Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Πολύ θάψιμο......παιδιά όχι την έχω και την παινεύω, αλλά με αυτά που γράφει πιστεύω ότι έχουν testάρει προβληματικό μοντέλο. Τα μειονεκτήματα κατά τη γνώμη μου που έχει η TV είναι η γωνία θέασης, η απόκριση των μενού, η κοινή χρήση component-vga και ο ήχος που είναι πολύ κάτω του μετρίου (για τον οποίο λέει καλά λόγια, και ότι έχει αρκετό μπάσο!!!!). Δεν αναφέρει τίποτα από τα παραπάνω (που σε forum το 90% αυτά αναφέρουν) και γράφει και το κορυφαίο ότι το πάνελ αφήνει ίχνη, ενώ έχει γρήγορο πάνελ. Σε Gaming που έχει απαιτήσεις σε ταχύτητα panel, απλά η τηλεόραση είναι άψογη. Δεν ξέρω τι να υποθέσω για αυτό το review, αλλά όποιος υποψήφιος αγοραστής είναι από πάτρα τον προσκαλώ σπίτι μου να τη δεί από κοντα....σας επισυναπτω το γρηγορο τεστ που εκαναν οι αγγλοι. το συγκεκριμενο περιοδικο το διαβάζω πανω από 10 χρόνια και αυτο που μπορω να πω είναι ότι αυτό που μετράει ειναι η απόδοση προς τιμή. ετσι αν κατι εχει απόδοση 100 αλλά τιμή 1000 και κατι αλλο 90 αλλά τιμή 800 οι αγγλοι θα προτείνουν το φθηνό, αναφέροντας βεβαια οτι το πιο ακριβό είναι κατα κατι καλύτερο. αλλά όπως θα διαβάσετε στη συγκεκριμένη υπάρχουν θέματα.
Τωρα υπάρχει πιθανότητα να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις οι τιβι στην αγγλία από ότι αλλού? δεν το ξέρω αυτό.