Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-T

Νικο,εγω να δεχτω οτι εχεις τις καλυτερες προθεσεις και κανεις καλοπροαιρετο χιουμορ.Ομως βλεπεις ,οτι δεν γινεται αντιληπτο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ομολογω ουτε απο μενα.Συνεπως ,εγω αν μου συνεβαινε αυτο ,να μην με καταλαβαινουν,και να δημιουργω προβλημα,θα προσπαθουσα να κοψω "το χιουμορ" και ναμαι πιο τυπικος.
Κανένα πρόβλημα Δημήτρη. Να γίνει και αυτό. Απλά διακρίνω μια προσπάθεια απο μερικά μέλη να διατηρήσουν ή να μεγαλώσουν μιά κόντρα που στη ουσία δεν υφίστατε για εμένα, αντι να προσπαθούν το αντίθετο.
Εγώ να δεχθώ ότι είναι ακραίο το χιούμορ μου ή ότι ακόμη είμαι και ειρωνικός σε πολλά ποστ μου. Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θέλω το κακό κάποιου που άσχετα με τις κόντρες που είχαμε ,αντιμετωπίζει ένα πραγματικό πρόβλημα ή να χαίρομαι με το πρόβλημα του ,όπως αναφέρει πιο πάνω ο Γιάννης χαρακτηρίζοντας με χαιρέκακο ,που για μένα είναι κάκιστος χαρακτηρισμός για κάποιον.

Χαιρέκακος = που επιχαίρει με το πάθημα κάποιου που αντιπαθεί

Απαράδεκτος χαρακτηρισμός ,λυπάμαι.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.924
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW900

Νικο,εγω να δεχτω οτι εχεις τις καλυτερες προθεσεις και κανεις καλοπροαιρετο χιουμορ.Ομως βλεπεις ,οτι δεν γινεται αντιληπτο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ομολογω ουτε απο μενα.
Α να χαθείτε βρε!

Δεν έχει κανείς σας αίσθηση του χιούμορ!:119:

Δεν σου φαίνεται περίεργο που δεν βρίσκεις κάποιον άλλον να συμφωνεί μαζί σου tegonik;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.756
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος

Χαιρέκακος = που επιχαίρει με το πάθημα κάποιου που αντιπαθεί

Απαράδεκτος χαρακτηρισμός ,λυπάμαι.
Που αντικατοπτρίζει ακριβώς τη συμπεριφορά σου. Θες να το συνεχίσουμε? Μπορώ.

Reaction score
14
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Λάμπρο , μην τρελαινεσαι..
Η σύγκλιση που αναφερεις ειναι τυπικη lcd.
Μέσα στην θεάση ταινιας δεν υπαρχει τοσο μεγαλο θεμα. Με τον 9000 να τον βαζω μπρος πριν απο 2 ωρες για πρώτη φορά και να εχει πανω κατω ίδιο "προβλημα" όπως και όλοι μου οι lcd εδω και 5 χρόνια. Άλλος περισσοτερο άλλος λιγότερο.
Το FI και σε μένα έκανε κάποια μικροκολληματα 1-2 φορες. Μάλλον είναι θέμα του προβολεα γενικά. Δυστυχώς.
Αλλά αυτό ειναι κάτι που μπορουμε να το κοιτάξουμε και να το επιβεβαιωσουμε ή όχι.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Εξαιρετική τιμή για ένα μηχανάκι που καλυπτει το 90% των απαιτήσεων σε αυτη την κατηγορία. Και με πολύ φως.

Αν και εγω δεν πολυπιστεύω αυτα τα χοκους ποκους της διορθωσης συγκλισης λέω να το δοκιμάσω.
Πως έχουμε προσβαση σε αυτή τη λειτουργία?? Δεν το έχω βρει ακόμη..:)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ειρήνη Υμίν..
Το ύψος του ήθελα απλά να μάθω ρε παίδες για να δώ αν μπαίνει σε ένα lift.

Άμα είναι να μην ξαναρωτήσω.:114:

Reaction score
188

δεν με πειραζει το ενα πιξελ αποκλιση.το περιμενα βασικα.

αυτο που με ενοχλει ειναι η σκονη για καινουργιο μηχανημα.και επισης το προβλημα του f.i που κολαει.

θελω να παρω ενα ιονιστη για να ειναι ο χωρος καθαρος απο σκονη μελοντικα.

θα μιλησω αυριο με την avart να δω τι θα κανω.για το θεμα του interpolation o καστρουνης με παρεπεμψε στο τεχνικο της epson για αναβαθμιση firmware.

θα κανω αποψε δοκιμες με διαφορα setup να δω μηπως φταιει κατι αλλο.

Reaction score
14

δεν με πειραζει το ενα πιξελ αποκλιση.το περιμενα βασικα.

αυτο που με ενοχλει ειναι η σκονη για καινουργιο μηχανημα.και επισης το προβλημα του f.i που κολαει.

θελω να παρω ενα ιονιστη για να ειναι ο χωρος καθαρος απο σκονη μελοντικα.

θα μιλησω αυριο με την avart να δω τι θα κανω.για το θεμα του interpolation o καστρουνης με παρεπεμψε στο τεχνικο της epson για αναβαθμιση firmware.

θα κανω αποψε δοκιμες με διαφορα setup να δω μηπως φταιει κατι αλλο.
για την συγκλιση που μπαινεις? σε πιο υπομενου?

Reaction score
188

υπαρχει στο ιντερνετ.μου το ειπε ενα παιδι απο το τηλεφωνο και το ξεχασα.μπαινεις σε ενα ειδικο μενου το ενεργοποιεις κανεις ρεσταρτ το προβολεα και απο τοτε το εχεις μονιμα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
1. Access the Extended menu and select LCD alignment.
2. Enable(on) LCD alignment.
3. Select (B)lue or (R)ed to be adjusted. Default is (R)ed.
*Leave the other option at R/B/G

4. Start the alignment.

5. You will be asked to first adjust each corner.
6. When the yellow box is displayed in the corner, make your adjustment using the arrow keys.
*If you are adjusting Red, then only the red pixels will move in the corner.

**If no adjustment is needed, select Enter to move to the next corner.
***Repeat this step for all 4 corners.

7. Once all 4 corners are done, you will now be asked to select a coordinate on the screen.
Once you enter this mode, a yellow square will appear on the screen with no "+" cross hair.

8. Move the box to a location in which requires pixel alignment using the arrow keys.
*If adjusting red, move to a location that requires red pixel adjustment.

9. Once you find a location, select the Enter key.
10. Now there will be a "+" cross hair in the yellow box.
11. Use the arrow keys to move the pixel.
*You should see that the V/H numbers will change from 0 to a positive or negative number depending on which way you adjust.

12. Once you are done adjusting, select Enter.
13. You will now return to the menu which asks if you want to adjust another location on the screen.
14. Press Enter to select another location to adjust and repeat the previous few steps.
Otherwise, select the Exit option to finish the alignment.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost.php?p=21510909&postcount=666

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.672
Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο ichaltou κλαίγοντας. Του κάηκε ο Epson του. :415:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.924
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο ichaltou κλαίγοντας. Του κάηκε ο Epson του. :415:
Δεν πειράζει, θα πάρει DLP τώρα...

Reaction score
14

Τι θα πει κάηκε ρε παιδια?
(άσχετο , ευχαριστω για την υποδειξη σχετικά με τη συγκλιση αλλα ρωτησα γιατι προφανως δεν υπαρχει στο μενου.. αυτο που αναφερθηκε ειναι η διαδικασια ρυθμισης. απλά η λειτουργια αυτη δεν υπάρχει. πρεπει να ειναι κρυμενο μενου)

Reaction score
14

υπαρχει στο ιντερνετ.μου το ειπε ενα παιδι απο το τηλεφωνο και το ξεχασα.μπαινεις σε ενα ειδικο μενου το ενεργοποιεις κανεις ρεσταρτ το προβολεα και απο τοτε το εχεις μονιμα.
αν το βρεις Λάμπρο σε παρακαλω κανε ενα πμ..ευχαριστω !

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas