Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Reaction score
7
Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

σας επισυναπτω το γρηγορο τεστ που εκαναν οι αγγλοι. το συγκεκριμενο περιοδικο το διαβάζω πανω από 10 χρόνια και αυτο που μπορω να πω είναι ότι αυτό που μετράει ειναι η απόδοση προς τιμή. ετσι αν κατι εχει απόδοση 100 αλλά τιμή 1000 και κατι αλλο 90 αλλά τιμή 800 οι αγγλοι θα προτείνουν το φθηνό, αναφέροντας βεβαια οτι το πιο ακριβό είναι κατα κατι καλύτερο. αλλά όπως θα διαβάσετε στη συγκεκριμένη υπάρχουν θέματα.
Τωρα υπάρχει πιθανότητα να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις οι τιβι στην αγγλία από ότι αλλού? δεν το ξέρω αυτό.
Πολύ θάψιμο......παιδιά όχι την έχω και την παινεύω, αλλά με αυτά που γράφει πιστεύω ότι έχουν testάρει προβληματικό μοντέλο. Τα μειονεκτήματα κατά τη γνώμη μου που έχει η TV είναι η γωνία θέασης, η απόκριση των μενού, η κοινή χρήση component-vga και ο ήχος που είναι πολύ κάτω του μετρίου (για τον οποίο λέει καλά λόγια, και ότι έχει αρκετό μπάσο!!!!). Δεν αναφέρει τίποτα από τα παραπάνω (που σε forum το 90% αυτά αναφέρουν) και γράφει και το κορυφαίο ότι το πάνελ αφήνει ίχνη, ενώ έχει γρήγορο πάνελ. Σε Gaming που έχει απαιτήσεις σε ταχύτητα panel, απλά η τηλεόραση είναι άψογη. Δεν ξέρω τι να υποθέσω για αυτό το review, αλλά όποιος υποψήφιος αγοραστής είναι από πάτρα τον προσκαλώ σπίτι μου να τη δεί από κοντα.... :)

Reaction score
0
Απάντηση: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Απο ποσες μοιρες περιπου αρχιζει η προβληματικη θεαση και πως βλεπεις την εικονα;

Reaction score
0

Την έχω μπροστά μου και βλέπω ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ.
Εντυπώσεις από αυριο........

Reaction score
0
Kαλημέρα,μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει demo Sharp 37XD1E σε καταστήματα στην Δυτική Μακεδονία η έστω στην Θεσσαλονίκη για να μπορέσω να έχω μια προσωπική άποψη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Kαλημέρα,μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει demo Sharp 37XD1E σε καταστήματα στην Δυτική Μακεδονία η έστω στην Θεσσαλονίκη για να μπορέσω να έχω μια προσωπική άποψη.
Κανένα μέλος από την Β. Ελλάδα να μας ενημερώσει;;;;

Reaction score
0

Λοιπόν τελικά σήμερα γράφω τις εντυπώσεις μου......

1. Τηλεόραση μέσω ΝΟVA.
Aρκετά καλή, καλύτερη από ότι περίμενα και ειδικά ταινίες απο filmnet1.
2. Τηλεόραση από κεραία. Λόγω προβλήματος στο σπίτι παίζω με μια εσωτερική την οποία και έχω ρυθμίση να πιάνει ΣΚΑΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ εικόνα.
3. PC Εχτές πήρα το καλώδιο HDMI-DVI και σήμερα αφού κάνω και μια αναβάθμιση στο PC (ας είναι καλά ο regunus) θα δοκιμάσω.

Αλήθεια παίζει κατευθείαν σε 1920*1080 1:1 ?

Reaction score
0

Αν και το ενδιαφέρον μου είναι στο ΟΑΚΑ αυτή την στιγμή έχω 1920*1080 μέσω HDMI....απο το PC εννοείται

Reaction score
0
Απάντηση: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Καταρχάς καλώς σας βρήκα(1ο post :crazy_3: ).Μιας και ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη τηλεόραση θα μπορούσε κάποιο καλό παιδί να μου πεί αν τελικά αυτή η TV υπάρχει διαθέσιμη σε κάποιο κατάστημα;Ειλικρινά έχω ψάξει παντού,παίρνοντας πάντα την ίδια απάντηση <<Έρχεται σε λιγες μερες!>>.
Το βιολί αυτό εδώ και μήνες:mad_2:.Λέω...δε πειράζει...αφού δεν υπάρχει Ελλάδα θα κοιτάξω Ιταλία ...του @#$@%! τόσα καταστηματα έχει ..όλο και καπου θα χει ξεμείνει κανα κομμάτι και για τον άμοιρο.Ρωτάω,τηλεφωνώ παντού, καίω και καμια 300 ευρώ βενζίνη τρέχοντας απο κατάστημα σε κατάστημα και στο τέλος παίρνω την ιδια απάντηση:<<Έρχεται απο μέρα σε μέρα!>>.Έ-λ-ε-ο-ς.
Έχω φρικάρει.Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.Δεκτές και εναλλακτικές προτάσεις εως 40" με ανάλογα χαρακτηριστικά(παρόμοια απόδοση μαύρου,1-1 pix map,1080p).
Σας ευχαριστώ

Χρήστος

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλως ήρθες στο avsite!

Περιμένουν και αυτοί το νέο μοντέλο...

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

μα η 9731 δεν εχει τα ηχεια στο πλαι. η 9631 τα εχει αλλα στις 32' στις 37' απλα εχει 1366 πανελ
Φιλε μου δυστυχως εχει ηχεια τεχνολογιας ΤΧΤ (κατι τετοιο) γμτ

jp

Reaction score
0

OK......
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ.
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ε......ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ...

Reaction score
0

Επιτελους!!!!Την Παρασκευη ηρθε η δικια μου μετα απο 2 μηνες αναμονη!!!
Σημερα αγορασα το HD-DVD Player για το Xbox 360 αλλα δεν εχω ακομα ταινια σε HD-DVD.....Εχω παραγγειλει απο Play.com το King Kong και το περιμενω απο μερα σε μερα!Εχει δει κανενας πως παιζει το HD-DVD Player του Xbox 360 στην Sharp LC 37 XD1E ???

Reaction score
0

Εχω δει.Θα το περιγραψω οσο πιο απλα μπορω.. Ετοιμασου να πεταξεις το dvd player
σου..

jp

Reaction score
0

ΗΡΘΕ ....
ΑΛΛΑ.... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ BG,I,L,DK ΚΑΙ PAL BG,I,L,DK. ΤΟ SECAM ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ...).
1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
2) ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝIΧΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ (ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ) ΤΗΝ ΕΧΤ1 Ή ΕΧΤ2. ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ....ΜΑΝΤΑΡΑ;

jp

Reaction score
0

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΣ....Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
ΧΤΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ DTV.
'ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ 'Η ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ DISPLAY (ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ,CONTRAST ΚΤΛ);
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΓΩ;
ΕΧΩ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΧΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ

jp

Reaction score
0

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ DVD ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ 37XD1E ΜΕ COMPONENT+ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η SHARP ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ COAXIAL ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.
ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ.
ΦΤΑIΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΙΑ Η ΑΛΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗ;
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ COMPONENT DVD ---> ΕΝΙΣΧΥΤΗ ---> ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ;
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝ ΛΥΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝAΛΟΓΙΚΑ DVD.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ PLAYER HDDVD Η΄ BLUE. ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ HDMI ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ LCD ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ; (ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟΥΣ-ΕΞΟΔΟΥΣ HDMI). TI KANΩ TOTE; (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ HDMI);

Reaction score
0
Κατοχος και εγω εδω και 4 ημερες. Ολα καλα μεχρι στιγμης. Εχει δοκιμαστει μονο σε τηλεοπτικο σημα μεχρι στιγμης.
Διαβασα τον τομο που τη συνοδευει αλλα εχω μια μεγαλη απορια. Η τηλεοραση δεχεται αναλυση 1920*1080 από pc αν δεν κανω λαθος. Στο manual γιατι λεει στις συμβατες αναλυσεις μέχρι 1366*768 στα 60 hz????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.518
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$