Ο Προδότης!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
14
το ps3 μου έχει να ανοίξει 3 βδομάδες..σας λέει κάτι αυτό?
Έπαιξα το motorstorm και αυτό ήταν...
360.... η επιστροφή....
Αν βγάλουν παιχνίδι οκ...αλλά ως τώρα είναι ψιλοπίκρα...
Το resistance καλό σαν παιχνίδι αλλά οπτικά δεν με τράβηξε και το παράτησα..
Καλορίζικο Λάμπρο πάντως και καλές θεάσεις..
(αν και αφού έχεις htpc ξέρεις από hd..)

Reaction score
5
Βασίλη δεν ξερω αν το έχεις καταλάβει αλλα πλέον όλες οι κονσόλες έχουν 24/7 σύνδεση στο Internet που δουλεύει οταν η κονσόλα ειναι stand by και κατεβάζει patches.

Τα γραφικά του PS3 πρέπει να προσπαθήσουν ΠΟΛΥ περισσότερο για να ξεπεράσουν την 8800GTX μου... Η Sony, ή η οποιαδήποτε άλλη εταιρία, πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ξεπεράσει την μαγεία του να παίζω RPGs στο PC μου...

Βέβαια αυτή την στιγμή συγκρίνω...μήλα με πορτοκάλια. Όχι μήλα με μήλα. Αλλα τέσπα... Το έπιασες το νόημα.

αντε πάμε για ύπνο. καληνύχτα μας

Reaction score
4
Οντως αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα της κονσολας.
Θες να παιξεις , βαζεις μεσα και παιζεις. Τα παιχνιδια ειναι για συγκεριμενο hardware και δεν ψαχνεσαι ουτε αμα παιζει καλα , ουτε για αναβαθμισεις αλλα ουτε γιατι σκαει στα μεσα του παιχνιδιου.
Τα μειονεκτηματα ειναι οτι ποτε δεν θα εχεις σαν εμπειρια να παιξεις ενα warcraft , ενα counter strike source , κανα battlefield ή κανα LOTR.
Παιχνιδια που σε κανουν να ανατριχιαζεις πολλες φορες.
Ειναι για πιο χαλαρα πραγματα οπως ποδοσφαιρακι με φιλους για τρελλες κοντρες/γελιο , για ραλλακια απιστευτα ή κανα arcade platform γιια στιγμες χαλαρωσης και για να περνας την ωρα σου περισσοτερο.
Για παρεα ειναι οτι καλυτερο μια κονσολα.

Reaction score
164
Βασίλη δεν ξερω αν το έχεις καταλάβει αλλα πλέον όλες οι κονσόλες έχουν 24/7 σύνδεση στο Internet που δουλεύει οταν η κονσόλα ειναι stand by και κατεβάζει patches.
Ναι, αλλά τα patches, που συνήθως είναι πρόσθετα και όχι διορθώσεις χοντρών bugs, είναι για όλους τα ίδια.
Μια περίοδο είχα σιχαθεί να ψάχνω λύσεις για τον δικό μου συνδυασμό m/b, chipset, vga, κάρτας ήχου και λειτουργικού. Βαρέθηκα την Nvidia με τους νέους drivers κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Αν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει για όλους. Για μερικά εκατομμύρια... και με το που θα βρεθεί λύση την έχω στο χέρι. Δεν είμαι μόνος μου, με έναν από τους χιλιάδες συνδυασμούς hardware, να παλεύω.
Αλλά και πάλι τα Bugs δεν είναι συχνά: Έχουν την κονσόλα και δοκιμάζουν. Αν παίζει σε αυτή, παίζει σε όλες. Στο PC, όλο και κάποιο service pack θα τους ξεφύγει, όλο και κάποια κάρτα κινέζου κατασκευαστή, όλο και κάποιοι drivers 3.4432 Built 3432.bsx. v2.432 23/8/07 24:12:34 θα κλωτσήσουν.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ο Προδότης!!!

το ps3 μου έχει να ανοίξει 3 βδομάδες..σας λέει κάτι αυτό?
Έπαιξα το motorstorm και αυτό ήταν...
Το δικό μου μόνο 10 μέρες....δηλαδή την τελευταία φορά που έπαιξα Full Auto 2. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
Το resistance καλό σαν παιχνίδι αλλά οπτικά δεν με τράβηξε και το παράτησα..
Γιωργο οντως απο γραφικα πολυ low το παιχνιδι.:cool_4:
Αλλα στο cooperative πεφτει πολυ γελιο γιατι γινεται της καημενης.
Το μοτορστορμ οντως παιχνιδαρα αλλα το βαρεθηκα με την μια.

Reaction score
0
Η μαγκιά με την αγορά του ps3 είναι ότι ακόμα και να βαρεθείς όλα τα game για λίγο δεν τρέχει τίποτα, αύριο και μεθαύριο θα βγαίνουν καλύτερα και θα ξε-βαρεθείς.
(ούτε live έχεις να πληρώνεις, σαν BR κάνει την δουλειά του και είσαι ΟΚ)
Το pc-360 τερματίζουν γρήγορα... θα παίξεις κανά χρόνο και μετά θα είναι μια από τα ίδια , οπότε πας για νέα αναβάθμιση.

ΥΓ
Ρίξτε καμιά ματιά στα downloadables τώρα που λένε ότι μπορείς να αγοράσεις... tekken calling all cars, flow κλπ

GTX

Reaction score
39
Η μαγκιά με την αγορά του ps3 είναι ότι ακόμα και να βαρεθείς όλα τα game για λίγο δεν τρέχει τίποτα, αύριο και μεθαύριο θα βγαίνουν καλύτερα και θα ξε-βαρεθείς.
1. Για να τα βαρεθείς πρέπει να βγούν πρώτα, βασικό ε??? :happy_5:
2. Στο Pc και στο 360 δε βγαίνουν καινούρια??? Εδώ λέμε στο PS3 δε βγαίνουν καν τί μας λες ρε Blizard το έχουμε πάρει και το βλέπουμα να σκονίζεται.
3. Μεταξύ μας...η μαγκιά είναι να μην το πάρεις και να περιμένεις να βγεί κανένα παιχνίδι και να πέσει και η τιμή, γιατί προς το παρρόν όπως είπα το τρώει η σκόνη ;-)

Αυτό έλειπε να σε χρεώνουν και για live για να παίζεις τα demo.
Ναι σα BR κάνει τη δουλειά του αυτό είναι γεγονός.

Το pc-360 τερματίζουν γρήγορα... θα παίξεις κανά χρόνο και μετά θα είναι μια από τα ίδια , οπότε πας για νέα αναβάθμιση.
1. Καλά τώρα αυτό οτι τερματίζουν γρήγορα πιστεύω το έγραψες χωρίς να το σκεφτείς. Υπερβολή ακόμα και για σένα...:happy_5::happy_5:
2. Μη τρελαθούμε κιόλας οτι κάθε χρόνο θέλει αναβάθμιση το Pc, αν αντί για παιχνίδια θες να βλέπεις το 3D Mark και να συγκρίνεις νούμερα ναι, αλλά μια χαρά θα παίζει για αρκετό καιρό.

Ρίξτε καμιά ματιά στα downloadables τώρα που λένε ότι μπορείς να αγοράσεις... tekken calling all cars, flow κλπ
Έχω αγοράσει το Tekken με Αγγλική κάρτα από την πρώτη σχεδόν μέρα που πήρα το PS3, καλό αλλά δεν τρελάθηκα και φυσικά δεν είναι για να παίζεις μόνος σου. Μια από τα ίδια με το παλιό απλά έχει καλύτερα γραφικά.

Reaction score
0
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή games για όλα τα γούστα στο ps3, λεφτά να υπάρχουν...

Και αν δεν σου αρέσουν πολλά τώρα μην έχεις καθόλου άγχος , αυτό είπα ... το καλό με το ps3 είναι ότι θα βγουν καλύτερα και θα βελτιώνονται για πολλά χρόνια όσο το μαθαίνουν, θα ξεβαρεθείς σίγουρα.
(Να δούμε πόσα λεφτά θα έχεις δώσει για games και ταινίες μέσα στον πρώτο χρόνο ... μην ελπίζεις ότι θα είναι λίγα. :) )

ΥΓ
Υπάρχουν και άλλα που αξίζουν εκτός το Tekken στο ps3store…. θα πάρω και εγώ σε λίγο αλλά και άλλοι, και μπορούμε να τα ανταλλάξουμε δωρεάν.
(μερικά έχουν και online ... θα οργανωθούμε σιγά-σιγά)

Reaction score
7
Όταν βγούν στείλε μου μήνυμα καπνού...Αλλά μπορεί τότε να παίζω κανένα νέο παιχνιδάκι στο PC και να μην προλαβαίνω...

Όσον αφορά τα λεγόμενα του Βασίλη...Ε καλά το PC gaming δεν είναι ακριβώς έτσι..Το παράκανες λιγάκι...Εγώ σπάνια κατεβάζω patches (συνήθως για online gaming)...Ότι βάζω παίζει by default.Kαι είναι γεγονός ότι το PCάκι είναι all in one...Yπάρχουν κάποια πράγματα που η κονσόλα απλά δεν μπορεί να τα κάνει.Πχ αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις μοχλούς σε fps...Tragedy...

ΜΜORPG...αυτήν την στιγμή είναι καθεστώς...Τί έχουν να μας προσφέρουν επί τούτου οι κονσόλες?Nada...

Το μόνο που δεν μπορώ να έχω σε PC από κονσολάδικα games είναι Beat Em Up.Kαι κανένα καλό platform-RPG τα οποία είτε δεν κάνουν τον κόπο να τα μεταφέρουν,είτε βαριούνται να κάνουν σοβαρές μεταφορές και τους κάνουν κονσολοποιημένη μεταφορά...(Βλπ Final Fantasy)

Ποδοσφαιράκι?Έχω...Μπάσκετ? Έχω...FPS? No Comments...Strategy? Shitloads..

Για να καταφέρει λοιπόν μια κονσόλα να με κάνει να την επιθυμήσω θα πρέπει να έχει killer apps...Όπως το Tekken,το Metal Gear,Final Fantasy και ούτω καθεξής στο PSX...Παιχνίδια που θέλω πολύ να παίξω και δεν μπορώ να τα έχω...Ότι έχω παίξει μέχρι στιγμής στο PS3 απλά είναι λίγο.Δεν αποτελεί λόγο αγοράς.Και αυτό ήταν σκότωμα της κονσόλας.Τα παιχνίδια που είχε στο launch και ήταν κράχτες κατά την δική μου άποψη ήταν μηδέν.Και πόσους κράχτες έβγαλε από την στιγμή του launch?Ok καταλάβατε τί εννοώ... Λυπάμαι αλλά έχω περίπου 20 παιχνίδια καλύτερα από κάθε κατηγορία...And counting...

Μέχρι να βγούν παιχνίδια PS3 ικανά να σε κάνουν να πείς "I must get my hands on this one" απλά η κονσόλα δεν αξίζει τα χρήματά μου...

Reaction score
0
Ναι, αλλά τα patches, που συνήθως είναι πρόσθετα και όχι διορθώσεις χοντρών bugs, είναι για όλους τα ίδια.
Μια περίοδο είχα σιχαθεί να ψάχνω λύσεις για τον δικό μου συνδυασμό m/b, chipset, vga, κάρτας ήχου και λειτουργικού. Βαρέθηκα την Nvidia με τους νέους drivers κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Αν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει για όλους. Για μερικά εκατομμύρια... και με το που θα βρεθεί λύση την έχω στο χέρι. Δεν είμαι μόνος μου, με έναν από τους χιλιάδες συνδυασμούς hardware, να παλεύω.
Αλλά και πάλι τα Bugs δεν είναι συχνά: Έχουν την κονσόλα και δοκιμάζουν. Αν παίζει σε αυτή, παίζει σε όλες. Στο PC, όλο και κάποιο service pack θα τους ξεφύγει, όλο και κάποια κάρτα κινέζου κατασκευαστή, όλο και κάποιοι drivers 3.4432 Built 3432.bsx. v2.432 23/8/07 24:12:34 θα κλωτσήσουν.
Αυτή είναι η μαγεία του PC.Δεν κάνω πλάκα, αλλά κάθε φορά που κάνω αναβάθμιση (τα τελευταία χρόνια 1 φορά κάθε 8-10 μήνες) η στιγμή που ξεκινάς το καινούργιο και αρχίζεις με drivers,conflict κλπ με συναρπάζει. Παλιότερα ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα με πολλούς κατασκευαστές chipset & vga. ΤΑ τελευταία 1-2 χρόνια τα προβλήματα έχουν λυθεί κατα ένα μεγάλο ποσοστό. Αν πάρεις ένα PC και κάνεις μόνο τα βασικά δεν έχεις κολλήματα. Βέβαια αυτό προυποθέτει να έχεις κανά δύο PC ακόμα για τις διάφορες Π@π@ριες όπως emule.torrent κλπ ώστε να μην επιβαρύνεις το βασικό σου PC. Αισίως στον χώρο μου έχω φτάσει τα 4 και όσο και αν μου αρέσουν τα GAMES όσο και αν με βολεύει το ΧΒΟΧ και το PS το PC είναι αυτό που με κάνει να περνάω ευχάριστα τις λίγες ώρες που μου μένουν για ξεκούραση.

Και όσο καλά χειρηστήρια και να βγούν, ασύρματα bluetooth, κλπ τον χειρησμό με τα πλήκτρα WΑSD klp & mouse δεν τον αλλάζω με τίποτα........

Reaction score
5
Λερώνει εύκολα (αντε πάει στο καλό αυτό)
σε 2 παιχνίδια τα γραφικα δεν μου κάναν κούκου (να σημειωθεί οτι εβλεπα με hdmi σε 1080p). (ας πούμε δεν μπορούν να εκμαιταλευτούν επαρκώς τις δυνατότητες του.το δέχομαι)
Πρέπει να πω ψέμματα για τον τόπο διαμονής μου για να έχω αυτό που δικαιωματικά μου ανήκει είτε μένω USA είτε μενω στην Ουγκάντα;;;;

Θετική η ύπαρξη της optical out που πήγε κατευθείανσ τον ενισχυτή της harman/kardon. Σήμερα θα δω τι ψάρια πιάνει η αναπαραγωγή blu-ray αν και εκει δεν περιμένω κατι ιδιαίτερο αφου ήδη εχω δει BR αναπαραγωγή στου Μελίδη και μου άρεσε.

70€ το παιχνίδι;; Ασε μας ρε Sony. Για ονομα του θεού. Αντε...ας ξαναδεχτούμε... ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ.

Η αναπαραγωγή των DVD είναι αθλια. Εβαλες τους Πειρατες της Καραιβικής (original DVD, οχι μαϊμουδιές...) και το έβγαλα απο την στιγμή που είδα το menu. Ενταξει. Περιμένουμε patch το καλοκαίρι για upscale νομιζω.

Αραγε υπάρχει το Oblivion για PS3 ;;;;;;

Μέχρι στιγμής το μηχάνημα ΔΕΝ με έχει πήσει για την αγορά του. Ελπίζω σαν BR Player να μου επιστρέψει κατι και να μην βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο.

Ολα αυτά φυσικά δεν ισχύουν για εναν νορμαλ ανθρωπος. ενας νορμαλ ανθρωπος απλα θα το λατρέψει...

Reaction score
5
Και όσο καλά χειρηστήρια και να βγούν, ασύρματα bluetooth, κλπ τον χειρησμό με τα πλήκτρα WΑSD klp & mouse δεν τον αλλάζω με τίποτα........
+1000000000000000000000000000

Reaction score
0

ΥΓ
Ε συγγνώμη τώρα αλλά το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Σε ευχαριστώ Sony που θα βγάζεις ένα παιχνίδι τον χρόνο για να έχω να παίζω και να "ξεβαριέμαι".

Από την άλλη η κακιά MS κοιτάξτε τι μας ετοίμασε για τον Ιούνη...

Shadowrun
WarTech: Senko no Ronde
Monster Madness: Battle For Suburbia
Brothers in Arms: Hell's Highway
Forza Motorsport 2
World Championship Poker 2
Colin McRae: DIRT
Armored Core 4
The Darkness
Mass Effect
Two Worlds
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Hour of Victory
Tenchu Z
Vampire Rain

και, και, και. Τα μετρήσατε; 15! Και η λίστα δεν είναι εξαντλητική.Για τον ΙΟΥΝΙΟ ΜΟΝΟ!!! Είπατε τίποτα;

Ο θρόνος του Gaming έχει βασιλιά. ΠΑρακαλούμε κινηθείτε για άλλους θρόνους. Εδώ δεν σας πέρνει.

Reaction score
0
Regunus συγγνώμη, αλλά σε αυτό το thread τέθηκε το θέμα και σε αυτό θα δωθεί η απάντηση. Αν επιθυμούν οι mods ας μεταφέρουν και τα 2 msg όπου κρίνουν απαραίτητο.

Reaction score
5
Regunus συγγνώμη, αλλά σε αυτό το thread τέθηκε το θέμα και σε αυτό θα δωθεί η απάντηση. Αν επιθυμούν οι mods ας μεταφέρουν και τα 2 msg όπου κρίνουν απαραίτητο.
:cool_4::respect::respect:

Reaction score
0
Πρέπει να πω ψέμματα για τον τόπο διαμονής μου για να έχω αυτό που δικαιωματικά μου ανήκει είτε μένω USA είτε μενω στην Ουγκάντα;;;;
Μπορείς να δηλώσεις Ελλάδα και να παίξεις online ΔΩΡΕΑΝ τα games που αγόρασες , η MS είναι που δεν δίνει αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες.
(Για το ps3store πρέπει να βάλεις άλλη διεύθυνση όντος)

70€ το παιχνίδι;; Ασε μας ρε Sony. Για ονομα του θεού. Αντε...ας ξαναδεχτούμε... ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ.
H MS τα έχει 70... η Sony από την αρχή 60 και region free... στην πράξη τα βρίσκεις πολύ χαμηλότερα.

Η αναπαραγωγή των DVD είναι αθλια.
Θέλουν να σπρώξουν το BR και γιαυτό μην ελπίζεις για upscale γρήγορα, αλλά η αναπαραγωγή είναι καλή λένε ... αν δεν κάνω λάθος καλύτερη από την αναπαραγωγή του 360 χωρίς το HD-dvd.

Αραγε υπάρχει το Oblivion για PS3 ;;;;;;
Υπάρχει, το είχα δει και με 37 ευρώ από Αμερική...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36514

Μέχρι στιγμής το μηχάνημα ΔΕΝ με έχει πείσει για την αγορά του. Ελπίζω σαν BR Player να μου επιστρέψει κατι και να μην βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο.
Απλά σκέψου τι θα αγοράσεις στον το πρώτο χρόνο ... και τον Απρίλιο του 2008 που οι άλλοι θα σκέφτονται να πάρουν νέα κάρτα γραφικών γιατί θα έχει πέσει βαρεμάρα , εσύ θα έχεις τόσο βελτιωμένα game σαν να έκανες δωρεάν αναβάθμιση.

Reaction score
5
Μπορείς να δηλώσεις Ελλάδα και να παίξεις online ΔΩΡΕΑΝ τα games που αγόρασες , η MS είναι που δεν δίνει αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες.
(Για το ps3store πρέπει να βάλεις άλλη διεύθυνση όντος)
Στο Wii δεν ίσχυε κάτι τέτοιο...

H MS τα έχει 70... η Sony από την αρχή 60 και region free... στην πράξη τα βρίσκεις πολύ χαμηλότερα.
δεν ειναι region free! Το ultimate alliance εχει region 2...

Θέλουν να σπρώξουν το BR και γιαυτό μην ελπίζεις για upscale γρήγορα, αλλά η αναπαραγωγή είναι καλή λένε ... αν δεν κάνω λάθος καλύτερη από την αναπαραγωγή του 360 χωρίς το HD-dvd.
Οχι απλα ΔΕΝ ειναι καλη...είναι αίσχος...θα τραβιξω μια φωτό την οθόνη για να καταλάβεις (40")

Υπάρχει, το είχα δει και με 37 ευρώ από Αμερική...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36514
Θα παίξει ποτέ με καλύτερα γραφικά στο PS3 απ'οτι στο PC μου;;;;

Απλά σκέψου τι θα αγοράσεις στον το πρώτο χρόνο ... και τον Απρίλιο του 2008 που οι άλλοι θα σκέφτονται να πάρουν νέα κάρτα γραφικών γιατί θα έχει πέσει βαρεμάρα , εσύ θα έχεις τόσο βελτιωμένα game σαν να έκανες δωρεάν αναβάθμιση.
Αδιάφορος ο Απρίλιος του 2008... μέχρι τότε θα εχω πάρει κανονικό HD Player (είτε HDDVD είτε BR) και το PS3 θα περάσει στον αδερφό μου για να λιώνει με τους φίλους του στο PRO :cool_3:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos