγω νομιζα οτι εισαστε καταστημα χαιεντ.

Reaction score
0

Εμενα με ενδιαφερει "κυριε" να υπαρχω και μετα απο μερικα χρονια, ωστε να ειμαι αξιοπιστος ως αντιπροσωπος και τα προιοντα μου να εχουν την υποσηριξη που τους αξιζει.

Ποσως με ενδιαφερουν τα φρου φρου και τα αρωματα, ωστε να τρεχω στις τραπεζες να υπερδανειστω (με απειλητικοτατο κινδυνο χρεωκοπιας) για να φτιαξω χωρους για μερικους.....σαν και του λογου σας που ουτως η αλλως ειναι μαθηματικα βεβαιο πως δεν θα ψωνισουν! Καταλαβατε "κυριε"???

melina

Cargo 200
Reaction score
45.545

κ. Κόγια, παραθέτωντας έτσι αποκομμένα τμήματα μιας ιστορίας 2 σελίδων και μια απάντηση μου σε Post φίλου, αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να προκαλέσετε λάθος συμπεράσματα, το οποίο δεν νομίζω ότι είναι επιδίωξη σας. Από τα γραφόμενα σας δείχνετε άνθρωπος που αναζητά την αλήθεια.

Λοιπόν προς αποκατάσταση το δεύτερο quote, αναφέρεται στην περίοδο που ο απειρούλης ενάμιση χρόνο πριν διάβαζε τα πρώτα του reviews στά διάφορα περιοδικά και sites, και ήταν ολίγο κινέζικα...

Το τρίτο quote βγήκε από απάντηση μου σε σχόλιο αν τελικά εμπιστεύτηκα τον πωλητή και πήρα την απόφαση, όλα αυτά ενάμιση χρόνο μετά. Ε ναι, αφού είδα και αποείδα από όλους τους reviewers κατέληξα στο να εμπιστευτώ μόνο τα αυτιά μου και τίποτα άλλο, μέχρι να βρεθώ πλάι πλάι με κάποιους από αυτούς (δεν κρύβω ότι θα ήθελα να είστε μέσα σε αυτούς) και να μου περιγράψουν live αυτό που ακούμε εκείνη τη στιγμή με τη γλώσσα που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν και εφόσον καταλήξω ότι οι γνώμες μας συνάδουν ή αν θέλετε με βοηθήσουνε και αποκρυσταλλώσω 5 πράγματα ακόμη μέσα μου, τότε να μπορώ να εμπιστεύομαι τις απόψεις κάποιων συγκεκριμένων κριτών.

Reaction score
10
Ωρες ωρες το hobby που τοσο αγαπω μου προκαλει τασεις εμετου.

ΕΛΕΟΣ ρε παιδια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.055
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp